2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2284276 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Sampiyonlar ligine seneye eskisi gibi Turkiye'den direk katilinilmayacak iste artik garanti degil vs fakat bilmeyenler icin soylemek isterim ki ;
Sampiyonlar ligine seneye direk katilmayacagiz ama elemelerde sadece Sampiyonlar ligine direk katilamayan ulkelerin sampiyon takimlari ile karsilasacagiz. Yani nispeten zayif takimlar olacak.
Danimarka, Norvec, Romanya ,Slovakya gibi ulkelerin sampiyonlari olacak
Yani insallah bu senede sampiyon olalim , Sampiyonlar ligine yine katiliriz bu oyunumuzla
Sorun şu ki, sıralamada o kadar düşük duruma geldik ki şampiyon olan takım 3 ön eleme turu oynayacak.

Ne kadar kolay takımlarla eşleşirsen eşleş, 3 tane ön eleme turunda da tur atlamak kolay değil. Kaldı ki o kadar kolay takımlar da yok.

Norveç, İsveç şampiyonları liglerinin 10. haftasını oynarken, sen şampiyonluk kutlamanı yeni bitirmişken ön eleme oynuyorsun.

Mesela bu sene Olympiakos, Rangers ve Slavia Prag gümledi işte.

Çevrimdışı GreenBook

Döndük yine 32-33 lere
Bu işin sonu hiç iyi değil
Zar zor gençleştik tekrar adriano pepe Quaresma dönemlerine dönmeye çalışıyoruz

Çevrimdışı tuncaboylu

Diego Godin olmazsa Martin Caceres'i getirebilir diyor Murat Özen
Yok mu şöyle 50-55 yaşında bir adam ya?

Costacurta dedim, kimse dikkate almadı. Adının içinde Costa da geçiyor.

Çevrimiçi Necmi

Sampiyonlar ligine seneye eskisi gibi Turkiye'den direk katilinilmayacak iste artik garanti degil vs fakat bilmeyenler icin soylemek isterim ki ;
Sampiyonlar ligine seneye direk katilmayacagiz ama elemelerde sadece Sampiyonlar ligine direk katilamayan ulkelerin sampiyon takimlari ile karsilasacagiz. Yani nispeten zayif takimlar olacak.
Danimarka, Norvec, Romanya ,Slovakya gibi ulkelerin sampiyonlari olacak
Yani insallah bu senede sampiyon olalim , Sampiyonlar ligine yine katiliriz bu oyunumuzla
yanlış bilmiyorsam türkiye şampiyonu playof turunda katılacak ve üst sıra takımlarıyla karşılaşmayacak ülke puanı 14. Sıranın altına düşene kadar bu böyle şu anda kaçıncıyız bilmiyorum ana esas sorun 14. Sıranın altına düşünce yaşanacak  ondan sonra türk takımının şl de oynaması hayal olur

Çevrimdışı Okan1903

sergenin önceliği lig olur şl de sadece kötü sonuç almak istemez ama başarı beklentisi yoktur sergen gerçekçi adam hayal peşinde koşmaz
Sıkıntı zaten hayal peşinde koşması değil tam tersi çok çekinmesi. istediği adamlardan ben onu anlıyorum.

Ben de diyorum ki çekinme bu kadar. Çıkarsın Josef, Atiba, Salih bir arada. yenemesende öyle hezimet falan yaşamazsın. Korkma. gerek yok david luizlere, costalara, Nainggolanlara

Çevrimdışı alimm

Yok mu şöyle 50-55 yaşında bir adam ya?

Costacurta dedim, kimse dikkate almadı. Adının içinde Costa da geçiyor.
Bir de orta saha için Naingolan ismi telaffuz ediliyor... Bu isimler iice can sıkmaya başladı...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı doganay

Haklısın ama buna david luizle falan engel olamazsın. Sergen hocanın oynattığı futbolu beğeniyorum fakat futbolu güncel takip ettiğini düşünmüyorum. Kafa olarak diğer Türk hocalardan pek farkı yok.

Bilmiyorlar adamlar topçu falan. Hoca şöyle demişti geçen sene "Rachid Ghezzal transferini "Telefonda 1 dakika izledim. 'Hemen getirin' dedim. Öyle aldık". yani Sergen hoca şunu övünerek anlatıyor fakat valla ben olsam bunu utanır söylemezdim. Böyle futbolcu takip edilmez, tanınmaz.
Bunu David luiz icin soylemeden genel olarak yani cok tecrubesiz adam istememesi konusunda genel olarak. Yoksa haklisin o Ghezzal konusunda bende gulmustum amatorluge bak demistim kendi kendime, yonetim suan icin transferde iyi gidiyor tek Sergen'in dedigi adami direk alacaklarini sanmam zaten. David luiz'de menejer onerisiymis diye haberi cikti azlmazlar muhtemelen.

Çevrimiçi Necmi

Sorun şu ki, sıralamada o kadar düşük duruma geldik ki şampiyon olan takım 3 ön eleme turu oynayacak.

Ne kadar kolay takımlarla eşleşirsen eşleş, 3 tane ön eleme turunda da tur atlamak kolay değil. Kaldı ki o kadar kolay takımlar da yok.

Norveç, İsveç şampiyonları liglerinin 10. haftasını oynarken, sen şampiyonluk kutlamanı yeni bitirmişken ön eleme oynuyorsun.

Mesela bu sene Olympiakos, Rangers ve Slavia Prag gümledi işte.
bunun böyle olmasını himmetle şampiyonluk dağıtan tff sağladı şimdi derdinide onlar düşünsün adamların bunca yıl iki derdi oldu birincisi gs nin şampiyon yapılması diğetide takımlarda yabancı kontenjanını düşürmek milli takımdaki başarısızlıklarını kulüpleri cezalandırarak çözmeye çalışıyorlar sen bunca yıl milli takımı renklilerin oyuncularını parlatma hocalarını boşta kalmasın diye  görevlendir sonra başarısızlıkta cezayı diğer kulüplere kes

Çevrimdışı doganay

yanlış bilmiyorsam türkiye şampiyonu playof turunda katılacak ve üst sıra takımlarıyla karşılaşmayacak ülke puanı 14. Sıranın altına düşene kadar bu böyle şu anda kaçıncıyız bilmiyorum ana esas sorun 14. Sıranın altına düşünce yaşanacak  ondan sonra türk takımının şl de oynaması hayal olur
Suan 15.siradayiz galiba abi ama kural yukarida anlattigim gibi ne kadar alta dusersek sadece fazla eleme oynama sayisi degisir. (1.2.3. eleme ve play off gibi) suan 1 eleme ve play off oynayacagiz buyuk ihtimalle ama karsilasacagimiz takimlar hep 14.sira sonrasi ulkelerin sampiyonlari olacak ve nispeten kolay takimlar.
Benfica , Psv , Shaktar gibi takimlarla eslesmiyoruz.

Çevrimiçi annoca

@can1903 dostum hoca niye hiç genç potansiyelli birilerini istemiyor. sadece pişmiş adamlara odaklanmış

Çevrimiçi Necmi

Ha soyle ya, sagolasin kardesim. Kafa rahat isime gidiyim ben o zaman. Iyi forumlar herkese.
yok öyle rahat rahat işe gitmek şimdide ozan tufanı almak istiyorlarmış davit luiz neki gelsede iki sene çekeriz ozan on sene kitlenir bize üstelik feneride rahatlatmış oluruz

Çevrimdışı can1903

https://www.futbolarena.com/besiktas/besiktas-futbolcu-maaslari-326536h/

1- Pepe 4.750 milyon euro
2- Negredo 4.350 milyon euro
3- Oğuzhan Özyakup 2.5 milyon euro (KAP'a bildirilmedi)
4- Gary Medel 2.3 milyon euro (KAP'a bildirilmedi)
5- Jeremain Lens 2.2 milyon euro (Kiralık)
6- Ricardo Quaresma 2.1 milyon euro
7- Ryan Babel 2.1 milyon euro
8- Anderson Talisca 2 milyon euro (KAP'a bildirilmedi - Kiralık)
9- Adriano 1.850 milyon euro
10- Gökhan Gönül 1.750 milyon euro
11- Caner Erkin 1.750 milyon euro
12- Gökhan Töre 1.7 milyon euro
13- Mustafa Pektemek 1.6 milyon euro
14- Veli Kavlak 1.6 milyon euro
15- Cenk Tosun 1.6 milyon euro
16- Tolgay Arslan 1.550 milyon euro
17- Atiba Hutchinson 1.5 milyon euro (KAP'a bildirilmedi)
18- Andreas Beck 1.4 milyon euro
19- Tolga Zengin 1.3 milyon euro (KAP'a bildirilmedi)
20- Fabri 1.250 milyon euro (KAP'a bildirilmedi)
21- Matej Mitrovic 1.2 milyon euro
22- Necip Uysal 1.1 milyon euro
23- Dusko Tosic 950 bin euro
24- Atınç Nukan 800 bin euro (Kiralık)
25- Aras Özbiliz 600 bin euro
26- Pedro Franco 500 bin euro
27- Milosevic 500 bin euro
28- Orkan Çınar 500 bin euro

Toplam 47 milyon yapıyor. %30 bonus koysan, yaklaşık 61 milyon Euro demek bu. O dönemde TL'ye çevirsen 250 milyon lira demek.

Şu andaki 45 milyon Euro'yu TL'ye çevir, 450 milyon lira demek.

60 verirken ve 23 milyona Cenk'i satarken battık; 45 verirken ve kimseyi satmazken sorun yok oyna devam.
Pepenin negredonun taliscanın o maliyetlere oynamadığını sağır sultan biliyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

@can1903 dostum hoca niye hiç genç potansiyelli birilerini istemiyor. sadece pişmiş adamlara odaklanmış
Kendi yapısına uygun değil diye düşünüyorum, ambargo koymak istiyor. Genç olacaksa alıp direk oynatıyım kafasında o bonservisleri de veremez kulüp wonderkidlere
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Lens,ljajic,ozzy,nsakala dört isimden biriyle ilgili bi aksiyon bekliyorum 1 hafta içersinde.

Çevrimiçi mayguntr

Yasa cok takilmamak lazim bence bu sezon icin, SLde iki uc mac kazanmamiz lazim, orda aldigin bir galibiyetin parasi, 10tane lig maci ediyor.

Ersin(20)
Rosier(24)-Vida(32)-Weli(32)-Ridvan(20)
Josef(32)-Salih(27)
Larin(26)-Alex(31)-Ghezzal(29)

27.3 ortalamasi bu kadronun.

Çevrimdışı can1903

Niye bu kadar geriden haber veriyorlar, bu kadar korkarak yapacaklarsa bu gazeteciliği neyse.. https://twitter.com/besiktastats/status/1425427412708380678

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş kulübünde isim vermeyeceğim bir yöneticinin kendi iş ilişkilerini kullanarak seneye Ghezzal, Batshuayi(olursa), Alex, satma planı var. Ben olabileceğini de düşünüyorum bu arada. Bu sene içinde Larin,N'Sakalaya gelen tekliflerde bizzat parmağı var.

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş yönetiminin ilgilendiği 1 adet genç 8 numara var, olursa Ağustos sonu olur.

Çevrimdışı tolgakgonul

Beşiktaş yönetiminin ilgilendiği 1 adet genç 8 numara var, olursa Ağustos sonu olur.
Dostum bu Nskala yetenek fakirinin satılmasına engel olan var mı ? Bu adam bizde nasıl oynuyor hayret ediyorum :D
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 16:12:31 tolgakgonul ]

Çevrimdışı can1903

Dostum bu Nskala kazmasının satılmasına engel olan var mı ? Bu adam bizde nasıl oynuyor hayret ediyorum :D
Hoca çok tutuyor, oyuncu da burada mutlu iki engel var  :tabe:

Çevrimdışı can1903

Hayırlı olsun bu arkadaşlar yazmaya başladıysa 2 güne açıklanır  :evillol: :evillol: https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1425444742268129290

Çevrimiçi tolga1903

Naiggolan ile ilgileniyormuşuz bu sergen yalçın ne yapmaya çalışıyor? 30 üstü oyuncuları doldurup 1 senelik başarı daha getirip kaçma gibi fikri falan mı var acaba çok merak ediyorum hiç umursuyormuş gibi değil şu talip olduğu oyunculara bakınca hadi godin anladık aynı bolgede biri 38 biri 27 yaşında iki oyuncu varken napacan naiggolan'ı? Stopere godin ister orta sahaya naiggolan ister forvete costa ister olur hocam 10 numarada da çık sen oyna bari yaşlarınız yakın zaten istediğin oyuncularla

Çevrimiçi Necmi

ozan mı 🤮

Çevrimdışı can1903