2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278828 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Negredo gibi güzel duvar olabiliyor mu ? :D

Dalga geçiliyor negredo ama geldiği seneki fizik durumu ile tekrar gelseydi geçen sene aboubakardan daha sağlam performans verirdi.Hocanın hayalindeki santrafordu. Ghezzale +3 asist gol larine de +3 asist gol gibi değerler katabilirdi. 2-3 haftada da önceden şampiyon olurduk. Ama sen gidip q7 şaklabanıyla oynatırsan hiç bir şey yapamaz tabi.

Bizimkiler rahat olun castan döner dedikleri karar dönmemiş tabiki. Hiç şaşırtmadı. Gelirden 3 milyon euro falan kesicekler. Hadi geçmiş olsun.

Çevrimdışı 38life

Yabancı sınırlaması olmasa asla alınmayacak oyuncuların alınması canımı sıkıyor...

Çevrimiçi tolga1903

Bundesliga ve alt liginde toplam 160 maça çıkıp 26 gol atmış kenan karaman bizde yedek bile olamaz normalde neden bu ısrar anlamıyorum larin efekti yapar diye düşünüyor bizimkiler sanırım ama bu elemanda o ışık bence yok.

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı doganay

Yalnız hala kurtarmak için zaman var parayı odersen ceza kalkıyor.

30 Haziran'a kadar ödemenin yapılmaması durumunda Beşiktaş'ın yaklaşık 3 milyon Euro'luk gelirinin kesileceği öğrenildi.

Çevrimdışı 38life

Bundesliga ve alt liginde toplam 160 maça çıkıp 26 gol atmış kenan karaman bizde yedek bile olamaz normalde neden bu ısrar anlamıyorum larin efekti yapar diye düşünüyor bizimkiler sanırım ama bu elemanda o ışık bence yok.

O attığı gollerin %80'i de net veya beceri isteyen goller değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok artık
Ne umuyordunuz ki?

Buna o hani şimdi Ljajic'in kontratında anlatılıp durulan bonuslar falan dahil değil bu arada.

Yani onları sayınca, 4.5-5 milyonu geçecek.

Çevrimdışı doganay

Bonservisi elinde kelepir ve yerli statüsünde oynayacağı için olabilir mi acabа.
Bende Kenan Karaman neden bukadar çok gömülüyor anlamıyorum. Almanya da yapmış o istatistikleri , Türkiye ligi gibi düşük seviye bir ligte başarılı olamaması için bir neden görmüyorum. Maliyet fayda açısından çok mantıklı bir transfer bence

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız hala kurtarmak için zaman var parayı odersen ceza kalkıyor.

30 Haziran'a kadar ödemenin yapılmaması durumunda Beşiktaş'ın yaklaşık 3 milyon Euro'luk gelirinin kesileceği öğrenildi.
Ne kadarlık bir paradan bahsediliyor?

Çevrimdışı 38life

Yok artık

Bu yeni bir haber değil ki, hep buydu istediği fiyat, yazıldı çizildi zaten. Neye şaşırıyorsunuz?

Çevrimdışı worns

kenan hayırlı olsun. larin performansı alamayız o kadar atletik kapasitesi yok. çalışkan, akıllı bir oyuncudur belli oyunlarda iş görebilir ama şu anki hücum rotasyonunda bende bir yere oturtamıyorum. diğer pozisyonlar şekillenince rolünü görürüz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bonservisi elinde kelepir ve yerli statüsünde oynayacağı için olabilir mi acabа.
Bende Kenan Karaman neden bukadar çok gömülüyor anlamıyorum. Almanya da yapmış o istatistikleri , Türkiye ligi gibi düşük seviye bir ligte başarılı olamaması için bir neden görmüyorum. Maliyet fayda açısından çok mantıklı bir transfer bence
Katılıyorum.

Sanki Bundesliga'da 160 maçta 80 gol atan adamı getirebilecekmişiz gibi, bunu beğenmiyoruz

Boyu da 1.90 adamın, Sergen ona bir sürü kafa golü artıracak duran top organizasyonu yapar.

Çevrimiçi tolga1903

O attığı gollerin %80'i de net veya beceri isteyen goller değil.

Hoca istemez diyordum geldiğinde bu oyuncuyu ama yabancı kuralı sayesinde ikna etmişler sanırım kiralık halil dervişoğlu falan zorlansa keske. Şu iğrenç kuralı zorla kabul ettirdiler ya ona yanıyorum

https://twitter.com/fixqoydu/status/1409457325061066756

Kenan karaman hakkında analiz....
İnşallah dediği gibi çıkar bu adamın.

Çevrimiçi tolga1903

Bence mantıklı değil son derece vasat bir oyuncu ama umarım zaman seni haklı çıkarır geldikten sonra maksimum faydayı alırız

Çevrimdışı Erman1903

Biz Kenan'a iş yapmaz demiyoruz. Kurulu düzende as oyuncu olsun 12-13 gol 4-5 asist yapmazsa zaten geçen sezondan kötü oynamış demektir.

Onun oynadığı yerde kadroda kendisinden öncelikli iki oyuncu var + aynı şansı Guven'e ver o da yapar bu sayıları diyoruz.

Kötü oyuncu sayılmaz, yapıyor bir şeyler mobil ama kötü planlama. + Güven'den iyi oyuncu değil.

Çevrimdışı almanci

Ben Larin'i sol tarafta beğeniyorum. Bizde oynamadan önce de görüşüm aynıydı. Sol taraf şimdi Kenan ile 3 oldu oraya artık transfer yapmazlar. Sağ tarafa da bir yabancı gelir Ghezzal yerine, Töre ile falan anlaşılır kapatırız orayı muhtemelen. Kenan zaten iki tarafta da 'oynuyor'.

Dediklerine benzer şeyler olursa Sergen'e istifa etmek düşer. Her açıdan en sağlıklısı bu olur.

Çevrimdışı Erman1903

Dediklerine benzer şeyler olursa Sergen'e istifa etmek düşer. Her açıdan en sağlıklısı bu olur.

Valla ben bu sezon Sergen'e de gecen sezonki kadar güvenmiyorum. Kadrodan bağımsız.

Belki bu sene güvenin senesi olur nedersiniz ???
Güven/kenan gibi bir sol kanat. Güven zaten larinden daha yetenekli bir futbolcu. Hocada çok güveniyor. Larin 24ünden sonra patlamış adam. Güven daha 22.
Ersin+Larin satışından 20 m gibi bir şey kazanabilsek fena olmaz.

Ben hala diyorum bizim en büyük eksiğimiz şuan da ghezzal ve iyi iki tane forvet. İlk olarak bunları halletmeliyiz.
Daha sonra ise iyi Türkler almalıyız. Bu seneyi öyle böyle atlatsak bile seneye daha da zorlanırız.
Gs'nin aldığı barış alpere üzüldüm keşke biz alsaydık. Tam bizlik adamdı. Neyse hayırlısı artık.
Güven'e güveneceğiz artık. Şampiyonlar ligine güvenle mi çıkacağız diyenlere ise takmayın şampiyonlar ligini. +3ün üzerinde gol yemeyelim bir maçta, 2-3 puan alalım, 4-5te gol atıp tertemiz elensek benim için hiç bir sıkıntı olmaz. Biz ağırlımızı lige koymamız lazım.

Çünkü böyle zar atmalı transferlerle şampiyonlar liginde başarılı falan olamazsın yada yüzyılda bir olursun. Ya ligte uzun süre şampiyon olup uzun süreli bir sistem kurucaksın (ajax vs) yada parayı basıp en iyi oyuncuları alıp olacaksın (m.city). Bizden bu ikiside olmayacağı için en ciddi hedef olan lige odaklanacak kadro yapmalıyız. O yüzden bol adamlı ligi götürebilecek kadro yeterli.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Dalga geçiliyor negredo ama geldiği seneki fizik durumu ile tekrar gelseydi geçen sene aboubakardan daha sağlam performans verirdi.Hocanın hayalindeki santrafordu. Ghezzale +3 asist gol larine de +3 asist gol gibi değerler katabilirdi. 2-3 haftada da önceden şampiyon olurduk. Ama sen gidip q7 şaklabanıyla oynatırsan hiç bir şey yapamaz tabi.
O zamanki Negredo geçen sene gelseydi belki daha iyi istatistik yapabilirdi ama şampiyon olamazdık bence. Hocanın hayalindeki santrfor muydu bilemem ama zamanında Şenor hocamın tam istediği santrfor diye lanse edilmişti. Biz severiz hantal beli dönmeyen pivotları. Spor basınımız da sever. Q7 şaklabanı varken şampiyon yapan adam Aboubakar'dır, Negredo değil. Hocanın santrfor isteği gerçekten Mandzukic, Kalinic, Negredo tarzı pivotlar ise göreceğiz bakalım neler olacak. Bu karakterde bir santrfor ile şampiyon yapabilirse hocalığı önünde saygıyla eğilirim. Hulk bu tarz bir oyuncu değil ve ısrarla istediğini bildiğimiz tek oyuncu şu ana kadar. Bekleyip göreceğiz.

Çevrimdışı Erman1903

Belki bu sene güvenin senesi olur nedersiniz ???
Güven/kenan gibi bir sol kanat. Güven zaten larinden daha yetenekli bir futbolcu. Hocada çok güveniyor. Larin 24ünden sonra patlamış adam. Güven daha 22.
Ersin+Larin satışından 20 m gibi bir şey kazanabilsek fena olmaz.

Ben hala diyorum bizim en büyük eksiğimiz şuan da ghezzal ve iyi iki tane forvet. İlk olarak bunları halletmeliyiz.
Daha sonra ise iyi Türkler almalıyız. Bu seneyi öyle böyle atlatsak bile seneye daha da zorlanırız.
Gs'nin aldığı barış alpere üzüldüm keşke biz alsaydık. Tam bizlik adamdı. Neyse hayırlısı artık.
Güven'e güveneceğiz artık. Şampiyonlar ligine güvenle mi çıkacağız diyenlere ise takmayın şampiyonlar ligini. +3ün üzerinde gol yemeyelim bir maçta, 2-3 puan alalım, 4-5te gol atıp tertemiz elensek benim için hiç bir sıkıntı olmaz. Biz ağırlımızı lige koymamız lazım.

Çünkü böyle zar atmalı transferlerle şampiyonlar liginde başarılı falan olamazsın yada yüzyılda bir olursun. Ya ligte uzun süre şampiyon olup uzun süreli bir sistem kurucaksın (ajax vs) yada parayı basıp en iyi oyuncuları alıp olacaksın (m.city). Bizden bu ikiside olmayacağı için en ciddi hedef olan lige odaklanacak kadro yapmalıyız. O yüzden bol adamlı ligi götürebilecek kadro yeterli.

Yahu Güven mi kaldı Kenan transferinden sonra. Bildiğin Roco-Montero olayının aynısı. Güven Anadolu'ya gider muhtemelen, bu sezon olmazsa öbür sezon gider, orada parlar.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2021, 15:33:28 Erman1903 ]

Çevrimdışı almanci

Valla ben bu sezon Sergen'e de gecen sezonki kadar güvenmiyorum. Kadrodan bağımsız.

Bu kadar yalnız bırakır ve yıpratırsan güvenemezsin tabi. Zaten hiç güvenleri olmaması bunun sebebi. Kendi güvensizliklerini Sergen'e aşılıyorlar resmen.

Çevrimdışı Erman1903

Bu kadar yalnız bırakır ve yıpratırsan güvenemezsin tabi. Zaten hiç güvenleri olmaması bunun sebebi. Kendi güvensizliklerini Sergen'e aşılıyorlar resmen.

Bunların hepsinin dışında dünya kadar para verdik, geçen sezon amatör ruh - sineğin yağını çıkartma vardı. Bu sezon aynı performansı gösterebileceğinden biraz şüpheliyim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu Güven mi kaldı Kenan transferinden sonra. Bildiğin Roco-Montero olayının aynısı. Güven Anadolu'ya gider muhtemelen, bu sezon olmazsa öbür sezon gider, orada parlar.
Güven ve Kenan'ın ne alakası var tam olarak.

Kadromuzda 5 kanat, 3 santrafor olması gerekiyor.

Şu anda Larin, N'koudou, Kenan ve Güven var. (Daha Larin'in gidip gitmeyeceği de belli değil)

Zaten 8 adam gereken yere 4. adamı aldık.

Kaç tane daha alabileceğiz de, Güven taca çıkacak?