2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269517 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı Öz

Onyekuru umarım larin’in satıldığı bir ihtimalde olur. Bu tip oyunculardan 10 tane de olsa ziyanı olmaz.

Çevrimdışı Erman1903

Nkoudou varken gereksiz olur  :tabe:

Şu N'Koudou Gitsin de rahatlasın artık taraftar, biz de iyi adam diye millete laf anlatmaktan kurtulmuş oluruz. Taraftarın yarısından fazlası gözü kapalı takas eder bu ikisini. N'Koudou'nun gitmesine de kuru poponun gelmesinden daha çok sevinirler.

Gelsin, bakalım alabiliyor mu o penaltıları burada.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dorukhan'la tekrar görüşülmesinde ve makul bir ücretle (Salih Uçan'ın aldığı para ile) kalmasında çok büyük bir sıkıntı görmüyorum m

Çevrimdışı Erman1903

Dorukhan'la tekrar görüşülmesinde ve makul bir ücretle (Salih Uçan'ın aldığı para ile) kalmasında çok büyük bir sıkıntı görmüyorum m

Gelsin gelsin, bir tarafını sallayarak çıkar maçlara çok da güzel performans verir. Cenk'in de yolu açılmış olur.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2021, 21:01:12 Erman1903 ]

Çevrimdışı 'TaNeR'

Dorukhan kapıda yatsa da içeri alınmasın.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi sEuL

Salih’i aldik Dorukhan’in kalmasina karsiyim kesinlikle. Yillardirdir Oguzhan var diye transfer yapilmiyor o bolgeye, Dorukhan’lada yeni anlasma yapilirsa vasatlasma adina yeni bir adim atilmis olur. Orta sahada oynayamiyor sag bektede oynamak istemiyor beyefendi, 3 aylik bir performansindan sonra bi yerleri tavana vurdu, gitsin Avrupa’ya hadi.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş, Leicester'da 2.3 M€ kazanan Ghezzal'a 3 yıllık kontrat ve yıllık 2.5 M€ teklif edecek.

Daha önce 7,5 M€ isteyen Leicester da 4-5 M€ arası rakama razı olacak.

(Sabah)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Onyekuru gelirse güzel olur.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Dorukhan beye de 500-600 bin teklif etsek yeterli. Yerli oyuncu lazım olacak ileride.

Çevrimdışı Erman1903

Onyekuru gelirse güzel olur.

Ben sevmem ama, rolünün oyuncusu. Avrupa'da futbol oynaması çok zor, çünkü savunma katkısı yok gibi bir şey. N'Koudou'nun yarısı kadar falan başarılı hücum aksiyonu yapar ama skor yapması daha yüksek. Arkasındaki oyuncuya yük bindirir, skor yapamadığı zaman oyun katkısı çok düşük.

Eğer Larin yoksa dezavantajlarına rağmen skor katkısı alınır kendisinden ama kadro iyi kurulmamışsa ipiyle kuyaya inilecek biri değil. Şu anda başka bölgelerde oyuncu bakılıyor menajeri her sezon olduğu gibi rakipleri pazarlık unsuru olarak gösteriyor - aynı zamanda kulüp arıyor. Bana göre şu an için transferi bize uzak ihtimal ama ilerleyen dönemlerde Larin'de bir gelişme olursa ciddileşirsek şaşırmam.

Çevrimdışı Erman1903

Dorukhan'ın orta sahada en son ne zaman iyi oynadığını hatırlamıyorum, bence Kartal ondan daha iyi bir seçenek. Eğer bek olmayı kabul ediyorsa 600'bine imzalanabilir.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2021, 23:43:33 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dorukhan'ın orta sahada en son ne zaman iyi oynadığını hatırlamıyorum, bence Kartal ondan daha iyi bir seçenek. Eğer bek olmayı kabul ediyorsa 600'bine imzalanabilir.
Dorukhan hala sakat. Sakatlığı atlatamayacaksa hiç imzalanmasın.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ben olsam sakatlığı yoksa da imzalamam bizimkiler herkese kapıyı açtığı için az maaş verilsin diye söylüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben olsam sakatlığı yoksa da imzalamam bizimkiler herkese kapıyı açtığı için az maaş verilsin diye söylüyorum.
Ben de imzalamasını istemem ama yabancı kuralı saçmalığı olduğu için yerli oyuncu ihtiyacımız var ve bütçemizi yerlilere ne kadar ayırdığımız konusunda endişeliyim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

kafadanmı 🤔

Çevrimdışı Erman1903

Ben de imzalamasını istemem ama yabancı kuralı saçmalığı olduğu için yerli oyuncu ihtiyacımız var ve bütçemizi yerlilere ne kadar ayırdığımız konusunda endişeliyim.

Kulübün ayırdığı bütçe içinde güzel hamleler yapılır o problem değil, illa ki birileri gelecek tercihler daha önemli bekleyip göreceğiz.

Çevrimdışı kaan1903

Yerli sağ bek için Bünyamin Balcı’yı takas ile falan alamazmıyız ki

Çevrimdışı MUSTAFA_

kafadanmı
Deveye boynun eğri, demişler; nerem doğru ki, demiş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yerli sağ bek için Bünyamin Balcı’yı takas ile falan alamazmıyız ki

Yerli sağ bek için Ramazan Civelek, Tayfur Bingöl öne çıkıyor. Bursanın sakatlanan genç oyuncusunda da gelecek var gibiydi. Bunlar harici aslen sağ bek olmasa da Rahmetullah Berişbek üstünde durulursa beke evrilebilir gibi duruyor.

Daha yabancıyı alamadık şu an için yerlisini düşünmeyiz herhalde, bana kalsa çok düşünmeye de gerek yok henüz - para artarsa bakılır Rosier bile 4M. En kötü Bilal oynar çok problem değil.
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2021, 00:49:39 Erman1903 ]

Çevrimdışı kaan1903

Yerli sağ bek için Ramazan Civelek, Tayfur Bingöl öne çıkıyor. Bursanın sakatlanan genç oyuncusunda da gelecek var gibiydi. Bunlar harici aslen sağ bek olmasa da Rahmetullah Berişbek üstünde durulursa beke evrilebilir gibi duruyor.

Daha yabancıyı alamadık şu an için yerlisini düşünmeyiz herhalde, bana kalsa çok düşünmeye de gerek yok henüz - para artarsa bakılır Rosier bile 4M. En kötü Bilal oynar çok problem değil.
Doğru diyorsun da hoca da pek Bilal’i tutmadı gibi  muhabirler kiralanacak dedi Bilal için. Gurbetçi de yok gibi  öyle ucuza alayım kapatayım desen. Hayırlısı. Rosier bitti diyorlar bakalım kaça bitirdiler Bu hafta belli olur

Çevrimdışı ardiles

- Beşiktaş finansal açıdan batık. Fb Gs Ts gibi resmen batmış. Bu kulüpler ahbap çavuş ilişkisiyle ayaktalar.

- Oyuncu yetiştirip satmadıkça bu borçlar ödenmez. İmza ve bonservis yükü olmaz ve yıllık ücreti düşüktür. Satıştan gelen para neredeyse tamamı kar sayılır.

- Yetiştirmesi kolay olanlardan başlayabilirsin. Mesela kaleci ve stoper. Boy ve yeteneğe göre ayırdığında elinde bir avuç futbolcu adayı kalır ve yatırım yapmaya değer.

- Bek oyuncuları bulmak veya yetiştirmek zor. Hem savunmaya hem hücuma katılacaksın ve çizgi yüzünden alanın daralacak. Sakatlanma ve hata riskin yüksek olacak ve sık sık günah keçisi olacaksın. Neden bek yetişmiyor sorusuna yüzlerce cevap bulunur. Beklerin Carlos ve Cafu olmadıkça dörtlü savunmayı izlemekte zulüm oluyor.

- Bu sene ilk 11 de 3 yerli oyuncu kontenjanı var. Mevcut kadroya göre Ersin Rıdvan ve Oğuzhan oynar. Rıdvan sakatlandı veya oyundan alman gerekti. Ya tümden formasyonu ve oyun planını değiştirecek veya Nsakalayı oyuna alacaksın. Bu sefer de yerli sayısını tutturmak için Josefi çıkarıp Necipi alacak veya Larin / Güven değişikliği yapacaksın. Bu sene 3 olan kontenjan 2 sene sonra 5 olacak ve işler daha da karışacak. As yerliyse yedek oyuncuda yerli olmalı veya bir bölgede sadece yerli oyuncuları kullanmalısın.

Tüm bunları alt alta topladığımızda hem finansal hem sportif açıdan 3 lü savunma oynamak, kaleci ve stoper yetiştirip satmaktan daha akıllıca bir hamle göremiyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Doğru diyorsun da hoca da pek Bilal’i tutmadı gibi  muhabirler kiralanacak dedi Bilal için. Gurbetçi de yok gibi  öyle ucuza alayım kapatayım desen. Hayırlısı. Rosier bitti diyorlar bakalım kaça bitirdiler Bu hafta belli olur

Bizimkiler zaten Dorukhan ile imzalar muhtemelen. Rosier henüz bitmedi ama biz son teklifi yaptık Celtic teklifini geri çekti vb deniyor kabul ederlerse bitecek ama ben bu ihtimali pek yüksek görmüyorum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Herkes bu sene için düşünüyor ama bu lanet allahın cezası yabancı kuralı gittikçe arttırıyor. Türk rotasyonu en zayıf takım biziz. Ucuza dorukhan iyi kötü sağ sol bek idare etti orta sahada da direnç katardı. Neco da var aynı görevde gerçi. Ben almazdım ama alınırsa da niye alındı demem.