2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285421 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Serbest bıraktığımız birinin bonservisin Giresun bizden nasıl alıyor manasında şey ettim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Serbest bıraktığımız birinin bonservisin Giresun bizden nasıl alıyor manasında şey ettim
Giresun ile anlaşmış futbolcu. Biz de yardımcı olmuşuz :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Giresun ile anlaşmış futbolcu. Biz de yardımcı olmuşuz :D
umutu severdim bahtı açık yolu güzel olsun umarım verdiğimize pişman olacağımız başarıya ulaşır bunu hak ediyor onun gibi insanları bulmak zor artık

Çevrimdışı MUSTAFA_

umutu severdim bahtı açık yolu güzel olsun umarım verdiğimize pişman olacağımız başarıya ulaşır bunu hak ediyor onun gibi insanları bulmak zor artık
Karakterli futbolcular zorluk çıkarmadan gidiyorlar zaten. Umarım Douglas, Lens, Boyd gibi isimleri de göndermeyi başarırız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Karakterli futbolcular zorluk çıkarmadan gidiyorlar zaten. Umarım Douglas, Lens, Boyd gibi isimleri de göndermeyi başarırız.
insanların karakterini bilemeyizki onlara nasıl davranıldığını biliyormuyuz sence herkesmi karaktersiz bugün youtubede bir video izledim avcı kendisine davranış biçimi yüzünden intikam aldı deniyordu bütün hepsi aynı tavır içindeyse ya bizde karaktersiz insanları seçmek gibi yetenek var yada işin içinde başka sorunlar var demektir benim gördüğüm herkese mobing uyguluyorlar ve bu ters tepiyor
Davalarıda hep kaybettiğimize göre böyle düşünmekte haklıyım ya gönderip tazminat ödüyoruz yada gönderemeyip maaşını ödüyoruz ts nin hocasının parasını ödemiş olmak çok zoruma gidiyor oturtsaydın köşede maaşını ödeseydin hiç olmazsa enayi durumuna düşmezdik o zaman söylemişdim fo döneminde alınanlara öfkeyle saldırıyorlar diye sonuç ortada geldikleri sene bize çok pahalıya patladı  vidayada yapıldı bu neden oziye yapmıyorlar ömrümüzü yedi önceki yönetimden ayrıldıktan sonra alınan herkesle sorun yaşadık

Çevrimdışı MUSTAFA_

insanların karakterini bilemeyizki onlara nasıl davranıldığını biliyormuyuz sence herkesmi karaktersiz bugün youtubede bir video izledim avcı kendisine davranış biçimi yüzünden intikam aldı deniyordu bütün hepsi aynı tavır içindeyse ya bizde karaktersiz insanları seçmek gibi yetenek var yada işin içinde başka sorunlar var demektir benim gördüğüm herkese mobing uyguluyorlar ve bu ters tepiyor
Davalarıda hep kaybettiğimize göre böyle düşünmekte haklıyım ya gönderip tazminat ödüyoruz yada gönderemeyip maaşını ödüyoruz ts nin hocasının parasını ödemiş olmak çok zoruma gidiyor oturtsaydın köşede maaşını ödeseydin hiç olmazsa enayi durumuna düşmezdik o zaman söylemişdim fo döneminde alınanlara öfkeyle saldırıyorlar diye sonuç ortada geldikleri sene bize çok pahalıya patladı  vidayada yapıldı bu neden oziye yapmıyorlar ömrümüzü yedi önceki yönetimden ayrıldıktan sonra alınan herkesle sorun yaşadık
Kimse istenmediği yerde uzun süre durmaz. Buna benzer durumları daha önce de yaşadık. Oyuncular zorluk çıkarmayıp ayrıldılar. Douglas gibi oyuncular ne de olsa paramı alıyorum deyip oynamadan yatmayı seçtiler. Benim karakterden kastım bu durum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

David Luiz hata frekansı yüksek ve yaptığı hataların ölümcül sonuçları olan bir oyuncu. Gereksiz ve çok pahalı bir hamle olur.

Çevrimiçi murat

Yönetimin başarılı ya da başarısız olmasına gerek yok ki geçen yıl zaten en baştan elbirliği ile topa tuttunuz. Sezon sonunu bekleyelim de öyle konuşalım dediğinizi görmedim. Benim bahsettiğim şey de bu zaten; yazdığınız çizdiğiniz hiçbir şeyin tutarlılığı yok.

Daha geçen ay “bunlar kimseyi alamaz, bir şey beceremezden” şimdi maaşlara geldiniz. Sizin bir olur noktanız yok; armutun sapı üzümün çöpü derken spesifik hezeyanlardan başka bir şey türetmiyorsunuz.

Demirören, Orman ve Çebi bambaşka insanlar. Her birisi farklı yolların yolcusu. Çebi gidip dünya karmasını getirse ve başarısız olsa yine eleştirisiniz bunun aksi bir ihtimali yok zaten. O yüzden başarısız olunca vurun abalıya şeklinde saldırabilirsiniz, elinizi tutan olmaz. Eleştirmek parayla değil sonuçta salla gitsin ne kayıt tutan var ne hesap soran. İnternet dediğin yer vatan kurtaran amcaların olduğu koca bir kahvehane. Herkes teknik direktör, herkes scout, herkes bilirkişi.

Ayrıca tutup şu sezonu 2017 ile kıyasa sokmak çok art niyetli bir davranıştı. Bunu bir de “beceriksizler transfer yapamıyor” tavırlarından sonra transferler gelince yapmak anlaşılır şey değil. Yarın çıkıp hepsini 1 milyona aldık deseler dönüp “Brezilyalılar adam mı” yı tartışmaya başlayacakmışsınız gibi geliyor.
yine ipe sapa gelmez biçimde forumda her yazılmış eleştirsel şeyi benim üzerime yıkıp geçmişsin. Transfer yapamazlar mı demişim. Transfer niye yapılamasın verirsin parayı yaparsın nasılsa alırken hesabını soran olmuyor. Başarısız olursa gömülürsün. Anlamayacağını veya anlayamayacağını bilerek yazıyorum layiç transfer edilirken birçoğumuz destekliyorduk fiyatı da pahalı gelmiyordu. 2.5 milyon garanti ücretti parası veya her ne ise. Şimdi tu kaka oldu hesap yapılırken layiçin parası herşey dahil hesaplanır oldu. Olası başarısızlık ve yönetim değişikliği sonrası da texseirayı yine 2.2 garanti para değil 3.5 milyon olarak lanse edilecek. Duruma göre oynayan ben değilim. Beni yönetimi eleştiriyor görmeniz benim suçum değil sizin anlamak istememenizden. Ben yönetimi ruiz konusunda eleştirdim. Bahse konu olan ajax modeliydi ama hiç o modeli göremediğim için eleştirdim. F. O eleştiriliyor ama aynı yola girilmiş gibi onu eleştirdim. Transfer stratejilerini değil kendiyle çelişmelerini eleştirdim ama öyle sakdırı boyutunda eleştirmedim ama taraftarı ikiyüzlülük nedeniyle saldırı boyutunda eleştirmiş olabilirim. Çebi dünya karmasını getirip başarısız olursa eleştirmeyecekseniz de çebinile aranızda derin bir bağ ararım. Körü körüne bu bağlılık nereden geliyor diye. İnsanlar bir kurumun başındaysa elbetteki eleştirilecek. Ne çekiyorsak padişahım çok yaşacılar yüzünden çekiyoruz.Ajax modeli şak lak şak...  Dünya yıldızları getiriyoruz şak şak şak... Paramız yok şak şak şak...
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 08:39:00 murat ]

Çevrimdışı alimm

Stoper için Kortney Hause ismi de var...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Shakhtar, Benfica, Salzburg takımlarından biri playoffta elenirse CL'ye 3. torbadan başlayacağız.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Alıntı
ine ipe sapa gelmez biçimde forumda her yazılmış eleştirsel şeyi benim üzerime yıkıp geçmişsin. Transfer yapamazlar mı demişim. Transfer niye yapılamasın verirsin parayı yaparsın nasılsa alırken hesabını soran olmuyor. Başarısız olursa gömülürsün. Anlamayacağını veya anlayamayacağını bilerek yazıyorum layiç transfer edilirken birçoğumuz destekliyorduk fiyatı da pahalı gelmiyordu. 2.5 milyon garanti ücretti parası veya her ne ise. Şimdi tu kaka oldu hesap yapılırken layiçin parası herşey dahil hesaplanır oldu. Olası başarısızlık ve yönetim değişikliği sonrası da texseirayı yine 2.2 garanti para değil 3.5 milyon olarak lanse edilecek. Duruma göre oynayan ben değilim. Beni yönetimi eleştiriyor görmeniz benim suçum değil sizin anlamak istememenizden. Ben yönetimi ruiz konusunda eleştirdim. Bahse konu olan ajax modeliydi ama hiç o modeli göremediğim için eleştirdim. F. O eleştiriliyor ama aynı yola girilmiş gibi onu eleştirdim. Transfer stratejilerini değil kendiyle çelişmelerini eleştirdim ama öyle sakdırı boyutunda eleştirmedim ama taraftarı ikiyüzlülük nedeniyle saldırı boyutunda eleştirmiş olabilirim. Çebi dünya karmasını getirip başarısız olursa eleştirmeyecekseniz de çebinile aranızda derin bir bağ ararım. Körü körüne bu bağlılık nereden geliyor diye. İnsanlar bir kurumun başındaysa elbetteki eleştirilecek. Ne çekiyorsak padişahım çok yaşacılar yüzünden çekiyoruz.Ajax modeli şak lak şak...  Dünya yıldızları getiriyoruz şak şak şak... Paramız yok şak şak şak...

-Ljajic Murat Özen’nin demesiyle 3 milyon maaş 1.2 milyon başarı bonusu toplamda 4.2 milyon maaş alıyor 6 milyon da bonservis verildi . 4 yıllık sözleşme ile toplam maliyet 22.8 milyon euro. Sırf 3 milyon maaştan hesaplasan toplam maliyeti 18 milyon.

-Alex  2.2. Milyon maaş 800 bin başarı bonusu toplamda 3 milyon maaş 900 bin imza parası. 2 yıllık sözleşme ile toplam maliyet 6.9 milyon euro.

Üstelik Ljajic’in başarı bonusları oynama odaklı değil Alex’in durumunu henüz bilmiyoruz.

-2017 Beşiktaş maliyeti 80 milyon.
-2021 Beşiktaş maliyeti 35-40 milyon.

Şu tabloda alex ile ljajic transferlerinin ya da 2017 ile 2022’nin nasıl bir benzerliği var? Akıl var izan var herkes bir şeylere eleştiri yapıyorken sizinle derdimiz nedir de şurada bir sürü kişi tepki verdi size. Sapla samanı bir tutup bir şekilde alakasız bir şekilde orman’ı sıyırıyorsunuz aradan. Sonra biz şak şakçı oluyoruz.

[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 12:32:27 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Şu anda güncel oyuncu maaşlarımız:

Domagoj Vida : 3.500.000 euro
Rachid Ghezzal: 2.500.000 euro
Adem Ljajic : 2.250.000 euro
Alex Teixeira: 2.200.000 euro
Jeremain Lens : 2.200.000 euro
Oğuzhan Özyakup : 2.000.000 euro
Cyle Larin : 1.600.000 euro
Georges-Kevin N'Koudou : 1.600.000 euro
Valentin Rosier: 1.350.000 euro
Josef de Souza : 1.300.000 euro
Tyler Boyd : 1.200.000 euro
Welinton Souza Silva : 900.000 euro
Douglas : 800.000 euro
Fabrice N'Sakala : 525.000 euro
Necip Uysal : 500.000 euro
Atiba Hutchinson : 500.000 euro
Gökhan Töre : 500.000 euro
Güven Yalçın : 300.000 euro
Ajdin Hasic : 275.000 euro
Utku Yuvakuran : 200.000 euro
Ersin Destanoğlu : 100.000 euro
Rıdvan Yılmaz : 100.000 euro
Atakan Üner : 100.000 euro
Emre Bilgin : 50.000 euro
Erdoğan Kaya : 50.000 euro
Kerem Kalafat : 50.000 euro
Bial Ceylan : 50.000 euro
Serdar Saatçi : 50.000 euro
Kartal Yılmaz : 50.000 euro

Toplam Maaş : 27.000.000 euro

Hala bir stoper, bir forvet ve bir orta saha alacak bütçemiz var.

En önemlisi: Lens, Oğuzhan, Ljajic, Douglas, Tyler Boyd maaşları toplamı: 8.450.000 euro.

Toplam maaşın dörtte biri hiç iş yapmayan adamlara ödeniyor. Bütçede bu kadar yer açmak için 25 milyonluk satış yapmak gerekiyor. Acilen bu sözleşmelerden çıkmak lazım.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 10:47:05 sefaköykartali ]

Çevrimiçi murat

-Ljajic 3 milyon maaş 1.2 milyon başarı bonusu toplamda 4.2 milyon maaş 6 milyon bonservis. 4 yıllık sözleşme ile toplam maliyet 22.8 milyon euro.
-Alex  2.2. Milyon maaş 8000 bin başarı bonusu toplamda 3 milyon maaş 900 bin imza parası. 2 yıllık sözleşme ile toplam maliyet 6.900 milyon euro.

Üstelik Ljajic’in başarı bonusları oynama odaklı değil Alex’in durumunu henüz bilmiyoruz.

-2017 Beşiktaş maliyeti 80 milyon.
-2021 Beşiktaş maliyeti 35-40 milyon.

Şu tabloda alex ile ljajic transferlerinin ya da 2017 ile 2022’nin nasıl bir benzerliği var? Akıl var izan var herkes bir şeylere eleştiri yapıyorken sizinle derdimiz nedir de şurada bir sürü kişi tepki verdi size. Sapla samanı bir tutup bir şekilde alakasız bir şekilde orman’ı sıyırıyorsunuz aradan. Sonra biz şak şakçı oluyoruz.
senin anlama sınırını daha zorlamak istemiyorum anlamıyorsun çünkü. Ben oyuncunun maaşını eleştirmiyorum layiç pahalıymış alex ucuz muş. Taraftarı eleştiriyırum gelirken hepsi uygun hepsi iyi. İşler kötü gidincevgetiren suçlu.Layiç nispeten genç adamdı beğenildi bonservisi alınfı. Kaç kişi alınmasın dedi. İmza parası 1.5 milyon diye söyleniyor ayrıca doğru mu bilmiyorum. Bonservisi hesaba katmayınca aşağı yukarı oyuncuların aldıkları birbirine yakın rakamlar.

Çevrimdışı blackeagle35

En önemlisi: Lens, Oğuzhan, Ljajic, Douglas, Tyler Boyd maaşları toplamı: 8.450.000 euro.

Toplam maaşın dörtte biri hiç iş yapmayan adamlara ödeniyor. Acilen bu sözleşmelerden çıkmak lazım, adam satmak gibi bisey olur bu gidersen kurtulmak.
Lens'in maaşı bu sezon 1.8 civarına düşüyordu sanırım. Erdoğan da bi yere kiralık gitti. Bir de bu limite muhtemelen teknik ekip vs. maaşları da dahil. Belki başka masraflar da vardır. Bu sezon pek süre alamayacak ve yüksek maaşı olan kişiler giderse dediğin gibi önemli limit açılmış olacak. Hadi douglas lens falan anlıyorum da Oğuzhan sen bu takım sayesinde var oldun, 5 senedir hiçbir şey yapmadan neredeyse ne paralar kazanıyorsun. Biraz insan ya performans yükseltir ya da gider. Zamanında verilen saçma sözleşmelerin ceremesini halen çekiyoruz. Neyse ki çoğunun son senesi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Lens'in maaşı bu sezon 1.8 civarına düşüyordu sanırım. Erdoğan da bi yere kiralık gitti. Bir de bu limite muhtemelen teknik ekip vs. maaşları da dahil. Belki başka masraflar da vardır. Bu sezon pek süre alamayacak ve yüksek maaşı olan kişiler giderse dediğin gibi önemli limit açılmış olacak. Hadi douglas lens falan anlıyorum da Oğuzhan sen bu takım sayesinde var oldun, 5 senedir hiçbir şey yapmadan neredeyse ne paralar kazanıyorsun. Biraz insan ya performans yükseltir ya da gider. Zamanında verilen saçma sözleşmelerin ceremesini halen çekiyoruz. Neyse ki çoğunun son senesi.
Ufak tefek eksikler olabilir kusura bakmayın kaçırmışım. Seneye hiçbir şey yapmasak biten sözleşmelerle 13 milyon € yer açılacak. Bu maaşlardan yalnızca Vida as kadromuzda. 21-22 sezonunu şampiyon bitirirsek, açılan bu limit ve ŞL gelirleriyle güzel yatırımlar yapabiliriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi annoca

Toplam maaşın dörtte biri hiç iş yapmayan adamlara ödeniyor. Bütçede bu kadar yer açmak için 25 milyonluk satış yapmak gerekiyor. Acilen bu sözleşmelerden çıkmak lazım.
seneye sağlam yer açılacak. burdan larin üzer yenilenmezse vida da sürüncemede bırakır. bu yıl 5 gol attı 4'ü direk maçtan puan veya puanlar almamızı sağladı. defans katkısını verecek adam buluruz ama kritik zamanlarda böyle goller atacak defans bulur muyuz bilemem

Çevrimdışı umutow

Oğuzhan galiba kuru 5 küsürden sabilenmiş ve şuanki kura göre 1.1 civarı alıyormuş. Tam emin degilim ama öyle okumuştum.

Çevrimdışı Çağrı Öz

senin anlama sınırını daha zorlamak istemiyorum anlamıyorsun çünkü. Ben oyuncunun maaşını eleştirmiyorum layiç pahalıymış alex ucuz muş. Taraftarı eleştiriyırum gelirken hepsi uygun hepsi iyi. İşler kötü gidincevgetiren suçlu.Layiç nispeten genç adamdı beğenildi bonservisi alınfı. Kaç kişi alınmasın dedi. İmza parası 1.5 milyon diye söyleniyor ayrıca doğru mu bilmiyorum. Bonservisi hesaba katmayınca aşağı yukarı oyuncuların aldıkları birbirine yakın rakamlar.

Anlama sınırlarını karşılaştırırsak oldukça sorun yaşayacağınız aşikar o yüzden hiç girmeyelim o konuya. Burada size rakamlar sunuyorum. Ortada uygun bedelli bir transfer olduğu için gelişine taraftar seviniyor, diğeri uygun değil ve eleştiriliyor. Birisi elma diğeri armut, bunda anlamayacak ne var?

Çevir kazı yanmasın tavrınızdan sıkıldım artık. İlk iletide ipe sapa gelmez bir kıyas yaptınız, yanlış olduğunu rakamlarla ispatlıyoruz hala daha yok anlama sınırı yok lafım başkasına falan filan.

Söyleyecek sözünüz yoksa hata yaptım diyip çekilin, bu kadar uzatacak ne var? Neyse iyi günler.

Çevrimiçi murat

Anlama sınırlarını karşılaştırırsak oldukça sorun yaşayacağınız aşikar o yüzden hiç girmeyelim o konuya. Burada size rakamlar sunuyorum. Ortada uygun bedelli bir transfer olduğu için gelişine taraftar seviniyor, diğeri uygun değil ve eleştiriliyor. Birisi elma diğeri armut, bunda anlamayacak ne var?

Çevir kazı yanmasın tavrınızdan sıkıldım artık. İlk iletide ipe sapa gelmez bir kıyas yaptınız, yanlış olduğunu rakamlarla ispatlıyoruz hala daha yok anlama sınırı yok lafım başkasına falan filan.

Söyleyecek sözünüz yoksa hata yaptım diyip çekilin, bu kadar uzatacak ne var? Neyse iyi günler.
herkese uygun anladığı dilden konuşurum ama sizin için yapacak birşey yok o yüzfen burada konuyu kapatmak daha doğru. Birinin hesabını 4 yıldan diğerinin hesabını iki yıldan yapmakta ayrı bir uzmanlık. Layiçin 4.2 sinin belgesi varmı ve ne kadar almış bonuslarıyla birlikte  texeiranın ücreti bonusu imza parası ne kadar doğru bunları biliyormuyuz? Bu yönetim gider başkası gelir tekeiranın menejeri bonusu ıvırı zıvırı senelik 4 olur biliyormuyuz veya ruizin senelik 1.6 aldığını sanıyorduk ama anç onu 1 aylık 2.5 yaptı birdenbire. Ona nasıl bir yorumunuz var.

Çevrimiçi murat

herkese uygun anladığı dilden konuşurum ama sizin için yapacak birşey yok o yüzfen burada konuyu kapatmak daha doğru. Birinin hesabını 4 yıldan diğerinin hesabını iki yıldan yapmakta ayrı bir uzmanlık. Layiçin 4.2 sinin belgesi varmı ve ne kadar almış bonuslarıyla birlikte  texeiranın ücreti bonusu imza parası ne kadar doğru bunları biliyormuyuz? Bu yönetim gider başkası gelir tekeiranın menejeri bonusu ıvırı zıvırı senelik 4 olur biliyormuyuz veya ruizin senelik 1.6 aldığını sanıyorduk ama anç onu 1 aylık 2.5 yaptı birdenbire. Ona nasıl bir yorumunuz var.
Taraftar gelişine seviniyor evet layiçinde gelişine sevinmişti pepenin de medelinde vs. Gelirken sevinip alkışlayanlar sorgulamayanlar başarısızlıkta çevir kazı yanmasın yapanlar. Ben gelirken eleştiririm fazla verildiyse.Aramızdaki fark bu. Ama siz bu yazılanlatdan hemen alexe fazla para verildi çıkarımı yaparsınız. Alexin ederi odur ve alacaksanız vereceksiniz ama hani ajax modeli denmişti ya ben o tarz bir beklentideyim kulübün mali durumundan dolayı ve öyle hamleler de bekliyorum. 35 lik godin filan istemiyorum.

Çevrimdışı kaan1903

Oğuzhan’ın maaşı güncel kurla net 1.2 M € alıyor 400 K Bonus  toplam 1,6 M € … 7 M TL dan yeni sözleşme önerilecek fln diyenler var Bence gerek yok hatta takasla falan Berkay Özcan’ı denemek lazım. Ljajic , Boyd ,Douglas , Lens şunlardan bir kurtulsak artık. Epey rahatlatır bütçeyi. Douglas Malatya ya gitti diyorlardı ordan da ses yok Karagümrük lens ile ilgileniyordu ama maaşının büyük bölümünü biz karşılıyoruz sanırım. Keşke yarı yarıya çıkabilsek onun da sözleşmesinden. Sivas açıklama yapmış transferi kapadık diye Boydu nereye göndereceğiz. 1.2 M € da o alıyor. Ljajic ile ne olursa olsun göndermek lazım Rusya ve italya dan ilgi varmış galiba hadi inşallah.

Çevrimiçi murat

İlk zamanlar 1.8 milyon imza parasız texeira ilevanlaşıldığı söylenirken şimdi 2.2 veya 2.5 net +bonu ve 900-1500imza paraları konuşuluyor. Layiç içinde yukarıda 2.250 net yazılmış ama 3+1.2 gibi paralar  konuşuluyor hangisine inanacağız. Gerçek rakamlar yönetim değişince mi ortaya çıkıyor yoksa yeni gelen yönetimler eskiyi abartıyor bilemiyoruz. Tek rahatsız eden aslında futbolcu verimli mi değilmi? Parayı sorun eden yok. Şahsen beni en mutlu eden transfer başarılı olur olmaz bilemem ama rosier ve salih.  En azından önlerinde uzun sayılabilecek bir futbol hayatı var.Buradan şu sonuç çıkmasın diğerleri mutlu etmedi değil. Topal etmedi sadece. Umarım o da başarılı olur.Beklentim düşük sadece.

Çevrimdışı 'TaNeR'

en iyi transfer dönemimiz hatırlatayım. biraz keyif alalım bence.

fatih terim sergen'e en sinir olacağı şekilde son maç kaybetmiş,

en iyi hücum yapan takımız, töre forvetken maç aldık, aboubakar sırtımızdan vurmuş yedeği yokken, yine de şampiyon olmuşuz.

göreceğiz haftasonu neler olacağını demişiz 7 atmışız, winner gs ağlamış hataylı stoper şike mike diye.

ghezzal'e girmişler şuursuzca, daha az teklifle ghezzal'i ve menajerini hizaya getirmişiz.

gedson şu gs'nin ölüp bittiği gedson bize gelirse gelir yoksa gelmez türkiye'ye.

yok bilmem kaç milyon dolarla geliyor dedikleri burak elmas siyaset yalakalığından medet umuyor tarikatlara falan yanlıyor.

fener 2014'ten beri şampiyon olamıyor. bizden fazla borcu var. ali koç vizyonu ne denediyse olmamış. bu sene biraz toparlamışlar pat alex teixeira, batshuayi ile yine daha favori hale gelmişiz.

mesut kontratı, samatta zorunlu bonservisi falan kara kara düşünüyorlar. içten içe satılsın kulüpler de beşiktaş şampiyon olamasın diyorlar.

twitterda herhangi bir futbol konusunda fb gs'ye gs fb'ye selam çakıyor. çünkü şenol güneş ile 2 sene açık ara çakmışız.

sonra fatih terim son kurşunu atmış. onlar 5 sene üst üste şampiyonluk beklerken başakşehir şampiyon olmuş.

bu sene kesin şampiyon fb veya gs derlerken forvetsiz şampiyon olmuşuz. aaa beşiktaş 3 sene aradan sonra bir daha mı şampiyon oldu diye tutuşmuşlar.

berkan cicaldau nelsson falan anladık genç de 3.5, 6.5, 7 bonservis veriyorlar. kaça satacaklar 15'e mi? geliştirecek yapı var mı?[...]

Ağzına sağlık, güzel yazı olmuş  :claps:

Okurken şampiyonluk duygularını ve o malum takımın ezikliği nasıldı tekrardan yaşadım  :D
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk