2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2284591 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Rize Salomon Rondon'u almış galiba bize tam olurdu.

Bizim için çıkan santrafor adayları bana pek enteresan gelmedi, iyi performans verme potansiyelleri var ama çok bir düşünülmüşlük - çalışma göremedim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim için çıkan santrafor adayları bana pek enteresan gelmedi, iyi performans verme potansiyelleri var ama çok bir düşünülmüşlük - çalışma göremedim.
Biz hep isimler üstünden gidiyoruz. Transferde hiçbir zaman oyun üzerinden gitmedik.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1408769738600235010

Bu iş daha şampiyonluk gününden ihtimalen olacak gibi görünüyor, açıklamalar-yaklaşımlar o yönde. Kalma ihtimali çok zayıf. Sadece yerine yabancı gelir fikrindeydim, bence bi çalışmamız da vardı ama sınırlama kararı işi bozdu. Yerli alternatiflere bakmak durumundayız.

Çevrimdışı Erman1903

Biz hep isimler üstünden gidiyoruz. Transferde hiçbir zaman oyun üzerinden gitmedik.

Evet isim ön planda, ŞL olması dolayısıyla hem yönetim hem hocanın isteği bu yönde ama transfer kapandığında nasıl bir planlama ürünü ortaya çıkacak, şansımız geçen sezonki kadar yanımızda olacak mı bilmiyoruz.

Sörloth'u baya beğeniyorum, bizim bu sezonki oyun planımıza çok uygun ama o da sol ayak - solda Larin ile pek uyumlu olmayacaktır. Ghezzal'ın kalıp kalmayacağı, sağ tarafta nasıl bir oyuncu oynatacağın da meçhul.

Mitrovic gücüyle stoperleri ezip dağıtabilecek bir oyuncu ama transferi baya zor. Zaten menajeri Aboubakar ile aynı, Zahavi. Oyuncu Piyasayı yapınca el altından satıp yine maça çıkartmazsa ortada kalırız.

Costa'nın nasıl bir oyuncu olduğu tartışılmaz ama sağlık problemleri konuşuluyor, sezonu ne kadar götürür, kaç maça çıkar bilinmez.

Borre ilginç bir oyuncu f/p biriyle yedeklenirse bizi götürebilir ama ücret beklentisinin yüksek olduğu söyleniyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Bence yerli kaleci için irfancan düşünülmesi lazım
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu iş daha şampiyonluk gününden ihtimalen olacak gibi görünüyor, açıklamalar-yaklaşımlar o yönde. Kalma ihtimali çok zayıf. Sadece yerine yabancı gelir fikrindeydim, bence bi çalışmamız da vardı ama sınırlama kararı işi bozdu. Yerli alternatiflere bakmak durumundayız.
İrfancan + halil i paket yapmak lazım. Olası ghezzal+ halil ve larin+nkoudou kanatları bizi çok rahatlatır, töreye falan da gerek kalmaz. Şahsen irfancanın Ersin ve Altaydan daha yetenekli olduğunu düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2021, 18:17:17 sefaköykartali ]

Çevrimiçi sefaköykartali

ŞL nin gazına gelip fazla da açılmamak lazım. Tamam teixeira ve ghezzal çok maliyetli olmayacaksa gelsin ama millet 17 18 yaşındaki gençleri koyuyor ŞLde oynatıyor, bizim orayı oyuncuları parlatma yeri olarak görmemiz lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

İrfancAn ‘a 7 M istiyorlardı en son yoksa yerli olarak doğanla beraber ilk tercihim olur. Yav gitsinler Areolayı kiralasınlar olympiakos kiralamak üzere maaşının yarısını Psg karşılayacak güzel de bir opsiyon koy tamamdır Yerli sınırlamasını sonra düşünürüz stoperi yerli yaparız oldu bitti işte. 

Çevrimdışı 38life

"Gurbetçi" oyuncu piyasası artık çok değerli. Geniş çaplı ve derin taramaları yönlendirmek gerek. Yoksa anadolu çakallarına kalırsak cin çarpmışa döneriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1408827549849997326
Bu rakamlarla bu iş yatar. Merakla bekliyorum kimin geleceğini. İmkansız aşklar peşinde koşuyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Bu rakamlarla bu iş yatar. Merakla bekliyorum kimin geleceğini. İmkansız aşklar peşinde koşuyoruz.

Niye ki? Bence uçuk değil. 1+1'e okey dese, imza parasını 1'e düşse 2-2.5m maaş çok değil Costa için. Süper ligin panzehiri gibi bir profil, tribünleri de coşturacak bir isim.

Çevrimiçi murat

mesele transfer yapmak değil.koskoca kulüp 32 yaşında emekli peşinde koşuyor.bir sürü departman var ama iş yine menejer yönetici eksenibde dönüyor.şöyle takip edilmiş geleceği olan oyuncu ,altyapıdan,sözleşmesi bitmiş ama piyasası olan fırsat transferi.sözleşmesinin son senesinde ocak ayından bağlanmış transfer filan neden olmuyorda hep son güne kalıyoruz.

Çevrimdışı GreenBook

Kabul görür gibi.
İmzayı 1 milyona çekerler

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1408827549849997326
Bence de çok zor değil garantisini 2ye imza parasını da 1e çekersin iki yılda ödersin. Asıl mevzu alternatifi kim olacak. Tamam abou sakat sakat oynadı sözleşmesi olmasa sezon sonuna kadar da oynar 4 hafta erken bitirirdi ligi ama costa sakatlanırsa sıkıntıya düşeriz alternatifi lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

https://twitter.com/gokmenozcan/status/1408720501028052993
Yahu insanları oyalamayın işte yapmayın şunu. Olmayacak belli, ortası bulunacak bir durum da yok ortada. Dalga geçiyorlar resmen.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şaka maka teixeria olayı her yerden düşmeye başladı. Geliyor galiba.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Barış’ı kaçırdık Gs almış diyorlar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!