2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274049 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dalgami geciyor bunlar bizimle ??
Ne sandın :D Ben gülüyorum artık...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1405910639541899266
Bu konuda hem yönetime hem hocaya aşırı sinirliyim. Kupayı kaldırdığından 2-3 gün sonra oturur konuşursun, yapamayacak gibiysen taraftara ben bu yönetimle çalışamıyorum kardeşim dersin olur biter, taraftar da sana saygı duyar, bağrına basar. Sergen Beşiktaşla bu kadar süre pazarlık yaptı denilmesine utanmıyorsa kendi bilir ama ben artık şu mevzudan utanıyorum. Yönetim de çalışmak istemiyorsan bitmiş sözleşme, teşekkürünü edersin, başka planlarımız var dersin, yeni proje olarak kimi getireceksen getir, takımını kurmak için transferlerine başla artık. Şu mevzu kabak tadı verdi. Sergen de guardiola değil, bir birleşmişlik, bir sinerji oluştu. Rakiplerimizin hepsi hocasız, aynı duruma düştük resmen. Ayıptır ya. Bu saatten sonra anlaşılacaksa da kimse ben Beşiktaşla para konuşmam veya hocamızla problemimiz yok diyip taraftarı saf yerine koymasın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ŞahKartaL

Hoca Kenan'ı veto etti. Tebrikler, kulüpteki futbolcudan anlamayan analizci ve Emre Özcan adlı iki ağır Gs'linin ortak planı suya düştü.
Süreç hep böyle mi işliyor? Madem hoca veto edecek neden üzerine bu kadar düşülüyor oyuncunun?

Çevrimdışı Erman1903

Süreç hep böyle mi işliyor? Madem hoca veto edecek neden üzerine bu kadar düşülüyor oyuncunun?

Balotelli vb o dediğin şekilde durumlar oldu ama bu yerli adam hocanın da çok bilgi sahibi oldu biri değildi, sezon içinde bakalım mı demişlerdir hoca da rotasyon öyle bir bakın demiştir. Bu tip futbolcularla fazla ilgilenmiyor, net oyuncu seviyor yönetimin ilgilendiği oyuncu ortaya çıkınca da görüşünü söylemiştir, buna tam veto etmek denmez şu anda kulübün hocası değil. Ön tarafa yüksek profil oyuncular istiyor.

Çevrimdışı ŞahKartaL

Balotelli vb o dediğin şekilde durumlar oldu ama bu yerli adam hocanın da çok bilgi sahibi oldu biri değildi, sezon içinde bakalım mı demişlerdir hoca da rotasyon öyle bir bakın demiştir. Bu tip futbolcularla fazla ilgilenmiyor, net oyuncu seviyor yönetimin ilgilendiği oyuncu ortaya çıkınca da görüşünü söylemiştir, buna tam veto etmek denmez şu anda kulübün hocası değil. Ön tarafa yüksek profil oyuncular istiyor.
Teşekkürler. Hoca yüksek profilli oyuncu istemekte haklı elbette ama şartlar ne kadar el verecek izleyeceğiz artık. Bence son yıllarda sportif olarak başarılıydık ama  en  büyük problem kadro yapılanmamız maalesef çok kötü oldu. Bu yıl düşük maliyetle mükemmel bir iş başardı hoca ve takım dolayısıyla da yönetim. Yalnız bu durumun  sürdürülebilir olmadığı açık. Umarım iyi bir planlamayla kadroyu güzel şekillendirirler. Bu arada  görüşlerin profesyonellere ulaşıyor mudur bilmiyorum ama biz feyz alıyoruz hocam

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1405932442981179399
Bir yıllık sözleşme çok uzun olmuş, 4 aylık önerseydiniz...

Sonra yönetimi neden eleştiriyorsun?

Bunu Larin kabul etse, menajeri etmez. Sonra da menajer şeytan olur

Çevrimiçi Necmi

Bize imza atmazsa ne çok mutlu eder seni bu haklılık durumu değil mi
neden mutlu olsun sözleri doğru değilmi devre arası anlaştığın oyuncuyla sezon biter bitmez imzalaşırsın bir soru işaretini kaldırırsın kafalardan insanlara acaba dedirtmekten mutlumu oluyorlar yada gerçekten daha anlaşılamadımı çünkü bu yönetim anlaştığı oyuncularla son anda imzada pazarlık yapmayı seviyor
Sergenle imzalanmamış herşey yolunda deniyor ama gerçekten yolunda ı öyle olsa şu anda kimse sergen konuşmazdı sen sergeni geçiktirdikce transferide geciktiriyorsun kaldıki herkes dillendirmeye başladı sergeni istemeyen yöneticiler var ayak sürtüyor diye ben bunu devre arasından beri duyuyordum zaten dejavu yaşıyoruz fo nun altını oyanlar şimdi çebinin altını oyuyorlar transfer döneminin sonunda istifalar gelirsede şaşırmam
Sergenle imzalanmıyorsa sorun var demektir sorun varsa büyük ihtimal istediği oyuncularada ayak sürtülüyordur bazı şeyleri bilmek için müneccim olmaya gerek yok huylu huyundan vaz geçmez şimdi dillenmeye başladı ama ben aylar önce söylemiştim
Küfür hakaret aşağılama olmadıkça insanların yönetimi eleştirmesi neden rahatsız ediyor herkes karanfil dağıtmak zorundamı iyi yanını gören bunu söyler över kötü yanını gören bunu söyler eleştirir insanlarda hepsini okur kimin haklı olduğuna karar verir tek ses çıkacaksa neden forumla uğraşıyoruz blok olalım o zaman kimse üzerinde mahalle baskısı kurmayın hetkes fikrini söylemekte özgürdür fo eleştirilirken kimse susturuldumu saygısızlık bile yapıldı bazı şeylet haklı olunduğu için telöre bile edilmişti
Forum tartışma alanıdır farklı sesler olmazsa tartışmada olmaz

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bize imza atmazsa ne çok mutlu eder seni bu haklılık durumu değil mi

Şampiyonluktan başka bir şey mutlu etmez beni ama seni bilemem.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Trabzon ve gs transferlerini yapmaya başladılar. Fb' de başladı. Bizim daha teknik direktör durumu bile belli değil. Ve hâlâ burada önümüzdeki günlerde transfer bekleyen arkadaşlar var. Ciddi ciddi diego costa, teixeira falan bekleyenler var :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Neyse yönetim çok iyi maşallah. Çok iyi pazarlık yapıyorlar. Önümüzdeki sezona +10 puanla başlatacakmış tff bizi, çok iyi pazarlık yapan yönetimimiz olduğu için.

Çevrimiçi Samet Demir

neden mutlu olsun sözleri doğru değilmi devre arası anlaştığın oyuncuyla sezon biter bitmez imzalaşırsın bir soru işaretini kaldırırsın kafalardan insanlara acaba dedirtmekten mutlumu oluyorlar yada gerçekten daha anlaşılamadımı çünkü bu yönetim anlaştığı oyuncularla son anda imzada pazarlık yapmayı seviyor
Sergenle imzalanmamış herşey yolunda deniyor ama gerçekten yolunda ı öyle olsa şu anda kimse sergen konuşmazdı sen sergeni geçiktirdikce transferide geciktiriyorsun kaldıki herkes dillendirmeye başladı sergeni istemeyen yöneticiler var ayak sürtüyor diye ben bunu devre arasından beri duyuyordum zaten dejavu yaşıyoruz fo nun altını oyanlar şimdi çebinin altını oyuyorlar transfer döneminin sonunda istifalar gelirsede şaşırmam
Sergenle imzalanmıyorsa sorun var demektir sorun varsa büyük ihtimal istediği oyuncularada ayak sürtülüyordur bazı şeyleri bilmek için müneccim olmaya gerek yok huylu huyundan vaz geçmez şimdi dillenmeye başladı ama ben aylar önce söylemiştim
Küfür hakaret aşağılama olmadıkça insanların yönetimi eleştirmesi neden rahatsız ediyor herkes karanfil dağıtmak zorundamı iyi yanını gören bunu söyler över kötü yanını gören bunu söyler eleştirir insanlarda hepsini okur kimin haklı olduğuna karar verir tek ses çıkacaksa neden forumla uğraşıyoruz blok olalım o zaman kimse üzerinde mahalle baskısı kurmayın hetkes fikrini söylemekte özgürdür fo eleştirilirken kimse susturuldumu saygısızlık bile yapıldı bazı şeylet haklı olunduğu için telöre bile edilmişti
Forum tartışma alanıdır farklı sesler olmazsa tartışmada olmaz

Yönetimi bende eleştiriyorum. Mesela sergen hoca şampiyonluk sonu açıklamalarında hulku çok istediğini yönetime iletmiş, bizimkilerde aşağı yukarı aynı maliyete cenki almışlar. Keza son dakika ghezzal ve rosier de geldi. Bu adamlarda epey riskli idi ama tuttu. Daha sonra geçen sene nkodu hakkında başkanın yaptığı yorumlar v.s. Tabikide böyle olumsuz çoğu şeyin konuşulması gerekiyor fakat bazı kişiler sadece olumsuz olan şeyleri yazıyor. Buda ben dahil bir çok kişinin dikkatini çekmeye başladı.

Burada son zamanlarda yaşattığımız en önemli şampiyonluk bile değersizleştirilmeye çalışıldı. Benim tepkim buna. Tabikide olumsuz yorumlar yapalım. Yanlışların farkına varalım ama Beşiktaş'ımızın büyüklüğünü de hiç bir zaman unutmayalım
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1405968558077665282
Reelde olması gereken teklif ama futbol piyasasında bu paraya gülerler. Biz Agustosu bekleyelim kendimizi kasmaya beklemeye pek gerek yok gibi.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1405968558077665282
Ts'nin Koita'ya verdiği teklifi Costa'ya veriyoruz evet iki takımda farklı statüde ama şu teklifi verirken insan utanır. Bari bonusu yüksek tutun.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi doganay

Agustosa kadar Diego Costa ile pazarliklar surer, sonra aniden araplar 4m eur verdi aldi diye haber duser  :by2:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ts'nin Koita'ya verdiği teklifi Costa'ya veriyoruz evet iki takımda farklı statüde ama şu teklifi verirken insan utanır. Bari bonusu yüksek tutun.
Bunlar taraftarı oyalama taktiği bence. Yer yüzündeki herkes bu teklifin şu dönemde kabul edilemeyeceğini biliyor.

Ama bu sayede Beşiktaş Costa'nın peşinde haberleri ile gündemi meşgul ediyorlar.

En büyük hata Costa'yla zaman kaybetmeleri. Adam bu teklifi kabul edecek olsa bile, transfer döneminin sonuna kadar diğer alternatiflere bakar.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Burada Temmuza kaç gün kaldı ?

Henüz sağ bek, sağ kanat, forvet vs. durumları belli değil; kim gidecek, gelecek, ... ? 1 ay boşa gitti.

Kadro planlaması yapılmışsa (!), bu süreç normal ve planın bir parçası mı ?

Genelde yönetimin iletişimi yetersiz kalıyor, herhangi bir açıklama yapılmıyor, hocayla da süreç iyi yönetilmiyor.

Beşiktaş bu sene 2x kupa almış ki bunda Sergen hocanın büyük payı var; hala imza atılmış olmaması akıllara durgunluk...

Rakiplerde durumlar karışık, birinde td yok, biri seçime gidiyor; biz şampiyon olmuşuz, her bakımdan, psikolojik olsun vs. üstünlük bizde aslında.

O zaman hala neyi bekliyoruz ?

Normalinde hocayla imzalanır, transferlerde anlaşıp sağlam bir takım kurulur, dışarı da iyi görüntü veririz, olay bu kadar.

Bütçemiz yeni sezonda favori olacak bir takım kurmak için yeterli  (ŞL'de öyle bir iddiamız yok, burası tamam)

Lütfen...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı GreenBook

Diego Gibi bi markaya 1,5 milyon teklif etmekte

Çevrimiçi Necmi

Yönetimi bende eleştiriyorum. Mesela sergen hoca şampiyonluk sonu açıklamalarında hulku çok istediğini yönetime iletmiş, bizimkilerde aşağı yukarı aynı maliyete cenki almışlar. Keza son dakika ghezzal ve rosier de geldi. Bu adamlarda epey riskli idi ama tuttu. Daha sonra geçen sene nkodu hakkında başkanın yaptığı yorumlar v.s. Tabikide böyle olumsuz çoğu şeyin konuşulması gerekiyor fakat bazı kişiler sadece olumsuz olan şeyleri yazıyor. Buda ben dahil bir çok kişinin dikkatini çekmeye başladı.

Burada son zamanlarda yaşattığımız en önemli şampiyonluk bile değersizleştirilmeye çalışıldı. Benim tepkim buna. Tabikide olumsuz yorumlar yapalım. Yanlışların farkına varalım ama Beşiktaş'ımızın büyüklüğünü de hiç bir zaman unutmayalım
beşiktaşın büyüklüğünü tehdit eden taraftar değil geçen seneki beşiktaş yönetimiydi ilk herkesde katıldı rüzgara sonra beşiktaşa verdiği zararı görüp tepkilerini yönetime yönelttiler yönetim bunu farketti bu sene geçen seneki yanlışları yapmadı eleştiri doğru olana yöneltti o nedenle her eleştiriye beşiktaşa zarar veriyor diye bakmayın doğru eleştiriyle çok yanlış düzelir düzelmezse art niyet var demektir
Haklı olduğun konu sudan sebeplerle yangın çıkartılması çünkü eleştiriyide yaşam biçimi yapmak ters teper doğru zamanda ve doğru sebepten yapmak gerekiyor
Kimse beşiktaşın düşmanı değil taraftar için söylüyorum yanlış yapabiliriz ama eninde sonunda her yanlış ortaya çıkar ve insanlar kendilerine öz eleştiri yapar yapmasada milletin konu mankeni olur
Yanlış eleştirininde eleştirene faturası çıkar o nedenle bazı şeyleri sürece bırakmak gerekiyor