2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269470 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/nocontextjk/status/1413130919456645122

şu yağız ortalığı iyi karıştırıyor
Karıştıramıyor. Bu tiplere prim vermiyor kimse. Dileğini yazmış sadece.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Alparslan

Kimse koltuğa çivi çakmadı. Bu zihniyet elbet gidecek. Zaten gitmese de borçlar konusu çözülürse serbest bırakırlar.
O kadar saçma sapan bir şey ki. Kimse şunu düşünmüyor. Sahaya 3 tane yerli buldun diyelim. Ama onların yedekleri de yerli olmak zorunda. Biri sakatlandı. O zaman ne yapacaksın. Yerine yabancı sokamıyorsun. Bu kadar rezalet bir karar olabilir mi. Sözleşmesi devam eden yabancıları ne yapacağız peki. Bedava fesih yapamayacak kulüpler. Bu kuralın ertelenmesini değil komple kaldırılması için talepte bulunulmalıydı. Birde özellikle Galler maçı sonrası aniden kararı açıkladılar. Yani demek istiyorlar ki sınırsız yabancı yüzünden biz Galler'e yenildik. Nereden tutarsan elinde kaldığı bir durum. 

Çevrimdışı levitate

Karıştıramıyor. Bu tiplere prim vermiyor kimse. Dileğini yazmış sadece.
inan var çok küçümsememek lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ne teixeira ne costa tek heyecanlandıran ghezzal....
sabuncunun yanık kremi ihtiyacı beni bir parça umutlandırdı.
inşallah şu emojiyle gelişini kutlarız  :steamed: :steamed:

Çevrimiçi murat

O kadar saçma sapan bir şey ki. Kimse şunu düşünmüyor. Sahaya 3 tane yerli buldun diyelim. Ama onların yedekleri de yerli olmak zorunda. Biri sakatlandı. O zaman ne yapacaksın. Yerine yabancı sokamıyorsun. Bu kadar rezalet bir karar olabilir mi. Sözleşmesi devam eden yabancıları ne yapacağız peki. Bedava fesih yapamayacak kulüpler. Bu kuralın ertelenmesini değil komple kaldırılması için talepte bulunulmalıydı. Birde özellikle Galler maçı sonrası aniden kararı açıkladılar. Yani demek istiyorlar ki sınırsız yabancı yüzünden biz Galler'e yenildik. Nereden tutarsan elinde kaldığı bir durum.
yabancı kuralından sonra mantıklı olan yabancının yedeği yabancı ,yerlinin ki yerli olması daha mantıklı.
diyelim ki kale yerli geri bu sene için iki bölgeyi daha yerlileştirmek lazım.yerli rıdvan var nsakalayı gönderip yerli bulmak gerekir.başka çift yerli yapabilecek bölgemiz yok eğer rosier ve gezzal ile anlaşmazsak.onların terine de yerli almak lazım.hatta sağ beke 2 ikisim almak lazım.sözde yerli futbolcu geliştireceğiz ve bu arada da kulüpler borçlarını kapatmak zorunda .bölgelerdeki açıkları kapatmak içinde fazladan efor ve para harcamak gerekecek.madem oyuncu yetiştirmek istiyorsunuz ve kulüpleri de borçtan kurtarmak istiyorsunuz yabancı sınırlaması yapma ama sahada maç içinde en az üç 21 yaş altı  ve altyapıdan olmak koşuluyla oyuncu oynatma zorunluluğu getirirsiniz.böylelikle kulüplerin eli rahatlar ve altyapıdan oyuncu çıkarmak için  altyapıya  daha ciddi eğilirler.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yabancı sayısı ile ilgili sert açıklama gelmiş. Geri adım yakındır.

https://twitter.com/kulupler/status/1413189234006102022

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

sadece yabancı sayısıyla kalmamaları sevindirdi, diğer isteklerinde gayet mantıklı olduğunu düşünüyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1413184030661652487
200 bin Euro kiralama bedeli ve 2.5 milyon Euro satın alma opsiyonu önermişiz.

Oyuncuya da senelik 1.5 milyon Euro teklif etmişiz.

Bence bu fiyatlara olması zor, ama biraz üstüne bile halletseler çok başarılı bir transfer olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

sadece yabancı sayısıyla kalmamaları sevindirdi, diğer isteklerinde gayet mantıklı olduğunu düşünüyorum
Limit işine de el atmışlar. Yayıncı kuruluş işine de. Bence TFF'den ayrılıp lig kursun takımlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu Costa’yı hiç sevmiyorum; bu yüzden gelirse katkı verecekmiş gibi hissediyorum. Futbol tanrıları bunu istiyor.

Çevrimdışı ardiles

Ahmet Ağaoğlu ve diğer başkanlar zaten maça çıkmıyor. Sahada futbolcular oynuyor başkanlar değil. Hayatında üç top sektirmemiş insanlar futbol kulübü yönetiyor. Tff, kulüp başkan ve yöneticileri futbolun içinden gelmeli.

Çevrimdışı ardiles

Limit işine de el atmışlar. Yayıncı kuruluş işine de. Bence TFF'den ayrılıp lig kursun takımlar.

- A.Ş mi olsun limited mi? - götürü usulü olsa keşke.

Şirket, para pul, vergi matrahı, bordro... Maşallah futbol hariç her şey var.

Çevrimdışı ardiles

Beşiktaşı eleyen Rio Ave Portekiz liginde küme düştü. Türk futbolu adına açıklama yapan Kulüpler birliği bildirisinde bu konu hakkında bir madde bulamadım. İnsan bi açıklama yapar. Futbol mutbol ne işimiz olur, ayak bastı parası az geldi falan der en azından.

Çevrimdışı GreenBook

Evet Larin ve menajeri hakkında söylediklerim doğru çıktı Sözleşme uzatma teklifimize menajeri seneye imza parasıyla başka takıma götüreceğini söylemiş. Larin kadro dışı bırakılmalı !

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Evet Larin ve menajeri hakkında söylediklerim doğru çıktı Sözleşme uzatma teklifimize menajeri seneye imza parasıyla başka takıma götüreceğini söylemiş. Larin kadro dışı bırakılmalı !

Sürpriz olmadı, böyle olacağı belliydi.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ekime kadar yolu var.
Hiçbir maçta oynatma bak bakalım hangi takım olacak o cakma kanadı.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2021, 23:12:11 Gökhan Kurt ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Cyle Larin’in menajerinin gelecek sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan oyuncusunu imza parasıyla yurt dışına transfer etme hedefinin olduğu ifade edildi. (OrtaÇizgi) https://t.co/UrxXt1hG8Q

Çevrimdışı can1903

Larin 6-8 bandına fransaya gidecek bana kalırsa  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Larin 6-8 bandına fransaya gidecek bana kalırsa  :icool:
Bir şekilde para kazanacak mıyız Can?
Larinin bu kadar patlamasının sebebi Beşiktaş sistemidir. Şu takımdan gitsin 10 gol atamaz .

Çevrimdışı can1903

Bir şekilde para kazanacak mıyız Can?
Larinin bu kadar patlamasının sebebi Beşiktaş sistemidir. Şu takımdan gitsin 10 gol atamaz .
salarız abi 6-7 bandına
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Ghezzalın maliyeti beklenenin 2 tık falan aşağısı. Olur o iş .  :busted_cop:

Çevrimdışı tuncaboylu

Hiç bir menajer, aptal değilse, sözleşmesi devam eden oyuncusu için böyle bir şey söylemez.

Menajere doğru düzgün bir para önerirsen, imza parası umrunda bile olmaz.

Bu seneki bonservisinin %10'unu versinler menajere.