2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277878 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Şüphe değil tespit bunlar. Herkes kendi sorumluluğunun bilincinde olsa bu Sergen'in enerjisini de yükseltir ama bahsettiğim enerji dünyasal dan ziyade ruhsal bir enerji. Bu enerji tükenmek bilmez ama oluşmasını engellemek çok zor değildir. Hepimiz birbirimize bir şekilde bağliyız bunun bilincine varıp ona göre yaşanırsa herkes kazanır ama bunu engelleyen güçler Insanların iyiliğini düşünmezler çünkü sadece Insanların kötü/zayif olmasından beslenirler.

Yani işte, ilk geldiği günkü şartlarda ondan iyisi bence mümkün değildi. Şu anda bütün koşulları değerlendirerek baktığımda bu kadar kesin konuşamıyorum. O zaman olduğu gibi şimdi de bunu diğer şartlara baktığım kadar Sergen'in kendisine bakarak söylüyorum. 800 Bin Euro ile aşırı beklenti olmadan çalışmak ve 2,5M kazanarak büyük beklenti altında çalışmak arasında dağlar kadar fark var.

Çevrimdışı almanci

bence ghazzel forvet arkasında hiç birşey yapamaz kanatta oynayıp ortaya gelmekle aynı işdeğil ghazzel bu sene bir kanat oyuncusunun ortaya gelmesi kadar geldi gol ve asist katkısıda hep kanattan oldu talisca başka bir oyuncu oynadığı takımlara bakmak yanlış epl de zaten brezilyalı oyuncular rayiç değil adam futbolunun baharında iyi paraya çine gitti ghazzelde epl de birşey yapamadı bize gelmese büyük ihtimal silinip gidecekti bazen çok abartıyoruz ghazzel bizde iş gördü çünkü ligimiz yavaş avrupada takımlara girmekte zorlanır ghazzelin bizdeki başarısının arkasında rosierin ciddi katkısı var çok yük aldı
Oyuncuyu tek değerlendirmek yanlış bir ekip içinde başarılı yada başarısız olur
Bizde aşı tuttu ha talisca öyle değil onu hangi takıma koyarsan koy o gollerini atar çünkü yetenekleri başka oyunculara endeksli değil
Dünyanın hiç bir yerinde asistci oyuncuyla golcü oyuncu aynı terazide tartılmaz

Ghezzal hem bireysel hem takım oyuncusu. Atar da attırır da. Merkezde bile Talisca'nın yaptıklarından fazlasını yapar. Talisca aslında sahte dokuz numara ama tek vuruş dışında hiç bir vasfı yok dediklerini ancak küçük takımlara karşı yapar belli bir seviyede durdurulması çok zor değildir. Devamlılığı da yoktur. Ghezzal tek bir sezonda onun iki sezonda yaptığından fazlasını yapmıştır. Talisca kadar abartılan oyuncu pek hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Necmi

Valla Necmi abi o bizim inandığımız bir yalan.
Paranın tadını alan kolay vazgeçemiyor, bu adamında hep beraber bir Arap takımına gittiğini göreceğimiz günler yakındır.
mümkün tabi sen olsan sende aynısını yaparsın

Çevrimdışı murat

Biz Kenan'a iş yapmaz demiyoruz. Kurulu düzende as oyuncu olsun 12-13 gol 4-5 asist yapmazsa zaten geçen sezondan kötü oynamış demektir.

Onun oynadığı yerde kadroda kendisinden öncelikli iki oyuncu var + aynı şansı Guven'e ver o da yapar bu sayıları diyoruz.

Kötü oyuncu sayılmaz, yapıyor bir şeyler mobil ama kötü planlama. + Güven'den iyi oyuncu değil.
sadece artılarına bakarsak haklısın ama eksilerini hesaba eklersek güven o futboluyla bırak beşiktaşı 2. ligde oynayamaz.kafa yapısını düzeltmesi lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaan Ayhan'ı kimse alamaz 6 milyon euro istedikleri haberi doğruysa.

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1409516981015941121

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1409516308727750657

8-9 birsey gelirse Roiser +Ghezzal'ın parası çıktı gibi.
Bu yıl ins daha güzel kadro kuracağız.  :ok:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

mümkün tabi sen olsan sende aynısını yaparsın

25 yaşında bu kararı verdikten sonra sonraki yaşlarda bu kararı almak çok daha kolay.

Çevrimdışı GreenBook

Euro pahalı Transfer yapmakta zor iş
Umarım ŞL de iyi işler yaparız güzel gelir elde ederiz
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2021, 18:01:29 GreenBook ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Kaan Ayhan'ı kimse alamaz 6 milyon euro istedikleri haberi doğruysa.

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1409516981015941121
Vida ile kafa kafaya takas edelim.

Çevrimdışı Erman1903

sadece artılarına bakarsak haklısın ama eksilerini hesaba eklersek güven o futboluyla bırak beşiktaşı 2. ligde oynayamaz.kafa yapısını düzeltmesi lazım.

Ben Güven'e inanıyorum. Şans verilirse Kenan'dan iyi topçu. Kaldı ki onu kadroda tutsam yine de şimdi Kenan'ın yapılacağı gibi yeni Larin vb diye planlamam. Üstelik eskisi dururken...

Şöyle söyleyeyim, ben Kenan'ı doğru transfer olarak görenlerin ona biçtiği rolü umutlu olsam da Güven'e vermem.

Asla ve kat'a sol kanadımı bozmam. Larin teklif alırsa gider yerine yabancı koyarım. Yerli sınırı var diye mevkisinin topçusu olmayan birini kadroya almam. Gider Elayiş alırım, kimseye aldırmam Emrah Başsan alır Larine orta kestiririm. Bu şekilde geçen sezon oyun formatımı da korumuş olurum.

Kenan konusunda hoca istememesine rağmen neden yine masaya geldiğini, başkanın Azerbaycan'daki maçta neden küplere bindiğini, strateji ve taktik arasındaki farktan bile haberi olmayan maç analizcimizin oyuncu sistem mistem diye kem küm twitlediğini araştırsın bir taraftar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben Güven'e inanıyorum. Şans verilirse Kenan'dan iyi topçu. Kaldı ki onu kadroda tutsam yine de şimdi Kenan'ın yapılacağı gibi yeni Larin vb diye planlamam. Üstelik eskisi dururken...

Şöyle söyleyeyim, ben Kenan'ı doğru transfer olarak görenlerin ona biçtiği rolü umutlu olsam da Güven'e vermem.

Asla ve kat'a sol kanadımı bozmam. Larin teklif alırsa gider yerine yabancı koyarım. Yerli sınırı var diye mevkisinin topçusu olmayan birini kadroya almam. Gider Elayiş alırım, kimseye aldırmam Emrah Başsan alır Larine orta kestiririm. Bu şekilde geçen sezon oyun formatımı da korumuş olurum.

Kenan konusunda hoca istememesine rağmen neden yine masaya geldiğini, başkanın Azerbaycan'daki maçta neden küplere bindiğini, strateji ve taktik arasındaki farktan bile haberi olmayan maç analizcimizin oyuncu sistem mistem diye kem küm twitlediğini araştırsın bir taraftar.

Yaw bu takım seneye en az 50 maç oynayacak.

Larin kalsa bile adamı rotasyona sokabilecek makul maliyetli yerli bir transferin bu kadar eleştirilecek bir tarafı yok bence.

Kadromuz dar, geçen sene 14 kişiyle tamamladık ligi.

İleri tarafa en az 5-6 transfer gerekiyor. Bonservissiz 900 bin Euro maaşla, yerli milli oyuncu varsa, al koy kenara.

Yarın Larin'e teklif gelirse, nasıl olsa Kenan var diye daha rahat satarsın. Bekleyelim dersen, Larin'i sattıktan sonra, Kenan'ı alamazsın ama.

Çevrimdışı Erman1903

Yaw bu takım seneye en az 50 maç oynayacak.

Larin kalsa bile adamı rotasyona sokabilecek makul maliyetli yerli bir transferin bu kadar eleştirilecek bir tarafı yok bence.

Kadromuz dar, geçen sene 14 kişiyle tamamladık ligi.

İleri tarafa en az 5-6 transfer gerekiyor. Bonservissiz 900 bin Euro maaşla, yerli milli oyuncu varsa, al koy kenara.

Yarın Larin'e teklif gelirse, nasıl olsa Kenan var diye daha rahat satarsın. Bekleyelim dersen, Larin'i sattıktan sonra, Kenan'ı alamazsın ama.

Kenan'ı alsan ne olur almasan ne olur. Gider başka bölgeye oyuncu alırsın. Biz adamı değil planlamayı eleştiriyoruz. Benim görüşüm bu, seninki başka olabilir. Kenan gol atamaz vs dediğimizi gören oldu mu, orada oyuncu var zaten, gitse yabancı alırsın illa yerliye kafa takıksa Güven var.

Beni geç hoca beğenmiyor diyoruz, daha ne diyeyim.

Çevrimdışı Necmi

Yani işte, ilk geldiği günkü şartlarda ondan iyisi bence mümkün değildi. Şu anda bütün koşulları değerlendirerek baktığımda bu kadar kesin konuşamıyorum. O zaman olduğu gibi şimdi de bunu diğer şartlara baktığım kadar Sergen'in kendisine bakarak söylüyorum. 800 Bin Euro ile aşırı beklenti olmadan çalışmak ve 2,5M kazanarak büyük beklenti altında çalışmak arasında dağlar kadar fark var.
sergen için rakam önemli değilki sorun baskı onu baskı altında tutamazsın beklentiyi bilir beklenti onda baskı oluşturmaz ama sürekli pohpohlanması lazım karşı fikri ve eleştiriyi kabul edebilen bir tip değil onun futbol doğruları var ve tek geçerli olan odur
Adam futbolu çok iyi biliyor oyuncu yeteneklerini ortaya çıkarmakta üstat bir teknik direktörde olması gereken herşey var takımıda güçlü tutuyor ama gel görki seneye bizimle imzaladı ama sezonu tamamlar diyecek tek beşiktaşlı yoktur herhalde herkesin şüphesi vardır işler yolunda gitmezse yoluna sokayım diye mücadele etmez çeker gider çok iyi kumaşa sahip olmak birini çok iyi td yapmaz onun için başka kriterlerde var bu noktada sergenin kendini eğitmesi lazım geçen sene ilk sınavı geçti ama yarım sınavdı yazılı oldu daha mülakat var 😃

Çevrimdışı Necmi

8-9 birsey gelirse Roiser +Ghezzal'ın parası çıktı gibi.
Bu yıl ins daha güzel kadro kuracağız.  :ok:
daha dur pazarlık var bunlar transfer dönemini pazarlıkla geçirir sonra bir bakmışsın transfer dönemi bitmiş 😂

Çevrimdışı Erman1903

sergen için rakam önemli değilki sorun baskı onu baskı altında tutamazsın beklentiyi bilir beklenti onda baskı oluşturmaz ama sürekli pohpohlanması lazım karşı fikri ve eleştiriyi kabul edebilen bir tip değil onun futbol doğruları var ve tek geçerli olan odur
Adam futbolu çok iyi biliyor oyuncu yeteneklerini ortaya çıkarmakta üstat bir teknik direktörde olması gereken herşey var takımıda güçlü tutuyor ama gel görki seneye bizimle imzaladı ama sezonu tamamlar diyecek tek beşiktaşlı yoktur herhalde herkesin şüphesi vardır işler yolunda gitmezse yoluna sokayım diye mücadele etmez çeker gider çok iyi kumaşa sahip olmak birini çok iyi td yapmaz onun için başka kriterlerde var bu noktada sergenin kendini eğitmesi lazım geçen sene ilk sınavı geçti ama yarım sınavdı yazılı oldu daha mülakat var 😃

Salih işi olmasa onun yaptığı naz çekilmezdi ya neyse. Yönetimin kıpırdamaya niyeti pek yok gibi duruyordu, ocağına düşüp imzaladık işte. Bu sezon çok iyi bir planlama yapamazsa ondan bir cacık olmaz diyorum ben 🙂 Kendi de biliyor zaten Teixeira'lar Mitrovicler havada uçuşuyor onlarla ninem de şampiyon olur. Fazla şikayet edecek bir şeyi de yok maaşsa maaş yetkiyse yetki bu sefer işler kötü giderse yönetime geçen sezonki kadar çok söz eden olmaz.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2021, 19:06:57 Erman1903 ]

Çevrimdışı AEmre

Jese bu sene bonservissiz. 25 milyon euroluk psg oyunculuğundan İspanya ikinci ligine gitti. Sakatlık problemi var ama her türlü bizim ligde iş yapar.  1.5 milyon euro gözüküyor değeri. Performansa dayalı bir sözleşme neden olmasın. Sandro Ramirez de Huesca’da fena bir sezon geçirmedi. Barcelona altyapısı olan bir forvet. Keşke Barcelona Real Madrid gibi takımlarla uzun süreli anlaşmalar yapsak. Barcelona B takımının oyuncusu Monchu bu sene Gironada kiralıktı. Çok beğendiğim bir 8 numara. Altyapıları çok iyi İspanyolların. Neyse ki almak istedikleri Fernando Lucas Martins de Franck Henouda oyuncusu. İnşallah bir an evvel anlaşırlar.

Çevrimdışı kahyaoglueren

2 gün içerisinde 2.8 milyon euro odeme yapmaz isek bu seneki Uefa gelirimizin yuzde 15 i gidiyor.

Acaba geçen sene eylulde de miktar bu kadar miydi ?
Yoksa süre geçtikçe katlandı mi ?

600 milyon krediden hiç mi ödeme yapamadık bu kadar geciktirdik. Ya da davayı kazanacağımıza bu kadar emin miydik ?

Kafamda deli sorular. Ödenir bence orasi ayrı konu.

Çevrimdışı sozkul

Halil niye methediliyor bu kadar, anlamıyorum.

Güven'den ne fazlası var, samimi olarak göremiyorum?

Komşunun tavuğu hikayesi gibi görünüyor bana

Güven'de Halil'in oyun görüşü ve saha parselasyonu kapasitesinin yarısı olsa ondan çok daha iyi futbolcu olur.
Yetenek var ama dediklerim yok.

Çevrimdışı sefaköykartali

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1409459545739517955
Vida yolcu demektir bu. Benzer profilde oyuncular güzel muadili olur bence tabii yanındaki oyuncu da önemli.  Yaşı var ama biraz daha genç birini bulsak daha iyi olurdu.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2021, 20:31:26 sefaköykartali ]

Çevrimdışı Erman1903

Güven'de Halil'in oyun görüşü ve saha parselasyonu kapasitesinin yarısı olsa ondan çok daha iyi futbolcu olur.
Yetenek var ama dediklerim yok.

Güven daha iyi dribblingci, bitirici ve daha güçlü. Halil'de de bunlar yok. Profesyonel bir gözlemci bu iki oyuncu arasında çok az fark görür, Güven'in yaratıcılığındaki düşüş sürekli az süre alma ve kendini kanıtlama zorunda hissetme - kendisine güven duyulmaması ile alakalı. Zamanında Burak Yılmaz için neler denirdi, ne zaman ki Şenol Güneş'in eline geldi o zaman kendini buldu. Güven'de Şenol hoca zamanında çok iyiydi, eğer bu oyuncu Anadolu'ya gider, kendisine kıymet veren bir hoca ile çalışırsa bazılarının hayalini bile kuramayacağı yerlere gelebilir.

Genç futbolcu süre alacak, bölük pörçük oynatıldığı halde 198 Dk'ye 1 golü var. Halil daha fazla şans bulmasına rağmen 233'e 1. Kenan 321'e.

18 Dakikada ve İlk 45'de olmak üzere 2 hattrick yaptı ve ligin bir sezonda çift 3lü yapan en genç oyuncusu oldu. Halil ve Kenan hiç atmışlar mı acaba 3 gol birden?

El oğlu muadiline 10 kağıt istiyor, biz ise paçavra olarak görüyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Jese bu sene bonservissiz. 25 milyon euroluk psg oyunculuğundan İspanya ikinci ligine gitti. Sakatlık problemi var ama her türlü bizim ligde iş yapar.  1.5 milyon euro gözüküyor değeri. Performansa dayalı bir sözleşme neden olmasın. Sandro Ramirez de Huesca’da fena bir sezon geçirmedi. Barcelona altyapısı olan bir forvet. Keşke Barcelona Real Madrid gibi takımlarla uzun süreli anlaşmalar yapsak. Barcelona B takımının oyuncusu Monchu bu sene Gironada kiralıktı. Çok beğendiğim bir 8 numara. Altyapıları çok iyi İspanyolların. Neyse ki almak istedikleri Fernando Lucas Martins de Franck Henouda oyuncusu. İnşallah bir an evvel anlaşırlar.
Öyle çok adam var aslında.

Daha 30 olmamış Skhodran Mustafi ve 15 yaşındaki Max Meyer mesela. Sözleşmeleri ellerinde ve çok uygun bir fiyata alınabilirler.

Tahminimce Teixeira yerine Max Meyer'i çok daha ucuza mal edebiliriz. Üstelik kendini bulursa, muazzam paralar da kazandırabilir.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1409459545739517955

Ben bizdeki bu hava topu olmayan stoper aşkının nasıl başladığını bir türlü anlayabilmiş değilim.