2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2276999 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

ne zaman girsem yönetim eleştireceğim diye rasyonel olmaktan uzaklaşan, ne dediği belirsiz mesajlar okumaya başladım burada. işin komik yanı yönetimi bir hayli eleştiren ve güvenmeyen biriyim ama 17 yaşında makedon çocuk getirdiler diye yönetim gitsin makedon liginden oyuncu kovalasın anca filan yazmak nedir.  :)  hakikaten ciddi değilsiniz, trollemeye filan çalışıyorsunuz diye düşünmeye başladım. umarım öyledir aksi daha kötü. bir de sezonu ikinci falan tamamlasak kupa finalini şanssızlıktan kaybetsek vs ne olacaktı acaba? iki kupanın üstünden bu kadar az geçmişken bu kadar ümitsiz olmanın bırakın takımın gelişmelerini, futbolla bile ilgisi yok bence.

Çevrimdışı worns

takıma gelirsek sezon planlamasını üç mevkinin tamamen yerli rotasyondan oluşması üzerinden kurmakta fayda var. planlamanın bu yönüne odaklanarak da başlanmalı. olası ersin satışının ardından tecrübeli yabancı kaleci hayallerimiz suya düştü denilebilir. ancak yerli kaleci piyasasında da zorlanacağız. zaten başakşehir'de 1.25 milyon euroluk kontratı olduğunu bildiğim mert günok bu atmosferde kaç isteyecek acaba? rize'li gökhan akkan iddia edildiği kadar parlak bir alternatif değil. günay güvenç'in geçtiğimiz sezon performansını beğeniyordum ama sezon sonuna doğru karıştığı saçma sapan işler ve katıldığı tv programındaki açıklamalarını gördükten sonra oyuncudan soğumadım değil. pek bizim takımı kaldıracak karakterde oyuncu izlenimi vermedi. zaten sözleşmesini de uzatmış.

merkez orta sahada salih transferi gerçekleşirse bir yerli kontenjanlık pozisyon bulacağız gibi.

bu sıkıntılı şartlarda n'sakala teklifi doğruysa rıdvan'ın önümüzdeki sezon için 11 olma ihtimalini yüksek gördüğümden n'sakalayı satıp yerli back upla sol beki kurtarmaya bakabiliriz. gerçi orada da çok seçenek yok. umut meraş sözü edilen paralar etmez, yerli back up ihtiyacını kapatabilir olsa da. uğur çiftçi zaman zaman izlerken beğendiğim bir oyuncuydu. sezonluk performansına hakim değilim ama. senin bir fikrin vardır muhtemelen @Erman1903 ne dersin, iş görür mü rıdvanla. sol bek+merkez orta sahayı en azından cebimize koysak üçüncü pozisyon bir şekilde çıkarılır. 1.ligden soner gönül'ü beğeniyordum ama bizim seviye için soru işareti.

Çevrimiçi Akil Emre

ne zaman girsem yönetim eleştireceğim diye rasyonel olmaktan uzaklaşan, ne dediği belirsiz mesajlar okumaya başladım burada. işin komik yanı yönetimi bir hayli eleştiren ve güvenmeyen biriyim ama 17 yaşında makedon çocuk getirdiler diye yönetim gitsin makedon liginden oyuncu kovalasın anca filan yazmak nedir.  :)  hakikaten ciddi değilsiniz, trollemeye filan çalışıyorsunuz diye düşünmeye başladım. umarım öyledir aksi daha kötü. bir de sezonu ikinci falan tamamlasak kupa finalini şanssızlıktan kaybetsek vs ne olacaktı acaba? iki kupanın üstünden bu kadar az geçmişken bu kadar ümitsiz olmanın bırakın takımın gelişmelerini, futbolla bile ilgisi yok bence.
Bu konuda haklısın, genç ve potansiyelli oyuncular kovalanmalı. Geçen gün u-19 için alınan Awete de beni mutlu etti umarım iş yaparlar. Tek çekincem yabancı sınırı ,potansiyelli bu yabancıların kaçına süre verebileceğiz. Sonra elimizde Pektemek gibi biri çıkıyor senelerce yerli statüsü diye yer işğal ediyor.

Çevrimiçi sEuL

Katiliyorum, forum cenaze evi gibi her girdigimde butun enerjimi aliyor benden. Bazi arkadaslarin mesajlarida biraz haddini asmaya basladi, herseyin en iyisini onlar biliyor ya - karsi goruste bir yorum yazilinca boyle diyorsun ama soyle olursa senin bir sey demeye hakkin yok minvalinde. Neyse herkese hayirli forumlar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hoca Kenan'ı veto etti. Tebrikler, kulüpteki futbolcudan anlamayan analizci ve Emre Özcan adlı iki ağır Gs'linin ortak planı suya düştü.

Hoca arayıp sana söyledi abi direk galiba  :lol: :lol: Çok net konuştun. Analizci derken murat kaynak mı ne oadamdan mı bahsediyorsun?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

iki kupanın üstünden bu kadar az geçmişken bu kadar ümitsiz olmanın bırakın takımın gelişmelerini, futbolla bile ilgisi yok bence.

Diğer dediklerinden alakasız ümitsiz olan taraftara sallama da yeni moda oldu galiba. Bu taraftar manyak galiba böyle ümitsiz falan. Bir kişi iki kişi troll/manyak kategorisine girse ya diğerleri ????

Öncelikle tespiti doğru yapmamız lazım. Bunlar trolldür veya manyaktır diyip geçmek kolay. Futboldan anlamıyor demekte kolay. Ben yönetimi eleştiren ve ümitsiz tayfadanım. Hakaret olmadığı sürece beni istediğiniz kadar eleştirebilir/sevmeyebilirsiniz. Aynı şekilde bende.

Bu taraftar neden ümitsiz ??? Genel olarak depresif bir taraftar grubumuz var okey. Buna itirazım yok. Futbolda günlük ve skorlara göre gidiyor herşey. İyi gidersen zaten kimse konuşmuyor kötü gidersen direk saldırmaya başlıyorlar. Evet 2 kupaya giderken son 2/3 hafta hariç öyle taraftar yangın yerine çevirmedi, eşelenmesi gereken abou konusu varken bile şampiyonluğa gidiyoruz derken herkes suspus oldu.

Sen taraftara her dakika olumsuzluk pompalarsan bu taraftar nasıl ümitli olabilir ki ??? Kimse çıkıp burda Mbappe,Neymar transferleri istemiyor. Veya içi geçmiş 50 yaşlarda yıldız adayları istemiyor. Ama bir bakıyorsun başkan çıkıyor her televizyona konuşup söylenip duruyor. Mali durumumuz çok kötü çok kötü çok kötü küçüleceğiz borç harç bilmem ne herkes bunu konuşuyor. Sen zaten taraftarın depresif yönünü biliyorsun resmen malzeme veriyorsun.

Sorunları çözmek için değil, sorunları söylemek ve önceki yönetimi eleştirmek üzere sanki ordalar. Hazırlık kampına bırak transfer yetiştirmeyi hocayı yetiştirir miyiz diye konuşuyoruz. Hoca kalır mı düşünüyoruz. Transferler desen maaş bütçesi falan bir çok sorun var. Sponsorluk desen zaten yok, transfer desen töbe aşa 2-3 aydır salih gelicek diye bekliyoruz resmi açıklama yok ki en garanti transferimiz gözüyle bakılırken adamın ismi bile dönmüyor.

Özet: Yönetici öyle sadece transfer yapma para ödeme işi değildir. Adı üstünde yönetme işidir, sorun çözme işidir. İşlerine gelince başkan sıfatını kullanmaya gelince hiç bir sıkıntı olmuyor. Taraftarı da oyuncuları da takımı da yönetmen lazım. Taraftar kaybetmek karşına almak kolay, amaann bilmiyor de bilmem ne de geç bu en kolayı, sorun yaratmakta en kolayı paramız yok sponsor yok ya demekte en kolayı. Eğer bunların yaptığı gibiyse yöneticilik dünyanın en kolay işi demek.

Çevrimdışı Erman1903

takıma gelirsek sezon planlamasını üç mevkinin tamamen yerli rotasyondan oluşması üzerinden kurmakta fayda var. planlamanın bu yönüne odaklanarak da başlanmalı. olası ersin satışının ardından tecrübeli yabancı kaleci hayallerimiz suya düştü denilebilir. ancak yerli kaleci piyasasında da zorlanacağız. zaten başakşehir'de 1.25 milyon euroluk kontratı olduğunu bildiğim mert günok bu atmosferde kaç isteyecek acaba? rize'li gökhan akkan iddia edildiği kadar parlak bir alternatif değil. günay güvenç'in geçtiğimiz sezon performansını beğeniyordum ama sezon sonuna doğru karıştığı saçma sapan işler ve katıldığı tv programındaki açıklamalarını gördükten sonra oyuncudan soğumadım değil. pek bizim takımı kaldıracak karakterde oyuncu izlenimi vermedi. zaten sözleşmesini de uzatmış.

merkez orta sahada salih transferi gerçekleşirse bir yerli kontenjanlık pozisyon bulacağız gibi.

bu sıkıntılı şartlarda n'sakala teklifi doğruysa rıdvan'ın önümüzdeki sezon için 11 olma ihtimalini yüksek gördüğümden n'sakalayı satıp yerli back upla sol beki kurtarmaya bakabiliriz. gerçi orada da çok seçenek yok. umut meraş sözü edilen paralar etmez, yerli back up ihtiyacını kapatabilir olsa da. uğur çiftçi zaman zaman izlerken beğendiğim bir oyuncuydu. sezonluk performansına hakim değilim ama. senin bir fikrin vardır muhtemelen @Erman1903 ne dersin, iş görür mü rıdvanla. sol bek+merkez orta sahayı en azından cebimize koysak üçüncü pozisyon bir şekilde çıkarılır. 1.ligden soner gönül'ü beğeniyordum ama bizim seviye için soru işareti.

Şu yabancı kuralından sonra kaleyi yerli planlayacağımız artık kesinleşti, Ersin konusunda bir gelişme olmadığı için alternatifler hakkında da yorum yapmıyorum.

Bizimkiler N'Sakala yerine yabancı bakıyordu ama artık öyle düşünmezler herhalde. Uğur çiftçi orta şekerli, ikili mücadele yüksek, pozisyon ortanın 1,5-2 çıt altı, Hucuma haktı ortanın biraz altı. Ama en azından ayağı düzgün güzel orta kesebiliyor. Ben kontratsızlarda İso ve Caner Cavlan'ı gördüm iş yapabilirlerden. Aslında Ömer Bayram'da farklı bölgeleri yedeklemesiyle iyi bir alt. olabilirdi ama imzaladı herhalde. Soner Gönül çalışabilir, çok öyle topla gitmiyor ama hücuma katkı vermiş kendi tarzında iş yapmış. Geleceği olan bir yerli var orada söylemekten çekiniyordum ama artık paylaşayım: Cemali Sertel.

Çevrimdışı tuncaboylu

Genoa'nın Vida ve Ljajic'e talip olduğu yönünde söylentiler var.

Maaşları yüksek diye bedavadan ucuza satılmazlar umarım.

Çevrimdışı Erman1903

Hoca arayıp sana söyledi abi direk galiba  :lol: :lol: Çok net konuştun. Analizci derken murat kaynak mı ne oadamdan mı bahsediyorsun?

Bu oyuncu için hocanın yaklaşımı Cenk'e olduğu gibiydi, eskiden yorumu Larin gitmeden yerine adam almayındı, şu son görüntüsünden sonra istemediğine dair istihbarat bir çok kişiden geldi. Ben daha önce hocayı bilmediği sahte okey tip oyuncuları ona allayıp pullayan birileri için uyardım, yine aynı hikaye baksın da güvendiği adamları görsün.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2021, 16:44:44 Erman1903 ]

Çevrimdışı sefaköykartali

Geçen sezon kanat forvet tanımına uygun tek oyuncu Larindi. +1 Güven var, alabiliyorlarsa Tavşan var. İlla forvet tipi olacak diye bir kural yok kendi tarzında iyi yerli Ghezzal Başsan var. Hiçbiri olmuyorsa Kenan yerine şarkıcı Berkay gelsin oynasın ondan kötü olmaz.
Emrah başsan ne alaka ya yok gökhan süzen geri gelsin. Şu an elde Nkoudou+Larin var. Sağda da Töre var belki. Ghezzal kalırsa +Elayis gayet yeter. Larin gidecekse yerine bitane kaliteli kanat alırız.

Çevrimdışı Erman1903

Emrah başsan ne alaka ya yok gökhan süzen geri gelsin. Şu an elde Nkoudou+Larin var. Sağda da Töre var belki. Ghezzal kalırsa +Elayis gayet yeter. Larin gidecekse yerine bitane kaliteli kanat alırız.

Emrah lig topçusu, mevkisinin gerekliliklerini karşılayan biri. Genen sezon 18 tane gole katkı vermiş, Kenanla top diye oynar, en az Töre kadar hücum yapar savunması da 2 kat falan daha iyi, zaten asıl mevkisi sağ kanat. Dribbling ile içeri girip şut atsın diyorsan Elayiş alırsın, orta kessin serviscilik yapsın diyorsan Emrah alırsın.

Emrah lig topçusu, mevkisinin gerekliliklerini karşılayan biri. Genen sezon 18 tane gole katkı vermiş, Kenanla top diye oynar, en az Töre kadar hücum yapar savunması da 2 kat falan daha iyi, zaten asıl mevkisi sağ kanat. Dribbling ile içeri girip şut atsın diyorsan Elayiş alırsın, orta kessin serviscilik yapsın diyorsan Emrah alırsın.
2001 doğumlu 20 yaşındaki Elayisi 92li emrah başsana her açıdan tercih ederim şahsen. En azından birisi gelişiminin çok başında ve potansiyeli de iyi gözüküyor. Yatırımının karşılığını alabilirsin. Ghezzal+elayis+töre+larin+nkoudou yaparsak rotasyon yeterli olur bence. Umarım yapabiliriz. 5 tane kanat bence yeterli, güven de kalacaksa, 10 numaralar da genellikle kenarda oynamaya uygun isimler oluyor. Daha bunun atakanı hasici dönecek çok da şişirmeye gerek yok bence sonra ümraniyeye kiralıyoruz.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2021, 17:09:23 sefaköykartali ]

Çevrimdışı Erman1903

2001 doğumlu 20 yaşındaki Elayisi 92li emrah başsana her açıdan tercih ederim şahsen. En azından birisi gelişiminin çok başında ve potansiyeli de iyi gözüküyor. Yatırımının karşılığını alabilirsin. Ghezzal+elayis+töre+larin+nkoudou yaparsak rotasyon yeterli olur bence. Umarım yapabiliriz.

Ben de edebilirim, öbürü zaten gündemde bile değil. Ama oynatmayacağın oyuncuyu almanın çok bir manası yok, lig topçusu-sahada çalışıyor en azından şans bulur Töre gibi kenara baktığında yerinde bulamama ihtimali çok daha düşük diye öneriyoruz.

Bir türlü dikiş tutturamıyor ama Töre yetenekli adam, bunlar olmayacaksa da Kenan yerine tercih ederim en azından bizim evlat. O söylediğin 5 li hayal biraz ama olsa herkes sevinir.

https://twitter.com/yakupcinar/status/1405889006232088577?s=19

Çök abicim çök çök çök acilen almamız lazım eğer haber doğruysa.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/yakupcinar/status/1405889006232088577?s=19

Çök abicim çök çök çök acilen almamız lazım eğer haber doğruysa.

Stopere koysak Montero'yu ararız, sağ beke koysan eh işte. Bence tam bir sahte okey.

Stopere koysak Montero'yu ararız, sağ beke koysan eh işte. Bence tam bir sahte okey.
Yerli daha iyisini alamazsın şu anda. Monteroyu falan da aratmaz bence o kadar yumuşak değil. Montero de iyi stoperdi bence ama bize uygun değildi. Kaan bize daha çok uyar. Yeri geldiğinde sağ beke de koyarsın sırıtmaz. Bu paralara daha iyi bi yerli alamayız, sınırlama kesinleşti artık.

Çevrimdışı Erman1903

Yerli daha iyisini alamazsın şu anda. Monteroyu falan da aratmaz bence o kadar yumuşak değil. Montero de iyi stoperdi bence ama bize uygun değildi. Kaan bize daha çok uyar. Yeri geldiğinde sağ beke de koyarsın sırıtmaz. Bu paralara daha iyi bi yerli alamayız, sınırlama kesinleşti artık.

Montero ikili mücadelede gayet iyi bir oyuncuydu yumuşaklık sadece algıdan ibaret, ligin kazanma yüzdesi olarak en yükseklerinden biri. Oyuncunun zayıf yönü pozisyon alma ve hava toplarıydı, Kaan bu konularda ondan daha iyi değil. Ben onun yerine stoperde Necip kullanırım.

Çevrimdışı worns

@Sir Alex Ferguson tamam manchester kırmızıdır da her şey bu kadar tek renk değil :) yönetimin sorunlarının ben de farkındayım. ama biraz dengeli yaklaşmak gerekiyor. bu yaz dönemi için konuşacak olursak yönetimin eleştirilebilecek tek noktası hocayla sözleşme imzalama meselesinin gecikmesi. (başka bir şey olmadı çünkü) o konuda da gecikmenin yönetimle ilgili problemlerden kaynaklandığından emin olabileceğimiz bir bilgi yok ortalıkta. hoca yoğun sezonun ardından işi aceleye getirmemek, hem dinlenmek hem olası problemlerini çözmek için müzakereyi uzun tutmak istemiş de olabilir. anlaşılacağı da görülüyor yakın bütün kaynaklar bu yönde bilgi geçiyor. mental açıdan çok çok zorlayıcı bir sezonu geride bıraktık. ha yönetimin kalkıp hocayla imzalamak istemediğine bilerek süreci baltalayacak adımlar attığını bilsek yaklaşımımız farklı olurdu.

kadro yapılanması konusunda ben çıkan haberlerin yüzde sekseninin doğru olduğuna bile inanmıyorum. bu nedir takım battı çığlığı atmayacağım gibi rosier-diego costa bitmiş bile süper diyecek de değilim. geçen sene kötü bir kadro kurduk. geçmişin muhasebesi yapılsın. oturulup mensah transferi de ruiz skandalı da eleştirilsin. ama bir biçimde sezonu belimizi doğrultacak noktada bitirdik. şimdi daha sağlıklı adımlar atacak zemin var. yönetimin ekonomik takıntıları bu noktada avantajımız da olabilir. çünkü bizim mali disiplini koruyarak ilerlememiz gerekiyor herhalde bunu tartışacak değiliz. cl gelirleri geldi, hadi sağa sola para saçalım iki şanımız yürüsün diyerek neler yaşadığımızı konuşmaya gerek yok. üzerinden fazla geçmedi bu benzeri tarzın.

Çevrimdışı worns

Şu yabancı kuralından sonra kaleyi yerli planlayacağımız artık kesinleşti, Ersin konusunda bir gelişme olmadığı için alternatifler hakkında da yorum yapmıyorum.

Bizimkiler N'Sakala yerine yabancı bakıyordu ama artık öyle düşünmezler herhalde. Uğur çiftçi orta şekerli, ikili mücadele yüksek, pozisyon ortanın 1,5-2 çıt altı, Hucuma haktı ortanın biraz altı. Ama en azından ayağı düzgün güzel orta kesebiliyor. Ben kontratsızlarda İso ve Caner Cavlan'ı gördüm iş yapabilirlerden. Aslında Ömer Bayram'da farklı bölgeleri yedeklemesiyle iyi bir alt. olabilirdi ama imzaladı herhalde. Soner Gönül çalışabilir, çok öyle topla gitmiyor ama hücuma katkı vermiş kendi tarzında iş yapmış. Geleceği olan bir yerli var orada söylemekten çekiniyordum ama artık paylaşayım: Cemali Sertel.

nsakala yerine yabancı artık zor evet. caner cavlan 1.ligden bi takımla imzalamıştı bugün haberini gördüm. iso'yu beşiktaş tarihinin en güçlü, özgüvenli yönetimini toplayıp getirsen almaya cesaret edemez. cemaliyi de başak bırakmaz. sonlara doğru oynatmaya başlamışlardı diye hatırlıyorum. hoca da muhtemelen benim dediğime sıcak bakmaz n'sakala kalsın der ama şartlar yine de sol beki yerli yap, rıdvan'a güven diye bağırıyor. kenan karaman'ı 11 oyuncusu yapıp töreyle filan yedeklemekten daha mantıklı en azından. ben ikincisini yapmaya daha yakın görüyorum bizi o ayrı.

Çevrimdışı Erman1903

nsakala yerine yabancı artık zor evet. caner cavlan 1.ligden bi takımla imzalamıştı bugün haberini gördüm. iso'yu beşiktaş tarihinin en güçlü, özgüvenli yönetimini toplayıp getirsen almaya cesaret edemez. cemaliyi de başak bırakmaz. sonlara doğru oynatmaya başlamışlardı diye hatırlıyorum. hoca da muhtemelen benim dediğime sıcak bakmaz n'sakala kalsın der ama şartlar yine de sol beki yerli yap, rıdvan'a güven diye bağırıyor. kenan karaman'ı 11 oyuncusu yapıp töreyle filan yedeklemekten daha mantıklı en azından. ben ikincisini yapmaya daha yakın görüyorum bizi o ayrı.

Bizde N'Sakala durur muhtemelen, bence komple bir bölgeyi yerli planlamadan ucuz-iş yapan yerlileri kadroya atıp sakatlık form vb durumlarına göre kim iyiyse onu oynatmak dışında fazla bir çare yok. Direkt 11 planlanacak yerli sayısı oldukça az.

Çevrimdışı worns

3'lünün sağında iyi oynayan oyuncu. bizde bir işe yaramaz bence de. hele çift stoperin biri olarak welinton'u kesemeyeceğini görür gibiyim.

Çevrimdışı Erman1903

3'lünün sağında iyi oynayan oyuncu. bizde bir işe yaramaz bence de. hele çift stoperin biri olarak welinton'u kesemeyeceğini görür gibiyim.

Welinton - Vida kesmesi mümkün değil, kelepire Rosier'de düşürülebilirse biraz zor forma görür. Eh joker Necip'i yedeklesin diye 1 kağıt da verilmez bence.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/demarkesports/status/1405757543805194254

git gözünü seveyim nereye gidiyorsan git. bir sene daha ljajic silkinir mi acaba yazmak istemiyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Herkes salih uçan falan diyor da hiç belli değil salih uçan bence. 1 aydan beri gelen adamla sözleşme imzalamazlar mı ??? Bir anda renklilere giderse şaşırmayın. Beklerim öyle bir şey.

Bize imza atmazsa ne çok mutlu eder seni bu haklılık durumu değil mi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...