2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274486 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Ben de emin değilim ama elinden geleni yapacaktır, gece gündüz çalışacağına şüphem yok. Zaten Sergen imzalamıyorsa benim ilk tercihim Denizli. Tesise düzen gelir, yöneticiler çekinir işine karışamazlar. Eski nesil en güzeli, twitci yönetici - yancı menajer görmeyiz. Reis oradan puan hesabını yapar falan mis gibi nostalji olur bir sezon.
yanlış bilmiyorsam denizli artık süperlig takımı çalıştırmıyor zaten artık ne o kaldırabilir nede biz kaldırabiliriz onu benim içime sinecek tek isim hikmet hoca olur hak ettiği şansı bulamadı diye düşünüyorum sergenle olmazsa denenebilir ama ona şans verecek yürekte yönetim varmı

Çevrimdışı MUSTAFA_

yanlış bilmiyorsam denizli artık süperlig takımı çalıştırmıyor zaten artık ne o kaldırabilir nede biz kaldırabiliriz onu benim içime sinecek tek isim hikmet hoca olur hak ettiği şansı bulamadı diye düşünüyorum sergenle olmazsa denenebilir ama ona şans verecek yürekte yönetim varmı
Yönetim yabancı hocaya gider direkt. Ben yerli olacağını düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ben ikna edilebilir diye düşünüyorum ama ne derece kaldırabilir bilinmez kendisine danışmak en önemlisi sonuçta adam yılların tecrübesi, zaten kaldıracaksa da yöneticiler ister mi işine karıştırmayan birini hiç sanmıyorum.

Hikmet Karaman'a da şans vermezler zaten biz boşa konuşuyoruz ama eğer olsa yılların bekleyişi var adamda tüm hırsını çıkarabilir ligden. Zamanında çakma Terim falan diyorlardı düzgün bir kadroyla onu patates ederse şaşırmam.

Yerlide zaten fazla seçenek yok, yeni nesil hocalar var bence hiçbiri olmaz Sergen'den sonra, yabancıya giderlerse de sonumuz hayır olsun diyorum.

Çevrimdışı GreenBook

https://twitter.com/atakankurt2/status/1406999707298238467
Yönetimde 2-3 tane sıkıntılı insan var isimlerini herkes biliyor zaten bunlar yöneticiyken Alman disipliniyle yetişen Löw’ü dahi getirsen onunla bile bi yolunu bulur takışırlar
Cidden ayağımıza bağ ya böyleleri.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu iş Sergen-yönetim sorunu değil benim için. Yönetim sorunu. Senelerden o övündükleri planları goremedik. Ne mali ne de sportif açıdan bir başarıları yok. Ben yakanılan şampiyonlukların tesadüfi olduğunu düşünüyorum. Her şey çok fazla denk geldi. Amatör branşlar menajerlerin at koşturduğu bir yere dönüştü. Herhangi bir krizi yönetemediler. Bundan sonra yapacakları en iyi iş en yakın zamanda takıma daha fazla zarar vermeden seçim dönemine kadar taşımak olmalı. Zaten Sergen ile anlaşamazlarsa ilk seyircili maçta gerekli tepkiyi göreceklerdir. Sona doğru geri sayım başladı...
Amatör branş demişken 2009 dan sonra Hentbol takımımız ilk defa şampiyon olamadi. Eklemek gerek.

Çevrimiçi sEuL

Bu noktadan sonra yonetim Sergen hoca ile anlassa bile sezon icerisinde ki en ufak olayda yine kendimizi kaos icerisinde bulacagimiz cok acik ve net bir sekilde ortada.

Bu durumda bizim icin en hayirlisi sanirim (1) yonetimin istifa etmesi yada (2) yeni bir teknik direktorle anlasilmasi. 1. secenegin olacagini dusunmuyorum, mevcut yoneticilerle Sergen hoca anlasamiyor ama sampiyonluk yasadiktan sonra istifa edeceklerini dusunmuyorum - onun icin simdiden hemen farkli bir TD ile anlasilip sezon planlanmasi yapilmasi gerekiyor belkide.

Yerli TD kim olursa olsun uzerinde buyuk bir baski olacaktir. Olurda yeni TD arayisi icerisinde olursak ilk tercihim Edin Tezic olur ama yonetimde o vizyon yok. Iki ucu bildigin …… degnek. Allah sonumuzu hayir etsin.

Çevrimdışı GreenBook

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1406980392134000642
Gülermisin Ağlarmısın ? Sergen hocayı tutmak için resmen kurtuluş savaşı veriyoruz
Şampiyon olmuş takımsın keyifler gıcır çatur çutur transfer yapman lazımken seni şampiyon yapan hocayla üçün beşin lafını yapıp hem medyaya malzeme veriyor hemde hocayı mahçup duruma düşürüyorsun

Çevrimdışı kahyaoglueren

Adam seni reddettikten sonra istersen 5M'de 3 yıllık teklif et-git piyasaya duyur. Bu onu paracı yapmaz. Bence çalışacak olsa o piyasaya verilen rakamın çok daha altına da çalışırdı, paracı olsa 4 kat fazla teklifi de kabul ederdi herhalde...
O yüzden ben de asıl sorunun bu olmadığını düşünüyorum. Sorunun kaynağı bence diğer nedenler.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Atibayi td mi yapacaklar acaba :) Henüz onunla da görüşmediler. Kamp basında herhalde atibada olmayacak :)

Çevrimdışı ferdi1903

Yönetim yabancı hocaya gider direkt. Ben yerli olacağını düşünmüyorum.
Allah askina mustafa bu acemilerle hangi yabanci hoca calisir? Sezonun ilk xarisini görmeden kacar

Çevrimdışı ferdi1903

Yildirim demirören den daha kötüsü gelemez diyordum ama Anc iyce batirdi siviyor artik, yaziklar olsun

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/bbosports/status/1407002931841413126?s=21
Yaprak dökümü devam ediyor, katkısı ve karakteri çok büyüktü hayırlısı olsun. Zaten 10 transfere ihtiyacımız vardı beklemeye devam

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/atakankurt2/status/1406999707298238467
İyice kafamız karıştı.

Bu nasıl bir iletişim arkadaş kulüpten en ufak bir açıklama yok. Şiştik yaw. Hoca ne kadar istediyse verin gitsin arkadaş.

Ya da vermeyeceksiniz 34 gün beklemeyin. İçerde ne oluyor kimse net olarak bilmiyor. Yahu bu nasıl bir belirsizlik.

Birileri hoca adına konuşuyor birileri yönetim adına konuşuyor bizde burada can çekişiyoruz sonra sinirden birbirimize

giriyoruz. Yeter artık ya. Hocanın derdi para değilse nedir ? Bu arada para da olabilir. Ayıp değil . Hocanın derdi tam

olarak nedir arkadaş ? Takdir edilmek falan mı ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı İsmail Özyurt

İyice kafamız karıştı.

Bu nasıl bir iletişim arkadaş kulüpten en ufak bir açıklama yok. Şiştik yaw. Hoca ne kadar istediyse verin gitsin arkadaş.

Ya da vermeyeceksiniz 34 gün beklemeyin. İçerde ne oluyor kimse net olarak bilmiyor. Yahu bu nasıl bir belirsizlik.

Birileri hoca adına konuşuyor birileri yönetim adına konuşuyor bizde burada can çekişiyoruz sonra sinirden birbirimize

giriyoruz. Yeter artık ya. Hocanın derdi para değilse nedir ? Bu arada para da olabilir. Ayıp değil . Hocanın derdi tam

Hoca yeterince takdir edildi zaten kamuoyunda. Problem yönetimin "yeterince" takdir edilmemesi bence.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

İyice kafamız karıştı.

hocanın derdi neden taktir edilmek olsun yeterince takdir edildi bence başkalarının derdi bu hoca açısından neden bardağın boş tarafına bakıyorsun dolu tarafı daha fazla bu tip durumlarda en masum olanlar en ortada olanlardır her türlü pisliği yapanlarda sessizce girdikleri delikte yapar ortaya hiç çıkmaz ortaya çıkan işi düzeltmeye çalışan garipler olur ya dostum biz bunları daha öncede yaşadık biraz ders almak lazım yoksa hak etmeyenlere pirim tanırız
Sergene gelince ben zaten olanları tahmin ediyordum ve sergenin sıkıntı çıkaracağını düşünüyordum bunu lig bitmeden yapar diye düşünmüşdüm şampiyonluğa yürümemiz bunu engelledi sergen hoca değil dediğimde boşa konuşmuyordum sergende değişiklik yok burnunun dikine gider esnek değildir net konuşur anlaşmak zordur lig devam ederken bıraksa şaşırmazdım lig bittikten sonrada sıkıntı çıkacağı çok belliydi lig sürecinde kim ne yaptıysa sergen şimdi rövanşı alıyor haklımı haksızmı bilmem elimde done yok sadece fikir olarak yaşananlara bakınca haklı olduğunu düşünüyorum
Yönetim geldiğinde bunlar anadolu takımı yöneticisi demişdim beşiktaşı anadolu takımı yaparlar ama görünen oki dahada beter yapacaklar adamlar zaten geldikleri anda safi ego olduklarını gösterdi bu egoyla beşiktaş yönetilmez bu seneyi sergen kurtardı gelecek seneyi kim kurtaracak

Çevrimdışı kaan1903

Şu adamın geçen sene sözleşmesi elindeydi bizimle de adı geçiyordu . Bir senede İnter yapacak gibi gözüküyor. 

https://twitter.com/transferzone00/status/1407016649841020930?s=21
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2021, 20:04:12 kaan1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Yaprak dökümü devam ediyor, katkısı ve karakteri çok büyüktü hayırlısı olsun. Zaten 10 transfere ihtiyacımız vardı beklemeye devam
yönetimin istediği gibi tıkır tıkır ilerliyor kimseye bonservis ödemek zorunda kalmayacaklar bunun içinde bahane buldular hocayla anlaşmadan transfer yapamazdık der geçerler bizde haklı adamlar der yeriz bunu

Çevrimdışı MUSTAFA_

yönetimin istediği gibi tıkır tıkır ilerliyor kimseye bonservis ödemek zorunda kalmayacaklar bunun içinde bahane buldular hocayla anlaşmadan transfer yapamazdık der geçerler bizde haklı adamlar der yeriz bunu
Çok iyi bahane üretiyorlar ama iş icraate gelince hepsi deliğine çekiliyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Abi şahsen çok yordular, şampiyonluk çoşkusu ve keyfini bırakmadılar sağolsunlar, artık dalgaya vurmaya başladık.

Çevrimdışı almanci

Sergen'e itibar suikasti yaparak son kozlarını oynuyorlar. Tek hedefleri kendilerini bir şekilde temize çıkararak görevlerine rahatca devam etmek. Ne yazık ki hala bunu göremeyen bir çok naif Taraftarımız var, içimizdeki Irlandalılardan hariç. Başkan ve Yönetim Insanları uyutmaya devam etmek için çırpınıyor. Bunların çoğu 'düzenin' adamları. Kısa vadede Beşiktaş'ın zararına da olsa artık Sergen Hoca'nın çıkıp gerçekleri anlatması çok önemli. Anlatmalı ki Taraftar bilinçlensin ve ilerde bu kadar kolayca kandırılamasın.

Çevrimdışı savaş altay