2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2289038 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

ALEX Cl de sana bir maç alır 2.8 M € kazandırır sıkma canını  2.2.m 900 bin imza çok iyi. Başarı bonuslarını gerçekleştirsin yeter ki sonu güzel bitiyor mesela bu sezon 800 M TL Gelir elde ettik
Yahu alemin akıllısı biz miyiz ? Diğer kulüpler bunu hiç düşünmüyorlar öyle mi ?

1 maç kazandırdı diyelim önümüzdeki sene şampiyonlar ligine gideceğimizin garantisi var mı ?

Ghezzal kazandırdı diyelim önümüzdeki sene şampiyonlar ligine gideceğimizin garantisi var mı ?

Santrafor x geldi kazandırdı diyelim yine aynısı olur. Bir de ne hikmetse bu 3 oyuncu da sırayla şampiyonlar liginde

bize maç kazandırıyorlar kadere bak sen. Hiçbiri sakat değil hepsi de maçları kazandıracakları günlerde en iyi

futbollarını oynuyorlar ve rakipler de bu 3 oyuncunun maç kazandırmasını seyirci kalıyor. Alla alla ben bu kadar

iyimser olamıyorum üzgünüm...
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bir de Avrupa' da baş ve baş altı kulüp/ligleri örnek gösterip,
"onlar alıyorsa biz niye alamıyoruz..." diyen naif arkadaşlara bayılıyorum.
Bu ülkede son dönem, başta kiralık oyuncular olmak üzere,
sakat vb. demeden geleni gideni rehabilite ettik.
Bize gelmeyen adam, bize oyuncu vermeyen kulüp bu ülkede kimseye vermez.

Genç, potansiyelli, talibi olan oyuncu neyine gelsin bu ligin, bu ülkenin?
Alex' i erkenden Arap ligine gitti diye eleştirenler söylüyor bir de bunu!

Senin verdiğin naaşın 1/5 ine, futbol oynanan, sosyal hayatın mümkün olduğu,
göz önündeki liglere gidiyor doğal olarak adamlar.
"Onlar almış, biz niye alamıyoruz?" diye merak ediyorsan önce bu çarpana bir bakmak lazım.
Mısırdan al polonyadan al polonya 2.liginden al cezayirden al . Bunların hiçbiri de illa direkt avrupaya gidelim kafasında

olan oyuncular değildir. Türkiyeyi gayet atlama yeri olarak görebilirler.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Mısır, Cezayir, Polonya 1 ve 2 bizim ligimizden daha düşük bir lig oradaki oyuncu bize gelip illaki oynamak ister.

The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

Hep başarıya götür ise bu olur ise şu olur ise ben de diyorum ki ,

"ya olmaz ise ?"

Hadi bulacağın yeni Alex olmaz ise? Kulüp batık zaten ve bizim kaygımız salt gelecek değil! Şampiyonluklara ve Cl'den gelecek paralara, 3-5 sene sonra olup olmayacağı belli olmayan fanteziden ki Türkiye liginden bahsediyoruz! çok daha fazla ihtiyacımız var.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2021, 22:19:47 Orhan_ ]

Çevrimdışı kaan1903

Yahu alemin akıllısı biz miyiz ? Diğer kulüpler bunu hiç düşünmüyorlar öyle mi ?

1 maç kazandırdı diyelim önümüzdeki sene şampiyonlar ligine gideceğimizin garantisi var mı ?

Ghezzal kazandırdı diyelim önümüzdeki sene şampiyonlar ligine gideceğimizin garantisi var mı ?

Santrafor x geldi kazandırdı diyelim yine aynısı olur. Bir de ne hikmetse bu 3 oyuncu da sırayla şampiyonlar liginde

bize maç kazandırıyorlar kadere bak sen. Hiçbiri sakat değil hepsi de maçları kazandıracakları günlerde en iyi

futbollarını oynuyorlar ve rakipler de bu 3 oyuncunun maç kazandırmasını seyirci kalıyor. Alla alla ben bu kadar

iyimser olamıyorum üzgünüm...
5 m senelik garanti vermiyoruz abartıyorsun biraz anlıyorum seni geçmişte kötü örnekler var ama onlara garanti 4-5 m ücret ödendi   Bonuslarla 6 ları gördü.
Güven ile Ljajicle Cl de maç kazanamayacağın aşikar. Bu adamlar kazandırır maç geçmiş te olduğu gibi.

Çevrimdışı oblomov

Mısırdan al polonyadan al polonya 2.liginden al cezayirden al . Bunların hiçbiri de illa direkt avrupaya gidelim kafasında

olan oyuncular değildir. Türkiyeyi gayet atlama yeri olarak görebilirler.

Bir önceki mesajından alıntı yapıyorum güzel dostum:

"
"

Teorik olarak haklısın da...
Var mı Türkiye' de taraftar baskısına göğüs gerip, 3-5 yıl mantıklı altyapı ve transfer hamlesi yapabilecek kulüp?
Başta sen;
Bu türden bir risk alacak yönetimi 3-5 yıl koşulsuz destekler misin abi?
Bu sorunun cevabını polemik ortamı olmadan.
Sakince kendinle baş başa iken ver rica ederim.
ASAP

Çevrimdışı mrred

Hadi bulacağın yeni Alex olmaz ise? Kulüp batık zaten ve bizim kaygımız salt gelecek değil! Şampiyonluklara ve Cl'den gelecek paralara, 3-5 sene sonra olup olmayacağı belli olmayan ki Türkiye liginden bahsediyoruz! çok daha fazla ihtiyacımız var.
Yahu zaten Şampiyonlar ligi geliri diye bir şey kalmadı

Takım şampiyon olunca 250 alıyorsa 2. olan da 200 alıyor. 50 milyon için bu kadar riske değer mi ? Sen de sporting

lizbon gibi İslam Slimaniyi 300 bin euroya cezayir 1.liginden alıp 31 milyona leciestara satabilirsin. Hadi 31 e satma da

10 a sat. Bunu biz tarihimizde bir kere yaptık o da scout başarısı değil zaten bilinen bir oyuncu olan Cenk Tosun'un (ki

bazı taraftarlarımız da beğenmez)

Beşiktaşlı olması ve beşiktaşa gelmek istemesi sebebiyle o satışı "şansa" yaptık. Arada öyle muazzam bir fark yok asıl

fark şampiyonlar liginden geliyordu. O da artık seneye olmayacak. Şampiyonlar ligi geliri "umudu" bütün kulüpleri bu

hale getirdi. Maşallah şampiyonlar liginde herkes başarılı olacağından emin gibi hareket ediyor. Çok saçma bir risk

analizi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bir önceki mesajından alıntı yapıyorum güzel dostum:

"
"

Teorik olarak haklısın da...
Var mı Türkiye' de taraftar baskısına göğüs gerip, 3-5 yıl mantıklı altyapı ve transfer hamlesi yapabilecek kulüp?
Başta sen;
Bu türden bir risk alacak yönetimi 3-5 yıl koşulsuz destekler misin abi?
Bu sorunun cevabını polemik ortamı olmadan.
Sakince kendinle baş başa iken ver rica ederim.
Net desteklerim örneği var tarihimizde tam da o yüzden desteklerim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Mısır, Cezayir, Polonya 1 ve 2 bizim ligimizden daha düşük bir lig oradaki oyuncu bize gelip illaki oynamak ister.

Ne Mısırı, Cezayir'i piyasası uçuk değilse büyükler ilgilenmiyorsa dünyanın her yerinden futbolcu alırsın Fransa Arjantin Brezilya dahil. Hypelanmış 18-19 yaşında kenar oyuncuları falan oluyor alınamayacak ve alınmasına gerek olmayan tipler. Portekiz'den oyuncu çıkarmak hiç sanıldığı kadar zor değil sürekli sirkülasyon var orada, süper yıldız adayı falan gibi piyango bileti gibi oyunculardan oluşmuyor piyasa.

Bir orta yol tutturulur ve yürünür ne full genç ne full tecrübeli her şeyden olması gerektiği kadar.

Teixeira gerçekten yıldız bir adam ben bunları o oyuncu yerine yazmıyorum öyle topçular artık kolay çıkmıyor kadife gibi bilekleri var.

Çevrimdışı mrred

5 m senelik garanti vermiyoruz abartıyorsun biraz anlıyorum seni geçmişte kötü örnekler var ama onlara garanti 4-5 m ücret ödendi   Bonuslarla 6 ları gördü.
Güven ile Ljajicle Cl de maç kazanamayacağın aşikar. Bu adamlar kazandırır maç geçmiş te olduğu gibi.
Bu kadar emin olmanıza şaşırıyorum. Bir futbol maçında sadece saha içinde skoru etkileyen 2000 tane parametre var

ve siz hala bu kadar eminsiniz. İlginç
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Polonya'da eli ayağı düzgün topçuyu 5 milyondan aşağı alamazsın bunun birde tutmama ihtimali var o zaman ne yapacaksın? Mesela Cezayir'de Kendouchi diye bir orta saha var 2-3 milyondan aşağı salmazlar almaya kalksan o dediğin liglerin piyasası o kadar düşük değil. 
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2021, 22:26:42 Samet Ç ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı oblomov

Neyse abi...
Transfer sezonu iyi gidince biri birimize sarmayalım  :biggrinking:
Nazar değmesin.
1-2 küçük dokunuş kaldı, o da oldu mu...  :ishock:
ASAP

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı kaan1903

Bu kadar emin olmanıza şaşırıyorum. Bir futbol maçında sadece saha içinde skoru etkileyen 2000 tane parametre var

ve siz hala bu kadar eminsiniz. İlginç
Hocam Teixeira iş ahlakı olan yetenekli bir futbolcu. Ben vereceğimiz ücretin karşılığını fazlasıyla alacağımızı düşünüyorum ama aynı düşünceyi Costa için söyleyemem herşeyiyle yanlış transfer olur ayrıca geri dönüşü olmayan 2 yıl için 70 M TL bağlanacak. Forvete daha genç biri lazım etinden sütünden faydalanacağımız 2-3 sene sonrada bonservis ile kulübe para kazandıracak biri.

Çevrimdışı mrred

Ne Mısırı, Cezayir'i piyasası uçuk değilse büyükler ilgilenmiyorsa dünyanın her yerinden futbolcu alırsın Fransa Arjantin Brezilya dahil. Hypelanmış 18-19 yaşında kenar oyuncuları falan oluyor alınamayacak ve alınmasına gerek olmayan tipler. Portekiz'den oyuncu çıkarmak hiç sanıldığı kadar zor değil sürekli sirkülasyon var orada, süper yıldız adayı falan gibi piyango bileti gibi oyunculardan oluşmuyor piyasa.

Bir orta yol tutturulur ve yürünür ne full genç ne full tecrübeli her şeyden olması gerektiği kadar.

Teixeira gerçekten yıldız bir adam ben bunları o oyuncu yerine yazmıyorum öyle topçular artık kolay çıkmıyor kadife gibi bilekleri var.
Oyuncu net faydalı olur. Fakat maliyet ve risk analizinde herkesin bu kadar emin olmasına çok şaşırıyorum. 3.8 milyon

çok büyük para. Bence uzun süre şampiyonlar liginde gidilememesi Türk futbolunun başına gelen en hayırlı şey olabilir

Takımlar mecbur sadece lige göre kadro kuracaklar veya olursa avrupa ligine göre. O sebeple bu maliyetleri görmemeyi

umuyorum. Yahu zaten bizim seviyemiz Top 5 ligi değilki. Slovenya, Çekya, Romanya, Belçika hadi zorlayım Hollanda

olsun. Buradaki takımlar nereden oyuncu alıyor onlara bakmak lazım. Hadi hollandayı ayrık tutuyorum sömürülerinden

falan bazen futbolcu alıyorlar onlarla o konuda rekabet edemeyiz. Ya peki diğer ligler ? Mısır diyorum ya ? Elneny

mısırda oynarken neden basele gidiyor mesela biz niye almıyoruz ? Ya da Slimani cezayirde oynarken neden sportinge

gidiyor biz neden almıyoruz. Ya da Sporar neden sportinge gidiyor biz neden almıyoruz ?
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Mert transferi sonrası Ersin'in kalma olasılığı çok düşük. Mert bu hafta imzalar.

İsmi basına kısmen düşen bir stoper ile Batshuayi bitmeye çok yakın. Son gün Kaan Ayhan hamlesi beklediğimi de belirteyim. (Metin Sönmez)

Çevrimdışı Orhan_

Yahu zaten Şampiyonlar ligi geliri diye bir şey kalmadı

Takım şampiyon olunca 250 alıyorsa 2. olan da 200 alıyor. 50 milyon için bu kadar riske değer mi ? Sen de sporting

lizbon gibi İslam Slimaniyi 300 bin euroya cezayir 1.liginden alıp 31 milyona leciestara satabilirsin. Hadi 31 e satma da

10 a sat. Bunu biz tarihimizde bir kere yaptık o da scout başarısı değil zaten bilinen bir oyuncu olan Cenk Tosun'un (ki

bazı taraftarlarımız da beğenmez)

Beşiktaşlı olması ve beşiktaşa gelmek istemesi sebebiyle o satışı "şansa" yaptık. Arada öyle muazzam bir fark yok asıl

fark şampiyonlar liginden geliyordu. O da artık seneye olmayacak. Şampiyonlar ligi geliri "umudu" bütün kulüpleri bu

hale getirdi. Maşallah şampiyonlar liginde herkes başarılı olacağından emin gibi hareket ediyor. Çok saçma bir risk

analizi.

Sen hala batık olduğumuzun farkında değilsin. Lizbon o sisteme geçen hafta geçmedi, Slimani'yi 3 gün önce bulup dün 30 milyona satmadı. Risk analizi diyorsun ama önü beylik laflar çorbası. Bu sistemi kurmak için gerekli ağa sahip misin? Ha deyince oluyor mu? Bu portekiz kulüpleri ile nasıl savaşacaksın? Deneyimin var mı? Onca ağa ve deneyime sahip olmak için kaç sene geçmesi lazım? O kadar sene içerisinde her an nakit ihtiyacı olan bu kulübün finansal durumunu nasıl idare edeceksin? Bir de çok bi halta yarayan bir sistem olsaydı portekiz kulüpleri de çok zor durumda olurlar mıydı? Menajerlerin elinde oyuncak olmuş bu sistem içerisinde nasıl var olacaktın? Daha bunlar işten anlamayan benim aklıma gelen sorular. Söyledikler beylik laflar mı yoksa altı dolu projeler mi sen anlat da görelim saçma olmayan risk yönetimini. Hem gerçeklikten bahsediyorsunuz hem de akıl bir karış havada yöntemlerle kurtuluş reçetesi yazıyorsunuz.

Çevrimdışı mrred

Polonya'da eli ayağı düzgün topçuyu 5 milyondan aşağı alamazsın bunun birde tutmama ihtimali var o zaman ne yapacaksın? Mesela Cezayir'de Kendouchi diye bir orta saha var 2-3 milyondan aşağı salmazlar almaya kalksan o dediğin liglerin piyasası o kadar düşük değil.
Elneny basele 640 bin euroya transfer olmuş

Slimani sportinge 300 bine olmuş. Sporting ve Basel bizden daha mı fakirler ? Onlar oyuncuya 3 milyon euro yıllık ücret

vermeyi akıl edemiyor mu ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı sefaköykartali

Mert transferi sonrası Ersin'in kalma olasılığı çok düşük. Mert bu hafta imzalar.

İsmi basına kısmen düşen bir stoper ile Batshuayi bitmeye çok yakın. Son gün Kaan Ayhan hamlesi beklediğimi de belirteyim. (Metin Sönmez)
Şu üç transfere eldekilerden de çıkarsa yönetim son dönemlerin en iyi transfer dönemini geçirmiş olacağız, hocaya da sözlerini tutmuş olacaklar.

Çevrimdışı Orhan_

Alemin tek akıllısı biz miyiz, diğer kulüpler bunu bilmiyor mu :D :D
Biz meseleye şuraya gidelim buraya gidelim diye bakıyoruz ama belki de dev menajerlik şirketleri tüm dünyayı bölge bölge paylaşmıştır bile.

Çevrimdışı oblomov

Buradaki sorunlar bunlar zaten.
Siz benden daha iyi bilirsiniz:

1-Uçuk değilse,
2-Büyükler ilgilenmiyorsa,

Endüstriyel futbol için dünya kocaman köy...
Gerçekleşebilecek potansiyeli olan futbolcuyu alma şansımız az,
Hadi aldık...
Potansiyeline erişmesini sağlamak bu ligde...

Siz daha iyi bilirsiniz elbet.
ASAP

Çevrimdışı sefaköykartali

Ben şahsen daha çok geleceğe yatırımlı, bonservisi yüksek, maaşı düşük potansiyeli oyuncu transferini bizim seviye kulüpler için daha doğru olduğunu düşünüyorum. Ama eğer 30+ yıldız alacaksan da performans bazlı bu şekilde sözleşme vermek en doğrusu. Takımda böyle max 3-4 isim olmalı bence orası ayrı ama.
Gomez de bizden o yıl en az 5m almıştır, Alexin de şampiyon yaparsa veya ŞLde ekstra gelir getirirse 4myi almasında bir sorun görmüyorum. Ljajicin maliyetinden kurtulup aşağı yukarı aynı maliyete Alex getirmek bence çok büyük iş o yüzden o sözleşmeden çıkmak da çok önemli.

Çevrimdışı mrred

Sen hala batık olduğumuzun farkında değilsin. Lizbon o sisteme geçen hafta geçmedi, Slimani'yi 3 gün önce bulup dün 30 milyona satmadı. Risk analizi diyorsun ama önü beylik laflar çorbası. Bu sistemi kurmak için gerekli ağa sahip misin? Ha deyince oluyor mu? Bu portekiz kulüpleri ile nasıl savaşacaksın? Deneyimin var mı? Onca ağa ve deneyime sahip olmak için kaç sene geçmesi lazım? O kadar sene içerisinde her an nakit ihtiyacı olan bu kulübün finansal durumunu nasıl idare edeceksin? Bir de çok bi halta yarayan bir sistem olsaydı portekiz kulüpleri de çok zor durumda olurlar mıydı? Menajerlerin elinde oyuncak olmuş bu sistem içerisinde nasıl var olacaktın? Daha bunlar işten anlamayan benim aklıma gelen sorular. Söyledikler beylik laflar mı yoksa altı dolu projeler mi sen anlat da görelim saçma olmayan risk yönetimini. Hem gerçeklikten bahsediyorsunuz hem de akıl bir karış havada yöntemlerle kurtuluş reçetesi yazıyorsunuz.
Reçete yazmıyorum sadece şunu soruyorum. Sporting enayi mi ? Onlar da portekizin en büyük kulüplerinden biri fakat

hiçbir oyuncusuna 4 milyon euroya yakın maaş falan vermiyor. Hocam şöyle bir durum var. Söylediğim şeylere karşı argüman

yazmıyorsan konuşmanın bir anlamı yok. Direkt bana yönlendirme yapman fikri geliştirmez beni de küçültmez seni de

büyütmez. Gereksiz çiş yarışı olur. Bu forumda yönetimi en baştan beri destekliyorum. Çebinin dürüst bir insan

olduğunu bir çok defa ifade ettim. Kuruşun hesabını yapması bu krizden çıkmamız için yeterli değil. Başka bir şey yapılması

gerekiyor. Öncelikle şu şampiyon olmak gibi saçma sapan bir baskıyı yönetimin göğüslemesi lazım. Takım veteranlar

takımına döndü. Bunlar hiç iyi emareler değil...
The great gig in the sky