teixeria konusunda benim de tereddütlerim var. öncelikle ben olsam yaşlı-yüksek maaşlı vs.de olsa öncelikle ofansif orta saha rolünde oynamaya yatkın birini bakardım. skor katkısı potansiyeli olan bir sol içti ideal oyuncu en azından geçen seneki yapının eksiği buydu. oldukça etkili bir adam olsa da teixeira bu rolün oyuncusu değil, denenirse ne yapacağını da bilemiyorum. ikincisi ise yine bahsedilmiş çok uzuun sürelerdir üst düzey mücadeleden uzak bir oyuncu, üstüne üstelik son bir senesi boş. futbola ne şekilde döneceğini bilmiyorum.
negatif taraflarını bunlar. olumlu tarafları elbette ceza sahası ve çevresinde etkili, formunu bulduğunda forvet özellikleri çok güçlü bir oyuncu olması. ligde ekstra efekt yaratabilir. hulk isteğini de düşünürsek hocanın böyle kapalı defansa karşı denge bozacak ekstra bir oyuncuya sahip olmak istediğini biliyoruz. bu kadar ısrarcı olduğuna göre nasıl kullanacağına dair bir planı da vardır.
umarım hayırlısı olur diyelim sanırım almışız artık. riskleri sanıldığından fazla, maliyeti çok çılgın değil, bu iyi. en azından olmayacağını bile bile iyi bir ljajic beklemektense iyi bir teixeria beklemeye başlarız bu da bir şey.