2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2284345 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

F.O dönemindeki 55 milyon €'luk maaş bütçesine inanıyor musunuz? O sezon maaş bütçesi 55 se bu sene 20 diyip uydursunlar nasıl olsa kanacak çok  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 'TaNeR'

oğuzhana bir lira karşılığı bile yeni sözleşme teklif edilmez şimdi kuru sabitlense ne olur vidanın aldığı üç milyon ozinin aldığı bir milyondan az bir tarafta sahaya çıkıp herşeyini veren diğer tarafta beşiktaşın yatarak kanını emen insan ben yönetimde olsam şu anda kendine takım bul der kadro dışı yaparım zaten oynamıyor kadroda ne işi var öylede böylede parasını alıyor hiç olmazsa takımı bozmaz oziye bakınca atibaya necipe üzülüyorum ozi malı götürüyor diye atiba gibi biri üç kuruşa oynuyor o para bizden yine çıksın ama hak edene çıksın

İyi kaymağını yedi... yok işte neymiş 'Beşiktaş'ın çocuğu, patlama yapacak, maestro, beyin, ...  falan filan.
Hiç bir katkısı yok, salmış kendisini (aslında hep öyleydi), koşmaya hali yok, hepsi göstermelik işte biraz oyuna girince yaptıkları ... Zaten el kol yapmaktan başka bir şeyi yok, ne boşa kaçsın, ne yalandan koşu atsın, sadece rakibi arkasında saklansın...
Yanında 2-3 koşan, pas yapan/alan oyuncu olacak ki anca göze batmaz. Al gülüm ver gülüm. Top ayağına geldiğinde dikkat edin hiç top sürmez, sadece durduğu yerden pas, baskı yok bir şey yok ama topu 2m ileri sürmez. Topa girmekten korkar, üstüne birisi gelse hemen topu ayağından çıkarır (genelde yan, ya da yan geri pas), hanım hanımcık futbol oynar (ki kadın futbolcular bile daha sağlam). Normalinde 1nci ligde bile oynayacak oyuncu değil, pili yok.
Kaç sene oldu bir katkısı ol(a)madı, yazık. En üzüldüklerim arasında Atiba ... Daha çok yazarım da her neyse...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Kura sansimiz yanimizda olursa nispeten iyi kura cekebiliriz.
 Shakhtar Donetsk,Salzburg, Benfica bunlardan biri playoff'ta elenirse 3.torbadan katilacagiz.
Bir sansli tahmin yapalim,

1.torba Sporting Lizbon (yada Lille)
2.torba Borussia Dortmund (yada Sevilla)
3.tobra BESIKTAS
4.torba Dinamo Zagreb (yada play-off'tan gelecek benzer gucre bir takim.)

Birde sansiz tahmin (bizden uzak dursun diyelim)

1.torba Man.City
2.torba PSG
3.tobra BESIKTAS
4.torba Milan

Su iki grupta olusabilir yani kura sansinin nekadar onemli oldugunu dusunun.
sana net söyleyeyim Üçüncü torbadan katılırsak bize birinci torbanın en zayıf takımı dördüncü torbanında en güçlü takımı gelir zor grup olur ama herkesin gözüne kolay görünür zaten alt edebileceğimiz sadece dördüncü torba ordan altı puan alsan yukardakilerden alacağın puan guruptan çıkmanı sağlıyor ama biz öyle kura çekiyoruzki dördüncü torba takımı bizden güçlü oluyor ya alman şampiyonu ya ikincisi dördüncü torbadan zayıf takım çektiğimizi hatırlamıyorum

Çevrimdışı kaan1903

Bende 2,2 M dan 5,4TL kurdan sabit diye hatırlıyordum da bu tablo da 1.2M €+400k bonus yazıyor. Geçen sene paylaşılmış

Çevrimdışı sEuL

kulüpte ilgi olmadığı söyleniyor ama menajer tarafı öyle değil abi  :tabe:
Ha soyle ya, sagolasin kardesim. Kafa rahat isime gidiyim ben o zaman. Iyi forumlar herkese.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

F.O dönemindeki 55 milyon €'luk maaş bütçesine inanıyor musunuz? O sezon maaş bütçesi 55 se bu sene 20 diyip uydursunlar nasıl olsa kanacak çok  :icool:

Can bu kulüpte scout yok mu ??? Hiç mi tınlamıyorlar. Bir tane bile genç adı sanı duyulmamış rosier gibi iş yapacak bir adam duymadık görmedik.

Çevrimiçi Necmi

İyi kaymağını yedi... yok işte neymiş 'Beşiktaş'ın çocuğu, patlama yapacak, maestro, beyin, ...  falan filan.
Hiç bir katkısı yok, salmış kendisini (aslında hep öyleydi), koşmaya hali yok, hepsi göstermelik işte biraz oyuna girince yaptıkları ... Zaten el kol yapmaktan başka bir şeyi yok, ne boşa kaçsın, ne yalandan koşu atsın, sadece rakibi arkasında saklansın...
Yanında 2-3 koşan, pas yapan/alan oyuncu olacak ki anca göze batmaz. Al gülüm ver gülüm. Top ayağına geldiğinde dikkat edin hiç top sürmez, sadece durduğu yerden pas, baskı yok bir şey yok ama topu 2m ileri sürmez. Topa girmekten korkar, üstüne birisi gelse hemen topu ayağından çıkarır (genelde yan, ya da yan geri pas), hanım hanımcık futbol oynar (ki kadın futbolcular bile daha sağlam). Normalinde 1nci ligde bile oynayacak oyuncu değil, pili yok.
Kaç sene oldu bir katkısı ol(a)madı, yazık. En üzüldüklerim arasında Atiba ... Daha çok yazarım da her neyse...
şenolla ikinci şampiyonluğumuzda orta sahada on metre alanın içinde oynuyor hiç katkı vermiyor takımı on kişi oynatıyor dediğimde millet nasıl savunacağını şaşırıyordu aradan beş yıl geçti değişen tek şey şu an kasamızda olması gereken on milyon euro ozinin kasasında

Çevrimdışı can1903

Can bu kulüpte scout yok mu ??? Hiç mi tınlamıyorlar. Bir tane bile genç adı sanı duyulmamış rosier gibi iş yapacak bir adam duymadık görmedik.
Olmaz mı önerilen çok isim var, gönüllü scoutların da ulaştıdığı isimler var fakat hoca genç oyuncu istemiyor şuan
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

https://www.futbolarena.com/besiktas/besiktas-futbolcu-maaslari-326536h/

1- Pepe 4.750 milyon euro
2- Negredo 4.350 milyon euro
3- Oğuzhan Özyakup 2.5 milyon euro (KAP'a bildirilmedi)
4- Gary Medel 2.3 milyon euro (KAP'a bildirilmedi)
5- Jeremain Lens 2.2 milyon euro (Kiralık)
6- Ricardo Quaresma 2.1 milyon euro
7- Ryan Babel 2.1 milyon euro
8- Anderson Talisca 2 milyon euro (KAP'a bildirilmedi - Kiralık)
9- Adriano 1.850 milyon euro
10- Gökhan Gönül 1.750 milyon euro
11- Caner Erkin 1.750 milyon euro
12- Gökhan Töre 1.7 milyon euro
13- Mustafa Pektemek 1.6 milyon euro
14- Veli Kavlak 1.6 milyon euro
15- Cenk Tosun 1.6 milyon euro
16- Tolgay Arslan 1.550 milyon euro
17- Atiba Hutchinson 1.5 milyon euro (KAP'a bildirilmedi)
18- Andreas Beck 1.4 milyon euro
19- Tolga Zengin 1.3 milyon euro (KAP'a bildirilmedi)
20- Fabri 1.250 milyon euro (KAP'a bildirilmedi)
21- Matej Mitrovic 1.2 milyon euro
22- Necip Uysal 1.1 milyon euro
23- Dusko Tosic 950 bin euro
24- Atınç Nukan 800 bin euro (Kiralık)
25- Aras Özbiliz 600 bin euro
26- Pedro Franco 500 bin euro
27- Milosevic 500 bin euro
28- Orkan Çınar 500 bin euro

Toplam 47 milyon yapıyor. %30 bonus koysan, yaklaşık 61 milyon Euro demek bu. O dönemde TL'ye çevirsen 250 milyon lira demek.

Şu andaki 45 milyon Euro'yu TL'ye çevir, 450 milyon lira demek.

60 verirken ve 23 milyona Cenk'i satarken battık; 45 verirken ve kimseyi satmazken sorun yok oyna devam.

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimiçi Necmi

fo dönemini ffp denetimiyle geçirdiğimizi herkes unutuyor sanırım olay inanma inanmama olmaz sana açık kapı bırakmıyorki kime ne harcadığın beni ilgilendirme kulübüne kaç lira girdi kaç lira çıktı ben bunu denk görmek istiyorum diyor fener mesela taraftarı akşam pazarında fiyatı düşen iyi oyuncu beklediklerini sanıyor ama fener ffp de ve harcayacak limiti yok zarar açıklıyorlar işde dahada harcayıp denkliği basıl sağlayacak ayrıyetten satmadan alamazsın kuralıda var

Çevrimdışı tuncaboylu

fo dönemini ffp denetimiyle geçirdiğimizi herkes unutuyor sanırım olay inanma inanmama olmaz sana açık kapı bırakmıyorki kime ne harcadığın beni ilgilendirme kulübüne kaç lira girdi kaç lira çıktı ben bunu denk görmek istiyorum diyor fener mesela taraftarı akşam pazarında fiyatı düşen iyi oyuncu beklediklerini sanıyor ama fener ffp de ve harcayacak limiti yok zarar açıklıyorlar işde dahada harcayıp denkliği basıl sağlayacak ayrıyetten satmadan alamazsın kuralıda var
Ali Koç şampiyonluk için Avrupa'dan men edilmeyi göze almış olabilir.

Zaten bundan sonra şampiyon da olsa, CL garanti değil. Avrupa'da başarı da taraftarın umrunda olmadığı için, gemileri yakmış olabilir.

Çevrimdışı doganay

genc oyuncu alinmadigindan bahsediliyor aradabir Makedonya'dan Besar Gudjufi diye 17 yasinda bir genc almistik hatirlatmak isterim.
Ayrica ozamanda soyle ifadeler vardi .. " bunla mi sampiyonluga oynayacagiz" , "bu nasil transfer boyle" vs vs .. insana yaranmakta zor

Çevrimiçi Necmi

Ali Koç şampiyonluk için Avrupa'dan men edilmeyi göze almış olabilir.

Zaten bundan sonra şampiyon da olsa, CL garanti değil. Avrupa'da başarı da taraftarın umrunda olmadığı için, gemileri yakmış olabilir.
zaten artık hiç bir takım avrupayı sallamayacağı için tff kendi kotalarını koydu beşiktaşada mobing uygulanıyor sürekli avrupaya asılsın diye resmen baskı var

Çevrimdışı doganay

Sampiyonlar ligine seneye eskisi gibi Turkiye'den direk katilinilmayacak iste artik garanti degil vs fakat bilmeyenler icin soylemek isterim ki ;
Sampiyonlar ligine seneye direk katilmayacagiz ama elemelerde sadece Sampiyonlar ligine direk katilamayan ulkelerin sampiyon takimlari ile karsilasacagiz. Yani nispeten zayif takimlar olacak.
Danimarka, Norvec, Romanya ,Slovakya gibi ulkelerin sampiyonlari olacak
Yani insallah bu senede sampiyon olalim , Sampiyonlar ligine yine katiliriz bu oyunumuzla

Çevrimdışı Okan1903

işin kötüsü bir takımda bu kadar brezilyalı olması iyi birşey değil başımız ağrır sonunda
Transfer komitesinin başına josefi getirelim komiteden daha iyi çalışıyor rosieride yardımcı yaptıkmı yeter
Katılıyorum bunlar da çok gruplaşma olur. Bir takımda 2 hadi bilemedin 3 Brezilyalı yeter.

Bir de sosyal medyaya bakıyorum ne yazık ki çoğu yüksek takipçili Beşiktaşlı hesaplar olumlu bakıyor bu transfere. ki bana göre hiç bir mantığı yok.

Şu an ismi geçen adamlara bakıyorum da bence Sergen şampiyonlar liginden fazla çekiniyor. O yüzden tecrübeli topçular istiyor gibi ama bence çok yanlış mantık. Kimsenin öyle büyük beklentisi yok. 0 puan, 1 puan çekmediğin sürece kimse bişey diyemez ki. Şamp ligi bambaşka bir arena sonuçta. En fazla yapabileceğin gruptan çıkmak olur. Bunun için transfer planlaması yapılmaz.

Çevrimdışı levitate

kulüpte ilgi olmadığı söyleniyor ama menajer tarafı öyle değil abi  :tabe:
zaten luiz world class olamazdı :D

ben icardi diyorum gözden çıkarmışlar deniyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı doganay

Katılıyorum bunlar da çok gruplaşma olur. Bir takımda 2 hadi bilemedin 3 Brezilyalı yeter.

Bir de sosyal medyaya bakıyorum ne yazık ki çoğu yüksek takipçili Beşiktaşlı hesaplar olumlu bakıyor bu transfere. ki bana göre hiç bir mantığı yok.

Şu an ismi geçen adamlara bakıyorum da bence Sergen şampiyonlar liginden fazla çekiniyor. O yüzden tecrübeli topçular istiyor gibi ama bence çok yanlış mantık. Kimsenin öyle büyük beklentisi yok. 0 puan, 1 puan çekmediğin sürece kimse bişey diyemez ki. Şamp ligi bambaşka bir arena sonuçta. En fazla yapabileceğin gruptan çıkmak olur. Bunun için transfer planlaması yapılmaz.

simdi birde soyle bir cekincesi var genelde bircok kisinin bunu soylemeye bile cekiniyorum yani mazideki skorun benzerini almaktan cok cekinyorum. Kalede comez Ersin ve defansa da comez bir stoper koyarsan birazda sansiz gunundeysen M.city , Psg vs vs gibi takimlar fena yapar. Yenilmekten bahsetmiyorum bak, bircok Besiktasli gibi Sergen'in de boyle birsey olma ihtimalini ortadan kalkmasini istiyordur.

Çevrimdışı levitate

Bende 2,2 M dan 5,4TL kurdan sabit diye hatırlıyordum da bu tablo da 1.2M €+400k bonus yazıyor. Geçen sene paylaşılmış
boyd ve mirin 1.2 alıyormuş demek vay be
bipbipbupbup

Çevrimdışı alimm

[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 15:14:34 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Okan1903

simdi birde soyle bir cekincesi var genelde bircok kisinin bunu soylemeye bile cekiniyorum yani mazideki skorun benzerini almaktan cok cekinyorum. Kalede comez Ersin ve defansa da comez bir stoper koyarsan birazda sansiz gunundeysen M.city , Psg vs vs gibi takimlar fena yapar. Yenilmekten bahsetmiyorum bak, bircok Besiktasli gibi Sergen'in de boyle birsey olma ihtimalini ortadan kalkmasini istiyordur.

Haklısın ama buna david luizle falan engel olamazsın. Sergen hocanın oynattığı futbolu beğeniyorum fakat futbolu güncel takip ettiğini düşünmüyorum. Kafa olarak diğer Türk hocalardan pek farkı yok.

Bilmiyorlar adamlar topçu falan. Hoca şöyle demişti geçen sene "Rachid Ghezzal transferini "Telefonda 1 dakika izledim. 'Hemen getirin' dedim. Öyle aldık". yani Sergen hoca şunu övünerek anlatıyor fakat valla ben olsam bunu utanır söylemezdim. Böyle futbolcu takip edilmez, tanınmaz.

Çevrimdışı alimm

+33 yaş sınırı mı var bu stoper bölgesinde anlamadım... İsmi geçenlere bak yaa🤔
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı GreenBook

Nainggolan yıllık 4 m istiyor biz 2 yıllık 4 m sunmuşuz
Orta Çizgi
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 15:11:57 GreenBook ]

Çevrimiçi Necmi

sergenin önceliği lig olur şl de sadece kötü sonuç almak istemez ama başarı beklentisi yoktur sergen gerçekçi adam hayal peşinde koşmaz

Çevrimdışı Okan1903

Diego Godin olmazsa Martin Caceres'i getirebilir diyor Murat Özen
Valla çıldıracağım nedir bu isimler ya. Senelerdir kakalanmaya çalışılan adamlar.

O kadar güzel transferler yaptık, alın şu defansa da iyi tartışmasız bir adam. caceres, luiz falan nedir ya