2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286782 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı GreenBook

https://twitter.com/TransferWeb1/status/1422876713592270854?s=19

🤍🖤
Artık biz de ilgilenebiliriz 🤣🤣
Alamayacağın oyuncu için ne diye Beşiktaş’ın almaması için uğraşıyor ve almak isteyene engel oluyorsun
Zorla güzellik olmaz sayın Ahmet Ağaoğlu adam bize gelmek istiyor belliki

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GreenBook

Şu godin muhabbetindende bıktım geliyorsa gelsin

Çevrimiçi annoca

https://twitter.com/gokmenozcan/status/1422906597072904193
Gökmen beni okuyor sanırım, a dan zye söylemiş ahahahaha :evillol:
ozzyle ljajice talip kim. para alma ihtimalimiz var mı

Çevrimdışı can1903

ozzyle ljajice talip kim. para alma ihtimalimiz var mı
cüzi miktarda var
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GreenBook

cüzi miktarda var
Bi gitsinler mahalleliye Güllüoğlu baklava dağıtacağım

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ozi ve Ljajic'in gideceğine inananlar için köprü satıyorum.

Çevrimdışı mrred

Değerini bulan her oyuncu satılmalıdır. Kurtuluşumuz ancak bu şekilde olur. Oğuzhanı 2016 satmadık gelen tekliflere

burun kıvırdık. 8-10 milyon eurodan olduk üstüne üstlük bir de oğuzhana 10 milyon euro maaş verdik. O yüzden Larin

7-8 üstü ne teklif geiirse hemen satılsın.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Larinin muadili güven ve kenan kadroda ve ikisinin maaş toplamı larinin neredeyse yarısına denk geliyor.

O sebeple Larin kesinlikle bir şekilde elden çıkarılmalı.

Ersine gelen teklifler 2 milyon euro seviyesindeymiş . Öyle 7 8 falan teklif yokmuş. Satılmaması o yüzden doğru karar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

Larinin muadili güven ve kenan kadroda ve ikisinin maaş toplamı larinin neredeyse yarısına denk geliyor.

Ersine gelen teklifler 2 milyon euro seviyesindeymiş . Öyle 7 8 falan teklif yokmuş. Satılmaması o yüzden doğru karar.
Resmi belge var 5 milyon teklif olduğuna dair

Çevrimdışı mrred

Sözleşmesinin son senesine giren oyuncular genelde Transfermarkt değerinin yarsına gidiyor. Larin için 8 mükemmel

rakam 7 çok iyi 6 iyi 5 ise makul/ederi olur.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Rasim

Bi gitsinler mahalleliye Güllüoğlu baklava dağıtacağım
güllüoglu su trafikte hamile kadina saldiranlar degilmi onlarsa onlardan alma baklavayi :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mrred

Ederi bence o hadi taş çatlasın 6.5 falan olsun. Kesinlikle satılmalı. Planmamızda sol kenarda oynayabilecek 3 oyuncumuz

var. Alex, Kenan ve Güven
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Teklif  nereden hangi takımdan ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu arada Larin belçikadayken devamlı maç görüntülerini ve istatistiklerini paylaşıyordum. Larini çok da severim ama

Beşiktaş'ı daha çok seviyorum. Şimdi yeni kontrat versek en az 2-2.5 arası bir şey isteyecek. Daha sonra o maaş yüküyle

performansı düşerse gitsin diye dua ederiz. Aynı hataları tekrar tekrar yapmayalım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı alimm

Larin ve Ersin uzun vadede bu seneki performanslarını verebileceklerini düşünmüyorum... Zaten Mert geldikten sonra Ersin'e Kenan Alex geldikten sorra da Larin'e ihtiyaç kalmadı zaten profil olarak.. Umarım ikisini de bu sene çiçekler ile uğurlarız...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Erman1903

Larin'i ne elden çıkarabiliyor ne de yenileyebiliyoruz anlaşılan. Eğer bir çözüm bulamazsak yazık olacak, umarım olmaz.

Gitmesi durumunda 2. Santrafor transferi tekrar gündeme gelir muhtemelen.

Şu an piyasa bizim düşündüğümüzden çok daha aşağılarda, genç oyuncular 2-3 Milyon civarlarına gidiyor. Eğer yolunu açmazsak Ersin'in iyi motive olabileceğini düşünmüyorum bütün yaz Avrupa hayalleri kurmuştur, bir de önüne kaleci alacak gibiyiz. Bana kalırsa mutlaka gitmeli. 3,5 üstü her rakamı başarı kabul ederim.

Çevrimdışı mrred

Larin'i ne elden çıkarabiliyor ne de yenileyebiliyoruz anlaşılan. Eğer bir çözüm bulamazsak yazık olacak, umarım olmaz.

Gitmesi durumunda 2. Santrafor transferi tekrar gündeme gelir muhtemelen.

Şu an piyasa bizim düşündüğümüzden çok daha aşağılarda, genç oyuncular 2-3 Milyon civarlarına gidiyor. Eğer yolunu açmazsak Ersin'in iyi motive olabileceğini düşünmüyorum bütün yaz Avrupa hayalleri kurmuştur, bir de önüne kaleci alacak gibiyiz. Bana kalırsa mutlaka gitmeli. 3,5 üstü her rakamı başarı kabul ederim.
Ersin bence ederini çok bulmadı ve Türk pasaportu var o yüzden gitmesini pek sıcak değilim. 3.5 üstü bence bu

sebeplerle az olur. Sözleşmesi çok yük değil ve performansını giderek arttırma potansiyeli var. En çok oynaya oynaya

gelişen bir mevki kalecilik. Larin 1.6 milyon kazanıyor ve kontratının son senesi. Seçme şansımız var ise kesinlikle

satılsın derdim. Pasaportu Türk olsaydı uzatabilirdik fakat hali hazırdaki yabancı sayısı satılmasını gerekli kılıyor.

Herkes 15 falan diyor da o rakamlar hayal. 5 ile 7 arası bir bonservis ile satılacağını düşünüyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

İleri 4 lünün 2 si kesinleşti. Kalan 2 sinin mutlaka "çok çalışkan" asker oyuncular olması gerekiyor. Hem çalışkan hem de

gol atan santrafor bulursak mükemmel olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Beni sadece topu geri kazanma konusunda pozisyon alma ve istek konusu biraz düşündürüyor. Ghezzal geçen sene

bu konuda yeterliydi ama bu adamın genel karakteri böyle değilse ve bu durum geçen seneye özel bir şeyse takım

savunması biraz düşebilir. Alex in pozisyonunda zaten ozi ya da ljajic vardı o bölgeden takım savunmasına zaten bir katkı

almıyorduk. Fakat abuş bize takım savunmasına katkı veriyordu . O sebeple çalışkan ve gol atan santrafor

alınması taraftarıyım. Orta sahamız 1 yıl daha yaşlandı unutulmasın.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2021, 17:12:16 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sozkul

Ozi ve Ljajic'in gideceğine inananlar için köprü satıyorum.

Murat Sancağın diğer tarnsferlerine bakarsan imkansız değil.
Adam elindeki paraları  harcayıp bitirmek istiyor yoksa elinden alacaklar galiba bir korkusu var..  :bandit:

Çevrimdışı mrred

Murat Sancağın diğer tarnsferlerine bakarsan imkansız değil.
Adam elindeki paraları  harcayıp bitirmek istiyor yoksa elinden alacaklar galiba bir korkusu var..  :bandit:
Para onun değil tabi istediği gibi harcıyor
The great gig in the sky