2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2292108 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pazar günleri de hiç hareket olmuyor.
Hareket vardır da haber yapanlar tatil yapıyordur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Pazar günleri de hiç hareket olmuyor.
her transfer sezonunun en önemli haberi düştü daha ne olsun benzemasız transfer sezonumu olur 😀

Çevrimdışı alimm

her transfer sezonunun en önemli haberi düştü daha ne olsun benzemasız transfer sezonumu olur 😀
Luuk de Jong + Batshuayi daha olası geliyor bana 🤣
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi murat

gignac ,gomis olabilirmi? benzemanın maaşı bizi aşar belki bu ikisi bir ihtimal .milana gitmese giroud da olabilirdi.

Çevrimiçi murat

burak yılmaz cenk tosun ikilisi de aslında yabancı sınırı yerli kuralında makul görünüyor.

Çevrimdışı alimm

Çevrimdışı Orhan_

burak yılmaz cenk tosun ikilisi de aslında yabancı sınırı yerli kuralında makul görünüyor.

Forvet bölgesini riske atmayalım ağabey. Yerlileri orta sahada, defansta değerlendirelim. Alex'in Ghezzal'ın olduğu yerde ben de gol atarım gibi geliyor ama oraya biraz daha yırtıcı, pres sürekliliği olan birileri gerekiyor. Ne Burak ne Cenk totolarını kaldırmak istemiyorlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yerlide bir oyun planı dahilinde değerlendirebileceğimiz oyuncu sayımız hala çok az.
Bu dar rotasyon can sıkıcı hale gelebilir.

Çevrimdışı kaan1903

Yerlide bir oyun planı dahilinde değerlendirebileceğimiz oyuncu sayımız hala çok az.
Bu dar rotasyon can sıkıcı hale gelebilir.
Berkay Özcan, Elayis Tavsan, Mert Çetin , Halil Dervişoğlu şu 4 lüyü almak lazım

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Berkay Özcan, Elayis Tavsan, Mert Çetin , Halil Dervişoğlu şu 4 lüyü almak lazım

Berkay Özcan mümkün değil, Elayis konusu çekimser ancak Mert ve Halil çok iyi olur.
Kaan hamlesi de bir çok noktada idare eder kullanılabilmesi nedeni ile kritik olur.

Çevrimiçi murat

Forvet bölgesini riske atmayalım ağabey. Yerlileri orta sahada, defansta değerlendirelim. Alex'in Ghezzal'ın olduğu yerde ben de gol atarım gibi geliyor ama oraya biraz daha yırtıcı, pres sürekliliği olan birileri gerekiyor. Ne Burak ne Cenk totolarını kaldırmak istemiyorlar.
yabancı kuralında biryerleri mecburen alternatifiyle birlikte yerli yapmak lazım.geçen bir arkadaş rakiplerin 6 yabancı stoperini 3 yabancı bekini eleştirmişti aynı bölgeye yabancı kullanılmasını ama bence mantıklı olan bu.bir yerli bir yabancı yaptığında bir yerliyi çıkardığında yabancı oyuna sokmak zorundasın hakkın yoksa bir yabancı daha çıkarıp yerine yerli yapmak zorunda kalıyorsun.yerli oyuncu seçerken yok sağ bek te oynayabilsin stoperde olsun  önliberoya da koysan sırıtmasın tarzı hiç biri tam olmayan adam peşinde koşuyorsun.yabancının yedeği yabancı yerlinin yedeği yerli olsun daha mantıklı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mbala Nzola, adamın adını okuyorum direk Zımbala diye algılıyorum.Bence bu da gelsin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Barca - Juve
TRTSpor 22:30 meraklısına.

Yusuf Demir Barca 11 inde.

Çevrimdışı kaan1903

Berkay Özcan mümkün değil, Elayis konusu çekimser ancak Mert ve Halil çok iyi olur.
Kaan hamlesi de bir çok noktada idare eder kullanılabilmesi nedeni ile kritik olur.
Oğuzhan + üstüne para şeklinde bir teklife sıcak bakmazlar mı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Oğuzhan + üstüne para şeklinde bir teklife sıcak bakmazlar mı

Hiç zannetmiyorum. Berkay Özcan geçen sene güzel bir çıkış yakaladı. Bu sene çok ters bir durum olmazsa bence zirve yapacaktır.

Çevrimdışı Orhan_

yabancı kuralında biryerleri mecburen alternatifiyle birlikte yerli yapmak lazım.geçen bir arkadaş rakiplerin 6 yabancı stoperini 3 yabancı bekini eleştirmişti aynı bölgeye yabancı kullanılmasını ama bence mantıklı olan bu.bir yerli bir yabancı yaptığında bir yerliyi çıkardığında yabancı oyuna sokmak zorundasın hakkın yoksa bir yabancı daha çıkarıp yerine yerli yapmak zorunda kalıyorsun.yerli oyuncu seçerken yok sağ bek te oynayabilsin stoperde olsun  önliberoya da koysan sırıtmasın tarzı hiç biri tam olmayan adam peşinde koşuyorsun.yabancının yedeği yabancı yerlinin yedeği yerli olsun daha mantıklı.

Salt aynı mevkileri Türk ya da yabancı yapmak da yetmiyor galiba? Çünkü maç içi değişiklikler aynı bölgeden olacak diye bir kaide yok. Bir de lig sürerken sakatlıklar yaşanacak vs. O zaman işler biraz daha karışacak. Bu kural tam anlamıyla saçmalık.

Çevrimiçi annoca

Barış yılmaz ve burak kapacak gibi oyuncuları  beğensemde yerli statüsünü hücum yerine defansif oyuncularda kullanmak bence daha mantıklı. Defans yapmak hücum yapmaktan daha kolaydır ve hücum bireyselliğe daha yatkındır ama defans takım halinde yapılır. Seneye için defans bulmak lazım şimdiden

Çevrimdışı joseph35

Batshuayi + Nainggolan + Godin isterdim ama Batshuayi + Fernando Lucas + Godin'e okeyim.

Mert Günok+ Mert Çetin(Kaan Ayhan,Koray Günter) + Elayis Tavşan ile kapatırız bu işi sulh içinde.

Ancak maalesef 1 adet 1997 sonrası doğumlu yabancı oyuncu bulundurma zorunluluğu olduğu için bir yabancının gidip genç bir yabancının gelmesi gerekiyor. Bu sebeple Gedson'u çok istiyordum. Ama Gedson işi olmuyor sanırım. Bu sebeple en mantıklısı Welinton'u gönderip Vida-Godin yedeğini Mert Çetin-Necip-Mehmet Topal yapmak gerekiyor.

Welinton her ne kadar beklenenden fazla katkı yapsa da stoper için yedekte yabancı bulundurmayıp orta sahaya bir baba oyuncu almak gerekiyor. Josef-Fernando-Teixieria yaparsak Teixieria'yı bazen solda kullanıp ortada Salih'i oynatıp arkasında Fernando-Josef yaparız. Şampiyonlar liginde sadece Salih'e kalmayız. Ligde Salih formsuzsa yabancı oynar, stoperde ise yerli Mert Çetin Kaan Ayhan Koray Günter hatta Necip yapılır. Godin bazen dinlendirilir şampiyonlar ligi dönüşü. Yerli stoper oynarsa, orta sahada yine Josef-Fernando-Teixiera yapılır.

Çok düşündüm kesinlikle 1 yerli stoper ve bir baba yabancı orta saha almak gerekiyor mükemmel kadro derinliği için.

97 sonrası doğumlu oyuncu kuralı elimizi kolumuzu burada bağlıyor. Gedson olsa sorun kalmayacaktı. Welinton'a güle güle demeli ve Hasic'i kadroya yazmalı.

Ama bu yapılmayacak biliyorum. Welinton geçen sene banko oynamış gönderilir mi denilecek. yedekte oturacak yabancı kontenjanını boş yere işgal ederek. Welinton bir Nkoudou da değil ki sonradan girip çeşitlilik katsın. Yedek yabancı stoper bana çok anlamsız geliyor.

Vida ve Godin 40 maç yapar en az. Ve bana mısın demezler.

Ah keşke, ya 97 sonrası doğumlu yabancı kuralı olmasaydı, ya Gedson alınsaydı 99 doğumlu olarak, ya da Welinton gönderilip Hasic kadroya yazılsaydı.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2021, 23:53:35 joseph35 ]

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı alimm

Çevrimiçi Gökhan Kurt

https://twitter.com/KursadCelikbas/status/1424469676126576644?s=19

Buna sevindim
Costa kimsenin içine sinmemisti zaten.
Maaş olarakta uymuyordu.
Leblebici bir adam gelsin istiyoruz

Çevrimiçi sefaköykartali

Kaan Ayhan bu sınırlamada ilaç olur bize ya. 5 taksitli 4-5 milyon verip almak lazım. Yaşı da daha 26. Seneye Vida gidince yanına Rugani çeker mis gibi serie a tandemi yaparız.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/KursadCelikbas/status/1424469676126576644?s=19

Buna sevindim 👍
Ağır hasarlı Costa yerine bin kere çıtır hasarlı Luuk de Jong veya Batshuayi, Willian Jose tercih ederim. Daha garanti geliyor bana.

Ocakta iyileşmiş Cenk Tosun gelir, Kenan da var ikinci yabancı forvet biraz lüks olabilir şu an.

Çevrimiçi sefaköykartali

Mert(32)
Rosier(24) - Rugani(27) - Vida (32) - Rıdvan(20)
Josef(32) - Salih(27)
Ghezzal(29) - Alex T. (31) - Larin(26)
Batshuayi(26)

27.9 ilk 11 ortalaması gayet ideal. Rotasyonda Utku, Bilal, Serdar, Kartal gibi gençlerin yanında Atiba, Necip, Kenan, Nkoudou gibi sağlam isimler de var. Kadro derinliğimiz için iki genç daha alırsak çok iyi iş yapmış oluruz.

Çevrimdışı oblomov

Mert(32)
Rosier(24) - Rugani(27) - Vida (32) - Rıdvan(20)
Josef(32) - Salih(27)
Ghezzal(29) - Alex T. (31) - Larin(26)
Batshuayi(26)

27.9 ilk 11 ortalaması gayet ideal. Rotasyonda Utku, Bilal, Serdar, Kartal gibi gençlerin yanında Atiba, Necip, Kenan, Nkoudou gibi sağlam isimler de var. Kadro derinliğimiz için iki genç daha alırsak çok iyi iş yapmış oluruz.
Rugani kesin bizde mi? Ben mi atladım orayı?  :alala:
ASAP