2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285613 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Naingolanı Teixeira'nın yedeği olarak düşündükleri yalana mı güleyim, Naingolanın geleceğine mi güleyim. Naingolan Çift yönlü ortasahanın kralıdır. Çok yaşlı ama çok iyi bir adam. Atiba'yı severim sayarım ama şuan takımda en çift yönlü gözüken atiba bile bu kadar iş yaptıysa, naingolan bizlere inanılmaz keyif verir. Bu atibayı küçümsemek için değil naingolanın ne kadar iyi futbolcu olduğudnan bahsetmek için söylüyorum.

2 yıllık kadro kuruyoruz belli. Fakat naingolan-josef-teixeira üçlüsü genç olsa 27 yaşlarında falan bu ortasaha ile lige 5 yıl ambargo koyardık.

Edit: Yaşından ve maaliyetinden dolayı istemem. Şu Beşiktaş yüzünden taraftar değil muhasebeci olduk resmen. @Erman1903'ün cimriliği üzerime geçti resmen, 100 bin euroyu bile çok fazla görüyorum artık  :evillol:

Kardeşim cimri değil gerçekçiyim para yok. Ben bütçe yönetiyorsam ihtiyaç, mal, fiyat, kendi durumum neyse ona göre alım yaparım. Bir şeye para vermiyorum diye açıkta kalmam zaten ne alacağım önceden bellidir.

Naingolan bu ligde iş yapar ama artık eskisi kadar iyi değil. Takımında en beğenilmeyen oyuncu pozisyonunda, ondan fazlasını vadeden adı sanı duyulmamış birini 3 kuruşa getirirsin. Şu an Karagümrüklük bir pozisyonda tam.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2021, 17:59:24 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Valla 26 yaşında Çin'e giden, Ocak transfer döneminde tatil yapan, haftalardır Arabistan'da takım arayan adamın bireysel çalışmasına güvenmiyorum ben.

Çalışkan adamın 26 yaşında Çin'de işi ne?
bunun çalışkanlıkla ne alakası var bunlar profesyonel çin yada epl farketmiyorli emeğini en iyi ücreti ödeyene satıyorlar bu atiba burda oynadığına göre çalışkan değil çalışkan olsa epl ye giderdi demek gibi birşey

Çevrimdışı mrred

Çok büyük yanılgı içindesiniz, transferde en başarılı takımlardan biri Leipzig.

22'ye aldıkları Olmo, şimdi 50 milyon
.
13'e aldıkları Nkunku, şimdi 43 milyon.

Mukiele ve Haidara'dan hem faydalanıyorlar, hem değerleniyor.

18'e aldıkları Upemecano'yu 43'e sattılar.

Werner ve Keita'yı aldıklarının 2 katı paraya okuttular. 50-60 milyona sattılar.

Cunha'yı ve Wolf'u aldıkları paraya sattılar.

Augustin, Bruma, Sörloth dışında büyük para verip patlayan oyuncular olmadı.

Onların parasını da 50 kere çıkarmışlar.
Ben başarısız demedim ki

çok bonkör bir takım dedim. Fazla fazla veriyorlar diyorum.

O listeye Lookman ve sarrachi de eklenebilir...
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Ben de buna deli oluyorum işte.

Millet Muric, Ozan, Elif Elmas gibi taponları sokup duruyor. Bizde olsalar, ilk 18'e almayız beğenip
Yahu elif elmas ve muric doğru örnekler değil. Napolinin sportif direktörü arnavut mu kosova asıllı mı ne biri. Hem elif hem de

vedatı o adam istedi ve acayip eleştirildi. Hemşehricilik yapıyor diye. Hatta baya farklı dedikodular var o konuyla ilgili.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gel lan artık ghezzal
Hazır geleceği için lig maçına kadar gelse olur. Ben haftaya geleceğini düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Ghezzal dan önce forvet lazım forvet. Ghezzal ilk lig maçına kadar gelecektir bencede.

Sinerjiyi forvete yapalım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben başarısız demedim ki

çok bonkör bir takım dedim. Fazla fazla veriyorlar diyorum.

O listeye Lookman ve sarrachi de eklenebilir...
O paralar bize fazla geliyor, Premier League takımlarına göre gayet düşük. 20 milyondan fazla para verdikleri oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Çevrimiçi annoca

dostum çocuk sol bek ben ne yapayım ofansif ışığını defansı kapkaraysa onun meziyeti savunmada olacak ofansda ışık veriyorsa kar gözüyle bakacağız
Yaşı beni hiç ilgilendirmiyor ben beşiktaşa ne verdiğine gelecekte ne vereceğine bakarım ümit yoksa zaman harcamam doğru kişi peşine giderim  boşa zaman harcayacak kadar rahat değiliz
32-35 yaşlarında yıllık 3 milyon vereceğimiz birilerini bulalım abi sürekli. insanların gözünde katar-çin imajı olsun. buraya para söğüşlemeye gelsinler. sonra ahlakına göre kimi yatar kimi çalışır ama şampiyon olamadığımız yıl parasızlıktan alayı çeker gider bizde arkalarından tazminat öderiz.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Valla 26 yaşında Çin'e giden, Ocak transfer döneminde tatil yapan, haftalardır Arabistan'da takım arayan adamın bireysel çalışmasına güvenmiyorum ben.

Çalışkan adamın 26 yaşında Çin'de işi ne?

Tuncaboylu tutuklansın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu elif elmas ve muric doğru örnekler değil. Napolinin sportif direktörü arnavut mu kosova asıllı mı ne biri. Hem elif hem de

vedatı o adam istedi ve acayip eleştirildi. Hemşehricilik yapıyor diye. Hatta baya farklı dedikodular var o konuyla ilgili.
Yaw biri Lazio'ya gitti, onun da mı sportif direktörü Kosova'lı?

Çevrimdışı Çağrı Öz

Kamp yaparken kullanmak için termos alıyordum yine aklıma geldi; bu Fatih Terim’in sürekli buz kovasına oturması çok komik olay. Akla geldikçe oturup gülmelik bir durum.

Çevrimdışı tuncaboylu

bunun çalışkanlıkla ne alakası var bunlar profesyonel çin yada epl farketmiyorli emeğini en iyi ücreti ödeyene satıyorlar bu atiba burda oynadığına göre çalışkan değil çalışkan olsa epl ye giderdi demek gibi birşey
Adama Liverpool'un ilgisi varken ve Brezilya milli takımı için adı geçmeye başlamışken, tası tarağı toplayıp Çin'e giden adam en basit anlamda idealist değildir.

İdealist olmayan bir adamda çok hırs olmaz, ve çalışkan olma ihtimali de düşüktür

Çevrimdışı tuncaboylu

32-35 yaşlarında yıllık 3 milyon vereceğimiz birilerini bulalım abi sürekli. insanların gözünde katar-çin imajı olsun. buraya para söğüşlemeye gelsinler. sonra ahlakına göre kimi yatar kimi çalışır ama şampiyon olamadığımız yıl parasızlıktan alayı çeker gider bizde arkalarından tazminat öderiz.
Güzel öneri :)

Çevrimiçi sozkul

.

Werner ve Keita'yı aldıklarının 2 katı paraya okuttular. 50-60 milyona sattılar.

Yahu çok imreniyorum nereden biliyorsunuz bunları, dışardan okuyan seni menejer sanır Tunca  :D

Çevrimdışı Nazım Ar

Adama Liverpool'un ilgisi varken ve Brezilya milli takımı için adı geçmeye başlamışken, tası tarağı toplayıp Çin'e giden adam en basit anlamda idealist değildir.

İdealist olmayan bir adamda çok hırs olmaz, ve çalışkan olma ihtimali de düşüktür

Kulübü de baskı kurup göndermek istemiş olabilir. Çinin ödediği bonservis astronomik bir rakam. Liverpool ilgisi ciddi olsa bile bu paralara çıkmazdı diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

.

Valla iyi hoş güzel söylemişsin ama misal o 18 e aldığı upemecanoya biz 35 versek yine alamazdık. Hadi diyelim aldık 2 katına zor satarız.

Alman ligi ile bizim lig arasında klasman farkı var bunu sende çok iyi biliyorsun. Mukayeseler yanlış olmuş yani. Kaldı ki adamlarda salzburg ile iş birliğide var. Her türlü işini çeviriyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

idalinde çok para kazanmak vardır belki de.herkesin ideali bir olmaz.örneğin burada hepimiz beşiktaşlıyız belki 3 te birimiz paranın miktarını önemsiz bulup jübile yapana kadar beşiktaşta oynama idealimiz olabilir.kimimiz 100-200 bin için gs de bile oynayabiliriz aramızdan bir kaç kişi de  paraya da önem vermeyerek daha ucuza winner gs de oynamak için can atabilir. :lol:

Çevrimdışı worns

teixeria konusunda benim de tereddütlerim var. öncelikle ben olsam yaşlı-yüksek maaşlı vs.de olsa öncelikle ofansif orta saha rolünde oynamaya yatkın birini bakardım. skor katkısı potansiyeli olan bir sol içti ideal oyuncu en azından geçen seneki yapının eksiği buydu. oldukça etkili bir adam olsa da teixeira bu rolün oyuncusu değil, denenirse ne yapacağını da bilemiyorum. ikincisi ise yine bahsedilmiş çok uzuun sürelerdir üst düzey mücadeleden uzak bir oyuncu, üstüne üstelik son bir senesi boş. futbola ne şekilde döneceğini bilmiyorum.

negatif taraflarını bunlar. olumlu tarafları elbette ceza sahası ve çevresinde etkili, formunu bulduğunda forvet özellikleri çok güçlü bir oyuncu olması. ligde ekstra efekt yaratabilir. hulk isteğini de düşünürsek hocanın böyle kapalı defansa karşı denge bozacak ekstra bir oyuncuya sahip olmak istediğini biliyoruz. bu kadar ısrarcı olduğuna göre nasıl kullanacağına dair bir planı da vardır.

umarım hayırlısı olur diyelim sanırım almışız artık. riskleri sanıldığından fazla, maliyeti çok çılgın değil, bu iyi. en azından olmayacağını bile bile iyi bir ljajic beklemektense iyi bir teixeria beklemeye başlarız bu da bir şey.

Çevrimiçi Necmi

32-35 yaşlarında üç m kuk oyuncukarın alternetifi yeteneksiz gençlermi neden olumsuza olumsuz örnek veriyorsun üçüncü bir seçeneğiniz yokmu neden vasat oyuncuları kral ilan edip düşüncelerimizide vasatlaştırıyoruz  ne yapalım 32 yaşında kaleci almamak için top tutmayı bilmeyen topa vurmayı bilmeyen sırf genç ve alt yapı diye kaleyemi geçirelim taraftar bu kafada olursa tabi alt yapıdan oyuncu çıkmaz
Alt yapıdaki gençlere verdiğin örnek ersin olunca

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yahu çok imreniyorum nereden biliyorsunuz bunları, dışardan okuyan seni menejer sanır Tunca  :D
Transfermarkt adlı siteden bakıyorlar abi. Orda herkesin çetelesi var. Nereye kaça gitmiş görebilirsin. Menajerlerine kadar her şey yazıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfermarkt'tan bakıyorum abi:)