2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285120 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

https://twitter.com/ruyhan/status/1425155964492206089

Şu World Classı öğrenmek için 2 gündür 50 kişiyi aramışımdır  :tabe:

David Luiz olduğunu söylüyor...
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2021, 21:48:32 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı XiaoHan

2-3 oyuncuya fazla para vermek yeni sözleşme imzalayacak oyuncular için "emsal" oluyor. Şimdi hadi imzalat Larin'e

Şampiyon olmak sadece şampiyonluk sayısını etkiliyor. Şampiyonlar ligine katılmak artık garanti değil. Lokal başarı için

bu kadar riske girmeye gerek yok diyorum. Korkunç paralar veriyoruz...

Welinton Vida 3.5 alıyor bende 3ten aşşa oynamam mı dedi yada Salih Oğuzhan 1.6 alıyor 1.5 imza atarım mı dedi kim neye emsal olacak Larini örnek olarak verdin farkındayımda o emsal işi az şişirme takımda kimse Alex Ghezzalı örnek gösterecek potansiyelde değil
Aksine Larine bak biz Alexe bile bu kadar veriyoruz sen daha dün 1 bugün 2 hayırdır denilecek rakam veriliyor garanti ücret olarak.
Şampiyonluk neden sadece sayıyı etkilesin marka değerin, yayın gelirlerin artıyor bunlar maddi kaynak oluşturmuyormu? Şampiyonlar ligi ön ellemesinide geçebilecek kadro temeli atılıyor işte yeterki istikrar yakalansın. F.O en büyük hatası tekrarlanmadı bu sene şampiyon yapan kadro korundu Ghezzalın vardı üstüne Alex geldi kadro genişliyorda geçen seneki gibi 13 kişi değiliz yedek kulübeside güçlü sadece Aboubakar yerine kimin geleceği muamma.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

2+1 yapmışızdır umarım

Kap açıklaması hala yok

2,2 + Bonus muhtemelen 2,9lara yaklaşır bizimkiler vermez fazlasını. Bonus kıl tüy olmadan 3 lira kemiksiz harici kontrata imza atmaz o adam kolay kolay zaten, imza parası da 900bin verdik mucize yani mümkün değil normalde. İmzayı dahil edip bu yıllık maliyetini full bonus ile hesaplıyorlar.

2+1 olması lazım. Benim tek hoşuma gitmeyen forma numarası. Geçen sezon taktiğine pek uymuyor ama onu da artık hoca düşünsün adam yıldız ona göre oynamak lazım.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Türkiye Futbol Federasyonu:

"Aşı olmayan taraftarlar ve misafir takım seyircisi stadyumlara alınmayacak"
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

ahahaha dünya starına bak be.. Neyse yazdırmışlar demek ki Luizin menajer iyi çalışıyor  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

Larini satarsak Nkoudouyu as yapıp arkaya bi wonderkid alma ihtimalimiz var.  :photo:
güven ve yerli sınırı nolcak bu sefer
bipbipbupbup

Çevrimdışı Nazım Ar

D. Luiz alınırsa çok saçma bir iş olur.

Çevrimiçi Necmi

Türkiye Futbol Federasyonu:

"Aşı olmayan taraftarlar ve misafir takım seyircisi stadyumlara alınmayacak"
şimdi 18 yaş altı maça gidemeyecekmi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

oraya yerli almayız

fark ettim onu ama güveni sol kanatta larin gibi düşünmüştüm, önünü kapatırız gibi geldi

neyse wonderkid için ipucu var mı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Hocanın rize maçı 11i

ersin
rosi vida topal nsakala
josef salih atiba
töre kenan nkoudou

Çevrimdışı can1903

fark ettim onu ama güveni sol kanatta larin gibi düşünmüştüm

neyse ipucu var mı :D
wonderkidleri araştırmıyorum ama bonservis vereceksek iyi birine saldırıyoruzdur diye düşündüm

Çevrimiçi sefaköykartali

Larini satarsak Nkoudouyu as yapıp arkaya bi wonderkid alma ihtimalimiz var.  :photo:
Eğer Larin imzalamiyorsa yapmamız gereken bu. Nkoudou geçen sezon rotasyon oyuncusu olmasına rağmen güzel katkı verdi, bu sene de Teixeira+Batshuayiyle geçen sezondan daha güçlü bir orta saha yapımız var, Larin kalsa da o kadar atamayabilir yani Nkoudou+ genç bir wonderkid yapmak bizi geriye atmaz, en kötü Larin profiline yakın Kenan da var elde.

Çevrimdışı Erman1903

Welinton'a sövenler diz çöker tövbe ister :)

Çevrimiçi levitate

Hocanın rize maçı 11i

ersin
rosi vida topal nsakala
josef salih atiba
töre kenan nkoudou
stoper topal mı abow g.o.
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Aşı 15 yaşa kadar indi galiba

Çevrimdışı 'TaNeR'

1. T.C. Sağlık Bakanlığı'nca belirlenen aşı takvimini* tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren; Covid-19 geçirmiş kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma seyirci olarak girebilecektir.

2. 12 yaşını tamamlamış ve henüz T.C. Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği aşı yaş grubuna dahil olmamış kişiler, müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucunun negatif olması şartıyla stadyuma girebilecektir. Ancak söz konusu yaş grubuna T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından aşı tanımlaması yapılması halinde, söz konusu kişiler 60 gün süre içerisinde aşı takvimini tamamlamamaları halinde, bu kişilere stadyumlara giriş izni verilmeyecektir.

3. T.C. Sağlık Bakanlığı güncel uygulaması kapsamında, Covid-19 PCR testi yaptırılamayan 12 yaş altındaki çocuklar stadyumlara giremeyecektir.

4. Talimatın yürürlüğe girdiği tarihten önce kombine bilet satın almış ancak aşı takvimini tamamlamamış kişiler, müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucunun negatif olması şartıyla stadyumlara girebilecektir. Ancak söz konusu kombine sahiplerinin, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından aşı tanımlaması yapılmış grupta olmalarına rağmen 60 gün süre içerisinde aşı takvimini tamamlamamaları halinde bu kişilere stadyumlara giriş izni verilmeyecektir.

tüm açıklama:
https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/son-dakika-tff-stadyumlara-giris-sartlarini-acikladi-asi-olmayan-giremeyecek-6586191/
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erman1903

wonderkidleri araştırmıyorum ama bonservis vereceksek iyi birine saldırıyoruzdur diye düşündüm

Genç çocuk kenara mı santrafora mı düşünülüyor Can? Çünkü Batsman'in gelmesi ve Larinin gitmesi durumunda Ghezzal'ın ortalara iyi kafa vurabilecek birileri pek olmayacak.

Çevrimiçi sefaköykartali

Böyle world stara başlıyım... Kiralık kotamız duruyor zaten EPLden veya kaliteli bi ligden iri yarı atletik bir stoper kiralayalim Vidayla beraber idare ederiz bu sene. Seneye ikisi de gider yeni, uygun profilde bir stoper tandemi kurarız taş gibi olur. Fenerin de gsnin de savunma hattı baya iyi oldu şu an ama birinin forveti ve kanatları sıkıntı, diğerinin komple hücum hattı. Biz ikisinden de hücum anlamında fersah fersah öndeyiz. Savunmada da kaliteli bir stoper+Mert gelirse hepsinden daha kaliteli bir kadroya sahip oluruz.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2021, 22:33:18 sefaköykartali ]

Çevrimdışı qp 383

Hocanın rize maçı 11i

ersin
rosi vida topal nsakala
josef salih atiba
töre kenan nkoudou

ghezzal maça yetişirse iyi olur 2. yarı oyuna girer en azından
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Genç çocuk kenara mı santrafora mı düşünülüyor Can? Çünkü Batsman'in gelmesi ve Larinin gitmesi durumunda Ghezzal'ın ortalara iyi kafa vurabilecek birileri pek olmayacak.
valla bi tane brezilyalı santrafor duymuştum sana sormuştum hatta abi. İş bitirici wonderkid kanat bakıyolarmış.

Çevrimdışı can1903

Ljajic-Ozzy ikilisinden biri ayrılırsa 1 tane orta saha %100 geliyor. 2 tane protokol var.  :ok:

Çevrimiçi levitate

Ljajic-Ozzy ikilisinden biri ayrılırsa 1 tane orta saha %100 geliyor. 2 tane protokol var.  :ok:
gedson-fernando :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ghezzal maça yetişirse iyi olur 2. yarı oyuna girer en azından

Ghezzal geldi yahu.
Maçta oynar diye tahmin ediyorum.
Adam ingiltere kampı yedi, uyum sorunu yok: