2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2292275 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Rugani kesin bizde mi? Ben mi atladım orayı?  :alala:
batshuayi geldiyse oda gelmiştir 😂

Çevrimdışı oblomov

batshuayi geldiyse oda gelmiştir 😂

Abi öyle cevap vermişsin ki... Mevzu kısır döngüye bağladı.
"Batshuayi kesin geldi mi?" o zaman ilk soru  :ebebe:
ASAP

Çevrimdışı doganay

Mert ve Ghezzal'da geldiyse tamamdir bu is ozaman  :D
Ridvan yanliz olmadik hatalar yapiyor o kadroda gozume batti. Son Adana macinda adama asist yapmisti neyseki adamlar biraz yeteneksizdi de atamadilar. SL de Ridvani malesef ezerler.. o nedenle avrupa maclarainda banko Nsakala oynar. En azindan iri kiyim adam fizigi ile kapatir orayi.

Çevrimiçi Necmi

geldi geldi sen yat uyu 😴

Çevrimdışı oblomov

Mert ve Ghezzal'da geldiyse tamamdir bu is ozaman  :D
Ridvan yanliz olmadik hatalar yapiyor o kadroda gozume batti. Son Adana macinda adama asist yapmisti neyseki adamlar biraz yeteneksizdi de atamadilar. SL de Ridvani malesef ezerler.. o nedenle avrupa maclarainda banko Nsakala oynar. En azindan iri kiyim adam fizigi ile kapatir orayi.

Ben yabancı kontenjanını işgal etmesi dışında Nskala' yı başarısız bulmuyorum.
Ortalama işini yapan, üstelik de sınırlı becerisine karşın gönülden iş yapan, Necip' in yabancı versiyonu gibi görüyorum.
Doğrudur, yanlıştır görürüz zamanla elbet.   :ok:
ASAP

Çevrimdışı İsmail Özyurt

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı oblomov

geldi geldi sen yat uyu 😴

Eheheehhe. Peki abi. Bu sene seni de pek pesimist görmüştüm.
"Görüyorum ki son gönderilerden, senin bile fikrin değişmiş."
Her şey olur, her şey geçer.  Baki olan kulüptür.
"Bu sene o sene"  umarım.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2021, 01:57:55 oblomov ]
ASAP

Çevrimiçi Necmi

Eheheehhe. Peki abi. Bu sene seni de pek pesimist görmüştüm.
"Görüyorum ki son gönderilerden, senin bile fikrin değişmiş."
Her şey olur, her şey geçer.  Baki olan kulüptür.
"Bu sene o sene"  umarım.
benim için koltukta kimin oturduğu önemli değil önemli olan beşiktaş için ne yaptığı yanlışa yanlış diyorsak doğruyada doğru dememiz lazım
Aslolan beşiktaş gerisi teferruat

Çevrimdışı oblomov

benim için koltukta kimin oturduğu önemli değil önemli olan beşiktaş için ne yaptığı yanlışa yanlış diyorsak doğruyada doğru dememiz lazım
Aslolan beşiktaş gerisi teferruat

Burada Beşiktaş' lı kime sorsan cevabı bold cümlededir abi.
Lakin aynı güzergaha giden milyon farklı yol var.
Zaten senin yanılabileceğini hiç düşünmedim.,
Ulu manitu korusun. Öyle şey mi olur?  :ok:
ASAP

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Burada Beşiktaş' lı kime sorsan cevabı bold cümlededir abi.
Lakin aynı güzergaha giden milyon farklı yol var.
Zaten senin yanılabileceğini hiç düşünmedim.,
Ulu manitu korusun. Öyle şey mi olur?  :ok:
burda yanılma yada yanılmama diye birşey yok her beşiktaşlının kafasında beşiktaşın olması gerektiği bir profil var bunların hiç biride kötü değildir hiç bir beşiktaşlı takımının başarısız olmasını istemez kendine göre başarı yolunu çizer
Beşiktaş taraftarı zekidir bin yolun içinde en doğru olan yollardan birini bulur bir yoldan çabuk gidersin ama tehlikelidir başka yol biraz daha uzun ama güvenli yoldur bir başka yol daha yorucudur ama hepsi hedefe ulaştırır bu yanlış diyemezsin
Sadece tercihle alakalıdır
Yönetimin doğruları vardır yanlışlarıda vardır kimsenin sabit fikri oluşamaz geldiğinden itibaren doğrular yanlışlar tartılır hangisi baskın gelirse taraftar o yönde tavır alır ama zaman geçtikçe bu doğrular ve yanlışlarda değişir değişkenlere göre tavırlarda değişir geldiklerinde bir yıl kabus gibiydi doğru teraziye koyacak bir şey yoktu savunan insanlar yaptıkları ile değil önceki yönetimi öne atarak savunabiliyorlardı bu doğru değildi birini savunacaksan yaptıklarıyla savunacaksın başkalarının yapamadıklarıyla değil kimse kimseyle mukayese edilmez ortada kişiler değil beşiktaşın geleceği söz konusu sidik yarışı manasız
Yönetimin güven vermeye ihtiyacı var bu yoldada ilerlemeye başladılar
Önce beşiktaş diyen herkesin başımın üstünde yeri olur hatada yapacaklar ama günün sonunda önemli olan terazinin hangi yönde baskın olduğu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

Diego costa olayına sevindim. İnşallah gelmez diyordum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kaan1903

Costanın Gelmemesi hayırlı olmuş. Son dakika Sörloth süprizi olur mu  Southampton ile anlaşamamışlar   

Çevrimiçi sefaköykartali

Rugani kesin bizde mi? Ben mi atladım orayı?  :alala:
Yok ya yaş ortalaması için tahmini o yaşlarda birini alıp koymak lazım 35lik godindense son zamanlarda da en çok ismi çıkan oyuncu olduğu için yazdım. Batshuayi de şahsi temennim :). Rıdvan konusunda benim de şüphelerim var ama o zaman Stopere Kaan Ayhan alicaz, beke Nsakalayı koyucaz çünkü kısıtlama büyük sıkıntı.

Çevrimdışı kaan1903

Yok ya yaş ortalaması için tahmini o yaşlarda birini alıp koymak lazım 35lik godindense son zamanlarda da en çok ismi çıkan oyuncu olduğu için yazdım. Batshuayi de şahsi temennim :). Rıdvan konusunda benim de şüphelerim var ama o zaman Stopere Kaan Ayhan alicaz, beke Nsakalayı koyucaz çünkü kısıtlama büyük sıkıntı.
Pablo Mari’nin de adı geçiyor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dış kaynaklara göre Chelsea Lukaku transferini bitirdi gibi.
Batshuayi'nin menajeri bizim Nkodou' nun menajeri.

Oyuncu milli takımdaki yerini de kaybetti ve sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek isteyecektir.
Çok uçuk kaçık talepleri olmazsa alacağımızı düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Costa, dzceko, batshuai, Akpom w. Jose bunlar harici dünyada başka forvet yok mu

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı GreenBook

Benzema diyor ve beni güldürüyor

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı GreenBook

Akpom gelirse bi ana forvet almak İcab eder Larin Akpom olmayacağına göre mantıken
Bu Rondon olabilir
Costa gelecek bence
Luuk işi olumsuzmuş

Çevrimdışı GreenBook

Yakın çevresi Diego Costa nın Beşiktaş’a yakın olduğunu söylemiş en iyi teklifi veren Beşiktaş
Cansel Kemiksiz

Çevrimiçi Necmi