2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2273600 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Townsend, Teixeira, Rondon ve Fernando çözsünler şampiyon olalım. Ghezzal gram umrumda değil gidersede öldük bittik havalarına girmeye gerek yok.

Katılıyorum. Ghezzal kariyer sezonunu oynadı ama bu ona yüklenen rolle ilgiliydi.
Bu fizik gücüyle başka bir takımda başrol kapabileceğini düşünmüyorum.

Çevrimiçi blackeagle35

Yalnız Ghezzal meselesinde olay anlatıldığı gibiyse sıkıntı menajerinde ve malum camiada. Anlaşılmış belli bi ücrete sen ne diye araya girersin, sen ne diye gider fiyat yükseltirsin. Ama bu saatten sonra giderse de kendi bilir. Aynı performansı malum camiada göstereceğini sanmıyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu ana kadar Salih ve Topal hocanın istediği oyunculardı.
Kenan konusunda ise anladığım kadarı ile nötr olsa da olur olmasa da olur tavrında gibiydi.
Kaju reisin anlaştım dediği Elayis'i de muhtemelen şu an istemiyor.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2021, 20:58:16 Özgür Gültekin ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Adamlar akıllı tabi şampiyon yapmış oyuncuyu alıyorlar. Seneye de onları yapar. Bizde burdan izleriz. Bu takımda ilk yapılacak transfer ghezzaldi sonra üstüne oyuncular alıcaktın. İşte bu yüzden hiç bir zaman bu lige ambargo koyamayacağız. Yok gidenin yeri dolarmış falan. Abi bunları geç. Real madrid ronaldonun barcelona xavi inestanın yerini dolduramadı. Tutmuşken epic performans göstermişken alıcaksın. Ljajic falan diyenler ljajic yarım sezonluk oynadı ve burakla oynadı. Ljajic şampiyon yapmadı ama Ghezzal yaptı fark burada. Menejerini falan odadan kovduysa da yazıklar olsun çebiye. Doğal hakkı tabi görüşecek hepsi romantik aşık gibi mi davranıcak. Yüksek parayı kim veriyorsa oraya gider, orayı şampiyon yapar, parasını çıkarır gelir.

Buradaki romantiklere de gün doğdu  sezon başı yeri dolar falan filan diyip sezonu sonu gsnin şampiyonluğunu izlerler.

Çevrimiçi gokhans

Adamlar akıllı tabi şampiyon yapmış oyuncuyu alıyorlar. Seneye de onları yapar. Bizde burdan izleriz. Bu takımda ilk yapılacak transfer ghezzaldi sonra üstüne oyuncular alıcaktın. İşte bu yüzden hiç bir zaman bu lige ambargo koyamayacağız. Yok gidenin yeri dolarmış falan. Abi bunları geç. Real madrid ronaldonun barcelona xavi inestanın yerini dolduramadı. Tutmuşken epic performans göstermişken alıcaksın. Ljajic falan diyenler ljajic yarım sezonluk oynadı ve burakla oynadı. Ljajic şampiyon yapmadı ama Ghezzal yaptı fark burada. Menejerini falan odadan kovduysa da yazıklar olsun çebiye. Doğal hakkı tabi görüşecek hepsi romantik aşık gibi mi davranıcak. Yüksek parayı kim veriyorsa oraya gider, orayı şampiyon yapar, parasını çıkarır gelir.

Buradaki romantiklere de gün doğdu  sezon başı yeri dolar falan filan diyip sezonu sonu gsnin şampiyonluğunu izlerler.
adam prime dönemini yaşadı. Kimya tuttu, takım ve arkasındaki bek iyiydi, hücum aksiyonları vs. Şampiyonluğa büyük katkı sağladı. Seneye aynı performansın garantisi yok, başka bir takım, hoca ve taktikle hiç şansı yok bence. Örnek lens, adam fenerbahçeyi tek başına taşıdı. Sırtına bek ve stoperi alıp rakip ceza sahasına giriyordu. Sonra ne oldu? Nokta pası için salih ve texeria fazlası ile yeter. Tempolu bir kanat daha çok iş görebilir bence.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

adam prime dönemini yaşadı. Kimya tuttu, takım ve arkasındaki bek iyiydi, hücum aksiyonları vs. Şampiyonluğa büyük katkı sağladı. Seneye aynı performansın garantisi yok, başka bir takım, hoca ve taktikle hiç şansı yok bence. Örnek lens, adam fenerbahçeyi tek başına taşıdı. Sırtına bek ve stoperi alıp rakip ceza sahasına giriyordu. Sonra ne oldu? Nokta pası için salih ve texeria fazlası ile yeter. Tempolu bir kanat daha çok iş görebilir bence.

Rony Lopes

Çevrimiçi sefaköykartali

Larin-Teixeira-Rony Lopes de çok mükemmel bi üçlü olur. Yeter ki ghezzal yerine bruma gelmesin.

Çevrimiçi Necmi

Kesinlikle haklısın bu yönetimde öncekinin kopyası, transfer beceriksizliği konusunda. Hep son haftaya bırakıyorlar transferleri.
neden her eleştirimi önceki yönetimi teraziye koyup cevaplıyorsunuz
Önceki yönetimi katmadan bu yönetimi savunacak birşey bulamıyormusunuz 🤔
Sona bıraksalar transferi anlarım forvet alınacak evet sona kalabilir ama kendi oyuncun sona kalmaz sen ghazzel ve rosieri sona bırakursan sona kalmaz kuş elden uçar bu gün kazandığın her kuruşu onlar kazandırdı sana ya anlaşacaksın yada anlaşmayacaksın ama bu kadar uzatmayacaksın
Ghazzelin alınmaması umrumda değil alınırsa iyi olur alınmazsada olmadı deriz ama yarın gs ye imza attığında arada cüzzi fark olursa bütün sezonun altına dinamiti koymuş olursun
Sizin anlamadığınız konu ben çebinin ikinci başkanlığında oerde arkasında olanları biliyorum bütün alınan satılanlar öebiye ramen oluyordu alınamayanda bir çok oyuncu vardı ben çebiyle anadolu takımı oluruz dediğimde ezbere konuşmuyordum geçmişi bildiğim için konuşuyordum
Bir örnek vereyim bir m ye messiyi alma ihtimalin varsa alternatifi yüz bine üçüncü lig topçusuysa çebi yüzbinlik oyuncuyu alır onun için oyuncu oyuncudur messiyle o oyuncu arasındaki farkı ona anlatamaz kimse diyelim bir menejer sağ açığa bir milyona oyuncu önerdi ghazzelin şansı yok artık ya bire inecek yada diğer oyuncu alınacak bu konuda ikinci başkankende eleştiriyordum sırf veto ettiği için uçağın kapısından ne isimler dönmüştü
Şimdi başkan tavrı sağlıklımı değilmi yaşayıp göreceğiz eli sıkı olması beşiktaş için elbette iyi ama herşeyin bir sınırı olmalı birinin pazarlık ölçüsü yok diğetinin menejer takıntısı var biz transfer bekliyoruz sonumuz hayır olsun

Çevrimdışı caner.eryigit

Çok fazla spekülasyon var.
Bekleyelim görelim.
Gelmek isteyen gelir gelmek istemeyen gelmez..
Beşiktaş bize yeter.
Nefret ediyorum şu transfer sezonlarından

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

Önceki yönetimi katmadan bu yönetimi savunacak birşey bulamıyormusunuz 🤔…..
……..

Burada altını çizmeye çalıştığım şey senin tavrın, neden diğer yönetimi hiç eleştirmediğin benzer konularda bu yönetime çift dalış yapıyor olman, bu soruyu kendinede sordurtmaya  çalışıyorum, buna sağlıklı cevap verebildiğin zaman duygusal mı davranıyorsun yoksa altında başka birşey mi var onu anlarım diye ümit ettim..belkide ben sana karşı ön yargılıyım?  Ben de onu anlamaya çalışıyorum.
Bana bir çifte standart var gibi geliyor senin tavrında.
Pozisyonlarını keskin biçimde ortaya koyup hiç nir boşluğu kaçırmamaya çalışan arkadaşlarımız var burada. Sen ve Sir burada en net duruşu sergileyen iki arkadaşımızsınız.

Sizin yüzünüzden burada yönetimi eleştirmeye fırsat bulamıyoruz, biraz bizede fırsat verin lütfen! 😀

Çevrimdışı sozkul

Önceki yönetimi katmadan bu yönetimi savunacak birşey bulamıyormusunuz 🤔
Sona bıraksalar transferi anlarım forvet alınacak evet sona kalabilir ama kendi oyuncun sona kalmaz sen ghazzel ve rosieri sona bırakursan sona kalmaz kuş elden uçar bu gün kazandığın her kuruşu onlar kazandırdı sana ya anlaşacaksın yada anlaşmayacaksın ama bu kadar uzatmayacaksın
Ghazzelin alınmaması umrumda değil alınırsa iyi olur alınmazsada olmadı deriz ama yarın gs ye imza attığında arada cüzzi fark olursa bütün sezonun altına dinamiti koymuş olursun
Sizin anlamadığınız konu ben çebinin ikinci başkanlığında oerde arkasında olanları biliyorum bütün alınan satılanlar öebiye ramen oluyordu alınamayanda bir çok oyuncu vardı ben çebiyle anadolu takımı oluruz dediğimde ezbere konuşmuyordum geçmişi bildiğim için konuşuyordum
Bir örnek vereyim bir m ye messiyi alma ihtimalin varsa alternatifi yüz bine üçüncü lig topçusuysa çebi yüzbinlik oyuncuyu alır onun için oyuncu oyuncudur messiyle o oyuncu arasındaki farkı ona anlatamaz kimse diyelim bir menejer sağ açığa bir milyona oyuncu önerdi ghazzelin şansı yok artık ya bire inecek yada diğer oyuncu alınacak bu konuda ikinci başkankende eleştiriyordum sırf veto ettiği için uçağın kapısından ne isimler dönmüştü
Şimdi başkan tavrı sağlıklımı değilmi yaşayıp göreceğiz eli sıkı olması beşiktaş için elbette iyi ama herşeyin bir sınırı olmalı birinin pazarlık ölçüsü yok diğetinin menejer takıntısı var biz transfer bekliyoruz sonumuz hayır olsun

Şimdi ghezzal’e 3.5 milyon avro maaş ödesek eleştirmeyecek miyiz, seni bilmem ama ben eleştiririm. Bir yüksek maaş zincirleme etki yapıyor.
Bizde ise PARA yok..
Yıllardır senin battıklarını iddia ettiğin GS nin bu yüksek maaşları nasıl hala ödeyebildikleri ise  benim için muamma. Ana senin ifadelerinden anladığım kadarıyla  onlarda Çebi olmadığı için ödeyebiliyor olabilirler

Çevrimdışı Erman1903

Şimdi ghezzal’e 3.5 milyon avro maaş ödesek eleştirmeyecek miyiz, seni bilmem ama ben eleştiririm. Bir yüksek maaş zincirleme etki yapıyor.
Bizde ise PARA yok..
Yıllardır senin battıklarını iddia ettiğin GS nin bu yüksek maaşları nasıl hala ödeyebildikleri ise  benim için muamma. Ana senin ifadelerinden anladığım kadarıyla  onlarda Çebi olmadığı için ödeyebiliyor olabilirler

Para yok ama sağ beke 5M teklif yapılıyor, elde Güven varken ondan iyi olmayan 6 yaş büyük adamla 900Bin Euro garanti ücretle anlaşılıyor.

Bence olmayan şey para değil plan.

Çevrimiçi tolga1903

Para yok ama sağ beke 5M teklif yapılıyor, elde Güven varken ondan iyi olmayan 6 yaş büyük adamla 900Bin Euro garanti ücretle anlaşılıyor.

Bence olmayan şey para değil plan.

Çok haklısın abi. Buna ek olarak 4 yıldır piyasadan silinmiş oyuncuya milyonlarca euro ve 1.ci santraforluk teklifini de ekleyebiliriz bence. Şu herif benfica'ya nice'e gidecek haberleri çıktı vallahi biz almış gibi sevindim.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2021, 23:52:27 tolga1903 ]

Çevrimdışı 'TaNeR'

[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2021, 00:04:13 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erman1903

Çok haklısın abi.

Valla kardeşim Ghezzal işinin çok zor olduğu daha sezonun ortasından beri belli. Rosier için de dedik öyle hayal edilen 3 liralara 48 taksitle falan alınamaz diye. Bu adamları alacağız diye tutturduk herkese ilan ettik rakipler girip fiyat yükseltti. Şimdi 2 ay sonra insanlar anca anlamaya başladı Ghezzal'ın imkansıza yakın olduğunu, Rosier'in de astarının yüzünden pahalıya geleceğini.

5M + 1,5M Euro maaş ve sonraki satıştan %20 pay teklifimiz Rosier'e. Kar payı falan da değil he direk satıştan. Bu paralar milletin kulağına kolay geliyor 4 senelik maliyet kur sabit kalsa 100M Tl'nin üstü. Sen yönetim olarak gidip bütçenin üstünde adamları alacağım diye herkese ilan edersen 10 Tl tosta veremeyen tipler de bastırır tabi Al Al diye. Şimdi o da yalan olursa kıyameti koparacak taraftar.

Bizdeki sorun burada, 7-70'e hayalperest bir camiayız. Sanki bana Roma - Sporting olmuşuz biri 6M diğeri 5M'e aldı beklerini maaşları bizimkilerden düşüktür muhtemelen. Roma'nın TD'de Mourinho hee piyasayı bilen hayvan gibi paralar bastırtan adam o bilmiyor biz daha iyi biliyoruz.

Yöneticilerin teknik ekibin de bir farkı yok o sosyal medyada galacticos vari kadrolar kuran taraftardan direk akıllara duf duf duflu bir karikatür var ya onu getiriyorlar.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2021, 00:05:01 Erman1903 ]

Çevrimdışı murat

yönetimi şöyle eleştirebilirim.para yok ve maaş ödemekte zorlanıyorsak costa texseira  vs bir sürü yüksek maaşlı adamın ismi geçiyor.alamayacaksan bu isimler nereden çıkıyor eğer alabilecek durumdaysan önce hazır dişlileri bitirmeye çalış.onları da alamayacak durumdaysan  yaklaşık 2 sene oldu eksik bölgelerine daha olmamış, maliyeti düşük oyuncularla geleceği kurtarma niyetiyle transferler yap.yönetim ne yapacağını şaşırmış idare etmeye çalışıyor.gedson fernando derken mehmet topal geliyor.geçen sene hulk alınsaydı santrafor sorunumuzda olmayacaktı.şimdi yana yana santrafor arıyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Rosier'e 6 istiyordu lizbon 5 verdik büyük ihtimal kabul ederler şimdi Teixeira'ya para yok derseler iş kötü sağ beke 5 milyon bağladın derim ben en azından.

Çevrimdışı Erman1903

yönetimi şöyle eleştirebilirim.para yok ve maaş ödemekte zorlanıyorsak costa texseira  vs bir sürü yüksek maaşlı adamın ismi geçiyor.alamayacaksan bu isimler nereden çıkıyor eğer alabilecek durumdaysan önce hazır dişlileri bitirmeye çalış.onları da alamayacak durumdaysan  yaklaşık 2 sene oldu eksik bölgelerine daha olmamış, maliyeti düşük oyuncularla geleceği kurtarma niyetiyle transferler yap.yönetim ne yapacağını şaşırmış idare etmeye çalışıyor.gedson fernando derken mehmet topal geliyor.geçen sene hulk alınsaydı santrafor sorunumuzda olmayacaktı.şimdi yana yana santrafor arıyoruz.

Costa-Teixeira imkansız transferler değiller Topal transferi de bunların önünü açmak için yapılmış bir hamle ve gayet doğru lakin o hayallerdeki isimlerin hepsi bir arada olmaz. Ghezzal-Teixeira-Costa-Rosier'in maliyetini oturup bir hesaplasın insanlar ne kadarına geliyor eldeki bütçenin. Bazı şeylerden feragat etmeden dengeli bir kadro kuramazsın, Teixeira bakıyorsan Ghezzal'a paran yetmez, yetirirsen de Costa alamazsın. Rosier bakıyorsan ikinci forvetin Kenan falan olur mutlaka bir yerlerin açıkta kalır.

Çevrimiçi Necmi

Burada altını çizmeye çalıştığım şey senin tavrın, neden diğer yönetimi hiç eleştirmediğin benzer konularda bu yönetime çift dalış yapıyor olman, bu soruyu kendinede sordurtmaya  çalışıyorum, buna sağlıklı cevap verebildiğin zaman duygusal mı davranıyorsun yoksa altında başka birşey mi var onu anlarım diye ümit ettim..belkide ben sana karşı ön yargılıyım?  Ben de onu anlamaya çalışıyorum.
Bana bir çifte standart var gibi geliyor senin tavrında.
Pozisyonlarını keskin biçimde ortaya koyup hiç nir boşluğu kaçırmamaya çalışan arkadaşlarımız var burada. Sen ve Sir burada en net duruşu sergileyen iki arkadaşımızsınız.

Sizin yüzünüzden burada yönetimi eleştirmeye fırsat bulamıyoruz, biraz bizede fırsat verin lütfen! 😀
yoo işinize geleni görüyorsunuz ben burda yapılan bankalar birliği anlaşmasını haftalarca konuştum eleştirdim kimsenin gıkı çıkmadı bankaların alacağını korumak için yapılan anlaşma demiştim geçmişte eneramolar  canerl gibi transferleri eleştirirken millet savunuyordu avcıya bu forumda tek karşı olan bendim neden fikret orman icraatlarını hiç eleştirmiyormuşum gibi davranıyorsunuz stad açılışında o saçma bilet uygulamasındada burda ağzıma geleni söylemiştim herkes yönetimi savunmuştu bana karşı kimse ne olduğunun farkında değilken burda fo yöneticilerine giydiriyordum ben çebi ve torunoğullarını bu yüzden fo yönetiminde eleştiriyordum o zaman yanlış bulduğumu şimdi doğrumu göreyim o zamanda tavırları yanlıştı şimdide yanlış fo yu insan olarak sevmediğimi yolda görsem selam vermeyeceğim biri olduğunu çok söyledim
Siz eleştirdiğim şeyleri görmeyip dürekli savunduğumu ima ediyorsunuz kendi kendinize bir algı yapmış yürüyorsunuz ben hangi yönetim olursa olsun artı eksi bakarım artıları varsa tutarım fo yönetimin ilk tıllarında beni görseydin nasıl eleştirdiğimi o zaman şimdiyi hiç yadırgamazdın ben birçok insan gibi değilim olaya anlık bakmam toplam süreyi koyar değerlendiririm bunlarda artı koyarsa ve artıları eksileri geçerse emin ol sizden fazla savunurum ama şu anda savunacağım hiç birşey yok ve bunu söylediğimde bak bunda başarılılar diyemiyor kimse direk fo ne yaptı diye mukayese ediyor
Siz hala fo çebi karşılaştırması yapın devam edin
Bunlar beşiktaş gibi büyük bir kulübü yönettiklerinin farkında değil iş başarılı olmak yada olmamak değil onlar beşiktaşı yönettiklerinin farkında olsunlar başarısız olsalarda savunurum en basiti dünkü forma tanıtımı bu kadar üstün körü beceriksizce tanıtımı anca üçüncü ligde bir ilçe takımı yapardı bu sadece beşiktaşın ne olduğunu bilmeyenlerin yapabileceği birşey sergeni göremedim mesela belki vardı benim dikkatimi çekmedi siyah bir bez sermişler rüzgarda uçup duruyor arkasında büyük üç forma yeminle ilk okul müsamerelerinde daha özenli sahne kurulur en azından emek verirler
Her allahın günü transferlere yaklaşıyoruz her gün yemi teklif veriyoruz her yönetici alttan adamlarına bilgi sızdırıyor geldiklerinden beri patır patır oyuncu kaçırıyoruz ya oyuncu suçlu ya menejer ama tazminatlar geliyor para yok diyorlar ama olanı tazminatlara harcıyorlar faiziyle bir milyardan fazla borçlandırmışlar kulübü ne yaptılar iki yılda yeni bir stadmı borçlandığımız para stad maliyeti çünkü
Bulun iyi yaptıkları şeyi ben sizden fazla överim ama şampiyon olduk demeyin yada her yaptıkları şeye fo işaret etmeyin
O kadar borçlanan fo nun diktiği stad yenilediği tesisler var onun kadar borçlanan çebi neyi dikti
Bence ön yargılarınızı bir kenara bırakın kendinize dürüst olun  beni eleştiriyorsunuz ama yedi yılda kulübü 1.7 milyar borçlandıran ama stad yapıp tesisleri yenileyen adama ağzınıza geleni söylerken iki senede ot dikmeden kulübü 1.6 m borçlandıran adama neden tek kelime söylemiyorsunuz bu iki yılda üstelik bonservis bile ödemediler saha zemini bile iki senenin üzerine daha yeni yapılıyor
Herşeyi hoş görürüm alma ucuz oyuncu bak ama bunu fakirlik edebiyatı yaparak yapma benim derdim aldığı alamadığı oyuncu değil yaptıkları beşiktaşı küçültücü adımlar iki yıldır ortada didinen bir yönetici var birde hakkını vereyim çebi var yükün altına tek başına girmiş digerleri beşiktaşın kuyusunu kazıyor biliyorsun seçilmeden söylemişdim sana benim çebi ile sorunum yok seçilmesini istediğim isimdi ama peşinden gelen isimler sorun orda
Eleştirdiğim konuları eleştiririm çünkü daha bunlar seçilmeden önce burda yaşayacaklarımızı söylemişdim farklıda birşey olmadı bu kadar batırmalarına ramen çebinin ekonomiyi toparlayacağına inanıyorum ama beşiktaşıda çok küçültecekler ekonomik anlamda değil isim olarak üzüldüğüm konu bu ağızlarından çıkan hiç birşey attıkları hiç bir adım beşiktaşın büyüklüğü ile bağdaşmıyor yapılan hataların ekonomik kötü yönetimin bir şekilde telafisi vardır ama beşiktaşın büyüklüğünü zedeleyecek işlere kalkışırsan bunun telafisi yok yoksa ne kadar kötü yönetirlerse yönetsinler seçilmiş insanlar umrumda olmaz seçen seçtiği gibide indirir ama beşiktaş en kötü döneminde bile büyüklüğünden ödün vermedi tek isteğim buna zarar verecek birşey yapmasınlar ama geldiklerinden beri bunu yapıyorlar
Tabiki eleştireceğim sizinde eleştirmeniz lazım neyseki bu sene geçen seneye göre daha düzgün durdular ama geçen sene gibi bir dönemi ne görmüştüm nede beşiktaşda görebileceğimi düşünmüşdüm

Çevrimdışı haluk.m

Valla kardeşim Ghezzal işinin çok zor olduğu daha sezonun ortasından beri belli. Rosier için de dedik öyle hayal edilen 3 liralara 48 taksitle falan alınamaz diye. Bu adamları alacağız diye tutturduk herkese ilan ettik rakipler girip fiyat yükseltti. Şimdi 2 ay sonra insanlar anca anlamaya başladı Ghezzal'ın imkansıza yakın olduğunu, Rosier'in de astarının yüzünden pahalıya geleceğini.

5M + 1,5M Euro maaş ve sonraki satıştan %20 pay teklifimiz Rosier'e. Kar payı falan da değil he direk satıştan. Bu paralar milletin kulağına kolay geliyor 4 senelik maliyet kur sabit kalsa 100M Tl'nin üstü. Sen yönetim olarak gidip bütçenin üstünde adamları alacağım diye herkese ilan edersen 10 Tl tosta veremeyen tipler de bastırır tabi Al Al diye. Şimdi o da yalan olursa kıyameti koparacak taraftar.

Bizdeki sorun burada, 7-70'e hayalperest bir camiayız. Sanki bana Roma - Sporting olmuşuz biri 6M diğeri 5M'e aldı beklerini maaşları bizimkilerden düşüktür muhtemelen. Roma'nın TD'de Mourinho hee piyasayı bilen hayvan gibi paralar bastırtan adam o bilmiyor biz daha iyi biliyoruz.

Yöneticilerin teknik ekibin de bir farkı yok o sosyal medyada galacticos vari kadrolar kuran taraftardan direk akıllara duf duf duflu bir karikatür var ya onu getiriyorlar.

Teixeira, Costa, Gedson, Fernando gibi isimleri veren taraftar değil, bu isimleri hep yönetime yakınım diyen adamlar yazıyor.  ( bazılarını yöneticiler söylüyor) 
Burada bile duyumcu arkadaşlarımız yıldız yağdırıyor ama günün sonunda taraftar bunları istedi oluyor  :alala:

Duyum yayıp ortalığı karıştırırsan taraftarda beklentiye girer. Günün sonunda niçin tek kötü taraftar ?

Taraftarın birbirine salladığı başka takım var mı ?

Kötü niyetli olmadığını biliyorum ama forumda sürekli taraftarın hedef gösterilmesini yanlış buluyorum.

Taraftar olmasa 10 numara kulüp yönetecekler, ahh taraftarlar işte.

Çevrimdışı Erman1903

Teixeira, Costa, Gedson, Fernando gibi isimleri veren taraftar değil, bu isimleri hep yönetime yakınım diyen adamlar yazıyor.  ( bazılarını yöneticiler söylüyor) 
Burada bile duyumcu arkadaşlarımız yıldız yağdırıyor ama günün sonunda taraftar bunları istedi oluyor  :alala:

Duyum yayıp ortalığı karıştırırsan taraftarda beklentiye girer. Günün sonunda niçin tek kötü taraftar ?

Taraftarın birbirine salladığı başka takım var mı ?

Kötü niyetli olmadığını biliyorum ama forumda sürekli taraftarın hedef gösterilmesini yanlış buluyorum.

Taraftar olmasa 10 numara kulüp yönetecekler, ahh taraftarlar işte.

Ben taraftarı kötülemiyorum aksine hep savunan biriyimdir ama oyuncular konusunda inanılmaz bir açlığımız var bunu da görmezden gelmemek gerek. Dediğin gibi yönetim bu şekilde beklenti yaratmasa taraftar da baskı kurmazdı. Daha sonra iş zora girince o baskı bizlere yanlış hamleler yaptırıyor.

Bu tip durumlarda ben sorumlu olarak her zaman baştakilere bakarım, zaten o dufduflu örneği de tüm camia için verdim.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2021, 00:38:46 Erman1903 ]