2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285218 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/ruyhan/status/1425155964492206089

Şu World Classı öğrenmek için 2 gündür 50 kişiyi aramışımdır  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ilhan mansız

Bence ismi geçen golcülerin dışında biri gelecek

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

beni arasaydın söylerdim 😀
Messi :bandit:

Çevrimiçi levitate

sallayasım geldi icardi diyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

beni arasaydın söylerdim 😀
Sana mesaj atacam abi bidahakine direk  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Karabay

Öğrenebildik mi peki 😳

Çevrimiçi Necmi

Bence ismi geçen golcülerin dışında biri gelecek
akpom olmasında 🤔

Çevrimdışı can1903

Başkan gerçekten büyük işler başardı, başarmaya devam ederse topu Sergen hocaya bırakır sadece izlerim.

Çevrimdışı can1903

Öğrenebildik mi peki 😳
Az çok tahmin edebiliyorum diyim abi  :photo:

Çevrimdışı ilhan mansız

Twitter da samedov da biliyor galiba ama yazmıyor

Çevrimdışı Erman1903

Çaktırma, okuyorlar burayı ben gidecek diye ciddi ciddi çok korkmuştum..

Kaptı kontratı artık istediğimiz kadar konuşabiliriz :)

Çevrimdışı mrred

Bizi şampiyon yapar düşüncesi bence garip. Takım oyununda neden 1 futbolcu takımı sırtlamak zorunda ki ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Benzema'dir o benzema 😁
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı oblomov

Zlatan mı geliyormuş  :evillol:
Ulan böyle bir transfer sezonunun keyfini çıkaramadık "Gamlı Baykuşlar" yüzünden.
Yanarım ona yanarım.
Renklilerde şu ortam olsa memleketde yer yerinden oynuyordu. :steamed: :steamed: :steamed:
ASAP

Çevrimdışı mrred

5. Hepimizin en büyük arzusu.

4. 2-3 oyuncuya yüksek para vermek bizi saydığın 5 lig ayarına çıkarmaz ayrıca kulübü batırmaz, o liglerde bizim kadro değeri kadar yıllık maaş alan oyuncuda var.

3. Ne şampiyonluk cepte nede o yılki kadroya ayrılan bütçe kadar bol keseden dağıtan yönetim var. Madem 2 oyuncudan yola çıktık  lütfen Ghezzal ve Alex istatistiklerinde daha ucuz alternatifleri kimler isimleri belirtirsen yönetimin maç kazanmak adına bu yatırımlarını tartışalım. MHK TFF geçen senede rahat bırakmadı bizi Sergen hocanın özverisiyle tek başına maç sonu toplantılarında savaşmasıyla, Şenol hocanın ne şiş yansın ne kebap açılmaları arasındaki fark bu seneye umutla bakmamı sağlıyor şahsen.

2. Yaşım 38 ne dün Beşiktaşlı oldum ne de mali durumdan bihaberim aynı endişeleri taşıdığıma emin olabilirsin ama yapılan transfer istatistik olarak bizi şampiyon yapabilecek referansta bu ayarda kaç transferimiz olduki tamam sütten ağzımız çok yandı yoğurdu üflüyoruz fakat ekonomik rahatlık şampiyonluktan geçiyor o yüzden ya transfere bel bağlayacaz yada sistem takımı olacaz Danimarka takımlarını çok kıskanıyorum mesela 100bin euro ya ne adamlar getiriyolar buluyolar fakat bu kararları vermek bize düşmüyor işte.

1. Adem gibi ilerde kaç para aldığını öğreniriz umarım iyi oynar transfer yapar o vesileyle duyarız sonu Ademe benzemesin.
2-3 oyuncuya fazla para vermek yeni sözleşme imzalayacak oyuncular için "emsal" oluyor. Şimdi hadi imzalat Larin'e

Şampiyon olmak sadece şampiyonluk sayısını etkiliyor. Şampiyonlar ligine katılmak artık garanti değil. Lokal başarı için

bu kadar riske girmeye gerek yok diyorum. Korkunç paralar veriyoruz...
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Bizi şampiyon yapar düşüncesi bence garip. Takım oyununda neden 1 futbolcu takımı sırtlamak zorunda ki ?

Şampiyon yapardan ziyade yük alır demek daha mantıklı. Teixeira güzel adam takılma ona abi, yapamazsa zaten kazmasını küreğini alıp gelen çok olur.

Çevrimdışı can1903

Herkesten çok bunu istiyorum.  :photo:

Çevrimdışı goktasoktay

beni arasaydın söylerdim
Bi dakka abi, messiyi önce ben söyledim bi kere

Çevrimdışı Erman1903

Dünya starı BY17 olmasın?  :lol:

Çevrimdışı can1903

Larini satarsak Nkoudouyu as yapıp arkaya bi wonderkid alma ihtimalimiz var.  :photo:

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı Nazım Ar

Artık dünya yıldızı münya yıldızı uğraşmayıp Batshuayi + Stoper yapıp kapatsınlar. Nainggolan falansa iş yapmaz.

Çevrimdışı mrred

Şampiyon yapardan ziyade yük alır demek daha mantıklı. Teixeira güzel adam takılma ona abi, yapamazsa zaten kazmasını küreğini alıp gelen çok olur.
2+1 yapmışızdır umarım

Kap açıklaması hala yok
The great gig in the sky

Çevrimdışı oblomov

2+1 yapmışızdır umarım

Kap açıklaması hala yok

Abi KAP açıklamasını rakiplerin sorgulaması lazım.
Ne istiyor, nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum ama...
20 yıldır "Borsa, Pay Piyasası" içindeyim.
KAP gerçekleri gösteren bir turnusol değil.
Mini etek gibi bir şey...
ASAP