ine ipe sapa gelmez biçimde forumda her yazılmış eleştirsel şeyi benim üzerime yıkıp geçmişsin. Transfer yapamazlar mı demişim. Transfer niye yapılamasın verirsin parayı yaparsın nasılsa alırken hesabını soran olmuyor. Başarısız olursa gömülürsün. Anlamayacağını veya anlayamayacağını bilerek yazıyorum layiç transfer edilirken birçoğumuz destekliyorduk fiyatı da pahalı gelmiyordu. 2.5 milyon garanti ücretti parası veya her ne ise. Şimdi tu kaka oldu hesap yapılırken layiçin parası herşey dahil hesaplanır oldu. Olası başarısızlık ve yönetim değişikliği sonrası da texseirayı yine 2.2 garanti para değil 3.5 milyon olarak lanse edilecek. Duruma göre oynayan ben değilim. Beni yönetimi eleştiriyor görmeniz benim suçum değil sizin anlamak istememenizden. Ben yönetimi ruiz konusunda eleştirdim. Bahse konu olan ajax modeliydi ama hiç o modeli göremediğim için eleştirdim. F. O eleştiriliyor ama aynı yola girilmiş gibi onu eleştirdim. Transfer stratejilerini değil kendiyle çelişmelerini eleştirdim ama öyle sakdırı boyutunda eleştirmedim ama taraftarı ikiyüzlülük nedeniyle saldırı boyutunda eleştirmiş olabilirim. Çebi dünya karmasını getirip başarısız olursa eleştirmeyecekseniz de çebinile aranızda derin bir bağ ararım. Körü körüne bu bağlılık nereden geliyor diye. İnsanlar bir kurumun başındaysa elbetteki eleştirilecek. Ne çekiyorsak padişahım çok yaşacılar yüzünden çekiyoruz.Ajax modeli şak lak şak... Dünya yıldızları getiriyoruz şak şak şak... Paramız yok şak şak şak...
-Ljajic Murat Özen’nin demesiyle 3 milyon maaş 1.2 milyon başarı bonusu toplamda 4.2 milyon maaş alıyor 6 milyon da bonservis verildi . 4 yıllık sözleşme ile toplam maliyet 22.8 milyon euro. Sırf 3 milyon maaştan hesaplasan toplam maliyeti 18 milyon.
-Alex 2.2. Milyon maaş 800 bin başarı bonusu toplamda 3 milyon maaş 900 bin imza parası. 2 yıllık sözleşme ile toplam maliyet 6.9 milyon euro.
Üstelik Ljajic’in başarı bonusları oynama odaklı değil Alex’in durumunu henüz bilmiyoruz.
-2017 Beşiktaş maliyeti 80 milyon.
-2021 Beşiktaş maliyeti 35-40 milyon.
Şu tabloda alex ile ljajic transferlerinin ya da 2017 ile 2022’nin nasıl bir benzerliği var? Akıl var izan var herkes bir şeylere eleştiri yapıyorken sizinle derdimiz nedir de şurada bir sürü kişi tepki verdi size. Sapla samanı bir tutup bir şekilde alakasız bir şekilde orman’ı sıyırıyorsunuz aradan. Sonra biz şak şakçı oluyoruz.