2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291270 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çin liginde oyuncular atletik ama temaslı oyun yok burda o rahatlığı bulamaz ama ukraynada oynamış olması rahatlatıyor insanı

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çin liginde oyuncular atletik ama temaslı oyun yok burda o rahatlığı bulamaz ama ukraynada oynamış olması rahatlatıyor insanı
Dentinho vol2 olmaz umarım
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Koa_lAA

bizim ilk alacağımız adam gervinho olmalıydı... çok iyi adam... bizde çok iş yapardı.. neyse kısmet deilmiş..

Çevrimdışı doganay

kiyas yaptiginiz adama bakin  :D ayiptir
Years   Team                         Apps   (Gls)
2008–2009        Vasco da Gama      51   (10)
2010–2016   Shakhtar Donetsk   146   (67)
2016–2021   Jiangsu Suning           120   (58)
ayrica 50 milyona transfer yapmis adamdan bahsediyoruz.

Çevrimdışı Nazım Ar

Takım takım olmadıktan sonra Messi de gelse Dentinho, F. Higuain gibi olur. Takım işlerse Talisca'nın skorunu yapar hatta geliştirir bu adam. Feneri iyi kötü yarışta tutan Pelkas'tı bu adam ondan yetenekli. Geçen sene Llajic ve Mensah'tan Mensah'ın 2 gol attığı maç hariç verim alamadık buradan gelecek 10 gol bile takımı üste çekecektir. Markajı zor bir oyuncu illa ki işe yarar oynamaya geldiyse.

Çevrimiçi Necmi

Uzun zamandır ilk defa sezona favori gireceğiz herhalde tabi forvete bağlı ama bu saatten sonra kötü forvet gelmez

Çevrimiçi annoca

@Sinan23  senin adam kadro dışı kalmış haberleri var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

5 milyona Batshuayi üstüne de Nzola kardeşimi getirsinler.

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Necmi

birde elimizde hulk olsaydı değişe değişe oynarlardı.
neden değişsinler ikisini birden sürerdik sahaya hard takılırdık

Çevrimiçi annoca

5 milyona Batshuayi üstüne de Nzola kardeşimi getirsinler.
abi ağzından bal damlıyor.

Çevrimdışı Erman1903

Evet çok başlılık vardı gerçektende. Bu doğru.
Fakat bana hala çok eksik biliyor.
İddaa ediyorum hala Sergen ve yönetimin 100 adamdan fazla bilmiyorlardır.
İşin kötü tarafı Sergen sanırım yaşlı ve tecrübeli fantezisi var.Bu tehlikeli.
Rosier gibi isimler pek görmeyiz gibi ki buda başarısız gittiğimiz en ufak yerde tehlike çanlarının bizim için çalması demek.
Fakat Allah var 17-18 sezonuna benziyor ama o zamanlardan selamun aleykum diyene 2.5 milyon euro veriyorduk. Şuan yine 2.3 falan veriyoruz ki teixeira gibi bir adama. Josef olmasa gelmezdi ben eminim. Bu adam çinde 5 yıl oynamış ve neredeyse maç kaçırmamış. Ciddi sakatlık problemi falan da yok. Sergen'in hücum oyuncularından aldığı katkı da belli. Çok heyecanlandıran transfer.

Hoca isim konusunda yönetimden daha kısıtlı olabilir. Atçı ya o biraz bu konuda takıntılı bilinmediklerden Gs'nin ilgilendiklerine falan şöyle bir bakıyordur diye tahmin ediyorum.

Alex ve Ghezzal anca o fiyatlara oynar zaten biri Josef olmasa zordu Ghezzal'ın kalmasında da hocanın etkisi büyük Gs ile anlaştı muhabbetleri olunca konuştu vb. Bunlara yaşlı diye bakılmaz özel futbolcular. Salih hoca olmasa yine zordu imzalayınca direk açıkladık anlaştığımızı + Topal iyi bir rotasyon 6. Kenan kenar olarak bakınca gereksiz ama en öne atabileceğin 2-3 yerliden biriydi ilk tercih olmasa da Alex'in hamallığı yapmaya uygun kaçar kaçar bırakır önüne. Bana göre bu bütçelerde sağ bek 2,5 Maximumdu, bizim mali durumdaki kulüp de 3,5'a çıkacak lükse sahip olabilirdi fakat Rosier de ligin en iyi oyuncusu artık sağ bek düşünmeyeceksin.

Taraftarın büyük bir kısmı için olabilecek en iyi transfer dönemlerinden biri, ben planlamaya bu gözle bakmadığım için bu isim odaklı stratejiyi doğru bulmuyorum lakin Türkiye'de bazı şeylerin değişmesini beklemeyi bırakalı uzun zaman oldu. Gelenler arasında benim bu fiyatlara alınmaz diyeceğim adam yok, oyunculuğu hariç bütçe ve piyasa dolayısıyla sağ beke o paraları vermem. İstersem 1'e bile daha iyi ligden alır geçerim sağ-sol fark etmez piyasada bekten bol bir şey yok.

Santrafora baba adam kovalamakta acele etmem mesela, alırım piyasadan istediğim iyi oynayan potansiyel oyuncuyu koyarım, gitmesi beklenenlerden biriyle vedalaşma durumunda akşam pazarına kafam rahat girerim ölü fiyattan da onu alırım vb.

Teixeira yıldız bir adam ama geçen sezon oynadığımız sistemde orta sahada oynamaya çok uygun değil. Yine de sayısı azalan tipte bir star, ona göre oynarsak mutlaka atar. Bir problemi yoksa ve verimli kullanılamıyorsa onda değil bizde sıkıntı var demektir.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2021, 18:52:24 Erman1903 ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

abi ağzından bal damlıyor.
Bizimkisi temenni :) Başkanı kızdırmak lazım bir Larin de sen bulamadın diye ancak öyle olur herhalde.

Çevrimiçi murat

neden değişsinler ikisini birden sürerdik sahaya hard takılırdık
mevki değişerek demiştim :D

Sağ Kanat   225   106   81
Santrafor   142   88   50
Sol Kanat   41   21   22
On Numara   9   5   5
Forvet Arkası   8   3   3
nereye koysan atıyor. 425 maçta 384 gole direk katkı.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2021, 19:31:54 murat ]

Çevrimdışı worns

Olabilir. Valla dostum normalde Teixeira - performans vermiş bir Ghezzal'da kolay kolay düşmez. Hadi Teixeira'nın kulübü yok, Josef faktörü çok önemli o transferde ama Ghezzal'ı EPL takımından alıyoruz. Yani hesap et ne kadar düşük bir piyasa olduğunu, 2-3M'lere baya baya kaliteli oyuncular, potansiyelli gençler falan transfer yapıyor şu anda.

Normalde İngiltere takımlarının bu 3-5 liralara ihtiyacı yok, ıskarta adamı ucuz paralara vermek onlara uzun dönemde zarar ettirir o yüzden bu oyuncuları komik fiyatlara vermektense kenarda oturtup sezon sonu serbest kalmalarına izin verdiklerini az görmedik. Ünlü markaların parfümleri yakmaları gibi bir şey bu ölçek/marka büyük olduğunda bu yöntemlere başvurduklarını görüyoruz.

Michy'nin kontratı bittiği için 5-6'dan kapıyı açık bırakmış ve pazarlığa hazır olabilirler yani şu pandemi döneminde çok da şaşırtmaz.

michy'nin kadrodaki pozisyonu şu an demba ba'nın gelmeden önce chelsea'deki pozisyonu gibi bir şey. hatta bir tık altı. pandemi efekt filan derken oyuncuyla anlaşırsak ghezzal bandına ya da az yukarısına alırız bonservisini bence.

Çevrimdışı worns

teixeira'dan benim de kaygılarım var rol ve form itibariyle ama dentinho'yla karşılaştıralamaz. dentinho ukrayna'da da başarılı olamadı. en iyi halinde rotasyon oyuncusu olabilmiştir, teixeira oraların kralıydı.

Çevrimdışı worns

bizim ilk alacağımız adam gervinho olmalıydı... çok iyi adam... bizde çok iş yapardı.. neyse kısmet deilmiş..

bence kenar oyuncusuna ihtiyacımız yoktu ghezzal'i bitirmek dışında.

Çevrimdışı Erman1903

michy'nin kadrodaki pozisyonu şu an demba ba'nın gelmeden önce chelsea'deki pozisyonu gibi bir şey. hatta bir tık altı. pandemi efekt filan derken oyuncuyla anlaşırsak ghezzal bandına ya da az yukarısına alırız bonservisini bence.

Vardır herhalde kulüptekilerin bilgisi, istedikleri oysa rakam da uyuyorsa bakarlar.

Çevrimdışı worns

teixeira'dan çok erkenden bir şeyler beklemek haksızlık olabilir. transfer hakkında şüphelerim olsa da artık aldık, destekçisiyiz, serbest ikinci forvet olarak ligin içinden geçmeye aday bir oyuncu. maliyetinde bir problem yok. kampı kaçırdı, on gün karantina, bir yıldır maç temposundan uzak. geç olsun güç olmasın diyelim, pozisyonunu geçen seneki gibi tolere ederek sezona başlarız, yavaş yavaş ısındırırz, devre ortalarına doğru kadronun bir parçası olursa benim için problem yok. beklentimiz, dar alanda fark yaratıcı işler yapması ve ortalama üstü skor katkısı vermesi olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı KAP

maaşı neymiş diye bi baktım da 12 milyon euro yazıyor çoğu yerde  :)

1.5M € bizim için yeterince büyük, daha büyük kısmını da onlar ödesin :D
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt