2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2271536 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bundan ders çıkarıp, seneye kiralanacak oyunculara opsiyon koydurmayı akıl etsinler, yeter.

En büyük opsiyon oyuncunun seni istemesi işte. Adam gece gündüz resim paylaşıyor Beşiktaş'ın çocuğuyum diyor daha ne yapsın?

Roiser icin 4 M opsiyon koydurdun, oyuncu farklı takımı istedi ne olacak sonra?

Suan yapılması gereken tek şey takımları bağlamak oyuncular zaten bizimle.

Çevrimdışı GreenBook

Yönetim Rosier ve Ghezzali adeta gs nin kucağına atmış
Sergenle bile zor anlaştılar

Çevrimdışı tuncaboylu

En büyük opsiyon oyuncunun seni istemesi işte. Adam gece gündüz resim paylaşıyor Beşiktaş'ın çocuğuyum diyor daha ne yapsın?

Roiser icin 4 M opsiyon koydurdun, oyuncu farklı takımı istedi ne olacak sonra?

Suan yapılması gereken tek şey takımları bağlamak oyuncular zaten bizimle.
Oyuncunun seni istemesi yetmiyor.

Biz otelde Beşiktaş forması giyen Mehmet Topuz'ları da gördük, Galatasaray'a gelmek için havaalanında sabahlayan Denayer'leri de.

Kulübü ile anlaşamazsan, hiç bir kıymeti yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

başkan yayında açık açık rakibin oyuncusuyla ilgilenme mevzusunu dile getirdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Reklam arasında söylemiş. Silsin bunu bence :D
bu sene tweet sile sile bir hal oldu zaten :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu sene tweet sile sile bir hal oldu zaten :D
I am a child of Beşiktaş :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Benim için şu anda en önemli transfer Teixeira gerisi fasa fiso hepsinin yerine aşağı yukarı aynı performansı verecek adam bulunur mesela atıyorum adı geçen Rony Lopes Ghezzal'ın verdiği katkıyı verir.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2021, 00:49:30 Samet Ç ]

Çevrimdışı underworld

Benim için şu anda en önemli transfer Teixeira gerisi fasa fiso hepsinin yeri dolar.
Tekşeyra çok stratejik bir hamle

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim için şu anda en önemli transfer Teixeira gerisi fasa fiso hepsinin yeri dolar.
Ben de o transfere kilitlendim. Ama hala imkansız gibi geliyor. Bugün yapılan Habertürk yayınından sonra biraz ümidim arttı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Oyuncunun seni istemesi yetmiyor.

Biz otelde Beşiktaş forması giyen Mehmet Topuz'ları da gördük, Galatasaray'a gelmek için havaalanında sabahlayan Denayer'leri de.

Kulübü ile anlaşamazsan, hiç bir kıymeti yok.
Burak Elmas , Roiser'i ikna edemediği sürece isterse Lizbon Belediye başkanı ile anlassin nafile.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu açıklamadan sonra Gedson da yatar. Böyle bi laf söyleyip adamların kovaladığı adamı alamayız.

Çevrimiçi Samet Ç

Ghezzal'a verilmesi düşünülen 4 milyon bonservisi Teixeira ve Townsend'e imza parası olarak versinler getirsinler yemişim Ghezzal'ı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ghezzal'a verilmesi düşünülen 4 milyon bonservisi Teixeira ve Townsend'e imza parası olarak versinler getirsinler yemişim Ghezzal'ı.
Aynı fikirdeyim. İsimlere çok fazla takılmaya başladık. Rosier'i bundan ayrı tutuyorum. Onun durumu farklı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Rosier Beşiktaş forması giyecek varsa formasına iddiaya girecek beklerim  :busted_cop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi murat

Rosier Beşiktaş forması giyecek varsa formasına iddiaya girecek beklerim  :busted_cop:
orasını bilmemde ilk hedef olmalı.gelirse bir süre sonra küfür etmeye de başlayabiliriz gitmiyor diye. :lol:

Çevrimdışı can1903

orasını bilmemde ilk hedef olmalı.gelirse bir süre sonra küfür etmeye de başlayabiliriz gitmiyor diye. :lol:
bu işi çözerler bu gece sıkıntı çıkmaz. sıkıntı ghezzalda esas.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Allah peygamber aşkına Başkanı bir odaya falan kitleyin. Şu adamı konuşturmayın. Ya bir insan bu kadar mı konuşmasını bilmez. Resmen yerin dibine soktu yine bizi. Dalga konusu olup duruyoruz. İzlerken aşırı utanıyorum. Tam izleyemedim zaten sinirlendim kapattım. İzleyemediğim kısımda önüme geldi yalvarmış falan. Ghezzalde rosierde batsın. Kulüp imajı resmen yerlerde. Bir işe yara sırf söylenip duruyorsun.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İnşallah birdaha şöyle birleşme veya başkanın canlı yayına çıktığı bir şey izlemem. 0 kişi seveni var başkanın belli. Yoksa biri Allah aşkına gel otur diyip gizlice kapıyı kitler gider izin vermez. Konuştukça yerin dibine batıyor resmen.

Çevrimiçi murat

Allah peygamber aşkına Başkanı bir odaya falan kitleyin. Şu adamı konuşturmayın. Ya bir insan bu kadar mı konuşmasını bilmez. Resmen yerin dibine soktu yine bizi. Dalga konusu olup duruyoruz. İzlerken aşırı utanıyorum. Tam izleyemedim zaten sinirlendim kapattım. İzleyemediğim kısımda önüme geldi yalvarmış falan. Ghezzalde rosierde batsın. Kulüp imajı resmen yerlerde. Bir işe yara sırf söylenip duruyorsun.
ben izledimprogramı hiç rahatsız olmadım gayet vasat konuştu.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1415380167418056707

ghezzal alternatifi olarak değerlendiriliyordur, ghezzal ile birlikte olmaz. aynı tarz oyuncu değil ama aynı pozisyonun oyuncusu. bizimle aynı grupta oldukları sene kariyer sezonunu yaşamıştı. ondan beri düzenli düşüşte, burası rehabilitasyon görevi görebilir ben ghezzal'i her türlü tercih ederim öte yandan.