2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2287833 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaşımızda artık al al al dönemi bitti. Artık sat sat.... Satamadık bedavaya gitti dönemi hayırlı olsun
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Olası bir Larin satışında, Kenan + Nkoudou sol kanat için yeterli olur mu? Tabii nkoudou nun satılmadığını varsayıyorum.

Çevrimdışı Akil Emre

Olası bir Larin satışında, Kenan + Nkoudou sol kanat için yeterli olur mu? Tabii nkoudou nun satılmadığını varsayıyorum.
Bence olmaz, kenan rotasyon oyuncusu gibi geldi bana. Transferde ismi geçenlerin hepsi orta karar sanki salih uçan hariç.
Resmen başa döndülk başkan şampiyon takımı koruyacam dedi dorukhan, abu bedavaya gitti ghezalın alınma umudum yok, rosier belki gelecek onuda yedekleyecek biri olmalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence olmaz, kenan rotasyon oyuncusu gibi geldi bana. Transferde ismi geçenlerin hepsi orta karar sanki salih uçan hariç.
Resmen başa döndülk başkan şampiyon takımı koruyacam dedi dorukhan, abu bedavaya gitti ghezalın alınma umudum yok, rosier belki gelecek onuda yedekleyecek biri olmalı.
Ligde son düdük çaldığında, bunun böyle olacağı belliydi.

Dorukhan'ın, Aboubakar'ın ve Ghezzal'ın kalmayacağı kesindi. Dorukhan geçen hafta gitti, Aboubakar bugün gitti, en geç bir hafta sonra Ghezzal'ın da gittiğini öğreneceğiz.

Serdar Dursun ve Kenan Karaman'ı almamız bence gerekli, çünkü ileri hatta çok daraldık. Takımın en az 3 kanata, 2 santrafora ihtiyacı var. Eğer Larin gidecekse, 4 kanat gerekebilir. Çünkü sadece N'koudou kalmış olacak kanat olarak. Bu bölgeler en pahalı bölgeler, kolay kolay oyuncu bulamayacağız elimizdeki bütçelerle.

Çevrimdışı can1903

Beşiktaşımızda artık al al al dönemi bitti. Artık sat sat.... Satamadık bedavaya gitti dönemi hayırlı olsun
Aboubakarı satanlar utansın be..  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Larini satamayız. Ocak ayında imza parasını da alır istediği yere beleş gider.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu TFF nin aptalca kararlarını bir yerlerine sokmak için kulüpler neden toplu boykota gitmiyor diye düşünüyordum ki koçspor başkanı yüksek sesle dile getirdi.
Gerekirse ilk hafta oynamayalım gibi bir açıklaması olmuş. Doğrusu bu, TFF yerini bilecek.

Çevrimdışı GreenBook

Oyuncu satamamak büyük sorun
Kimseyle nikah kıymıyoruz sonuçta
Ersin satılsın Ghezzal alınmayacaksa Larin kalabilir

Çevrimdışı levitate

Tok satıcıyız demek bu. Gelen rakam iyi olursa satmama gibi bir lüksümüz yok.
Tokuz hesabi
Satmayı düşünüyorsan bile düşünmüyorum diyeceksin, ticaretin ilk kuralı.

Ha bunlar düşünse de satamazlar gibime geliyor, o ayrı mesele.
tok satıcı vs. derken beleşe gitmesi yok mu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Larini satamayız. Ocak ayında imza parasını da alır istediği yere beleş gider.
Menajeri şeytan, ondan dolayı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi sefaköykartali

Ligde son düdük çaldığında, bunun böyle olacağı belliydi.

Dorukhan'ın, Aboubakar'ın ve Ghezzal'ın kalmayacağı kesindi. Dorukhan geçen hafta gitti, Aboubakar bugün gitti, en geç bir hafta sonra Ghezzal'ın da gittiğini öğreneceğiz.

Serdar Dursun ve Kenan Karaman'ı almamız bence gerekli, çünkü ileri hatta çok daraldık. Takımın en az 3 kanata, 2 santrafora ihtiyacı var. Eğer Larin gidecekse, 4 kanat gerekebilir. Çünkü sadece N'koudou kalmış olacak kanat olarak. Bu bölgeler en pahalı bölgeler, kolay kolay oyuncu bulamayacağız elimizdeki bütçelerle.
Haberlere göre hoca Töre de kalsın demiş. Hasic de var. Ghezzal kalırsa sağa başka adam almaya gerek kalmaz bence. Kalmazsa bir tane iyi birini almamız şart. Sola da Larini yollayıp birini alırız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

tok satıcı vs. derken beleşe gitmesi yok mu :D
Onu da yapar bu yönetim. Maşallah çok becerikliler :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Menajerini ikna edemezsen, nasıl satacaksın Larin'i? Adamın da anlaşması lazım satacağın kulüple.

Menajerlere savaş açarak ne oyuncu satabilirsin, ne sözleşme yenileyebilirsin.

buna katılıyorum. doğru bir denge kurmak gerekiyor bu işlerde. menajerinin de kazançlı çıkacağı şartları yaratabilirsen kontratından çıkmak için can attığın ljajic bile öyle boş bir kariyer değil, arap ülkelerinden 5-6 milyon euroluk teklif bile bulunabilir. yeter ki pazarlanmasına uğraşılsın. oyuncu satma, kontratları doğru şartlar altında sonlandırma konularında çok toy göründü yönetim bugüne kadar. özellikle elinde olan ve satmayı umduğun oyuncuların menajerleriyle win-win durumu sağlayacak koşulları üretmeye bakmak lazım. aksi halde sonuçları daha ağır olabiliyor. biz yeter ki kurtulalım, yok bir biçimde kontrat indirsin vs kafasıyla çok daha fazla zarar ediyoruz. örneklerini geçen sene de yaşadık, böyle giderse daha da yaşarız.

Çevrimdışı worns

Başkan saçmalamasın. Tuzumuz kuruymuş gibi oyuncu satmıyoruz diyor. Değerini bulan oyuncu satılmalı. Larin 8 ve üstü Ersin 7 ve

üstü gelirse kesinlikle satılmalı.

pazarlık stratejisi bu. satmayı düşünmeyen adam daha şampiyonluk gününde ersin'i bizden koparmaya çalışıyorlar ama tutmak istiyoruz türü bir açıklama yapmaz. masada teklif olan koşullarda iyi götürüyor başkan, cenk'in satışı sürecini de o yönetmişti diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bakalım ne karar çıkacak :)

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1402678301601185792

Rosier'e 5 bin dolar daha arttıralım mı erdal
Başkanım bilmem ki arttıralım mı
Bence yapalım bla bla bla
....
....

10 saat sonra
Tamam erdal anlaştık 5 bin dolar arttırıyorum

Beşiktaş: 1 milyon 155 bin euro olarak teklifimizi güncelliyoruz (20.38)
Sporting: NO (20.37)

Çevrimdışı worns

dengeli değerlendirmek lazım durumu. ben ne tamamen durumu-başarıları görmeyip toprak atmaya çalışma kafasını anlayabiliyorum yönetime dair ne de sınırsız hoşgörüyü. şimdilik uzun vadede işimize yarayabilecek belli güçlü noktalar, oturtmaya çalışılan alışkanlıklar ama bir yandan da gerekli idari kabiliyetten ve deneyimden yoksunluk bocalamalar görüyorum.

dorukhan şöyle gitti böyle gitti yazanlar var. bence abes olan bir şey varsa sözleşme önerilmesiydi. oyuncu bence bir yıldır iyi niyetli değildi. nereye giderse gitsin.

abou meselesinde çok sorun yok. zaten 2.5-3e kalsaydı ben kadro dengesi adına tereddüt ederdim keza güvenilir birinci seçenek olmayacaktı. ha para kazansaydık vs denilebilir. tamam da para kazanacak şartları oyuncuya kabul ettirsen de bu kez muhtemelen önerdiğin maaş-sakatlık kesintileri vs içeren avantajlı sözleşmeyi kabul ettiremeyecektin. her şeyin bedeli var. tüm şartların kulüp lehine olduğu koşulların yaratılmasını beklemek, ne bileyim biraz çocuksu. tercihimiz min riskle sıkıntılı kadroya sahip olduğumuz bir sezonda yararlanmak oldu.

geçen seneyi sayfa sayfa eleştirdim. ruiz meselesi bence halen bile konuşmaya değer olabilecek bir skandaldır. tedirginliklerim mevcut. ama şu an yönetim yönetim diye sallamaya başlamak için henüz erken. az sakin olup kişisel öfkelerimizi ilk gördüğümüz hedefi kırıp dökmek üzerinden dindirmeye çalışmamak lazım derim.

Çevrimdışı caner.eryigit

Önceden oyuncuları kampa yetiştiremiyorduk inşallah hoca yetişir kampa bakalım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Burada Araplar'dan nefret edecek bir şey yok

Sözleşmeleri doğru yapsaydık, elimizde Araplara satacak 15-20 milyon Euro'luk asset'imiz olacaktı. Şimdi oyuncuyu bize kiralayan kulüpler kazanıyor ve oyuncular imza parasını yüklü maaş olarak götürüyor.
Bir avukat abimiz Drogba transferinde sözleşmeyi Gs adına incelemek için yüklü bir para almıştı. Drogba görüşmeye 4

avukat ile gelmiş hepsinin uzmanlık alanları farklıymış
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Önceden oyuncuları kampa yetiştiremiyorduk inşallah hoca yetişir kampa bakalım
Yetişir yetişir :D Yetişmezse yönetim baskı görür. Haftaya imzalar başlar diye düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★