2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285403 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Elimizdeki kalifiye yerli oyuncu azlığından dolayı 11'de hem as hem yedeğini yerli planlayacak bölge bulmak kolay değil. Rıdvan zaten kadrolu, çalışmadan rotasyon oyuncusu forma alamaz. Yaşlarının yakınlığı itibariyle rekabet de olacaktır. Cemali'nin N'Sakala'ya benzer bazı özellikleri bulunuyor, bu yüzden şu şekilde planlanması durumunda geçen sezona göre 11'in sol bekinde çok bir güçsüzleşme de olmaz diye düşünüyorum.

Tabi hocanın N'Sakala'nın gönderilmesine bakışı, böyle bir sezonu iki genç sol bek ile götürmeye yaklaşımı ne olur bilinmez.

Mantıklı hamle olur. Ben sol bekin yerlileştirilmesini zaruri görüyorum.

Hoca da artık bir yerden vazgeçecek, kurallar ortada. Hadi kaleci yerli, merkez orta sahada bir yerli, üçüncü seçenek için gidip hücumdan bir as oyuncunu kesmek zorunda kalacaksın belki stoperde kullanmaya çalışacak, bu sefer de tandem uyumu oturtturmakta zorlanacaksın. Elindeki Rıdvan varken en akli seçenek sol bek.

Sağ bek, yerli olamaz. Stoperde muhtemelen 3/4 yabancı olacak. Bir yerlinin sürekli oynaması zor iş. Merkez orta sahada ljajic'i ikame edecek bir yerli piyasada görünmüyor. En iyi ihtimalle bir yerli oyuncu kullanacaksın. Hücumda yedeğine de yerli yazabileceğimiz bir onbir oyuncusu çıkar mı? Hiç sanmıyorum. Solda Larin-N'Kodou duruyor. Ghezzal kalmazsa da bölgeyi Kenan Karaman'la ikame edeceğim diyecek biri de tanımıyorum. :) Merkez santraforda muhtmelen iki yabancı olur. Nerden baksan kapı sol beke çıkıyor.

Çevrimdışı worns

ben bu stoper leo'yu hiç tanımıyorum. ne tip bir stoperdir?

kendisine 7 milyon harcanmış sonra kulübeye çekilmiş. şimdi de muhtemelen zararına olacak bir satış için masaya oturulmuş. tek görebildiğim bu :)
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2021, 00:05:25 worns ]

Çevrimdışı Erman1903

Mantıklı hamle olur. Ben sol bekin yerlileştirilmesini zaruri görüyorum.

Hoca da artık bir yerden vazgeçecek, kurallar ortada. Hadi kaleci yerli, merkez orta sahada bir yerli, üçüncü seçenek için gidip hücumdan bir as oyuncunu kesmek zorunda kalacaksın belki stoperde kullanmaya çalışacak, bu sefer de tandem uyumu oturtturmakta zorlanacaksın. Elindeki Rıdvan varken en akli seçenek sol bek.

Sağ bek, yerli olamaz. Stoperde muhtemelen 3/4 yabancı olacak. Bir yerlinin sürekli oynaması zor iş. Merkez orta sahada ljajic'i ikame edecek bir yerli piyasada görünmüyor. En iyi ihtimalle bir yerli oyuncu kullanacaksın. Hücumda yedeğine de yerli yazabileceğimiz bir onbir oyuncusu çıkar mı? Hiç sanmıyorum. Solda Larin-N'Kodou duruyor. Ghezzal kalmazsa da bölgeyi Kenan Karaman'la ikame edeceğim diyecek biri de tanımıyorum. :) Merkez santraforda muhtmelen iki yabancı olur. Nerden baksan kapı sol beke çıkıyor.

Ben de öyle düşünüyorum ama hocanın muhtemel planı Kaan alıp Ceza-Sakatlık-Hastalık vb durumuna göre Vida-Welinton-Josef-Rosier den biri yerine kullanmak. Ya da maça göre bunlardan birinden vazgeçmek. Bana göre bu isimleri hakkıyla ikame etmesi kolay değil, hep bir şeyler eksik olacak.

Çevrimiçi murat

Başakşehir Cemali'yi kiralıyor. Makul bir opsiyonla kiralayıp sol beki Rıdvan - Cemali ile kapatabiliriz. Tabii hoca N'Sakala'nın yollanmasına nasıl bakar bilemiyorum.
başakşehir oynayabileceği bir takıma gönderip pişirme niyetindeyse o kulüp biz olamayız.

Çevrimdışı Erman1903

ben bu stoper leo'yu hiç tanımıyorum. ne tip bir stoperdir?

kendisine 7 milyon harcanmış sonra kulübeye çekilmiş. şimdi de muhtemelen zararına olacak bir satış için masaya oturulmuş. tek görebildiğim bu :)

Solak pasör stoper, ikili mücadele konusunda pek sağlam değil. Diğer konular iyi lakin ikili kazanma yüzdesi biraz düşündürüyor. Çok ciddi değiliz bu oyuncuda, bir yoklamanın ötesine gidildiğini sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2021, 00:17:25 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

başakşehir oynayabileceği bir takıma gönderip pişirme niyetindeyse o kulüp biz olamayız.

Muhtemelen olmayız zaten.

Çevrimiçi murat

Muhtemelen olmayız zaten.
eşyanın tabiatına aykırı.başakşehire oyuncu mu geliştireceğiz.

Çevrimdışı Erman1903

eşyanın tabiatına aykırı.başakşehire oyuncu mu geliştireceğiz.

Makul bir opsiyonla olursa diye yazdım zaten.

Çevrimiçi murat

Makul bir opsiyonla olursa diye yazdım zaten.
opsiyonlu olabilir ama diğer türlüsü klasman düşmek gibi olur.

Çevrimdışı Erman1903

opsiyonlu olabilir ama diğer türlüsü klasman düşmek gibi olur.

Oyuncu Umut Meraştan iyi bana göre söyleyeyim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Oyuncu Umut Meraştan iyi bana göre söyleyeyim.
başakşehirin henüz birinci adamı olamamış muhtemelen gelişmesi için gönderiyorlarsa bize vermeleri onlar içinde doğru seçenek gibi durmuyor.biz opsiyonlu denemeye gidebiliriz tabi.

Çevrimdışı Erman1903

başakşehirin henüz birinci adamı olamamış muhtemelen gelişmesi için gönderiyorlarsa bize vermeleri onlar içinde doğru seçenek gibi durmuyor.biz opsiyonlu denemeye gidebiliriz tabi.

Yani, opsiyonlu hesaplı vereceklerse olabilir. Sonuçta sol beki komple yerli planlayabilecek fazla bir takım yok, kendileri dahil-o yüzden çok uçup kaçacaklarını sanmam. Diğer seçenekte Töre oynar ya da yarabandi tarzı bir oyuncuyla her maç bir ası vb keseriz. Yabancı kuralı malesef bir şeylerden vazgeçirmeye itiyor takımları.

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/venecasagrande/status/1408503163557191681

:ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Alttaki flamengolu taraftarların yazdıklarını çevirirsen adamlar aynı senin gibi halay çekiyor oyuncu gidecek diye:) son 10 yılda gördüğü en kötü stoperlerden biri olduğunu söylüyor bir tanesi, diğeri de yalvarıyor bize lütfen şunu alın diye alırsak sonsuza kadar minnettar kalacaklarmış. Ne buldular bu adamda bizimkiler acaba merak içerisindeyim

Çevrimdışı Erman1903

Alttaki flamengolu taraftarların yazdıklarını çevirirsen adamlar aynı senin gibi halay çekiyor oyuncu gidecek diye:) son 10 yılda gördüğü en kötü stoperlerden biri olduğunu söylüyor bir tanesi, diğeri de yalvarıyor bize lütfen şunu alın diye alırsak sonsuza kadar minnettar kalacaklarmış. Ne buldular bu adamda bizimkiler acaba merak içerisindeyim

Muhtemelen özellikle ikili mücadeledir. Asgari kazanma yüzdesi %62 falandır stoperde-sınır 60. Bu oyuncuda 55. Sıkıntılı bir rakam, yani adam her girdiği ikiliden birini kaybediyor neredeyse.

Çevrimdışı murat baltacı

Kilit bölgelere ghezal thexira costa gibi kaliteli oyuncuları koyabilirsek solda kenan ortada salih stoperde vida arda ikilisi kalede mert gunok falan takım baya baya kaliteli olur önemli olan iş yapacak oyuncuların kaliteli olması
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi tolga1903

Muhtemelen özellikle ikili mücadeledir. Asgari kazanma yüzdesi %62 falandır stoperde-sınır 60. Bu oyuncuda 55. Sıkıntılı bir rakam, yani adam her girdiği ikiliden birini kaybediyor neredeyse.

Ne diyorsun abi 1 yıldır hakkında dedikodu çıkartacak kadar iyi oyuncu mu sence?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ne diyorsun abi 1 yıldır hakkında dedikodu çıkartacak kadar iyi oyuncu mu sence?

Biz bu oyuncunun ikililerinde sıkıntı olduğunu geçen sezon da söyledik, ben ana işlerinden birinde asgarinin iki çıt altında olan oyuncuyu almam. Zaten stoper filtremden geçmez. Ama 1 sene önce de söylediğim gibi bu takımın taraftarları ne istediğini bilmiyor, para verip aldıkları takımdan daha iyi oynuyor oyuncu hiç mi izlememişler bilmiyorum.

Çok inanmayın haberlere sadece öyle bir sormuşlardır, stoper işinde acele etmiyoruz 'en azından yabancı olarak'. Ben Vida konusunda gelişme olmadan oraya yabancı transferi yapacağımızı düşünmüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1408748642937212931

Bu transferde Torunoğulları'nın önceki çalışma formatında görevine devam ettiğini görüyoruz. Söylenildiği gibi kızağa çekilme vb. gibi bir durum oluşmadı.

Çevrimiçi Samet Ç

Rize Salomon Rondon'u almış galiba bize tam olurdu.