2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2283868 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sozkul

Biz de 2'ye alıp 10-12'ye satalım, illa 18'e alıp 35'e satmak şart değil ki.

Benim bahsettiğim strateji meselesi, fiyatları ölçeklenebilir.

18'in riskide büyük. Elinde patladı mı acısı uzun süre çıkmaz..

Çevrimdışı Erman1903

Teixeira ne olduğu belli olan bir futbolcu. Yıldız forvet arkası, antrenman falan çok fark etmez ona. Çin'de kazandığı kadar takımına da kazandırdı. Orada da yatmadı iyi oynadı. Para konuşur, dile kolay senelik 10 Milyon Euro. Bu parayı hayatında birarada görmemiş insanlar niye gitti demesi falan bence gülünç oluyor. Onun gittiği dönemde Çin için bile çok yüksek bir maaş.

Bence bir şeyleri eleştirmek istiyorsanız oyuncuyu değil bu sisteme uyar mı onu eleştirin. Kendi içinde şu anda fiyatı uygun bir futbolcu ama biz batık kulübüz, bu da eleştirilebilir. Teixeira ve Ghezzal gibi futbolcular ha deyince bulunmuyor, bunlar niş adamlar oynatmak isteyene saygı duymak lazım. Netice alınamazsa o zaman konuşuruz.

Belki de çok teklif geldi oyuncuya ve kulübü bırakmak istemedi, 50'ye tamam dediler oyuncu da ha Çin ha Ukrayna diye kabul etti hikayesini biliyor muyuz? İstese her oyuncu kontratının bitmesini bekleyip hoşuna giden kulübe imza atar bu da bir şeydir.

Bana göre Rosier'e 5 vermek bulunmayan bir şey olmadığı, Godin ise çok yaşlı olduğundan ve lige 3. dünya ülkelerinden gelen performans veren stoperlerin bile iş yapması dolayısıyla eleştirilebilir. Bana göre asıl gereksiz olanlar bunlar.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2021, 10:46:07 Erman1903 ]

Çevrimdışı mrred

Rosiere verilen bonservis hala açıklanmadı. Tahminim 4 ile 5 arası bir şey. Bu yoklukta bu kadar para verilmesi

eleştirilebilir fakat rosier inanılmaz bir aidiyet gösterdi bu sebeple rosiere karşı biraz yumuşadım. Bu tarz adamlar her

takıma lazım. Ayrıca 24 yaşında satması nispeten daha kolay . Rosierde tek kafama kurcalayan şey boyunun kısa olması
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Rosiere verilen bonservis hala açıklanmadı. Tahminim 4 ile 5 arası bir şey. Bu yoklukta bu kadar para verilmesi

eleştirilebilir fakat rosier inanılmaz bir aidiyet gösterdi bu sebeple rosiere karşı biraz yumuşadım. Bu tarz adamlar her

takıma lazım. Ayrıca 24 yaşında satması nispeten daha kolay . Rosierde tek kafama kurcalayan şey boyunun kısa olması

%80 için 5M Euro. Gs'nin aldığı Boey 1M, bana göre aralarında atla deve fark yok. Biri daha ofansif diğeri savunmacı. Ben 1Milyona onun daha hücumcusunu da alırım. Bu ikisinden iyi oyuncu olur.

Bu ligde doğru dürüst bek oyuncusu yok azıcık farklı olanı çok değerli falan zannediyoruz, al işte Boey geldi bu sezon takımının iyilerinden biri olur golünü de attı.

Çevrimdışı mrred

%80 için 5M Euro. Gs'nin aldığı Boey 1M, bana göre aralarında atla deve fark yok. Biri daha ofansif diğeri savunmacı. Ben 1Milyona onun daha hücumcusunu da alırım. Bu ikisinden iyi oyuncu olur.

Bu ligde doğru dürüst bek oyuncusu yok azıcık farklı olanı çok değerli falan zannediyoruz, al işte Boey geldi bu sezon takımının iyilerinden biri olur golünü de attı.
Haklı olabilirsin boeyi izlemedim biraz izleyelim bakalım nasıl bir bekmiş. Rennes iyi futbol okuludur.

Bir ara mbaye niangla ilgileniyorduk rennesten o haberler kesildi. Oyuncuyu sanırım elden çıkarmak istiyorlar. Bonservis

istiyorlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Haklı olabilirsin boeyi izlemedim biraz izleyelim bakalım nasıl bir bekmiş. Rennes iyi futbol okuludur. O

Bir ara mbaye niangla ilgileniyorduk rennesten o haberler kesildi. Oyuncuyu sanırım elden çıkarmak istiyorlar. Bonservis

istiyorlar.

Çok iyi değil ben söyleyeyim, burası için yeterli. Savunmada mücadeleci ve fizik kapasitesi iyi, Rosier kadar kabiliyetli değil ama çıkıyor. ,,

2 ay ayak tenisi antrenmanı yedikten sonra ne olur bilemeyiz, bu zamana kadar oynadığına bakılırsa mal şu an için kötü değil.

Niang şu anki durumu hiç iyi durmuyor, kumarlı bir pozisyonda.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2021, 11:51:19 Erman1903 ]

Çevrimdışı alimm

https://twitter.com/osmanygt88/status/1423323730495823876?s=19
Düşünsene Kadıköyde hatrick yaptıktan sonra böyle takla atıyor...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Erman1903

Nice Ersin yerine kalecisini kiralamış. Bakalım indigo çocuğa başka alıcı çıkacak mı...

Çevrimdışı tuncaboylu

Teixeira ne olduğu belli olan bir futbolcu. Yıldız forvet arkası, antrenman falan çok fark etmez ona. Çin'de kazandığı kadar takımına da kazandırdı. Orada da yatmadı iyi oynadı. Para konuşur, dile kolay senelik 10 Milyon Euro. Bu parayı hayatında birarada görmemiş insanlar niye gitti demesi falan bence gülünç oluyor. Onun gittiği dönemde Çin için bile çok yüksek bir maaş.

Bence bir şeyleri eleştirmek istiyorsanız oyuncuyu değil bu sisteme uyar mı onu eleştirin. Kendi içinde şu anda fiyatı uygun bir futbolcu ama biz batık kulübüz, bu da eleştirilebilir. Teixeira ve Ghezzal gibi futbolcular ha deyince bulunmuyor, bunlar niş adamlar oynatmak isteyene saygı duymak lazım. Netice alınamazsa o zaman konuşuruz.

Belki de çok teklif geldi oyuncuya ve kulübü bırakmak istemedi, 50'ye tamam dediler oyuncu da ha Çin ha Ukrayna diye kabul etti hikayesini biliyor muyuz? İstese her oyuncu kontratının bitmesini bekleyip hoşuna giden kulübe imza atar bu da bir şeydir.

Bana göre Rosier'e 5 vermek bulunmayan bir şey olmadığı, Godin ise çok yaşlı olduğundan ve lige 3. dünya ülkelerinden gelen performans veren stoperlerin bile iş yapması dolayısıyla eleştirilebilir. Bana göre asıl gereksiz olanlar bunlar.
Bu kadar çok savunmaya gerek yok.

Çin'de 10 teklif alan adam, Premier League'de de 5'ten aşağı almazdı.

Sen bu kadar parayı bir arada gördün mü muhabbetleri de sığ bir savunma.

Yok kulübü baskı yapmış olabilir muhabbeti de hikaye, Shakhtar Fred'i United'a 60'a satmadı mı? Çin'in verdiği bonservisleri Premier League takımları k.çıyla veriyor.

Adamın kariyeri boyunca birinci önceliği para olmuş işte, ben de böyle adamlara çok güvenemiyorum. Ha gelirsin 30 yaşına, basar gidersin son bir vurgun için. Ama 26 yaşında bunu yapıyorsan, bende soru işaretleri yaratır bu
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2021, 13:44:57 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Erman1903

Yok kulübü baskı yapmış olabilir muhabbeti de hikaye, Shakhtar Fred'i United'a 60'a satmadı mı? Çin'in verdiği bonservisleri Premier League takımları k.çıyla veriyor.

Adamın kariyeri boyunca birinci önceliği para olmuş işte, ben de böyle adamlara çok güvenemiyorum. Ha gelirsin 30 yaşına, basar gidersin son bir vurgun için. Ama 26 yaşında bunu yapıyorsan, bende soru işaretleri yaratır bu

Savunmalık bir durumu yok, adam profesyonel işi bu. En basitinden iki kat fark var arada. Konuştuğumuz rakam 50 milyon, Çin tarihinde bir rekordu bu transfer gerçekleştiğinde. Bu tip gol odaklı 10lara Avrupa'da uzun zamandır rağbet yok, 50 milyon veren olmuş da gitmemiş mi Teixeira? Fred'e verdiler diye buna vermişlerdir diye varsayım üzerinden konuşamam.

Ben de sana bir varsayım yapayım. Transferin toplam maliyeti 100 kağıt, git bakalım o idealist oyuncuların olduğu Avrupa kulüplerine. O yıllarda en babaları dışında yarısından fazlası kabul ederdi. Bunlar onları değil Teixeira'yı istediler. Alan razı satan razı oldu, topçu da iyi oynadı. Bu durumda fazla söylenecek şey yoktur, güvenmeyebilirsin o ayrı mesele. Oyuncunun 8 aydır boşta olması, bizim mali durumlar bunlara bir şey diyen yok.

Böyle bir oyuncu bulamıyorsun kolay kolay bu tip yıldızlar ya Çin ya Arap ya da senin transfer yapamayacağın kulüplerde oluyor genelde. Ucuz yıldız diye bir şey yok. Olsa var deriz, o yüzden ben bu oyuncuyu istiyorum diyene fazla bir şey denmez mal belli.

Saygı duymak gerekir, Ghezzal da mali açıdan aynı şey bunlar niş adam ben paracı adamım veremem ve taktiğe daha uygun şeylere bakarım. Bu oyuncular mali olarak kendi içlerinde iyi olsa da ucuz değil ama Türkiye'de her şeyin bir anda değişmesini beklemiyorum o yüzden iyi buluyorum. Bunlar gelip iş yapacak kullanamaz batırılırsa o zaman konuşurum adamın ne olduğu belli çok istedin verim alamadın derim.

Rosier-Nainggolan-Godin bunların yaptığı işi yapacak daha da fazlasını vaadeden oyuncuyu ucuza alır koyarım takımıma bunlar bulunmaz Hint kumaşı değil.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2021, 14:18:44 Erman1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Bu yaz Free olarak talisca gelse yorumun ne olurdu?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Bir de o kadar sigara içmesine rağmen. Sigara içmese ciğerler ne olurmuş düşünemiyorum.
Sigarayı içmeyip resmen yediği rivayet edilir.
2 paket + düzenli alkol

bunlar yüzünden milli takımında kriz çıktı performansıma etki etmiyor hala iyi oynuyorum diyordu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

2 paket + düzenli alkol

bunlar yüzünden milli takımında kriz çıktı performansıma etki etmiyor hala iyi oynuyorum diyordu :D

Evet o yüzden şu anda takımındaki en büyük hayal kırıklığı pozisyonunda.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

çooooook severim kendisini ama şu an ihtiyacımız yok gibi

ayrıca taraftarımız kendisini oos sanıyor :D ciğersiz bir btbdir kendisi her işi yapar

cagliari'den ayrılacağını düşünmüyorum

Buda işin komik tarafı gerçekten ciğersiz biri ama sigara falan içen ciğersiz biri  :lol:
Biraz kafadan kırıktır ama teixeira ile uzaktan yakından alakası yok. Atibanın geçen sene oynamaya çalıştığı oyunun kralıdır.

Şöyle bir durum var, Teixeira'ya Liverpool 20 küsür öneriyor ama Shaktar bunu kabul etmiyor. Kendisi de gitmeyi çok istemiştim falan diyor. Ama çin kulübü 50yi basınca ya çine gidicekti yada shaktara o da çine gitmiş. O zamanki piyasaya göre bide 16 MİLYON EURO alıyormuş yıllık. Çindede gayet oynamış etmiş. Her takımda bir tane böyle özel oyuncu bulunmalı.

Çevrimdışı Erman1903

Buda işin komik tarafı gerçekten ciğersiz biri ama sigara falan içen ciğersiz biri  :lol:
Biraz kafadan kırıktır ama teixeira ile uzaktan yakından alakası yok. Atibanın geçen sene oynamaya çalıştığı oyunun kralıdır.

Karısı hastalandığı için Cagliari yaptı ve iyi performans gösteremedi. Kaliteli ama ayyaş, normal şartlarda Türkiye'de hala iş yapar ama bu kadar papazın bir takımda bulunması sakıncalı durum.

Aç, ciğeri daha temiz futbolcu gelsin gelecekse. Salih'i keseceksek bari değsin, böyle bir oyuncu alınacaksa Atiba ile de boş yere imzalamışız.

Ghezzal gomisle fotoğraf atmış. Gomis Ghezzal'i getirmek için uğraşacağım diyen adam.

Karısı hastalandığı için Cagliari yaptı ve iyi performans gösteremedi. Kaliteli ama ayyaş, normal şartlarda Türkiye'de hala iş yapar ama bu kadar papazın bir takımda bulunması sakıncalı durum.

Aç, ciğeri daha temiz futbolcu gelsin gelecekse. Salih'i keseceksek bari değsin, böyle bir oyuncu alınacaksa Atiba ile de boş yere imzalamışız.

Ben gelmesini istemiyorum zaten. Mokunu çıkarmamak lazım yaşlı oyuncu olayının ki çıkardık biz. Godin bile bana göre fazlalık ama yapacak bir şey yok.
Şuan yaşlı olup gelmesini istediğim tek adam Mert Günok. Geldiği zaman mutlu olacağım iki isim de Ghezzal ve Mert günok.
Ghezzal bende teixeiradan bile fazla heyecan yaratıyor.

Çevrimdışı Erman1903

Ben gelmesini istemiyorum zaten. Mokunu çıkarmamak lazım yaşlı oyuncu olayının ki çıkardık biz. Godin bile bana göre fazlalık ama yapacak bir şey yok.
Şuan yaşlı olup gelmesini istediğim tek adam Mert Günok. Geldiği zaman mutlu olacağım iki isim de Ghezzal ve Mert günok.
Ghezzal bende teixeiradan bile fazla heyecan yaratıyor.

Ghezzal oyunumuz için çok önemli bir parça, Mert gelirse ilkin biraz batırabilir ama ayakları iyi hiç olmazsa topu daha doğru kullanırız.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı levitate

Evet o yüzden şu anda takımındaki en büyük hayal kırıklığı pozisyonunda.
eşi kanserdi, çok konsantre olamamıştır
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

eşi kanserdi, çok konsantre olamamıştır

Bu dünyadan sağ çıkabilen insan daha görülmedi kardeşim. Yarın öbürgün de başkası hasta olur ona konsantre olamaz. Ben annemi kanserden kaybettim, hasta olunca işi bıraktım. Paraları takır takır almayı biliyorsan hakkını vereceksin, bunlar benim için hikaye bahaneler.

Bu dünyadan sağ çıkabilen insan daha görülmedi kardeşim. Yarın öbürgün de başkası hasta olur ona konsantre olamaz. Ben annemi kanserden kaybettim, hasta olunca işi bıraktım. Paraları takır takır almayı biliyorsan hakkını vereceksin, bunlar benim için hikaye bahaneler.

Başın sağolsun abi.

Çevrimdışı Erman1903

Başın sağolsun abi.

Dostlar sağ olsun kardeş, yeni bir şey değil.