2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2270754 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı Erman1903

Gs'nin Rosier alacak durumu bence çok yok, iki yabancıları var orada, fiyat artırmak için yapıyorlar. Bence Fener'in pusuda olma ihtimali daha yüksek. Oyuncu bizi istiyor ama kulüp ile anlaşamazsak direk atlarlar. Gs Ghezzal'da ilgisi daha yüksek gözüküyor ama maliyetli bir oyuncu - bu transferin gerçekleşeceğini pek sanmıyorum.

Çevrimdışı GreenBook

Bu yönetim Fikret ormanın aynısı ben zamanında demiştim
Ghezzal ve Rosier i kiralarken ne diye opsiyon koydurmazsın ?
Bu işi bukadar uzatırsan olacağı bu

Alamaz bunlar kimseyi Rosier daha napsın

Çevrimdışı Akil Emre

Bu yönetim Fikret ormanın aynısı ben zamanında demiştim
Ghezzal ve Rosier i kiralarken ne diye opsiyon koydurmazsın ?
Bu işi bukadar uzatırsan olacağı bu

Alamaz bunlar kimseyi Rosier daha napsın
Şampiyonluğun en kilit ve bize bağlı iki adamını bu saatten sonra kaybetme lüksü olamaz, klubün menfaati bu adamları tutmaktır, artık bir zahmet bu işi becerelim.Daha önümüzde transfer gereken çok bölge var.

Çevrimdışı GreenBook

Daha geçen güne kadar Ghezzal in menajeri pollyanna idi Ghezzal için Beşiktaş’ta kalacak diyordu ondan iyisi yoktu şimdi ne olduda menajeri kötü oldu ? Alamayacağız demenin farklı versiyonu ile karşı karşıyayız sanırım

Yani böyle oyuncular alırken opsiyon koydurmamakta acemiliğin affedilemez bir unsuru

Çevrimdışı can1903

Daha geçen güne kadar Ghezzal in menajeri pollyanna idi Beşiktaş’ta kalacak diyordu ondan iyisi yoktu şimdi ne olduda menajeri kötü oldu ? Alamayacağız demenin farklı versiyonu ile karşı karşıyayız sanırım

Yani böyle oyuncular alırken opsiyon koydurmamakta acemiliğin affedilemez bir unsuru
oyuncuma şurdan 3 verdiler sizde o fiyata çıkın dersen açık arttırmaya girmiş olursun bu yüzden olabilir mi sence?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GreenBook

oyuncuma şurdan 3 verdiler sizde o fiyata çıkın dersen açık arttırmaya girmiş olursun bu yüzden olabilir mi sence?
Çok uzattılar işi işte direk alacaklardı bu adamları
Bekledilerde beklediler neyi bekliyorlarsa
Adam sana 2 m Euro’ya verecek değil ya
Böyle kirala kirala sonra başarılı oldum mu alama nereye kadar ya taraftar kimi sevse bu başarısız yönetimlerin başarısızlığının acısını çekiyor

Doğru düzgün bi yönetim gelsin artık

Çevrimiçi yaço58

Şimdi şu fenerli sabunda yazmış gs spoeting anlaştı diye maalesef ağır kaldık bu saatten sonra ben zor görüyorum bize transferini

Çevrimdışı Orhan_

Ghezzal ve Rosier'i alamayacaklarsa yarın bıraksınlar bu işi. Sündürdükçe sündürüyorlar her konuyu. Sınanıyoruz.

Çevrimiçi yaço58

Beşiktaş ile Sporting anlaşmıştı. 3.6 milyon Euro + bonuslar ve sonraki satıştan paya fakat Galatasaray’ın son teklifini arttırması Sporting’i masadan kaldırdı.

i Galatasaray ile Sporting CP anlaştı. Rosier Beşiktaş’ı istiyor. Galatasaray ikna edebilecek mi, bekleyip göreceğiz.
Bunlar tam adiler ya vallahi ne desek az

Çevrimiçi levitate

sırf bize 5 kuruş fazla ödetmek için yaptıklarına bak ya (Hakaret Yasak)₅
bipbipbupbup

Çevrimdışı ankarakartal06

Beşiktaş ile Sporting anlaşmıştı. 3.6 milyon Euro + bonuslar ve sonraki satıştan paya fakat Galatasaray’ın son teklifini arttırması Sporting’i masadan kaldırdı.

i Galatasaray ile Sporting CP anlaştı. Rosier Beşiktaş’ı istiyor. Galatasaray ikna edebilecek mi, bekleyip göreceğiz.
Bunlar tam adiler ya vallahi ne desek az

kusura bakmayın ama ben burada adilik vs göremiyorum.

Bu adam şuan kimde sp de demi ?

Burada asıl sorulması gereken şu bizim yönetim ne yapıyor ? allah aşkına birisi açıklasın bana.

Adam her gün beşiktaşı istiyor. Sanırım ben hiçbir dönem böyle bir oyuncu görmedim beni alın vs diye .

Bizim yönetim böyle izlesin bakalım.

Suç gs de felan değil yönetim de. Sen bu işi bitirmezsen böyle olur işte.

Aman ben gidip uyuyayım. Futbol felan boş iş. Ülkede o kadar sorun var ekonomik kriz var. Umrumda olmaz artık. O kadar sorun stresle uğraş şu bjk ye tutunalım diyoruz. Adamlar ne yapsan elde kalıyor. Sinirlendim ben gidiyorum hakkınızı helal edin.

Çevrimiçi Samet Ç

Klasik haberler çıkmış yine :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Boşa sorun yapmayın bence oyuncu gitmek istemediği sürece isterse Lizbon'a 10 M versinler.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bence çok abartılacak bi mevzu yok, evet bu sarı yosmalar gidip sportingin aklını çelmişler ama Rosier ne teklifleri reddetti, bizde oynamak istediğini göstermek için daha ne yapması lazım, çıkıp gsye küfür mü etsin dorukhana ettiği gibi? Ghezzal ise menajeri çakallık yapıyor gibi geldi bana, oyuncuya da iletildiyse menajeriyle konuşur halleder. Ha oyuncu para koparmak için gsye gidecekse zaten gitsin. Ounas, Rony Lopes hepsi kapatır açığını.

Çevrimdışı GreenBook

Rakipe gidecekleri yönünde çıkan haberler hem kulübü hem taraftarı yıpratıyor ama bu yönetim ne yapıyor ? Hergün boş çekiyor ne Rosier ne Ghezzali alabildiler
Oyuncular bekliyor onlar üçün beşin derdinde

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi levitate

deniyor ki biz gedson için benfica ile anlaşmışız, onlarda blöf amaçlı rosier'e sulanıyorlarmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne Rosier'miş, Ghezzal'mış arkadaşlar, rahat olun biraz.

Şenollar Birollar gider, Yusuflar Sanlılar gelir.

Sezon bittiğinde ikisini de almamızın zor olduğu, hatta Ghezzal'ın imkansıza yakın göründüğü ortadaydı.

En iyi ihtimalle Rosier'i kiralayabiliriz diyordum, o da mümkün olmayacak gibi.

Üzülecek bir şey yok, herkesin yeri dolar.

Bundan ders çıkarıp, seneye kiralanacak oyunculara opsiyon koydurmayı akıl etsinler, yeter.

Çevrimiçi Samet Ç

deniyor ki biz gedson için benfica ile anlaşmışız, onlarda blöf amaçlı rosier'e sulanıyorlarmış
Doğru

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benfica ile anlaşmamız doğru :) Kiralama hakkı bizde kiralamak isterlerse.

Beşiktaş Tarihi
★★★