2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2271765 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Rosier'de gidiyor galiba. Marsilya gibi kulübü reddedemezsiniz tarzı bir şey demiş. Ben rosiere 4 m euro fazla olduğunu düşündüğümden o kadar da laf etmesem de yerine daha iyi bir oyuncu gelemeyeceği için bir taraftan da üzülüyorum. Ama yine de yeri dolar sıkıntı değil. Sıkıntı olayları bu kadar uzatmak.

gs başkan değişti pazartesi günü ft geliyor falan diyorlar. Bakın 2 günde td getiriyor.Bizden çok daha fazla moralli, kendilerine güvenmeye başladılar. Biz çifte kupalı halde şuraya bak ne haldeyiz herkes dalmış, twitter burası falan herkes birbirine sallıyor ortalık yangın yeri. Kimse ümitli değil gelecek sezondan ne olacağını bilmiyoruz. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.

Çevrimdışı savaş altay

Kulislerde konuşulan : "Ahmet Nur Çebi'nin Şenol Güneş aşkı kabardı o yüzden Sergen ile anlaşmıyor. "
Kendi acilarindan mantikli. Senol gunes'in onune kimi biraksan adam neyse faydalanmaya bakiyor oyuncudan. Sergen'in de istekleri bitmiyor !!! Senol gunes'i ikna edebilirlerse olur mu olur. Senol gunes'in de form dusuklugu mevcut..

Çevrimdışı Erman1903

Sergen bi suru eksiyi yedikten sonra imza atsa ne olacak. Efsane diye mi bakacagiz yoksa teknik adam diye mi, cevabi belli; personel. Tekrarsa tekrar, uygulamayacagin raconu kesmeyeceksin. Su aciklamam eziyetdir, tabii pazarlik yapacak fakat konusulan(!) paralar, para raconu kesen birisi icin bi hayli yuksek gibi 🙄

Iste, dunya'nin kupalarini kazansan dahi agizdan cikan ile eylemler tutmayinca insanlar sana eksiyi vurabiliyor. Genc arkadaslar ibret alsin bu olaydan.

Şu an her gördüğünüz pazarlık twitine inanmayın bence. Abou'ya bonuslarla epey yüksek bir teklif yapıldı, iki kupa alan hocası da ona yakın bir şey istiyorsa çok da paracı sayılmaz bence. Eğer elimizi biraz çabuk tutsaydık şimdi kimsenin aşırı görmeyeceği güzel bir kontrata imzayı atmıştı hoca. Çok buluyorsan da imzalamayacaksın, basına-rakip taraftara meze etmeyeceksin böyle şeyleri.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2021, 01:30:35 Erman1903 ]

Kendi acilarindan mantikli. Senol gunes'in onune kimi biraksan adam neyse faydalanmaya bakiyor oyuncudan. Sergen'in de istekleri bitmiyor !!! Senol gunes'i ikna edebilirlerse olur mu olur. Senol gunes'in de form dusuklugu mevcut..

Gördük sonra 3 ve 4. sezonlarını. Adam bir taktik-teknik olarak bir düzen kurmuşken tepetakla olduk. Adam hızlı sol stoper istiyordu roco geliyordu falan. En son nasıl yönetime salladığını da gördük şenolun ama kimse foya kesmedi suçu o zamanlar şenol güneşe kesti bileti. Ben burda yalvarmıştım resmen hocaya hocam sus konuşma transfer iste yoksa sonuçta sen kötü olucaksın diye.

Şenol hoca kötü hoca değil ama üstekilerin sözünü çok dinliyor. Yabancı sınırlaması açıklamalarını kimin sözleri olduğunu biliyoruz hadi ona siyasi işler de. Ama renkli lobisi yüzünden kurduğu renkli milli takımının ne hale geldiği ortada. Kimse tınlamıyor milli takımda şenolu falan.

Yönetim takımı yönetmiyor hoca yönetiyor. Hocanın istediği göre kadro kurulmalı tabi. Şenol güneş artık burda olmaz o iş geçti. Milli takımda yaptığı açıklamalarla falan iyice kendisinden soğuttu taraftarı.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yarın ki milli maçta sıfır gol-sıfır puan çektikten sonra o maaş ile durdurmazlar Şenolu orada.
Bulurlar yerine bir adam Şenolu da bize kitlerler.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Shaktar'ın aldıgı iki adam : Lassina Traore :10 M Euro - Pedrinho: 18 M Euro .

Bizim başkan olsa ikisini 8 milyona bağlardı. :D

Çevrimdışı savaş altay

Şu an her gördüğünüz pazarlık twitine inanmayın bence. Abou'ya bonuslarla epey yüksek bir teklif yapıldı, iki kupa alan hocası da ona yakın bir şey istiyorsa çok da paracı sayılmaz bence. Eğer elimizi biraz çabuk tutsaydık şimdi kimsenin aşırı görmeyeceği güzel bir kontrata imzayı atmıştı hoca. Çok buluyorsan da imzalamayacaksın, basına-rakip taraftara meze etmeyeceksin böyle şeyleri.
Oralardan gelen haberler ile ilgilenmiyorum. Hatta transfer haberlerini bile ciddiye almiyorum. Su karmasada detaylara takilan kendine eziyet eder zaten ama bazi gercekler var gibi para konusunda. Su yuzeyinde kabarciklar olustu bir kere. Klup 30 ml verecekse sergen de alacaksa buna kim laf edebilir ama bazi insanlar icin sozun degeri gercekten onemlidir. Agizdan cikar ve kisiye kisilik verir, karsisindakine de bu kisilik yansir. Sen simdi insanlara bir sey yansittin, aksi hareketinde niye boyle tepki gosteriyorlar diyemezsin. Adama carpti aura bir kere, gecmis olsun..

https://twitter.com/PozitifSport/status/1406374128458817540

Sergen  hoca hakkında 3 m euro safsatalarına inanlar buraya bakabilir. Ertan benim gözümde en doğru haberi veren gazetecidir. En çok ona güvenirim. Zaten inanmıyorum ama resmiyete de kavuşturmuş oldum. Tahmin ettiğim gibi hoca kafasına göre transferler yapılmasın isteniyor. Arkandayız hocam, seni yedirmeyeceğiz! Şenol hocanın yapamadığı(yapmadığı) şeye senin gücün yetiyor. Sen böyle devam et, bu yönetim anlayacak.

Çevrimdışı Erman1903

Oralardan gelen haberler ile ilgilenmiyorum. Hatta transfer haberlerini bile ciddiye almiyorum. Su karmasada detaylara takilan kendine eziyet eder zaten ama bazi gercekler var gibi para konusunda. Su yuzeyinde kabarciklar olustu bir kere. Klup 30 ml verecekse sergen de alacaksa buna kim laf edebilir ama bazi insanlar icin sozun degeri gercekten onemlidir. Agizdan cikar ve kisiye kisilik verir, karsisindakine de bu kisilik yansir. Sen simdi insanlara bir sey yansittin, aksi hareketinde niye boyle tepki gosteriyorlar diyemezsin. Adama carpti aura bir kere, gecmis olsun..

Trabzon 35 yaşında oyuncuya 2,2 para veriyor, adama hakkının altında teklif yapılmış iş gerilmiş ya çözecek ya da başka hocayla devam edeceksin bunun dışında bir sürü sorun var hoca ile yönetim arasında ki olmuyor. Yönetimin süreç yönetmeyi bilse ne para ne de başka şey sorun olur, buradan bile anlaşılıyor yönetme gücünün yetersiz olduğu. Hem bakmıyorum diyorsun hem 3m'i söylüyorsun. Sen olayı sadece para olarak görüyorsan bir şey diyemem.

Çevrimdışı savaş altay

Yarın ki milli maçta sıfır gol-sıfır puan çektikten sonra o maaş ile durdurmazlar Şenolu orada.
Bulurlar yerine bir adam Şenolu da bize kitlerler.
Kendi de ayrilmak isteyebilir. Sifir gol, sifir puan ile tamamlarsa.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Kendisi ayrılmaz , fete gibi dolgun tazminat almak var iken öyle bir hareket beklemiyorum ondan.

Çevrimdışı levitate

milli takım konusunda takıntılı, kolay kolay bırakmaz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

o kadar parayı seven biri ayrılacak adam yalan üstüne ylannsöyledi yinede beşiktaşl kontratını tamamadı

Çevrimdışı ferdi1903

Cifte kupa kazanmis hocaya 1,2 milyon euro teklif etmek nedir ulan, ne bu baskan dan nede yönetimden cacik olmaz

Çevrimiçi Necmi

Sergenle sorun para değildir kabul etmeyeceği şartlar öne sürmüşlerdir haberleride yönetiiler sızdırıyordur. Amerikayı yenide keşfetmeye gerek yok bunları daha öncede yaptılar bir sürü haber sızdırdılaraklıyız böyle haklıyız ama sonuç herkese tazminat ödeniyor şimdide ödedikkeri tazminatın faturasını yzpacakları transferlere yüklüyorlar madem paramız yok peki o kadar saçma işlere girip bu kadar tzöinat neden ödettiler transferden elde edeceğimiz tasarufdan çok daha fazlasını tazminat olarak ödüyoruz
Sergen konsuna gelince ödeyemeyeceğin parayı istiyorsa masadan kalkarsın açıklzmanıda yaparsın olmuyor şartlar bu başka hocaya bakacağız dersin hrkesde yanında olur alı aydır hoca sözleşmesinimi tartışacağız.
Aylar önce iş bitti denen salih. Açıklanmadı biz neyi konuşuyoruzki bredi demekki yerlş dınırı gelmiş alabileceğin ennkaliteli yerliyi bile açıklayamıyorsun sorun bence yönetim içirdeki çatışmada

Çevrimiçi Necmi

Kusura bakmayın ios güncellemesi aldığımdan beri klavye saçmalıyor kendim bile ne yazdığımı anlamıyorum

Çevrimdışı ferdi1903

Sergenle sorun para değildir kabul etmeyeceği şartlar öne sürmüşlerdir haberleride yönetiiler sızdırıyordur. Amerikayı yenide keşfetmeye gerek yok bunları daha öncede yaptılar bir sürü haber sızdırdılaraklıyız böyle haklıyız ama sonuç herkese tazminat ödeniyor şimdide ödedikkeri tazminatın faturasını yzpacakları transferlere yüklüyorlar madem paramız yok peki o kadar saçma işlere girip bu kadar tzöinat neden ödettiler transferden elde edeceğimiz tasarufdan çok daha fazlasını tazminat olarak ödüyoruz
Sergen konsuna gelince ödeyemeyeceğin parayı istiyorsa masadan kalkarsın açıklzmanıda yaparsın olmuyor şartlar bu başka hocaya bakacağız dersin hrkesde yanında olur alı aydır hoca sözleşmesinimi tartışacağız.
Aylar önce iş bitti denen salih. Açıklanmadı biz neyi konuşuyoruzki bredi demekki yerlş dınırı gelmiş alabileceğin ennkaliteli yerliyi bile açıklayamıyorsun sorun bence yönetim içirdeki çatışmada
Abi sorun kesinlikle yönetimde ve icinde. Baskan 32 gündür sergenle görüsmemis. Hatda milli mac icin baküye hem hoca hem baskan gitmis orda bile görüsmemisler. Anladim kadariyla baskan ve yöneticiler hocanin sevkini kirmislar. Öle konusuldu gibi hoca ucuk rakamlar istememistir, kulüp icinde mütis bir beceriksizlik ve iletisim özürlülüğü yasaniyor. Cifte sampiyonluk yasamis kulübün hali böylemi olur. Sampiyonlugu bile pazarlayamiyan bir yönetim var karsimizda

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kimse Sergen'i suçlamasın. Bu haberlerin de ortada dolaşan haberlerin nedeni de yönetim. Yönetim kendi içerisinde parça parça olmuş. Bence anca bu işi seçim temizler. Seyirci kimin ne yapttığını görüyor. Sosyal medyadaki yönetimin mamalı hesaplarını da görüyor. Her şey zamanla açıklığa kavuşacak. Umarım bu huzursuzluk çıkaran egolu yöneticiler kendileri giderler. Kimse şampiyonluk kutlamasında en önde yönetici görmek istemiyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Sergen'in 3'er 4'er yıllık sözleşme dağıtma niyeti olduğunu nereden çıkardın?

Kendi kendinize şeytani bir Sergen profili çizip, onu eleştiriyorsunuz.
Transfer yaparken bir futbolcuya ortalama 3 yıl kontrat bağlarsın. Nsakala ve Welintona olduğu gibi. Kimseye şeytani bir profil çizmiyoruz sergen karşıtı da değilim. Önceki yazdıklarımda bu konuds yönetimi de çok sert eleştirdim zaten. Sergen para istemiyor, transferde tam yetki istemiyor, e o zaman neyin pazarlığı dönüyor bir aydır. Yönetim aleyhinde çıkan tüm haberlere atlıyorsun, başka tarafla ilgili bir haber çıkınca nereden belli? Objektif olmak bu kadar zor değil.

Çevrimiçi sefaköykartali

Güzel teklif. Başarı bonuslarının bol olduğu sözleşmeleri seviyorum. Bonus ekleyelim  :tabe:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1406351696956215297
Senelik 2 milyona gelir. Yok canım Costaya bu kadar az para mı vericez, Koitadan 500 bin euro fazla 😅😅😅

Çevrimiçi sefaköykartali

Kimse Sergen'i suçlamasın. Bu haberlerin de ortada dolaşan haberlerin nedeni de yönetim. Yönetim kendi içerisinde parça parça olmuş. Bence anca bu işi seçim temizler. Seyirci kimin ne yapttığını görüyor. Sosyal medyadaki yönetimin mamalı hesaplarını da görüyor. Her şey zamanla açıklığa kavuşacak. Umarım bu huzursuzluk çıkaran egolu yöneticiler kendileri giderler. Kimse şampiyonluk kutlamasında en önde yönetici görmek istemiyor.
Bence de başkanın yapması gereken sürekli göndermeli laf sokan yöneticileri yollamak. Bugün hoca mevzusunda küsen, yarın transferde trip yapar, yeni sözleşme uzatılırken sorun çıkarır. Şöyle takımın menfaati için gelip hizmet edecek 15 tane adam hiçbir yönetimde çıkmıyor. İlla birkaç kişi problem çıkarıyor. Tüm yöneticilerden bahsetmiyorum bazıları işine, görevine bakıyor ama her yönetimde bu oluyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Senelik 2 milyona gelir. Yok canım Costaya bu kadar az para mı vericez, Koitadan 500 bin euro fazla 😅😅😅
Costa ile Koita arasında ne fark var ki  :D Şaka maka yapabileceğimiz en yüksek teklifi yapmışız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence de başkanın yapması gereken sürekli göndermeli laf sokan yöneticileri yollamak. Bugün hoca mevzusunda küsen, yarın transferde trip yapar, yeni sözleşme uzatılırken sorun çıkarır. Şöyle takımın menfaati için gelip hizmet edecek 15 tane adam hiçbir yönetimde çıkmıyor. İlla birkaç kişi problem çıkarıyor. Tüm yöneticilerden bahsetmiyorum bazıları işine, görevine bakıyor ama her yönetimde bu oluyor.
Bu Sergen anlaşması olumlu veya olumsuz sonuçlanınca kimin sorun çıkardığı açığa çıkar zaten. Ben de @Necmi abi gibi istifa görme ihtimalimizin yüksek olduğunu düşünüyorum. Orman dönemi de böyle olmuştu.

Beşiktaş Tarihi
★★★