2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2270854 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfer yaparken bir futbolcuya ortalama 3 yıl kontrat bağlarsın. Nsakala ve Welintona olduğu gibi. Kimseye şeytani bir profil çizmiyoruz sergen karşıtı da değilim. Önceki yazdıklarımda bu konuds yönetimi de çok sert eleştirdim zaten. Sergen para istemiyor, transferde tam yetki istemiyor, e o zaman neyin pazarlığı dönüyor bir aydır. Yönetim aleyhinde çıkan tüm haberlere atlıyorsun, başka tarafla ilgili bir haber çıkınca nereden belli? Objektif olmak bu kadar zor değil.

N'sakala ile 2 yıllık sözleşme imzalandı, onun da sözleşmesi bitiyor seneye.

Bu yönetim geçen sene 12 tane adam transfer etti ve sadece 2 tanesi ile 3 yıllık sözleşme imzaladı (Welinton, Atakan)

Yönetim aleyhinde ne haber çıkıyor da atlıyorum mesela?

Eleştirdiğim şeyler belli.

Sergen'le 1 aydır sözleşme yenilenememesi,
Salih'in hala açıklanmaması,
Rosier'in başka takımlara sinyal göndermeye baslaması,
Aboubakar'ın hatalı sözleşme yüzünden bonservis kazandırmadan bedava kaçması.
Oyuncularla sözleşme yenilemelerin kangrene dönmesi

Öncesine dönersek;
Ruiz'e tazminat,
1.250 milyon maliyetle Montero,
Üç otuz hesapla kaçan Gökdeniz,
Cenk'e 4 ay için 1 milyon Euro verip faydalanamamak,
Yönetim hatası yüzünden UEFA'nın önümüzdeki seneki gelirlerimizin %15'ine el koyması,(5 milyon Euro kaybedebiliriz bu yüzden)

Bunlar çıkan haberler mi, olan şeyler mi?

Neyi eleştiriyorum ben?
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2021, 09:28:06 tuncaboylu ]

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/PozitifSport/status/1406375119182774275

https://twitter.com/PozitifSport/status/1406376612241854470

https://twitter.com/PozitifSport/status/1406381774830243840
Bu konuda haklı da sezon sonu kendisi Ghezzalı 10 dk telefondan izledim hemen getirin dedim falan dedi. Yani aşırı profesyonel bi komite olmadığı, kendisinin de bunun içinde olduğu çok bariz. Kendi önerdiği welinton nsakala ve mensah da alındı, hoca istedi dendi kimse aşırı tepki vermedi. Hocanın istemediği kimse alınmadı zaten, yollananlara da hoca izin verdi. Bir tek hulk yerine cenk tosun alındı diye mi 1 aydır bekliyoruz yani?

Çevrimdışı kaan1903

Çevrimdışı tuncaboylu

1 ay boyunca anlaşamazsan elin Marsilyası gelir kapar 

https://twitter.com/ekremkonur/status/1406496077872865283
Bu fiyatlar doğruysa, Rosier'i alamayacağımız da aşikar..

Biz 2.5 milyon + KDV, 3 milyon + ÖTV, 4 milyon hayatta vermemek lazım derken, 7 veren çıkmış bile.

Ghezzal'dan hiç umudum yoktu, ama bir ihtimal Rosier kalabilir diyordum.

Neyse, şu sağ bek listesini bir daha paylaşın da adam seçelim.

Su Svensson'u alsınlar bari, sözleşmesi elinde en iyi sağ beklerden biri.

Çevrimiçi sefaköykartali

N'sakala ile 2 yıllık sözleşme imzalandı, onun da sözleşmesi bitiyor seneye.

Bu yönetim geçen sene 12 tane adam transfer etti ve sadece 2 tanesi ile 3 yıllık sözleşme imzaladı (Welinton, Atakan)

Yönetim aleyhinde ne haber çıkıyor da atlıyorum mesela?

Eleştirdiğim şeyler belli.

Sergen'le 1 aydır sözleşme yenilenememesi,
Salih'in hala açıklanmaması,
Rosier'in başka takımlara sinyal göndermeye baslaması,
Aboubakar'ın hatalı sözleşme yüzünden bonservis kazandırmadan bedava kaçması.
Oyuncularla sözleşme yenilemelerin kangrene dönmesi

Öncesine dönersek;
Ruiz'e tazminat,
1.250 milyon maliyetle Montero,
Üç otuz hesapla kaçan Gökdeniz,
Cenk'e 4 ay için 1 milyon Euro verip faydalanamamak,
Yönetim hatası yüzünden UEFA'nın önümüzdeki seneki gelirlerimizin %15'ine el koyması,(5 milyon Euro kaybedebiliriz bu yüzden)

Bunlar çıkan haberler mi, olan şeyler mi?

Neyi eleştiriyorum ben?
Welintonla da 3 imzalandı. Yeni bir transferde ortalama 3 yıl oluyor diyorum. Yani 1 yıl kalıp, yetki isteyip -ki haber doğruysa- 3 yıllık kadro planlamasını dünyanın hiçbir yerinde kimseye vermezler, çıkmış hoca tam yetkiyi hakediyor diyorsun. Hangi transferle, welinton-nsakala-mensah transferleriyle mi bunu kanıtladı. Hoca çok iyi bir hoca, ancak yaptırdığı transferlerin hiçbiri süper olmadı, idare ettiler. Şenol Hoca da çok iyi bir hocaydı ama transfer konusunda iyi değildi, bunu bildiği için de isim bile vermiyordu. Hocanın tam yetkiyi hakettiği falan yok, hele 1 yıl sözleşmeyle hiç yok. Ghezzalı Rosier i getiren adamlara şans, bal diyorsunuz, hocanın getirdiklerine bakıp tam yetkiyi hak ediyor diyorsunuz. Bu ne tutarsızlık? İkisinin de tam yetkisi falan olmamalı, ortak noktada anlaşılıp öyle yapılmalı. Hangi taraf ego yapıyor, sorun çıkarıyor 1 aydır bizi geciktiriyorsa versin istifasını bakalım önümüze. Yönetici de bulunur, hoca da bulunur, oyuncu da bulunur.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2021, 09:56:27 sefaköykartali ]

Çevrimiçi sefaköykartali

1 ay boyunca anlaşamazsan elin Marsilyası gelir kapar 

https://twitter.com/ekremkonur/status/1406496077872865283
Adama gelen teklif 7 milyon, bizim yaptığımız teklif 2.5 + 1.5 falan. İstersen 1 hafta içinde konuş yine alamazsın, istersen 3 yıl uğraş masada diğer teklifler varken yine alamazsın. Oyuncunun ekstra bir çaba gösterip diğer teklifleri reddetmesi lazım, arabistan falan neyse de Marsilyayı niye reddetsin? Zaten bu teklif gelirse kulübü de verir, oyuncu da imzalar. Bizim sağ beke 7 milyon verme ihtimalimiz yok. Bunun beklemeyle bi alakası yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adama gelen teklif 7 milyon, bizim yaptığımız teklif 2.5 + 1.5 falan. İstersen 1 hafta içinde konuş yine alamazsın, istersen 3 yıl uğraş masada diğer teklifler varken yine alamazsın. Oyuncunun ekstra bir çaba gösterip diğer teklifleri reddetmesi lazım, arabistan falan neyse de Marsilyayı niye reddetsin? Zaten bu teklif gelirse kulübü de verir, oyuncu da imzalar. Bizim sağ beke 7 milyon verme ihtimalimiz yok. Bunun beklemeyle bi alakası yok.
Zaten oyuncunun böyle bir piyasası varsa sen beklemesen takımı bekletir daha fazla teklif dinleyip satmak için  :tabe: Ayrıca sağ bek transferi şu an önceliklerimizi sıraladığımızda ilk sıralarda gelmez. 10-12 transfere ihtiyacımız var ama biz hala herhangi bir adım atmadık. Yönetim kesinlikle ders çıkartmamış. Yine kampı boşa yapacağız gibi görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Welintonla da 3 imzalandı. Yeni bir transferde ortalama 3 yıl oluyor diyorum. Yani 1 yıl kalıp, yetki isteyip -ki haber doğruysa- 3 yıllık kadro planlamasını dünyanın hiçbir yerinde kimseye vermezler, çıkmış hoca tam yetkiyi hakediyor diyorsun. Hangi transferle, welinton-nsakala-mensah transferleriyle mi bunu kanıtladı. Hoca çok iyi bir hoca, ancak yaptırdığı transferlerin hiçbiri süper olmadı, idare ettiler. Şenol Hoca da çok iyi bir hocaydı ama transfer konusunda iyi değildi, bunu bildiği için de isim bile vermiyordu. Hocanın tam yetkiyi hakettiği falan yok, hele 1 yıl sözleşmeyle hiç yok. Ghezzalı Rosier i getiren adamlara şans, bal diyorsunuz, hocanın getirdiklerine bakıp tam yetkiyi hak ediyor diyorsunuz. Bu ne tutarsızlık? İkisinin de tam yetkisi falan olmamalı, ortak noktada anlaşılıp öyle yapılmalı. Hangi taraf ego yapıyor, sorun çıkarıyor 1 aydır bizi geciktiriyorsa versin istifasını bakalım önümüze. Yönetici de bulunur, hoca da bulunur, oyuncu da bulunur.

Sana sayılar ile anlatıyorum

12 transferde
2'si ile 3 yıllık
Biriyle 2.5 yıllık
Biriyle 2 yıllık
8 tanesiyle 1 yıllık sözleşme imzaladık.

Nasıl bir ortalama çıkıyor, hesaplar mısın?

Ortada uzun ya da orta vadeli bir kadro planlaması falan yok, günü kurtarmak için debelenen bir yönetim var.

Ghezzal'ın gelmesi şans, ne koyalım adını? Mandzukic'in menajeri "help us" çağrımıza olumlu yanıt verse, o geliyordu. Mandzukic ne alaka, Ghezzal ne alaka?

Sergen'in tek yetkili olmak istediği falan yok, adam transferleri televizyondan izlemek istemiyorum diyor işte. Bundan doğal bir şey mi var?

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz "Kiralarken opsiyon koydurmamız lazımdı" derken, o iş öyle olmuyor diyenler vardı.

Onlar izah ederse, daha iyi olur

Çevrimiçi sefaköykartali

Zaten oyuncunun böyle bir piyasası varsa sen beklemesen takımı bekletir daha fazla teklif dinleyip satmak için  :tabe: Ayrıca sağ bek transferi şu an önceliklerimizi sıraladığımızda ilk sıralarda gelmez. 10-12 transfere ihtiyacımız var ama biz hala herhangi bir adım atmadık. Yönetim kesinlikle ders çıkartmamış. Yine kampı boşa yapacağız gibi görünüyor.
Öncelik sırasına göre santrafor, sağ kanat, 10 numara, stoper ve sağ bek bence. Larin giderse sol kanat, Ersin giderse kaleci diye devam ediyor. Rotasyona forvet, kanat ve 10 numara lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Lens geliyor neyse ki, bir kaç maç sağ bek oynatırız kampta.

Çevrimdışı kaan1903

Son haberlere göre Rosier ile 3,5-4 m arası bir rakama anlaşılmaya yakındı kendisi de kalmak için epey özel çaba gösterdi hergün Beşiktaş’la ilgili hikaye fotoğraf vs. paylaştı . Çocuk burda bir ay bodrumda tatil yaparken yönetimden biri yanına gitmiş midir merak etme seni alacağız vs. diye dün yayında da dediler Ghezzal falan Sergen Hocayı bekliyorlar kalırsa kalacaklar diye sen hocanla 35 gündür anlaşamamışsın futbolcularda belirsizlikten sıkılmıştır  hadi Rosieri geç Atiba Töre Salih Utku bunlar niye açıklanmıyor .neyse uzatmayayım bu para maaş mevzularından hocayı itibarsızlaştırma  çabalarından hoca epey rahatsız olmuş akşama kadar olumlu olumsuz dönün demiş şartları sunmuş en geç yarın belli olur ak kara

Çevrimiçi sefaköykartali

Sana sayılar ile anlatıyorum

12 transferde
2'si ile 3 yıllık
Biriyle 2.5 yıllık
Biriyle 2 yıllık
8 tanesiyle 1 yıllık sözleşme imzaladık.

Nasıl bir ortalama çıkıyor, hesaplar mısın?

Ortada uzun ya da orta vadeli bir kadro planlaması falan yok, günü kurtarmak için debelenen bir yönetim var.

Ghezzal'ın gelmesi şans, ne koyalım adını? Mandzukic'in menajeri "help us" çağrımıza olumlu yanıt verse, o geliyordu. Mandzukic ne alaka, Ghezzal ne alaka?

Sergen'in tek yetkili olmak istediği falan yok, adam transferleri televizyondan izlemek istemiyorum diyor işte. Bundan doğal bir şey mi var?
Ben de sana tane tane anlatıyorum. Söylediklerine yanlış diyen yok. Geçen sezon gibi olmasın diye bu sezon daha iyi sözleşmeler yapmamız lazım zaten. Şapkadan tavşan çıkartmak yerine ayakları yere sağlam basan bir takım kurmak için de süresini uzun tutacaksın ki daha kaliteli oyuncu alabilesin. Yoksa her sene kiralık adamlarla günü geçirip dururuz. Sen yazdın ki hoca tam yetkiyi hak ediyor. Ben de diyorum ki hangi transferiyle bunu kanıtladı, üstelik 1 yıl sözleşme istiyor. Buna verdiğin makul bi cevap yok. Hoca istemiyorsa niye tam yetki hakediyor diyorsun yahu? Sen hakediyor diyorsan da neye dayanarak bunu soruyorum? Bütün eleştirim hocanın tam yetki haketmesi yorumuna. Bu kadar basit.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de sana tane tane anlatıyorum. Söylediklerine yanlış diyen yok. Geçen sezon gibi olmasın diye bu sezon daha iyi sözleşmeler yapmamız lazım zaten. Şapkadan tavşan çıkartmak yerine ayakları yere sağlam basan bir takım kurmak için de süresini uzun tutacaksın ki daha kaliteli oyuncu alabilesin. Yoksa her sene kiralık adamlarla günü geçirip dururuz. Sen yazdın ki hoca tam yetkiyi hak ediyor. Ben de diyorum ki hangi transferiyle bunu kanıtladı, üstelik 1 yıl sözleşme istiyor. Buna verdiğin makul bi cevap yok. Hoca istemiyorsa niye tam yetki hakediyor diyorsun yahu? Sen hakediyor diyorsan da neye dayanarak bunu soruyorum? Bütün eleştirim hocanın tam yetki haketmesi yorumuna. Bu kadar basit.

Bu yönetim varken daha farklı sözleşmeler yapılmayacak, benim sana demeye çalıştığım da bu.

Larin'e 1 senelik sözleşme uzatma teklifi yapıyor adamlar işte, tek amaçları 1 sene daha idare etmek.

Kiralık adamlarla günü geçirmeye devam edecekler işte.

Yönetimde "Tamam şampiyon olduk, bu sene daha uzun vadeli plan yapalım" diye bir hareketlenme yok.

Sergen'e 3 yıllık sözleşme önerdiklerine inanmıyorum o yüzden. 25 kişilik kadroda 3 sene sonra sözleşmesi bitecek sadece 2 oyuncu var, Atakan ve Hasic.

Ersin'in Rıdvan'ın bile sözleşmeleri 2 sene sonra bitiyor, gör bak seneye onları da bedava kaçırma stresi yaşayacağız.

Adamlar sanki 2023'te dünyanın sonu gelecekmiş gibi bir duyum almışlar, o tarihten öte sözleşme vermiyorlar.

Hoca tam yetki hakediyor demedim, zaten istemiyor da. Dönüp bir daha oku yazılanları. Aynı şeyleri defalarca yazmak istemiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lens geliyor neyse ki, bir kaç maç sağ bek oynatırız kampta.
Douglas diye bir oyuncumuz vardı. O da dönüyor  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Douglas diye bir oyuncumuz vardı. O da dönüyor  :ebebe:
O zaten gitmemişti sanırım, bir yerlerde saklanıyor olabilir.

Çevrimdışı Akil Emre

Heralde şampiyon olup son 1 ayda sürecin bukadar kötü yönetildiği bir klup yoktur. İlk işim şampiyonluk sonrası forma almak oldu, hatta yeni sezon formasını da almak için bekliyorum, en çoşkulu olduğumuz dönemde kartal yuvasındaki satışlar nedir ve gelir arttırmak için neler yapıldı merak ediyorum.
Hocadan bağımsız eğer en iyi yerli konumundaki Salih ile anlaştıysan açıklama yapbiraz zaman kazan o da yok malesef, en az 10 transfer lazım ve somut hiçbir adım yok . Kimse limit euro kuru falan demesin şampiyon olduğumuz sezon sonrasında, bu bu sezonun mazereti olamaz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu yönetim varken daha farklı sözleşmeler yapılmayacak, benim sana demeye çalıştığım da bu.

Larin'e 1 senelik sözleşme uzatma teklifi yapıyor adamlar işte, tek amaçları 1 sene daha idare etmek.

Kiralık adamlarla günü geçirmeye devam edecekler işte.

Yönetimde "Tamam şampiyon olduk, bu sene daha uzun vadeli plan yapalım" diye bir hareketlenme yok.

Sergen'e 3 yıllık sözleşme önerdiklerine inanmıyorum o yüzden. 25 kişilik kadroda 3 sene sonra sözleşmesi bitecek sadece 2 oyuncu var, Atakan ve Hasic.

Ersin'in Rıdvan'ın bile sözleşmeleri 2 sene sonra bitiyor, gör bak seneye onları da bedava kaçırma stresi yaşayacağız.

Adamlar sanki 2023'te dünyanın sonu gelecekmiş gibi bir duyum almışlar, o tarihten öte sözleşme vermiyorlar.

Hoca tam yetki hakediyor demedim, zaten istemiyor da. Dönüp bir daha oku yazılanları. Aynı şeyleri defalarca yazmak istemiyorum.

Adam yetkiyi hakediyor mu, evet ediyor. İstediği Hulk yerine sakat Cenk'i aldılar, Aboubakar'la yaptıkları alengirli sözleşme yüzünden, Sergen ligin son bölümünde onu da oynatamadı. Yetki istemesinde bir mahsur mu var?

Biraderim Sergen 1 yıllık istiyorsa, 1 yıllık versinler.

Adamlar takımın yarısını kiralık oyuncularla doldurdular, 2 senelik sözleşme imzaladıkları oyuncu olmadı daha. (Josef'le bile 1 senelikti, sene ortasında uzattılar)

Sergen'e 3 yıl önermişler güya, Allah bilir son 2 sene bedava yönetmesini teklif etmiş olabilirler.

Burda yazdığın yetkiyi hakediyor ne? Normalde zaten transferde yetkisi var, görüşlerine göre yapılıyor transfer de gidecek oyuncular da. Hulk dışında istemediği olmamış. Sanki hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranmasanız artık. Transfer yetkisini hakettiği falan yok. Çağdaş hocanın yerine kendi kardeşini getirdi.  Liyakatlı bir tercih mi, bence değil. Bu ekibin eline transfer yetkisini vermek çok yanlış olur. Beşiktaş birilerinin babasının çiftliği değil.
Onun yerine hocanın taktiğine uyan, oynatmak istediği futbola uygun oyuncu profilini görüşür, uygun oyuncuları belirlersin, maliyet performans kalite üzerinde hoca-yönetici-scouting hatta oyuncuyu tanıyan takımda başka oyuncu varsa ondan bile tesislerde nasıl, karakteri nasıl vs. gibi bilgi alırsın. Bence bu şekilde yapmalıyız. Benim istediğim senin istediğin hesabıyla ancak kulüp zarar görür.

Çevrimdışı tuncaboylu

Burda yazdığın yetkiyi hakediyor ne? Normalde zaten transferde yetkisi var, görüşlerine göre yapılıyor transfer de gidecek oyuncular da. Hulk dışında istemediği olmamış. Sanki hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranmasanız artık. Transfer yetkisini hakettiği falan yok. Çağdaş hocanın yerine kendi kardeşini getirdi.  Liyakatlı bir tercih mi, bence değil. Bu ekibin eline transfer yetkisini vermek çok yanlış olur. Beşiktaş birilerinin babasının çiftliği değil.
Onun yerine hocanın taktiğine uyan, oynatmak istediği futbola uygun oyuncu profilini görüşür, uygun oyuncuları belirlersin, maliyet performans kalite üzerinde hoca-yönetici-scouting hatta oyuncuyu tanıyan takımda başka oyuncu varsa ondan bile tesislerde nasıl, karakteri nasıl vs. gibi bilgi alırsın. Bence bu şekilde yapmalıyız. Benim istediğim senin istediğin hesabıyla ancak kulüp zarar görür.

Yetkiyi hakediyor, tam yetkiyi değil.

"Tam yetki" diye bir şey dünyada yok, Sergen'in istediği böyle bir şey de değil.

Duyduğumuz kadarı ile Kenan Karaman'ı istemediği halde zorla getirmeye çalışıyorlar. Doğruysa, istemediği adamı neden getiriyorlar?

Adamın istediği adamı alamayabilirsin, ama istemediği adamı almak saçmalıktır.

Benim hesabım basit, transferde teknik direktör ile yönetim koordine çalışacak. Tabii ki her istediğini almak mümkün değil, ama istemediklerini almaya çalışmak anlaşılır bir şey değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Santos Borre muhabbeti vardı bir ara, o da kesildi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu sezon sonunda inanılmaz iyi fırsatımız vardı. O kadroyla inanılmaz performans gösterip şampiyon olduk. Bir rakibimizin başkanı, hocası belli değildi, diğeri de doğru hoca bile bulamıyordu. Yönetimimiz belliydi, hocamız da vardı, tek gereken şampiyonluktan kısa süre sonra oturup şu işi belirlemekti. Elimizde iyi gelir getirecek isimler de vardı. Euro dolayısıyla elimizdeki oyuncuların bazıları ekstra değer de kazanabilirdi. Kadroda ekstra maaş yükü getiren oyuncuları da elden çıkarabilirdik. Hala yapabiliriz ama koskoca 1 ay boşa gitti. Yönetim, hoca hepsi bu konuda hatalılar. Umarım

Bu sezon gerçekten çok kritik. Kadro iskeletini kuracağımız, belki önümüzdeki 3-4 yıl ŞLye sürekli katılacağımız bir döneme girebiliriz. Bunun için aşırı para harcamamıza da gerek olmayacak. Biraz akıl koyacağız, biraz da sinerji. Ama ortada hiç sinerji bırakmadılar. Umarım telafi edebilirler.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

3 yıllık sözleşme teklif edildi ve reddedildi yani, kesin bilgi?

Bak şimdi de "Sergen tek yetkili olmak istememiş" haberleri çıkıyor, kim servis etmişti tek yetkili haberini medyaya?
Çok mide bulandırıcı ucuz manevralar döndürüyor birileri ayıptır yazıktır Beşiktaş'a. Bence bu saatten sonra atılacak imzadan hayır da gelmez. Birbirini gerçekte sevmeyen istemeyen tarafların birlikteliğinden ne hayır gelir ki...

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.