Burada altını çizmeye çalıştığım şey senin tavrın, neden diğer yönetimi hiç eleştirmediğin benzer konularda bu yönetime çift dalış yapıyor olman, bu soruyu kendinede sordurtmaya çalışıyorum, buna sağlıklı cevap verebildiğin zaman duygusal mı davranıyorsun yoksa altında başka birşey mi var onu anlarım diye ümit ettim..belkide ben sana karşı ön yargılıyım? Ben de onu anlamaya çalışıyorum.
Bana bir çifte standart var gibi geliyor senin tavrında.
Pozisyonlarını keskin biçimde ortaya koyup hiç nir boşluğu kaçırmamaya çalışan arkadaşlarımız var burada. Sen ve Sir burada en net duruşu sergileyen iki arkadaşımızsınız.
Sizin yüzünüzden burada yönetimi eleştirmeye fırsat bulamıyoruz, biraz bizede fırsat verin lütfen! 😀
yoo işinize geleni görüyorsunuz ben burda yapılan bankalar birliği anlaşmasını haftalarca konuştum eleştirdim kimsenin gıkı çıkmadı bankaların alacağını korumak için yapılan anlaşma demiştim geçmişte eneramolar canerl gibi transferleri eleştirirken millet savunuyordu avcıya bu forumda tek karşı olan bendim neden fikret orman icraatlarını hiç eleştirmiyormuşum gibi davranıyorsunuz stad açılışında o saçma bilet uygulamasındada burda ağzıma geleni söylemiştim herkes yönetimi savunmuştu bana karşı kimse ne olduğunun farkında değilken burda fo yöneticilerine giydiriyordum ben çebi ve torunoğullarını bu yüzden fo yönetiminde eleştiriyordum o zaman yanlış bulduğumu şimdi doğrumu göreyim o zamanda tavırları yanlıştı şimdide yanlış fo yu insan olarak sevmediğimi yolda görsem selam vermeyeceğim biri olduğunu çok söyledim
Siz eleştirdiğim şeyleri görmeyip dürekli savunduğumu ima ediyorsunuz kendi kendinize bir algı yapmış yürüyorsunuz ben hangi yönetim olursa olsun artı eksi bakarım artıları varsa tutarım fo yönetimin ilk tıllarında beni görseydin nasıl eleştirdiğimi o zaman şimdiyi hiç yadırgamazdın ben birçok insan gibi değilim olaya anlık bakmam toplam süreyi koyar değerlendiririm bunlarda artı koyarsa ve artıları eksileri geçerse emin ol sizden fazla savunurum ama şu anda savunacağım hiç birşey yok ve bunu söylediğimde bak bunda başarılılar diyemiyor kimse direk fo ne yaptı diye mukayese ediyor
Siz hala fo çebi karşılaştırması yapın devam edin
Bunlar beşiktaş gibi büyük bir kulübü yönettiklerinin farkında değil iş başarılı olmak yada olmamak değil onlar beşiktaşı yönettiklerinin farkında olsunlar başarısız olsalarda savunurum en basiti dünkü forma tanıtımı bu kadar üstün körü beceriksizce tanıtımı anca üçüncü ligde bir ilçe takımı yapardı bu sadece beşiktaşın ne olduğunu bilmeyenlerin yapabileceği birşey sergeni göremedim mesela belki vardı benim dikkatimi çekmedi siyah bir bez sermişler rüzgarda uçup duruyor arkasında büyük üç forma yeminle ilk okul müsamerelerinde daha özenli sahne kurulur en azından emek verirler
Her allahın günü transferlere yaklaşıyoruz her gün yemi teklif veriyoruz her yönetici alttan adamlarına bilgi sızdırıyor geldiklerinden beri patır patır oyuncu kaçırıyoruz ya oyuncu suçlu ya menejer ama tazminatlar geliyor para yok diyorlar ama olanı tazminatlara harcıyorlar faiziyle bir milyardan fazla borçlandırmışlar kulübü ne yaptılar iki yılda yeni bir stadmı borçlandığımız para stad maliyeti çünkü
Bulun iyi yaptıkları şeyi ben sizden fazla överim ama şampiyon olduk demeyin yada her yaptıkları şeye fo işaret etmeyin
O kadar borçlanan fo nun diktiği stad yenilediği tesisler var onun kadar borçlanan çebi neyi dikti
Bence ön yargılarınızı bir kenara bırakın kendinize dürüst olun beni eleştiriyorsunuz ama yedi yılda kulübü 1.7 milyar borçlandıran ama stad yapıp tesisleri yenileyen adama ağzınıza geleni söylerken iki senede ot dikmeden kulübü 1.6 m borçlandıran adama neden tek kelime söylemiyorsunuz bu iki yılda üstelik bonservis bile ödemediler saha zemini bile iki senenin üzerine daha yeni yapılıyor
Herşeyi hoş görürüm alma ucuz oyuncu bak ama bunu fakirlik edebiyatı yaparak yapma benim derdim aldığı alamadığı oyuncu değil yaptıkları beşiktaşı küçültücü adımlar iki yıldır ortada didinen bir yönetici var birde hakkını vereyim çebi var yükün altına tek başına girmiş digerleri beşiktaşın kuyusunu kazıyor biliyorsun seçilmeden söylemişdim sana benim çebi ile sorunum yok seçilmesini istediğim isimdi ama peşinden gelen isimler sorun orda
Eleştirdiğim konuları eleştiririm çünkü daha bunlar seçilmeden önce burda yaşayacaklarımızı söylemişdim farklıda birşey olmadı bu kadar batırmalarına ramen çebinin ekonomiyi toparlayacağına inanıyorum ama beşiktaşıda çok küçültecekler ekonomik anlamda değil isim olarak üzüldüğüm konu bu ağızlarından çıkan hiç birşey attıkları hiç bir adım beşiktaşın büyüklüğü ile bağdaşmıyor yapılan hataların ekonomik kötü yönetimin bir şekilde telafisi vardır ama beşiktaşın büyüklüğünü zedeleyecek işlere kalkışırsan bunun telafisi yok yoksa ne kadar kötü yönetirlerse yönetsinler seçilmiş insanlar umrumda olmaz seçen seçtiği gibide indirir ama beşiktaş en kötü döneminde bile büyüklüğünden ödün vermedi tek isteğim buna zarar verecek birşey yapmasınlar ama geldiklerinden beri bunu yapıyorlar
Tabiki eleştireceğim sizinde eleştirmeniz lazım neyseki bu sene geçen seneye göre daha düzgün durdular ama geçen sene gibi bir dönemi ne görmüştüm nede beşiktaşda görebileceğimi düşünmüşdüm