Ne Mısırı, Cezayir'i piyasası uçuk değilse büyükler ilgilenmiyorsa dünyanın her yerinden futbolcu alırsın Fransa Arjantin Brezilya dahil. Hypelanmış 18-19 yaşında kenar oyuncuları falan oluyor alınamayacak ve alınmasına gerek olmayan tipler. Portekiz'den oyuncu çıkarmak hiç sanıldığı kadar zor değil sürekli sirkülasyon var orada, süper yıldız adayı falan gibi piyango bileti gibi oyunculardan oluşmuyor piyasa.
Bir orta yol tutturulur ve yürünür ne full genç ne full tecrübeli her şeyden olması gerektiği kadar.
Teixeira gerçekten yıldız bir adam ben bunları o oyuncu yerine yazmıyorum öyle topçular artık kolay çıkmıyor kadife gibi bilekleri var.
Oyuncu net faydalı olur. Fakat maliyet ve risk analizinde herkesin bu kadar emin olmasına çok şaşırıyorum. 3.8 milyon
çok büyük para. Bence uzun süre şampiyonlar liginde gidilememesi Türk futbolunun başına gelen en hayırlı şey olabilir
Takımlar mecbur sadece lige göre kadro kuracaklar veya olursa avrupa ligine göre. O sebeple bu maliyetleri görmemeyi
umuyorum. Yahu zaten bizim seviyemiz Top 5 ligi değilki. Slovenya, Çekya, Romanya, Belçika hadi zorlayım Hollanda
olsun. Buradaki takımlar nereden oyuncu alıyor onlara bakmak lazım. Hadi hollandayı ayrık tutuyorum sömürülerinden
falan bazen futbolcu alıyorlar onlarla o konuda rekabet edemeyiz. Ya peki diğer ligler ? Mısır diyorum ya ? Elneny
mısırda oynarken neden basele gidiyor mesela biz niye almıyoruz ? Ya da Slimani cezayirde oynarken neden sportinge
gidiyor biz neden almıyoruz. Ya da Sporar neden sportinge gidiyor biz neden almıyoruz ?