2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2284970 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

İyide yapmış :lol: birdaha beşiktaşın çocuklarıyla uğraşmaz  :evillol:

Çevrimdışı levitate

Videodaki tabir Fatih Terim'e daha çok uyuyor sanki
bi ft fotosu var ona uygun ama atamam :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Videodaki tabir Fatih Terim'e daha çok uyuyor sanki
bu kadar zıpladıklarına göre gs lilerde böyle düşünüyor 😂

Neden acaba 🤔

Çevrimdışı tuncaboylu

bu kadar zıpladıklarına göre gs lilerde böyle düşünüyor

Neden acaba
Eskilerin bir sözü vardır:
"İşkilli büzük dingilder"

Tam buna oturuyor.

Çevrimiçi Necmi

Eskilerin bir sözü vardır:
"İşkilli büzük dingilder"

Tam buna oturuyor.
baya bir eskiler söylüyordu herhalde ben bile duymadıysam 🤔

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1422567683376263180

@can1903 ?
Godin işi çok yüksek ihtimalle bitecek ufak pürüzler var o yüzden salaktan bir yoklama yapmışızdır
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Godin işi çok yüksek ihtimalle bitecek ufak pürüzler var o yüzden salaktan bir yoklama yapmışızdır
yada hazır fırsat gelmişken onada çökelim demiş olamazlarmı 🤔

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

sabahın bu saatindemi haber gelmiş
Gece gelmiş. Şimdi paylaştım :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Gece gelmiş. Şimdi paylaştım :)
yanlış bilmiyorsam milli takımında daha izinleri var italyada kiminle görüşecekler
Daha bugün milli takımdan dönüşde takım kampına katılmayacak deniyordu

Çevrimdışı MUSTAFA_

yanlış bilmiyorsam milli takımında daha izinleri var italyada kiminle görüşecekler
Daha bugün milli takımdan dönüşde takım kampına katılmayacak deniyordu
Kulüp yetkilileri ile görüşecekler herhalde. Gitmişken başka oyunculara da bakabilirler. İtalya piyasasından çok forvetle ilgilenmiştik daha önce.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

Ghezal ve Texeiara için günlük geliş haberi yok mu henüz

Çevrimdışı Erman1903

Geçen burada paylaştığım genç santrafor Agustin Alvarez ile ilgili Hudl bir yazı yayınlamış.

Oyuncu Arezo ile birlikte Uruguay'ın önümüzdeki dönem milli santraforlarından biri olabilir.

https://www.hudl.com/blog/scouting-time-agust%C3%ADn-%C3%A1lvarez-mart%C3%ADnez?utm_medium=organic-social&utm_source=linkedin&utm_campaign=21_NPN_elite_21-NPN-elite-organic-social-Global-SB&utm_content=1org_read-more_alvarez-martinez_learn-more_2blog_organic_3lg

Bu Penarol takımında dikkat çeken başka oyuncular da var. Facundo Torres zaten bilinmeyen biri değil. Benim asıl ilginç bulduklarımdan biri de Agustin Canobbio olmuştu. Bu oyuncuyu ofansif merkezlerde paylaşacaktım lakin daha çok kanat ağırlıklı oynuyor, zamanla iyice merkeze evrilirse kıymetli bir futbolcu olabilir.

Yine benim geniş listeden sıkı defansı olan bir sol bekleri vardı Joaquín Piquerez, bunu da 3M'e Brezilya'ya satmışlar.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2021, 12:37:21 Erman1903 ]

Çevrimiçi sozkul

baya bir eskiler söylüyordu herhalde ben bile duymadıysam 🤔

Hep asortik ortamlarda büyümüşssün sen demekki, apartman çocuğu muydun eskilerin deyimiyle?

Çevrimiçi sozkul

Ghezal ve Texeiara için günlük geliş haberi yok mu henüz

Herkes o kadar inandıki geleceklerine, darbe büyük olur tersi durumda.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2021, 12:29:45 sozkul ]

Çevrimiçi Necmi

Kulüp yetkilileri ile görüşecekler herhalde. Gitmişken başka oyunculara da bakabilirler. İtalya piyasasından çok forvetle ilgilenmiştik daha önce.
cagliari başkanı türkiyede zaten
Başkan bodrumda oyuncu memleketinde
Bizim basının aklı nerede bilmiyorum

Çevrimiçi Necmi

Hep asortik ortamlarda büyümüşssün sen demekki, apartman çocuğu muydun eskilerin deyimiyle?
yoo tam sokak çocuğuydum
Bizim zamanımızda apartmanmı vardı apartman çocuğu olsun evlerde elektrik ve su olmayan dönemde yaşadım ben sozkul
Eve elektrik almak için önce elektrik tesisatı döşetmiştik 😂  burda çoğu insan bilmez ama senle ben teknolojiye geçiş dönemini bizzat en temelden yaşadık

Çevrimiçi Necmi

Herkes o kadar inandıki geleceklerine, darbe büyük olur tersi durumda.
renklilerden transfer haberi çıkmayınca bütün basında bize çalışıyor bire bin katıp haber yapıyor
Ben kendi adıma ıslak imza görmeden inanmam insanlar bu kadar inanmışsa ve gelişmeler o yönde değilse çıkar açıklama yaparsın yoksa bu durumu beslemiş olursun

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Rosier olayını açıklayayım....

Rosier taraftardan gelen fotoğrafları falan paylaşıyor genelde.
Bir taraftar Rosier'in fotoğrafını koyup arkasına fatih g.... verdi verdi diye video yapmış.( Tolunay Ören denen bir youtuber'ın arkadaşları arasında yaptığı makara sonrasında çıkardığı bir şarkıyı koymuş.Bu adamın ibo ve fatih adlı arkadaşlarına ettiği bir çok küfürlü şarkı var.)
Neyse işte Rosier'de malum dilimizi bilmediği için sıradan bir rep şarkısı zannedip paylaşmış herhalde. Kendisi yapmadı bu arada birisinin paylaştığını paylaştı.Futbolcular paylaştıkları içeriklere daha çok dikkat etmeli konusunda katılıyorum ama gidipte özellikle ft hakkında bir şey paylaşmadı.

Şimdiii gelelim gsye. Bize en son ahlak, görgü öğreticek takımdır gs. Rosier gsye küfür etse bile rosieri savunurum. Ahlakmış, senin hocan kebapçı basıyor, kameralara bir tarafını gösteriyor, yedek kulübesi basıyor her maç.
Kaptanın silahlarla takılıyor, daha da bir çok olayı var.
Sen mi bize ahlak öğretiyorsun ??? Aman Allahım, Allah kimseye malum camiadan ve malum görüşteki insanlardan din,ahlak dersi öğrenmemizi nasip etmesin.

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı doganay

Evet fiyatida çok makulmus zaten🤔
Shorlot şu zamanda Tr ye gelmez birkaç sene daha avrupa da başarısız olursa ozaman gelebilir. O yüzden başka tarafa yönelmeliyiz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Diri bir Caner Erkin nasil olur? :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı GreenBook

Bi sol bekte almak lazım beyler Rıdvan bu sene sönük kalacak belli nsakala desen ne yaptığı belli değil bi sol bek bulup nsakalayı satarız