2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274053 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

Hulk forvet rotasyonunda merkezde oynasa bu ligi süpürür ama kanatta o iş öyle olmaz. Biz teixeira bile acaba ne kadar kovalar, basar, savunma yapar diyoruz hulkun hiç yapmayacağı bariz ortadayken bunu doğru planlama olarak görmek komik. 34 yaşında adamı kanat yapıcaz, 45 maçta oynayacak şekilde planlıycaz, 4 3 3 ün sağı olsa yine neyse de bizim oyun planımızda Larine bile savunma yaptırıyoruz. Hulka nasil yaptırcaz?
arkasında kanatlarda  rosier veya nsakala forvet arkasında josef atiba  oynadıktan sonra 1 tane savunması zayıf adamı tolore edersin.gezzal savunma mı yapıyordu.çoğu zaman eli belinde yada yalandan alan kapatıyordu ama gol asist yaptığı için hiç birimiz gezzal savunma yapmıyor demedik.

Çevrimdışı murat

O oyuncu kanat forveti değil ki, derin 9. Kenarda değil merkezde değerlendirilmesi gerekiyor ama o şekilde düşüneceklerini pek sanmıyorum, temposu vb de düşmüş gözüküyor eski enerjisi yok.
20 li yaşlarda kanatlarda ve forvet arkasında oynuyordu son birkaç senesinden haberim yok ama uzaktan şut tehtidi de olan bir oyuncuydu.

Santrafor   195   83   25
Sol Kanat   6   5   1
Sağ Kanat   4   -   2
F. Arkası   4   1   -

evet genel olarak santrafor oynamış ama larin pozisyonunda oynayabilir gibi.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2021, 15:27:04 murat ]

Çevrimiçi sefaköykartali

arkasında kanatlarda  rosier veya nsakala forvet arkasında josef atiba  oynadıktan sonra 1 tane savunması zayıf adamı tolore edersin.gezzal savunma mı yapıyordu.çoğu zaman eli belinde yada yalandan alan kapatıyordu ama gol asist yaptığı için hiç birimiz gezzal savunma yapmıyor demedik.
O adam teixeira olacak işte. Ghezzal gayet de bekini kovalıyordu, gelip top çalıyordu bile. Herhangi bir maçta ghezzalın baskı yerken eli belinde olduğunu hatırlamıyorum cidden.

Çevrimdışı murat

O adam teixeira olacak işte. Ghezzal gayet de bekini kovalıyordu, gelip top çalıyordu bile. Herhangi bir maçta ghezzalın baskı yerken eli belinde olduğunu hatırlamıyorum cidden.
geçen sezon devre arası texeira yoktu gündemde bu sene de hulk yok.
gezzal özellikle ikinci yarılarda defansif olarak sahada kayboluyordu.

Çevrimdışı Erman1903

20 li yaşlarda kanatlarda ve forvet arkasında oynuyordu son birkaç senesinden haberim yok ama uzaktan şut tehtidi de olan bir oyuncuydu.

Santrafor   195   83   25
Sol Kanat   6   5   1
Sağ Kanat   4   -   2
F. Arkası   4   1   -

evet genel olarak santrafor oynamış ama larin pozisyonunda oynayabilir gibi.

Ben 2017'lere kadar baktım, zamanında güzel leblebi yapmış. Eforu düşünce evrilme yoluna gitmiş muhtemelen lakin bu şekilde oynadığı 20'lerin sonunda da baya formdaymış oyuncu. Şu anda ustalığıyla oynayan - iyi zamanlarını geride bırakmış bir oyuncu görüntüsünde.

Tekrar doğması mümkün ama ülkesine dönmesi ya da İtalya gibi daha taktik oyun olan yerlerde bunu yapması daha yüksek ihtimal. Yunanistan vb de bu oyuncuya iyi gelebilir, bizde yedek olarak düşünülebilir ama biraz macera olur. Şu an onun oynadığı tarzda ondan daha iyi olup ismi çok duyulmayan birileri bulunabilir.

Oynayabilir yine farklı bölgelerde teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu, şu anki oyununda da sol tarafı kenar gibi kullanıyor zaten öyle direk tipik bir striker değil ama pek ideal olmaz bence.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2021, 15:37:08 Erman1903 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Solbekte Ömer Bayram - Emre Taşdemir ikilisi olan ve bonservisi elinde olan Aanholt ve Alioski' yi bile transfer edemeyen gs nin Ghezzal'ı o paraları verip alacağını kesinlikle düşünmüyorum.

Çevrimiçi sefaköykartali

Çevrimiçi NioHH

Solbekte Ömer Bayram - Emre Taşdemir ikilisi olan ve bonservisi elinde olan Aanholt ve Alioski' yi bile transfer edemeyen gs nin Ghezzal'ı o paraları verip alacağını kesinlikle düşünmüyorum.

bende Ghezzal in sonunda ortada kalacagini düşünüyorum. Genelde böyle yapan oyuncu zaten nereye giderse gitsin fayda sağlamıyor ve elde patlıyor. Lopes ve Teixeira transferine öncelik versinler. Serbest kalırsa seneye bedava gelmek ister Ghezzal Efendi

Çevrimdışı Erman1903

bende Ghezzal in sonunda ortada kalacagini düşünüyorum. Genelde böyle yapan oyuncu zaten nereye giderse gitsin fayda sağlamıyor ve elde patlıyor. Lopes ve Teixeira transferine öncelik versinler. Serbest kalırsa seneye bedava gelmek ister Ghezzal Efendi

Ben onun geniş bir kontrattan Arap vb yapacağını düşünüyorum. Parladığı yerde kulüpleri birbirine düşürüp gündem yaratarak reklam yapıyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben onun geniş bir kontrattan Arap vb yapacağını düşünüyorum. Parladığı yerde kulüpleri birbirine düşürüp gündem yaratarak reklam yapıyor.

Sahtekar Abou'nun yanına gider.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Erman1903

Sahtekar Abou'nun yanına gider.

Sahtekar'ın takımı da acayip bir şey oldu valla, Masharipov var orada Ghezzal'ın sol kanat versiyonu. Bana göre eksisi yok Ghezzal'dan geçen sezon Shabab'da kiralıktı.

Petros var mesela o da iyidir bunlar tabi Abou ve Talisca yanında kelepir oyuncular.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1416026305586421766

Eğer Teixera'yı alıp oyun aklımızı sağ kanattan ortaya kaydıracaksak, Townsend gibi deli fişek sağda çok iş yapar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1416014712039432192

teixeira?

Geçen sana söylediğim gibi X kişisi girdi falan filan muhabbeti yaptı yine. Başkan devreye girdi falan diyor yine.
Teixeira ve costa konusunda cansel kemiksize bakıyorum ben. Olumlu diyor o. Teixeira gelir büyük ihtimal. Costa istemesem de eğer başka bir takım girmezse araya oda gelicek.

Çevrimdışı 38life

Teixeira'nın alınması için Ljajic'in gitmesini beklememek doğru karar. Ljajic artık tamamen düşünülmediğini ve fırsat bulamayacağını görecektir ve içinde 1 gram futbol oynama isteği kaldıysa kendine kulüp bulmak isteyecektir.

----------------------------------Mert---------------------------

Nskala--------Wel---Vida----------------------Rosier
(rıdvan)        (topal-necip)                          X

----------------------Josef------------------------------
                      (topal-necip)
---------------Salih------Teixeira--------------------------
                   (Atiba)      (Oğuzhan)                           
Larin veya X golcü kanat                               Ghezzale benzeyen kilit açan oyuncu
(Nkodou)                                                                      X-Gökhan töre

-------------------Costa--------------------------------------
                       Kenan - X

Teixeira'nın alınması için Ljajic'in gitmesini beklememek doğru karar. Ljajic artık tamamen düşünülmediğini ve fırsat bulamayacağını görecektir ve içinde 1 gram futbol oynama isteği kaldıysa kendine kulüp bulmak isteyecektir.

Takımı söğüşleyip içkilerle futbol hayatına son verecektir.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Hazırlık maçlarımız:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Teixeira bütün güvendiğim kaynaklara göre gelmiş. Hayırlı uğurlu olsun. Transferi yapan Josef De Souza oldu. Uzun zamandan beri josef ve rosier kadar takımı sahiplenen adamlar görmemiştim. Helal olsun ikisine de.

Çevrimiçi Samet Demir

Teixeira bütün güvendiğim kaynaklara göre gelmiş. Hayırlı uğurlu olsun. Transferi yapan Josef De Souza oldu. Uzun zamandan beri josef ve rosier kadar takımı sahiplenen adamlar görmemiştim. Helal olsun ikisine de.
Özellikle Josef beni çok şaşırttı. Takımı bu kadar sahiplenebileceğini hiç düşünmüyordum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...