2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274110 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Josef sanırım 3 gün içinde istanbulda olacakmış, o güne kadar Teixeira işi oldu oldu olmadı yatar o iş.
5 Temmuz'da ilk kamp başlıyor. Tüm oyuncular gelecek. 4 tane oyuncu yetiştirmeye çalışıyormuşuz kampa. Salih ve Kenan Karaman da dahil.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1410186518317109248

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1410186637053775877
bu adam nasıl arkadaşlar ?

Alt yaş grupları dışında kendini gösterebilmiş değil. Oyuncuyu önceden beri biliyorum, geçen dönem gündeme geldiğinde izledim - pek ışık ve potansiyel vadeden bir görüntüsü yoktu.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Alt yaş grupları dışında kendini gösterebilmiş değil. Oyuncuyu önceden beri biliyorum, geçen dönem gündeme geldiğinde izledim - pek ışık ve potansiyel vadeden bir görüntüsü yoktu.

Menejerinin konuşmasına göre diyor ki oyuncum çok kek en çok para verene kitlerim.

Çevrimdışı worns

aslında schalke'de ilk süre aldığı dönem bana güçlü ve kalas olmayan, potansiyelli bir görüntü vermişti. hollanda karnesi çok kötü. bu durum değerini epey düşürmüştür. dikkate değer bir bonservis ve maaş söz konusuysa düşünülmemeli ama maliyeti düşükse denenebilir.

Çevrimdışı worns

hoca kenan'a sıcak bakmıyor haberleri var. eldeki hücum rotasyonuna bakıp uygun bir yer bulamamış olabilir bizim gibi. ha hoca öyle benim istemediğim oyuncu geldi, oynatmam triplerinde bir adam değil, gelirse de verim almaya bakar. ama gereksiz arkadaş bu hamle hoca da istemiyorsa. ki ben oyuncuyu kötü bulmam, ama bizim yapıda yer bulamıyorum. elinde salt larin olsa onun back upı olurdu. ama bizde larin'in durumu belirsiz, gitse bununla kompanse edemezsin. üstüne bir de nkoudun var. aynı yapıyla devam edeceksek sağda da uygun oyuncu tipi değil. larin bundan çok daha atletik olmasına karşın larin-sağ nkodou-sol denemelerinde asla etkili değildik geçen sene. merkezde de larin'den fazlasını vermez kenan.
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2021, 17:13:39 worns ]

Çevrimdışı murat

bende 1 maçını izledim santrafor olmasi zor gibi görünüyor.kanat forvet olabilir belki.

Çevrimdışı worns

arda kızıldağ çok konuşuluyor, gelecek herhalde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2021, 18:15:54 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

aslında schalke'de ilk süre aldığı dönem bana güçlü ve kalas olmayan, potansiyelli bir görüntü vermişti. hollanda karnesi çok kötü. bu durum değerini epey düşürmüştür. dikkate değer bir bonservis ve maaş söz konusuysa düşünülmemeli ama maliyeti düşükse denenebilir.

Erken gelişen fakat atletik kısıtları yüzünden ileriye gidemeyen hatta gerileyen bir oyuncu görünümünde. Kenar için de yeterli efora sahip gözükmüyor, bizim seviyemiz için pek doğru bir seçim olmaz. Kayseri vb gibi şans bulacağı yer lazım o oyuncuya bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/demarkesports/status/1410253863970652170
bu habere inanmak mümkün değil
Ne kadar eleştirsemde yönetimi bu ana kadar görüşmemiş olamazlar
Olabilirmi 🤔

Çevrimiçi Necmi

Hay maşallah. Oyuncu ile anlaşırsak bir dahaki aya anca kulubü ile görüşürüz.
samet çok hızlısın gerçekten yeni konuşmaya başlayacaksalar bir dahaki aya kadar oyuncuyla görüşme sürer
Bu arada aynı zamanda hem oyuncu hem kulüple görüşmek yasakmı

Çevrimdışı Nartallo

Başladık yine Costa'lar, Dzeko'lar... 

Maaşını düzgün ödeyebileceğimiz adamlar getirelim... Maaşını düzgün ödemezsen isimli adamların isimleri sahada oluyor, cisimleri tesiste kalıyor.

Her şampiyon olunduğunda şu sarmala girmeyelim.

Şampiyon olamazsan bu kontratların acısı çıkmıyor uzun süre...

Çevrimdışı sozkul

5 Temmuz'da ilk kamp başlıyor. Tüm oyuncular gelecek. 4 tane oyuncu yetiştirmeye çalışıyormuşuz kampa. Salih ve Kenan Karaman da dahil.

Son 10 yılda kampa yetiştirilmiş transferlerimizin listesini yapsak çok kısa bir liste olur.
Paran yoksa kampa yeni transfer yetiştiremiyorsun..

Çevrimdışı tuncaboylu

Son 10 yılda kampa yetiştirilmiş transferlerimizin listesini yapsak çok kısa bir liste olur.

Aynen öyle.

Kaldı ki parası olan kulüpler bile transfere başlamadı henüz.

Çevrimdışı tuncaboylu

samet çok hızlısın gerçekten yeni konuşmaya başlayacaksalar bir dahaki aya kadar oyuncuyla görüşme sürer
Bu arada aynı zamanda hem oyuncu hem kulüple görüşmek yasakmı
Ghezzal transferinde pazarlık uzun sürebilir, normal karşılıyorum

Çünkü hem pahalı bir transfer, hem de oyuncuyu geç alsak bile uyum sorunu yaşamayacak.

Ama umarım alternatif isimleri de düşünüyor ve hazırda tutuyorlardır, çünkü bu transferin müspet bitme ihtimali çok düşük gibime geliyor.

Çevrimiçi Necmi

zaten kimsenin böyle beklentisi olduğunu sanmıyorum maçlara yetişsin yeter 😂

Çevrimiçi Necmi

Ghezzal transferinde pazarlık uzun sürebilir, normal karşılıyorum

Çünkü hem pahalı bir transfer, hem de oyuncuyu geç alsak bile uyum sorunu yaşamayacak.

Ama umarım alternatif isimleri de düşünüyor ve hazırda tutuyorlardır, çünkü bu transferin müspet bitme ihtimali çok düşük gibime geliyor.
düşündüler işde töre ye imza attırırlar oldu bitti

Çevrimdışı tuncaboylu

zaten kimsenin böyle beklentisi olduğunu sanmıyorum maçlara yetişsin yeter
Belgesi federasyona yetişsin, ona da razıyız.