2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274155 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ali ece'ye fb muhabirleri ile hareket ediyor imasinda bulunacaksiniz ondan sonra haddi ben asacagim? Iyiymis..
Yasi yetmeyenler bolumu ise sizin icin degildi zaten. Sizin yasinizi biliyorum ben..

Şu kulüpten ihraç edilen Ali Ece mi ?

Çevrimiçi sefaköykartali

Çağdaş'ın sözleşmesi devam ediyor Alanyaspor ile.

Geçen sene Welinton'un almak için 3 genç oyuncu verdiler, bu sene Çağdaş'ı almak için komple U-19'u verirler artık.
Farketmez. Çağdaşa ŞL arenasına çık diyeceğiz, aradaki fesih bedelini kendi öder yine gelir. Sergen Hoca farkında değil ama ilk kez Avrupa arenasına çıkacak. Eğer avrupada hoca olma istegi varsa daha kariyerinin bu kadar başında para muhabbeti yapması iyi değil. Ucuza çalışsın demiyorum ama adamlar sana para vermiyor değiller, başarılı ol 15 milyon primin var, bu bir meydan okumadır. Garanti 15 ini de al alma demiyorum. Ama oturup daha cok garanti para istemek, çok kötü gözüküyor, hele kendisi ben para konuşmam dediği için.

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimiçi sefaköykartali

Basında medyada Ergin Aslan haricinde ciddiye alınacak bir tane adam yoktur benim gözümde.

Velev ki Ali Ece'nin söylediği rakamlar doğru. Yönetim böyle bir teklif yaptı, Sergen Yalçın para hırsından kabul etmedi, Sergen Yalçın paragöz ise neden 1 yıllık sözleşmede ısrar ediyor. Yapardı Abdullah Avcı gibi üç yıllık sözleşme, haydi beyler yapılanıyoruz falan der keyfine bakardı.

Diğer taraftan Ali Ece'nin bunu hangi saikle açık ettiği sorusu akla geliyor, bin tane muhabir var bunu yazan bir Fenerbahçe muhabiri, bir de Ali Ece.

Samimi Beşiktaşlı adam ses etmez, sonuçlanmasını beklerdi şu sürecin, bu teklifin açık edilmesi kime yarıyor.
Ali Ece pazarlık mevzusunun başından beri hocadan yana yalnız. İstediği paralar hakkıdır, anlaşılsın imzalansın diyor haftalardır. Teklifi de kötü bir şekilde açıklamadı. Lisans mevzusu yüzünden Tffye çok sinirliydi, yöneticilerle hoca arasında bahsedildiği kadar bir mevzu olmadığını vurgulamaya çalıştı. Teklifi de yönetimi arayıp onay alıp söyledi. Hocanın reddetmediğini, biraz daha garanti olabilir mi dediğini söyledi. Artniyetli olduğunu düşünmüyorum şahsen.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://ortacizgi.com/ali-ecenin-besiktas-kongre-uyeligi-askiya-alindi-sert-tepki-gosterdi

Haberi okudum. Murat Özen ve Ertan harici başkalarına güvenmem ben.
Attığın haberde yanlış bir şey yok bu arada. Parasını yatırdığı üyeliğin iptal olduğunu söylemiş adam.  Yani haklı. Sanki şeytanlık yapmış da üyeliği iptal edilmiş gibi yazmana gerek yok.

Çevrimdışı savaş altay

https://ortacizgi.com/ali-ecenin-besiktas-kongre-uyeligi-askiya-alindi-sert-tepki-gosterdi

Haberi okudum. Murat Özen ve Ertan harici başkalarına güvenmem ben.
Ya istedigin ismi takip edebilirsin, guvenmedigin birisini neden takip edeceksin zaten.

Attığın haberde yanlış bir şey yok bu arada. Parasını yatırdığı üyeliğin iptal olduğunu söylemiş adam.  Yani haklı. Sanki şeytanlık yapmış da üyeliği iptal edilmiş gibi yazmana gerek yok.

Demekki bir olaylar var. Parasının yatırdığı üyelik neden iptal olsun??? Kulüp manyak mı para aldığı birisini çıkartsın. Demekki başka bir şeyler var. Ali Ece ne zaman görsem renkli güzeller zaten. İçimizdeki hainlerden biri sadece.

Çevrimdışı mrred

Bir de bu taraftarı anlamıyorum. Pambıkören gibi tiplere kalacağız haberleri yok. Serveti şaibelerle dolu adam ve onun babası Beşiktaş'ı

yönetmesin kardeşim. Böyle adamların bizde işi olmamalı. Yönetici önce dürüst olacak. Hakeme karşı konuşmamış falan bunlar

yönetimi eleştirmek için geçerli sebepler değil. Kimse benim babamın oğlu değil bu yöneticilerde en ufak bir şaibe akçeli iş falan

olursa bunlar da gitmeli. He bu arada Serdar Ali ve Ali Ece'nin yönetimdeki adamlara yanlamalarının sebebi tamamen duygusal

adamlar bunlara transfer haberi falan verecek bunlar onun derdinde. O yüzden arayı iyi tutmak istiyorlar. Kimse masum falan

değil.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Demekki bir olaylar var. Parasının yatırdığı üyelik neden iptal olsun??? Kulüp manyak mı para aldığı birisini çıkartsın. Demekki başka bir şeyler var. Ali Ece ne zaman görsem renkli güzeller zaten. İçimizdeki hainlerden biri sadece.
Kulüp üyeliğinin iptal edilmesi idari bir karar. İsterse iptal davası açıp dönebilir. Belki de dava açmıştır. Kulüpten ihraç sebebine

bakmak lazım. Neden ihraç oldu ona göre bir değerlendirme yapılabilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Anladım abi ama demek istediğim çok ufak detaylar bunlar.

"şeytan" ayrıntı da gizlidir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ali Ece pazarlık mevzusunun başından beri hocadan yana yalnız. İstediği paralar hakkıdır, anlaşılsın imzalansın diyor haftalardır. Teklifi de kötü bir şekilde açıklamadı. Lisans mevzusu yüzünden Tffye çok sinirliydi, yöneticilerle hoca arasında bahsedildiği kadar bir mevzu olmadığını vurgulamaya çalıştı. Teklifi de yönetimi arayıp onay alıp söyledi. Hocanın reddetmediğini, biraz daha garanti olabilir mi dediğini söyledi. Artniyetli olduğunu düşünmüyorum şahsen.
Bana göre bu paralar bile çok fakat yönetim onayladıysa bize kabul etmek düşer. Yapacak bir şey yok. Alan razı satan razı.

Sonuçta genel kurulun seçtiği bir başkan var . Aldığı kararların hesabını o verecek.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Farketmez. Çağdaşa ŞL arenasına çık diyeceğiz, aradaki fesih bedelini kendi öder yine gelir. Sergen Hoca farkında değil ama ilk kez Avrupa arenasına çıkacak. Eğer avrupada hoca olma istegi varsa daha kariyerinin bu kadar başında para muhabbeti yapması iyi değil. Ucuza çalışsın demiyorum ama adamlar sana para vermiyor değiller, başarılı ol 15 milyon primin var, bu bir meydan okumadır. Garanti 15 ini de al alma demiyorum. Ama oturup daha cok garanti para istemek, çok kötü gözüküyor, hele kendisi ben para konuşmam dediği için.

ŞL arenasına çıkacak da, iddialı kadro vaad etmezsen gelmez adam.

Ertuğrul hala Liverpool maçıyla anılıyor işte.

Haberler doğruysa, Sergen'in istediği para saçma. Ama diğer şeylerde olduğu gibi bunda da B planı yok yönetimin. Sergen'le anlaşmazlarsa, 1 ay daha teknik direktör bulamazlar bence
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2021, 15:22:00 tuncaboylu ]

Ligimizde "şeytan"lar başarılı olabiliyor. Yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı savaş altay

Vizyonuna hayran kaldim. Bir futbol yorumcusuna meslegi geregi futbol guzelliyor diye hain ilan etmek iste ancak sizin gibilerin isi. Sen kimsin, ali ece hakkinda konusmak kim.. Ihrac yok, askiya alinmasi durumu var, sebebini de kendi acikladi. Youtube'dan bulabilirsin. Bu cahillige link bile paylasmam. Kendin ara kendin bul.
Bir de bize arabesk diyorlar 😆 Mezbaya ceviriyorsunuz ortaligi ve bunu besiktas adina yapiyorsunuz. Benlik bir isin kalmadi simdilik, cevabini ara, sifani bul ama su notu senden esirgemiyim; sadece ali ece'nin basina gelen bir durum da degil bu. Bayagi bir uye yasadi bu sikintiyi.

Vizyonuna hayran kaldim. Bir futbol yorumcusuna meslegi geregi futbol guzelliyor diye hain ilan etmek iste ancak sizin gibilerin isi. Sen kimsin, ali ece hakkinda konusmak kim.. Ihrac yok, askiya alinmasi durumu var, sebebini de kendi acikladi. Youtube'dan bulabilirsin. Bu cahillige link bile paylasmam. Kendin ara kendin bul.
Bir de bize arabesk diyorlar 😆 Mezbaya ceviriyorsunuz ortaligi ve bunu besiktas adina yapiyorsunuz. Benlik bir isin kalmadi simdilik, cevabini ara, sifani bul ama su notu senden esirgemiyim; sadece ali ece'nin basina gelen bir durum da degil bu. Bayagi bir uye yasadi bu sikintiyi.

Renkli güzellemesi futbol güzellemesine nasıl dödnü. Renklilerde futbol mu var futbol güzellesin. Baya baya şakşakçılığını yapıyor. Doğru yaptığı şeyleri söylemek başka güzellemek başka.

Çevrimdışı Erman1903

Ali Ece'nin en sevdiği işlerden biri de renklilerin (özellikle Fener) futbolcuları piyasaya çıkacağı vakit Muriç 25M, Altay 20M, Ozan Tufan 30M diye en önde bayrak sallayanlardan olmaktır. Sıra bizim futbolculara gelince Rus pazarı, kapanın elinde kalır... Performansı yerlerde sürünen sevdiği futbolcuları kulübe önerir, Her transfer dönemi sekmez; kulübün zararına, kitleleri yanlış yönlendirecek şekilde konuşur. Keşke medyada bunun gibi şorolop bir yüzümüz olacağına Uğur Melekemiz falan olsaydı.

M. Denizli zamanında bu adam için en net yorumu yaptı: İçimizdeki İrlandalılar.

Çevrimdışı mrred

Ali Ece'nin en sevdiği işlerden biri de renklilerin (özellikle Fener) futbolcuları piyasaya çıkacağı vakit Muriç 25M, Altay 20M, Ozan Tufan 30M diye en önde bayrak sallayanlardan olmaktır. Sıra bizim futbolculara gelince Rus pazarı, kapanın elinde kalır... Performansı yerlerde sürünen sevdiği futbolcuları kulübe önerir, Her transfer dönemi sekmez; kulübün zararına, kitleleri yanlış yönlendirecek şekilde konuşur. Keşke medyada bunun gibi şorolop bir yüzümüz olacağına Uğur Melekemiz falan olsaydı.

M. Denizli zamanında bu adam için en net yorumu yaptı: İçimizdeki İrlandalılar.
30 milyon ile ilgili haberin kaynağı sadece Ali Ece değil.

Bülent Uslu ve Murat Özen de var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

30 milyon ile ilgili haberin kaynağı sadece Ali Ece değil.

Bülent Uslu ve Murat Özen de var.

Ben ondan bahsetmiyorum, haberi doğru olabilir. Kendisine söyleneni yanlış aksettirecek hali yok. Bana göre burada tuzağa düştü ama suçlu o değil - onun üzerinden Beşiktaş taraftarını bilgilendirme gafletine düşen yönetim. Kulübün iletişimi basındaki adamlara kaldı. 3M diyorsa basar reddi yollar, basın açıklamanı yaparsın. Sakız gibi uzattılar 35 gün oldu.

Çevrimdışı savaş altay

Ben ondan bahsetmiyorum, haberi doğru olabilir. Kendisine söyleneni yanlış aksettirecek hali yok. Bana göre burada tuzağa düştü ama suçlu o değil - onun üzerinden Beşiktaş taraftarını bilgilendirme gafletine düşen yönetim. Kulübün iletişimi basındaki adamlara kaldı. 3M diyorsa basar reddi yollar, basın açıklamanı yaparsın. Sakız gibi uzattılar 35 gün oldu.
Yonetimin kafasinda ne vardi bilemeyiz fakat bilgiyi paylasti diye neden tuzaga dusmus olsunki? Masadan ayrilmamislar henuz, resmi aciklama yapmaya kalksan sergen'e ayip. Sergen de kendi basini ile hareket ediyormus. Garip bir durum yok sanki burada. Yonetim, sergen ile anlasilamamasi durumunda hedef olacagini bildiginden boyle yapiyor olabilir. Seffaf yurutuyor sureci ve masadan anlasma olsun, olmasin temiz bir sekilde kalkmak istiyor olabilir.

Çevrimdışı mrred

Demek ki yönetim de gerçekten anlaşmak istiyor fakat kendi şartları ile anlaşmak istiyor. Ya da B planları yok ve taraftardan

çekiniyorlar
The great gig in the sky

Çevrimdışı Akil Emre

Kimin ne istediğinden bağımsız olarak , bize bu sene hertürlü zorluğa rağmen şampiyon yapmış hocanın yanındayım.

Daha önceki demeç ve hareketleri sebebiyle bizi vasata alıştırmaya çalışan yönetim silkinsin , başarıyı büyütmek için çabalasın, marka değerimiz nasıl artar diye kafa yorsun, hep söylediğim gibi şampiyonluk törenindeki eforlarını şampiyon takıma yakışacak şekilde devam ettirmelerini bekliyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Yonetimin kafasinda ne vardi bilemeyiz fakat bilgiyi paylasti diye neden tuzaga dusmus olsunki? Masadan ayrilmamislar henuz, resmi aciklama yapmaya kalksan sergen'e ayip. Sergen de kendi basini ile hareket ediyormus. Garip bir durum yok sanki burada. Yonetim, sergen ile anlasilamamasi durumunda hedef olacagini bildiginden boyle yapiyor olabilir. Seffaf yurutuyor sureci ve masadan anlasma olsun, olmasin temiz bir sekilde kalkmak istiyor olabilir.

Demek ki yönetim de gerçekten anlaşmak istiyor fakat kendi şartları ile anlaşmak istiyor. Ya da B planları yok ve taraftardan

çekiniyorlar

Bir gazeteci olarak değil ama Beşiktaş'lı olarak bana göre tuzağa düştü, çünkü bu olayın futbol medyasına direkt olarak düşmesindeki aracı olmuş oldu. 1-2 hafta değil 35 gün geçmiş aradan, bu durum medyaya meze olmaktan çıktı ve ana yemek haline geldi, isteyerek veya istemeyerek yemeği servis eden kişi oldu. Şu an yönetim de hoca da artık işin bokunu çıkarmış durumdalar, herkes kendini sağlama almanın peşinde. İşi buraya getirmeyeceklerdi, iki taraf da haber falan yaptırıyor. Medeni bir şekilde anlaşmaya çalışacak, olmuyorsa medeni bir şekilde yollarına gideceklerdi. Büyük olan kulüp, sen küçüğe düzgün yaklaşsan hoca da bu işlere girmez, son derece medeni bir açıklama yaparsın-hocan da aynı şekilde çıkar kulübün menfaatleri için yolları ayırma kararı aldık, yönetimimize başkanımıza yaklaşımı dolayısıyla teşekkür ediyoruz, bu tam olarak bir ayrılık değil, doğru zaman geldiğinde tekrar buluşabiliriz vb güzel bir açıklama yapar biter gider.

Çevrimdışı savaş altay

Renkli güzellemesi futbol güzellemesine nasıl dödnü. Renklilerde futbol mu var futbol güzellesin. Baya baya şakşakçılığını yapıyor. Doğru yaptığı şeyleri söylemek başka güzellemek başka.
Dedigim gibi senin bakis acin, senin vizyon'un..
@Nartallo abi'ye gore de samimiyetsiz besiktasli ve bize tuzak kuracak medya ordusu ile hareket edecek kadar da akli bulunmayan birisiymis.
Hatalari, kusurlari olabilir her insanin ama bizim guvendigimiz, burada paylastigimiz kaynaga bu ithamlari yaparken dolayli, dolaysiz bize de hakaret etmis bulunuyorsunuz. Bir de isin bu kismi var. Takip edenler otomatik sizin gorduklerinizi goremeyenler olmus oluyor. Renkli saksakcisi ve hain'in birini muhatap aliyoruz yani oyle mi?
Neyse bu konu burada kapansin. Sanirim ben derdimi acik kapi birakmaksizin anlattigimi dusunuyorum.

Çevrimdışı sozkul

Kulüpten adam atmak kolay bir iş değil. Disiplin kuruluna verilmiş olsa haber olurdu.
Rahmi Koç'un bile üyeliği düştü iki yıl üst üste aidat ödemediği için. Sonra geri aldılar galiba nasıl yaptılar bilmiyorum.