Elimizdeki kalifiye yerli oyuncu azlığından dolayı 11'de hem as hem yedeğini yerli planlayacak bölge bulmak kolay değil. Rıdvan zaten kadrolu, çalışmadan rotasyon oyuncusu forma alamaz. Yaşlarının yakınlığı itibariyle rekabet de olacaktır. Cemali'nin N'Sakala'ya benzer bazı özellikleri bulunuyor, bu yüzden şu şekilde planlanması durumunda geçen sezona göre 11'in sol bekinde çok bir güçsüzleşme de olmaz diye düşünüyorum.
Tabi hocanın N'Sakala'nın gönderilmesine bakışı, böyle bir sezonu iki genç sol bek ile götürmeye yaklaşımı ne olur bilinmez.
Mantıklı hamle olur. Ben sol bekin yerlileştirilmesini zaruri görüyorum.
Hoca da artık bir yerden vazgeçecek, kurallar ortada. Hadi kaleci yerli, merkez orta sahada bir yerli, üçüncü seçenek için gidip hücumdan bir as oyuncunu kesmek zorunda kalacaksın belki stoperde kullanmaya çalışacak, bu sefer de tandem uyumu oturtturmakta zorlanacaksın. Elindeki Rıdvan varken en akli seçenek sol bek.
Sağ bek, yerli olamaz. Stoperde muhtemelen 3/4 yabancı olacak. Bir yerlinin sürekli oynaması zor iş. Merkez orta sahada ljajic'i ikame edecek bir yerli piyasada görünmüyor. En iyi ihtimalle bir yerli oyuncu kullanacaksın. Hücumda yedeğine de yerli yazabileceğimiz bir onbir oyuncusu çıkar mı? Hiç sanmıyorum. Solda Larin-N'Kodou duruyor. Ghezzal kalmazsa da bölgeyi Kenan Karaman'la ikame edeceğim diyecek biri de tanımıyorum.

Merkez santraforda muhtmelen iki yabancı olur. Nerden baksan kapı sol beke çıkıyor.