2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269711 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

ghezzal alternatifi olarak değerlendiriliyordur, ghezzal ile birlikte olmaz. aynı tarz oyuncu değil ama aynı pozisyonun oyuncusu. bizimle aynı grupta oldukları sene kariyer sezonunu yaşamıştı. ondan beri düzenli düşüşte, burası rehabilitasyon görevi görebilir ben ghezzal'i her türlü tercih ederim öte yandan.
tabi en güzeli çalışıyorsa kurcalamamak.

Çevrimiçi Necmi

ghezzal alternatifi olarak değerlendiriliyordur, ghezzal ile birlikte olmaz. aynı tarz oyuncu değil ama aynı pozisyonun oyuncusu. bizimle aynı grupta oldukları sene kariyer sezonunu yaşamıştı. ondan beri düzenli düşüşte, burası rehabilitasyon görevi görebilir ben ghezzal'i her türlü tercih ederim öte yandan.
belki sola düşünüyorlardır 10 uda yedekleyecek ghazzelide yedekleyecek bir oyuncu bence cuk oturur
Bu arada ghazzel gelsede geçen seneli performansı alabilirmiyiz belirsiz beklememeliyizde her sene öyle performans verebilmesi zor bakma şimdi kızsakta abuş o performansın çimentosuydu şimdi yok o birlik ne kadar kurulur buda soru işareti özellikle dominant oyuncular yeni transfer olacak

Çevrimiçi sefaköykartali

Allah peygamber aşkına Başkanı bir odaya falan kitleyin. Şu adamı konuşturmayın. Ya bir insan bu kadar mı konuşmasını bilmez. Resmen yerin dibine soktu yine bizi. Dalga konusu olup duruyoruz. İzlerken aşırı utanıyorum. Tam izleyemedim zaten sinirlendim kapattım. İzleyemediğim kısımda önüme geldi yalvarmış falan. Ghezzalde rosierde batsın. Kulüp imajı resmen yerlerde. Bir işe yara sırf söylenip duruyorsun.
Hocam sen yanlış programı mı izledin acaba? Adam düzgünce dedi ki menajerler takımları kızıştırıp çok para koparmaya çalışıyor, Ali beyle daha önceden de böyle bir karar almıştık şimdi tüm başkanlar olarak da aynı şeyi söylüyorum, birbirimizin oyuncularına girmeyelim daha çok para vermeyelim, dünyada çok oyuncu var dedi güldü, diğer başkanların da hepsi onayladı bunu. Bir sürü imza parası, menajerlik ücretlerinin konuşulduğu bir transfer döneminde bunu söylemesi dünyanın en mantıklı şeyi. Biz de onları isteyen oyunculara girmeyeceğiz, gedson işi de varsa yatar bu saatten sonra, biz de menajerlerin gazına gelip zor duruma girmeyiz. Ne yalvarması? Başkanların içinde gaza gelip quaresmayi alırım yedeğe koyarim diyen aziz de yok, onun gazına gelip Lens' e o kadar para veren fikret orman da yok. Imaj sandığın şey buysa bu çocukça kudurtmalardan başka bir şey değil.

Çevrimiçi murat

Bizim açımızdan mantıklı olan bu. Bonservisini alamayacağın henüz tam olgunlaşmamış gedsonu kiralamaya uğraşmaktansa önünde takıma cuk oturmuş bonservisini alabileceğin isimlerle daha makul fiyatlara anlaşma durumu olacak.

Çevrimiçi tolga1903

Hocam sen yanlış programı mı izledin acaba? Adam düzgünce dedi ki menajerler takımları kızıştırıp çok para koparmaya çalışıyor, Ali beyle daha önceden de böyle bir karar almıştık şimdi tüm başkanlar olarak da aynı şeyi söylüyorum, birbirimizin oyuncularına girmeyelim daha çok para vermeyelim, dünyada çok oyuncu var dedi güldü, diğer başkanların da hepsi onayladı bunu. Bir sürü imza parası, menajerlik ücretlerinin konuşulduğu bir transfer döneminde bunu söylemesi dünyanın en mantıklı şeyi. Biz de onları isteyen oyunculara girmeyeceğiz, gedson işi de varsa yatar bu saatten sonra, biz de menajerlerin gazına gelip zor duruma girmeyiz. Ne yalvarması? Başkanların içinde gaza gelip quaresmayi alırım yedeğe koyarim diyen aziz de yok, onun gazına gelip Lens' e o kadar para veren fikret orman da yok. Imaj sandığın şey buysa bu çocukça kudurtmalardan başka bir şey değil.

Birbirimizin oyuncularına girmeyelim diyen adamın as başkanı 1 hafta evvel gedson ismini zikretti. Ahmet nur çebi'nin dünkü bahsedilen söylemi tamamen yanlıştı gs'li twitter trollerine gün doğdu. Ghezzal rosier mi istiyor gs buyursun alsın ne bunlar bjk'den büyük mü 2 aydır rosier ghezzal diye yatıp kalkıyoruz kim bunlar rosier'i kim tanıyordu bize gelene kadar? Ghezzal 28 yaşına kadar ne yapmış kariyerinde nerden bilecez ljajic gibi lens gibi olmayacağını? Bunlar gelmesin kötü futbolcular demiyorum yalnızca bu ikisine bağlanılmasına kızıyorum büyük takım dediğin bu ikisinin yerine en az ikişer futbolcu daha alternatifte tutar aylarca uğraşmaz olmuyorsa getirir o alternatiflerden ikisini çıkarır kampına takımıyla kaynaştırır ama biz öyle görüntü veriyoruz ki bunlar giderse biteriz ne kadar acizce.

Başkan hala kimsenin bir tarafına takmadığı limitleri bahane ediyor fenerbahçe kulübü eski başkanı fenerbahçe'nin sırf gs'nin elinden alabilmek için bir futbolcuya devre arasında tam 11 milyon euro para ödediğini itiraf etti kim dikkate aldı kim soruşturma açtı kim limitleri aştın diye ceza verdi? Kulüpte 5 kuruş para yok rosier'de ghezzal'da olası santrafor transferi de bu yüzden gerçekleşmiyor şu limitleri bahane edeceğine çıkıp kulübün bitik mali yapısı ve olmayan paradan bahsetse taraftar da keser sesini şimdi ahmak gibi ghezzal'a rosier'e milyonlarca euro bonservis ödeneceğini düşünüyoruz yok öyle bir para işte yönetim limiti falan bıraksın para yok almıyoruz alana da hayırlı olsun desin koskoca takım iki tane topçu yüzünden dibi boylamaz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Birbirimizin oyuncularına girmeyelim diyen adamın as başkanı 1 hafta evvel gedson ismini zikretti. Ahmet nur çebi'nin dünkü bahsedilen söylemi tamamen yanlıştı gs'li twitter trollerine gün doğdu. Ghezzal rosier mi istiyor gs buyursun alsın ne bunlar bjk'den büyük mü 2 aydır rosier ghezzal diye yatıp kalkıyoruz kim bunlar rosier'i kim tanıyordu bize gelene kadar? Ghezzal 28 yaşına kadar ne yapmış kariyerinde nerden bilecez ljajic gibi lens gibi olmayacağını? Bunlar gelmesin kötü futbolcular demiyorum yalnızca bu ikisine bağlanılmasına kızıyorum büyük takım dediğin bu ikisinin yerine en az ikişer futbolcu daha alternatifte tutar aylarca uğraşmaz olmuyorsa getirir o alternatiflerden ikisini çıkarır kampına takımıyla kaynaştırır ama biz öyle görüntü veriyoruz ki bunlar giderse biteriz ne kadar acizce.

Başkan hala kimsenin bir tarafına takmadığı limitleri bahane ediyor fenerbahçe kulübü eski başkanı fenerbahçe'nin sırf gs'nin elinden alabilmek için bir futbolcuya devre arasında tam 11 milyon euro para ödediğini itiraf etti kim dikkate aldı kim soruşturma açtı kim limitleri aştın diye ceza verdi? Kulüpte 5 kuruş para yok rosier'de ghezzal'da olası santrafor transferi de bu yüzden gerçekleşmiyor şu limitleri bahane edeceğine çıkıp kulübün bitik mali yapısı ve olmayan paradan bahsetse taraftar da keser sesini şimdi ahmak gibi ghezzal'a rosier'e milyonlarca euro bonservis ödeneceğini düşünüyoruz yok öyle bir para işte yönetim limiti falan bıraksın para yok almıyoruz alana da hayırlı olsun desin koskoca takım iki tane topçu yüzünden dibi boylamaz.
Bu saatten sonra gedsonu da salarız diye yukarıda belirtmiştim zaten. Böyle konuşup sonra gidip gedsonu almak olmaz. Ki zaten iki oyuncunun da alternatifleriyle görüşülüyor, kimse bağlı falan değil ama taraftar çok baskı kurdu, yöneticilik demek de bazen taraftara rağmen takim için daha iyisine karar verebilecek güçte olmayı gerektirir. Yönetimin sınavı da burada bu sezon olacak zaten.

Çevrimiçi tolga1903

Bu saatten sonra gedsonu da salarız diye yukarıda belirtmiştim zaten. Böyle konuşup sonra gidip gedsonu almak olmaz. Ki zaten iki oyuncunun da alternatifleriyle görüşülüyor, kimse bağlı falan değil ama taraftar çok baskı kurdu, yöneticilik demek de bazen taraftara rağmen takim için daha iyisine karar verebilecek güçte olmayı gerektirir. Yönetimin sınavı da burada bu sezon olacak zaten.

Ama sen "birbirimizin oyuncularına talip olup fiyat artırmayalım menajerlere para yedirmeyelim" demeden önce gedson'a talip oluyorsan bu tutarsızlık değil midir? Elin adamı öyle anlamıyor senin bu kurduğun cümleden, "sen misin gedson'a talip olan rosier ve ghezzal gs'ye gidecek diye haber çıkarttık tutuştu anç" diyor. Buna sebep olmamak lazım her ne olursa olsun dünkü söylemleri bizi haksız çıkardı artık varsa gücü bu rosier ve ghezzal işini bir an önce bitirsin ha olmuyorsa yapacak bir şey yok oluşturdukları alternatifler ile görüşülür taraftar hala nasıl sıkılmıyor şu isimlerin transferinden günlerdir anlamıyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Costa ile uğraşacaklarına Rondon getirsinler bu ligin topçusu

Çevrimiçi sefaköykartali

Ama sen "birbirimizin oyuncularına talip olup fiyat artırmayalım menajerlere para yedirmeyelim" demeden önce gedson'a talip oluyorsan bu tutarsızlık değil midir? Elin adamı öyle anlamıyor senin bu kurduğun cümleden, "sen misin gedson'a talip olan rosier ve ghezzal gs'ye gidecek diye haber çıkarttık tutuştu anç" diyor. Buna sebep olmamak lazım her ne olursa olsun dünkü söylemleri bizi haksız çıkardı artık varsa gücü bu rosier ve ghezzal işini bir an önce bitirsin ha olmuyorsa yapacak bir şey yok oluşturdukları alternatifler ile görüşülür taraftar hala nasıl sıkılmıyor şu isimlerin transferinden günlerdir anlamıyorum.
3 iq gs taraftarının ne dediğine bakacaksak daha çok işimiz var. 2 tane yabancı sağ bekleri varken, 10 numaraları yokken, adam gibi sol bekleri yokken, sağ kanatta feghouli gibi çok maaş verdikleri bi adam varken ne rosier i alabilirler, ne de ghezzalı. Bu iki oyuncuyuda Türkiyede alirsak biz alırız, giderlerse de başka lige giderler. 10 günde transferler hazır diyerek gelen gs başkanı pttden 1 topçu dışında kimseyi alamadı, kendi kadrosunu kursun ondan sonra bizim oyunculara salça olur. Durumları bizden iyi değil. Gsli gazeteciler gedson ve onyekuru haberleri çıktı diye kolpaliyor bir şeyler. Obür sabuncu da allah 1 dese şüphe etmek lazım günde 200 tane duyum verip 175 ini falan siliyor. Muhtemelen menajerleri de bizi sıkıştırmak için bu haberleri yaptırıyor. Bizim de biraz rahat olmamız lazım. Menajeri de yalanladı zaten gs haberlerini.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2021, 11:50:54 sefaköykartali ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Önceki transfer dönemlerinde renkli muhabirler bir haber paylaşsa ciddiye bile alınmazdı, kaynakta fanatik gördük mü dalga geçerdik, bu sezon çok çabuk yangın yapıyoruz, çok çabuk sakinliyoruz. Garip bir transfer dönemi oluyor valla.

Çevrimiçi Samet Demir

Önceki transfer dönemlerinde renkli muhabirler bir haber paylaşsa ciddiye bile alınmazdı, kaynakta fanatik gördük mü dalga geçerdik, bu sezon çok çabuk yangın yapıyoruz, çok çabuk sakinliyoruz. Garip bir transfer dönemi oluyor valla.

Eleştiri yapmak için yer arıyor herkes. Bu sene şampiyon olduk onu bile ağız tadı ile kutlayamadık. Yönetim de buna çanak tutuyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

3 iq gs taraftarının ne dediğine bakacaksak daha çok işimiz var. 2 tane yabancı sağ bekleri varken, 10 numaraları yokken, adam gibi sol bekleri yokken, sağ kanatta feghouli gibi çok maaş verdikleri bi adam varken ne rosier i alabilirler, ne de ghezzalı. Bu iki oyuncuyuda Türkiyede alirsak biz alırız, giderlerse de başka lige giderler. 10 günde transferler hazır diyerek gelen gs başkanı pttden 1 topçu dışında kimseyi alamadı, kendi kadrosunu kursun ondan sonra bizim oyunculara salça olur. Durumları bizden iyi değil. Gsli gazeteciler gedson ve onyekuru haberleri çıktı diye kolpaliyor bir şeyler. Obür sabuncu da allah 1 dese şüphe etmek lazım günde 200 tane duyum verip 175 ini falan siliyor. Muhtemelen menajerleri de bizi sıkıştırmak için bu haberleri yaptırıyor. Bizim de biraz rahat olmamız lazım. Menajeri de yalanladı zaten gs haberlerini.

Yalan veya gerçek ki başkanın dünkü konuşmaları en azından ghezzal konusunda anlaşma zemininin olmamasinda gs'nin parmağı olduğunu ispatlıyor bence. Bizim gedson'a talip olmamızın akabinde çıktı bu haberler ya tek istediğim artık bu iki oyuncunun durumu netleşsin ve santrafora kim gelecekse gelsin bir kere de transferin son gününe hazır girsin şu takım günlerimizi aylarımızı böyle heba edip motokuryeyle sezonun en kritik adamını getirmeye çalışıyoruz çekirge daha kaç kez sıçrayacak?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni sezon formaları 2020 - 2021

“Beşiktaş Sensin”

Yıllar sonra ilk defa 3 formayı birden beğendim 😁

Yalnız Gri forma SİYAH olsaymis var ya efsanenin de efsanesi olurmuş
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Uzun bir aranın ardindan Cümleten S.A büyük Beşiktaş taraftari
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

3 iq taraftarları umrumda değil ben izlerken utanıyorum ve çok belli oluyor konuşmayı bilmediği. Yani ayıp değil gitsin destek alsın yada hiç konuşmasın. Sen gidip gedsonu istiyoruz sergen hoca çok istiyor diyip 1 hafta sonra yapmayalım falan dersen geri vitesin kralı demek oluyor bu. Biz size muhtacız aman yalvarırım biz bir hata yaptık alacağımız oyunculardan da olduk aman gedson mu allah göstermesin yeter ki siz oyuncularımıza dokunmayın demek oluyor bu. Ya koskoca Beşiktaş ghezzale rosiere mi kaldı ? Tamam ghezzalin özellikle kalmsını çok istiyorum ama öyle olmuyorsa da(beceremiyorsan da) rakip takımın önünde ezilip büzülme o zaman. Hadi yine öyle ezilip büzüleceksen reklam arasında falan konuş bu. Herkesin içinde rezil etti bizi yine. Her seferinde konuşmalarını dinleyince aynı hissiyatı yaşıyorum. Limittte bilmem neyde falanda filanda. Gs maçı öncesi açıklamaları vs vs.  Olayı 3 iq taraftarlara indirmek yerine gerçekleri görmemiz lazım. Babasından gelen paraları versin ve sussun hiç bir işe karışmasın başka, ayıp değil günah değil ne liderlik yapabiliyor ne konuşabiliyor hiç bir şey yapamayan başkan en son Yıldırım Demiröreni görmüştüm.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2021, 14:04:28 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Aleyküm selam hoşgeldin

Çevrimdışı Erman1903

Aleyküm selam Yunus.

Çevrimiçi Necmi

menejeri yalanlasa ne olur çıkıp başkan doğruladı haberi
iki gazetecinin sallama haberiylede panik olduğunu gösterdi.
büyük kulüp başkanı böyle konuşmaz büyük kulüpsen zaten birilerini devreye sokmazsın ama sen
pazarlığı çingene pazarlığına çevirirsen pazarlık yapyığın adamla imza masasında tekrar pazarlık yapmaya kalkarsan
evet gider rakibinede imzalar anadolu takımınıda sana tercih eder herşeyin bir kıvamı vardır
pazarlık zaten hassas konudur nerde bırakman gerektiğini bileceksin yoksa sonra istediği ilk parayı bile versen alamayacak duruma getirirsin olayı.
pazarlıkta istedikleri sonucu elde edemeyince kalkıp menejer arkasından haber çıkartıyorlar
bunlar pazarlık sürecini çirkinleştiriyorlar. hep suçlu oyuncular hep suçlu menejerler
kapında sende kalmayı bu kadar isteyen oyuncu var iki aydır daha pazarlığı sonuçlandıramamışsın
yarın çıkar rosier sizin yapacağınız pazarlığın der gider bir takıma imzalar sende transfer sezonu bitmeye yakın dımdızlak kalırsın ortada
sonrada büyük iş yapmış gibi sana zaten imzalamasa futbol hayatı bitmiş adama imza attırır birde sıkılmadan Beşiktaş formasını tanıtırsın gerçi öyle tanıtımada anca topal olurdu.
sorun renklilerin teklif vermesi değil verirler şu anda bizim oyuncumuz değil en doğal hakları
sorun daha devre arası görüşmelere başlaman gereken oyuncularla daha şimdi konuşuyor olman

Çevrimiçi Necmi

demekki yönetim bu kadar güven veriyor taraftara
transfer döneminin çoğunu yedik daha ortada transfer yok
transferin sonunda bir oyuncu olur yetişdirdin yetiştirdin yetişmezse olmadı dersin ama bunlar bütün transferleri son ana bırakacak gibi duruyor motokuryeyle yetişen evraklara büyük iş yapılmış gibi bir sene reklam yapıldı ama tam bir beceriksizlik örneğiydi aslında

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Willian Jose' ciydim ama bu ligin topçusu tam karşılığıyla Salomon Rondon.

Çevrimdışı Egos

demekki yönetim bu kadar güven veriyor taraftara
transfer döneminin çoğunu yedik daha ortada transfer yok
transferin sonunda bir oyuncu olur yetişdirdin yetiştirdin yetişmezse olmadı dersin ama bunlar bütün transferleri son ana bırakacak gibi duruyor motokuryeyle yetişen evraklara büyük iş yapılmış gibi bir sene reklam yapıldı ama tam bir beceriksizlik örneğiydi aslında

transfer dönemi 17 haziran'da başladı, 8 eylül'de bitecek. ağustos'a kadar yapılan her transfer kâr sayılır, ağustos'un ilk gününden lig başlayana kadar yapılanlar ne kâr ne zarar, son üç haftadakiler ise cepten yemek anlamına gelir.

yazdıklarının geçerlilik kazanması için en az iki hafta zaman var.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

transfer dönemi 17 haziran'da başladı, 8 eylül'de bitecek. ağustos'a kadar yapılan her transfer kâr sayılır, ağustos'un ilk gününden lig başlayana kadar yapılanlar ne kâr ne zarar, son üç haftadakiler ise cepten yemek anlamına gelir.

yazdıklarının geçerlilik kazanması için en az iki hafta zaman var.

ligin 13-15 Ağustosta başladığını da dikkate almak lazım.

Çevrimdışı Egos

ligin 13-15 Ağustosta başladığını da dikkate almak lazım.

evet ağabey, ondan sonra da yaklaşık üç haftalık zaman kalıyor. söz konusu dönemde puan kaybı yaşanmazsa yönetime salladığımızla kalırız, yaşanırsa isyankâr beşiktaş taraftarları önce memuriyetini, sonra da kendisini yakar.

Çevrimdışı worns

ghezzal-rosier işlerinde zamanlama hatası yapılıyor. olumlu-olumsuz bu oyuncuları çözüp, bu pozisyonlardaki sorunları sezonun bu zamanlarında gidermek lazım. iş ağustos'a kalmamalı. zaten bizim son düzlüğe bırakacağımız görünen iki pozisyon var ve bunu kabul edilebilir buluyorum. ofansif orta saha ve santrafor. yapılması gereken takımı bu iki pozisyon dışında tamamlayıp (yedek santraforunu almak dahil) kampta çalıştırmak. sezona böylelikle daha az eksik başlarız. iş yapabilecek bir santraforun olur, merkezde satamamışsan ljajic'e ozi'ye bakarsın. ağustos'ta bu pozisyonlara olabilecek en yüksek level adamları kovalarsın. stoper işi de bu muhabbete dahil, rotasyonu bugünlerde tamamlamak lazım. hadi kaleci ve sol ön, ersin-larin durumuna göre değerlendirilir, satılmazlarsa zaten elinde oyuncu var. ama rosier-ghezzal işini ağustos'a bırakmak yine sezon başında dört oyuncu eklemek zorunda kalmak anlamına gelecek. ee bu ne lan geçen senenin aynısı deriz bu durumda. şampiyonluğun işini idari kısmında, planlama kısmında da bir gelişim getirmesi gerekiyor. hem de başlangıç fikstürümüz gayet iyi. 7 maç-19 puan gibi bir başlangıçla başlamak lazım. kör topal başlanacak sezon değil, sonra cl maçları-fikstür sertleşmesi derken toparlamak zorlaşır yine papaz pilavı yer mi diye bekleriz.