2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2283881 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Adama Liverpool'un ilgisi varken ve Brezilya milli takımı için adı geçmeye başlamışken, tası tarağı toplayıp Çin'e giden adam en basit anlamda idealist değildir.

İdealist olmayan bir adamda çok hırs olmaz, ve çalışkan olma ihtimali de düşüktür

Adamın idealleri arasında milli takım ve liverpool yokmuş demek ki.
Çin liginde oynayan bir amcanın performansı da doğal olarak düşer ama toparlamaları da çok sıkıntı olmuyor, örnekleri çok. Parayı çok seviyor belli ama bu çalışkan olmadığı anlamına gelmez, değil mi?. O yüzden idealizm üzerinden yüksek ihtimalli tembellik yaftası makul görünmüyor. Bekleyelim, görelim.

Çevrimdışı Orhan_

ne bu anlamadım birşey 🤔

300 500 milyon kazandıracaksa iyi bir şeydir herhalde :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Çağrı Öz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/sporturkiyetv/status/1423380832790716417

fb ile ne kadara imzalamıştı? 1.35 gibi bir şey gördüm. böyleyse 900 bin euroya kadar filan çıkılabilir. welinton maaşına gelirse rotasyonda iş görecek stoper.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1423271399934894080?s=19

maaş bütçesi şişiyor, bu tür bir oyuncuya daha yerimiz kaldığını sanmam. kimsenin hayır diyeceği adam değildir, bence teixeira orta saha olmadığından iyi de olur ama almayız herhalde.

Çevrimdışı worns

ghezzal işinde terslik çıkmasa da, tadımız kaçmasa. geç olmasında sorun yok, oyuncu leicester'la sezon başı çalışmasında yer alıyor. daha iyi bile denebilir :) taktik açıdan da problem yaşamaz. korkum sürpriz bir takımın devreye girmesi. zaman daraldıkça alternatifleri azalan kimi büyük lig takımlarının radarına girebilir.

Çevrimiçi Necmi

300 500 milyon kazandıracaksa iyi bir şeydir herhalde :D
bu iş fener tıklayıp milyonlar kazanacak olayına dönmesin günün sonunda fenere tıklanmışdı 😂

Çevrimiçi Necmi

ghezzal işinde terslik çıkmasa da, tadımız kaçmasa. geç olmasında sorun yok, oyuncu leicester'la sezon başı çalışmasında yer alıyor. daha iyi bile denebilir :) taktik açıdan da problem yaşamaz. korkum sürpriz bir takımın devreye girmesi. zaman daraldıkça alternatifleri azalan kimi büyük lig takımlarının radarına girebilir.
raşitle ön anlaşma imzalanmıştır bu saatten sonra dönmez büyük kulüpler akşam pazarı kollamaz zaten

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı levitate

:evillol: :evillol:
Yapıyorsun şu ironileri kardeşim, like butonu olsa bir kaç mesajını da beğenirdim arada inceden yakalıyorsun

forumun ustalarından öğrendik...
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1423271399934894080?s=19
çooooook severim kendisini ama şu an ihtiyacımız yok gibi

ayrıca taraftarımız kendisini oos sanıyor :D ciğersiz bir btbdir kendisi her işi yapar

cagliari'den ayrılacağını düşünmüyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

radja'yı dışarıda bırakırsak bile sözü geçen oyuncularla ilgileniyorsak harcama limitleri baya zorlanacak. batshuayi için bonservis filan konuşuluyor. en azından bir oyuncu satışı (larin ya da ersin), bir kontrat çıkışı (ljajic) cepte görüyor olablir yönetim.

Çevrimdışı levitate

keşke binance ile falan anlaşsaydık, bu firma daha yerel kalmaz mı?

fb binance'ı reddedip paribu ile anlaşmak gibi saçma bir iş yapmış, o boşluğu biz doldurabilirdik
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Yabancı sayısı korku hikayesine doğru ilerliyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne bu anlamadım birşey
Kripto para sponsorluğu abi. Kim daha fazla para verirse onunla imzalayacağız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

fb ile ne kadara imzalamıştı? 1.35 gibi bir şey gördüm. böyleyse 900 bin euroya kadar filan çıkılabilir. welinton maaşına gelirse rotasyonda iş görecek stoper.
2'ye yakın diye duymuştum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kripto para sponsorluğu abi. Kim daha fazla para verirse onunla imzalayacağız.
Sadece para değil, güvenilir de olması önemli.

Thodex gibi batarsa, coin'ler çöp olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sadece para değil, güvenilir de olması önemli.

Thodex gibi batarsa, coin'ler çöp olur.
Bitçi formula 1 de de bir takıma sponsor. Globalleşmeye çalışan bir firma gibi görünüyor. Yerel bir firma olsa haklısın ama bunlar globali düşünüyorlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

çooooook severim kendisini ama şu an ihtiyacımız yok gibi

ayrıca taraftarımız kendisini oos sanıyor :D ciğersiz bir btbdir kendisi her işi yapar

cagliari'den ayrılacağını düşünmüyorum

Bir de o kadar sigara içmesine rağmen. Sigara içmese ciğerler ne olurmuş düşünemiyorum.
Sigarayı içmeyip resmen yediği rivayet edilir.

Çevrimdışı alimm

1-Rosier
2-Vida
3-Velinton
4-Stoper/Godin
5-Nsakala
6-Josef
7-Atiba
8-Alex
9-Ghezzal
10-Nkoudou
11-Santrafor/Batshuayi

12-Hasiç
13-Larin

14-Ljajic
15-Lens
16-Douglas
17-Boyd

Olası yabancı oyuncularımızdan istediklerimizle vedalaşabilirsek 8 numara hatta larin'in gittiği taktirde belki kanat ya da 2.forvet transferi yapmamız mümkün olabilir...
Eğer 8 numara almayacaksak parasını vererek Ljajic göndermenin manası yok...
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2021, 09:46:07 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Erman1903

Bu takıma Gilardino yakışır.

Çevrimiçi sozkul

idalinde çok para kazanmak vardır belki de.herkesin ideali bir olmaz.örneğin burada hepimiz beşiktaşlıyız belki 3 te birimiz paranın miktarını önemsiz bulup jübile yapana kadar beşiktaşta oynama idealimiz olabilir.kimimiz 100-200 bin için gs de bile oynayabiliriz aramızdan bir kaç kişi de  paraya da önem vermeyerek daha ucuza winner gs de oynamak için can atabilir. :lol:

Birde ideali değişen tipler var zaman içinde, 3 yıl önce para peşinde koşup mutsuz olup gelip arkadaşı Josef'in yanında top oynayıp mutlu olmak isteyen tipler var.. :)