Batshuayi + Nainggolan + Godin isterdim ama Batshuayi + Fernando Lucas + Godin'e okeyim.
Mert Günok+ Mert Çetin(Kaan Ayhan,Koray Günter) + Elayis Tavşan ile kapatırız bu işi sulh içinde.
Ancak maalesef 1 adet 1997 sonrası doğumlu yabancı oyuncu bulundurma zorunluluğu olduğu için bir yabancının gidip genç bir yabancının gelmesi gerekiyor. Bu sebeple Gedson'u çok istiyordum. Ama Gedson işi olmuyor sanırım. Bu sebeple en mantıklısı Welinton'u gönderip Vida-Godin yedeğini Mert Çetin-Necip-Mehmet Topal yapmak gerekiyor.
Welinton her ne kadar beklenenden fazla katkı yapsa da stoper için yedekte yabancı bulundurmayıp orta sahaya bir baba oyuncu almak gerekiyor. Josef-Fernando-Teixieria yaparsak Teixieria'yı bazen solda kullanıp ortada Salih'i oynatıp arkasında Fernando-Josef yaparız. Şampiyonlar liginde sadece Salih'e kalmayız. Ligde Salih formsuzsa yabancı oynar, stoperde ise yerli Mert Çetin Kaan Ayhan Koray Günter hatta Necip yapılır. Godin bazen dinlendirilir şampiyonlar ligi dönüşü. Yerli stoper oynarsa, orta sahada yine Josef-Fernando-Teixiera yapılır.
Çok düşündüm kesinlikle 1 yerli stoper ve bir baba yabancı orta saha almak gerekiyor mükemmel kadro derinliği için.
97 sonrası doğumlu oyuncu kuralı elimizi kolumuzu burada bağlıyor. Gedson olsa sorun kalmayacaktı. Welinton'a güle güle demeli ve Hasic'i kadroya yazmalı.
Ama bu yapılmayacak biliyorum. Welinton geçen sene banko oynamış gönderilir mi denilecek. yedekte oturacak yabancı kontenjanını boş yere işgal ederek. Welinton bir Nkoudou da değil ki sonradan girip çeşitlilik katsın. Yedek yabancı stoper bana çok anlamsız geliyor.
Vida ve Godin 40 maç yapar en az. Ve bana mısın demezler.
Ah keşke, ya 97 sonrası doğumlu yabancı kuralı olmasaydı, ya Gedson alınsaydı 99 doğumlu olarak, ya da Welinton gönderilip Hasic kadroya yazılsaydı.