2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2287827 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Dün Bülent Usluların yayınında Fatih Doğan Larin olayına değindi. Menajeri sözleşme uzatmaya sıcak bakmıyormuş , Ocak ayına kadar Şl de de biraz prim yapar ocakta bir kulüple bonservissiz anlaşırız kafasındaymış. Ertan’da öyle bişey varsa kadro dışı bırakılmalı kampa falan götürülmemeli dedi. Çakal menajere bak.
Kadronun full yenileneceği belli oldu, hayırlısıyla Ersin, larin , ljaiç , boyd satışını becerelim. Ardından douglas ve lensden kurtulalım. Satamayınca adamlar bedava gidiyor.

Ama konuşulan isimler beni zerre heyecanlandırmıyor, ana parçaları tutamıyoruz ghezal umudum kalmadı, rosiere de söyledikleri teklif komik duruyor, işin entrasanı rosier gelse dahi yedeği yok daha. Hem ana parçalar hem de yardımcı oyuncluları bulmak gerekecek hayırlısı bakalım.

Çevrimdışı kaan1903

Kadronun full yenileneceği belli oldu, hayırlısıyla Ersin, larin , ljaiç , boyd satışını becerelim. Ardından douglas ve lensden kurtulalım. Satamayınca adamlar bedava gidiyor.

Ama konuşulan isimler beni zerre heyecanlandırmıyor, ana parçaları tutamıyoruz ghezal umudum kalmadı, rosiere de söyledikleri teklif komik duruyor, işin entrasanı rosier gelse dahi yedeği yok daha. Hem ana parçalar hem de yardımcı oyuncluları bulmak gerekecek hayırlısı bakalım.
Ersin e menajerler aracılığıyla teklif geliyormuş Başkan da resmi kağıt getirin demiş Resmî teklif bekleniyormuş gider büyük ihtimal,
Ljajic içinde menajerlere kulüp bulun yardımcı oluruz hatta maaş yükünden kurtulmak için bonservissiz bile göndermeye razıymışız. Dün yayında Douglas ile Lensin konusu geçmedi ama bir ara basında Giresunspor’un Douglasa ilgisi var diyorlardı. Keşke gitse de kurtulsak Lensin bir sene sözleşmesi kaldı yarısını ödeyip postalamak lazım bir şekilde.  Boyd’un da menajerı Beşiktaş’ta kalmak istiyoruz diye açıklama yaptı sorun çıkartmazlarsa iyi yoksa Sivas bonservisiyle almak istiyor . Nasıl yaparlar bilmiyorum ama Bu takıma en az 13-14 transfer şart .

Çevrimdışı tuncaboylu

Dün Bülent Usluların yayınında Fatih Doğan Larin olayına değindi. Menajeri sözleşme uzatmaya sıcak bakmıyormuş , Ocak ayına kadar Şl de de biraz prim yapar ocakta bir kulüple bonservissiz anlaşırız kafasındaymış. Ertan’da öyle bişey varsa kadro dışı bırakılmalı kampa falan götürülmemeli dedi. Çakal menajere bak.
Menajer dediğin adam komisyonuna bakar.

Adamların komisyonu belli, %10, pazarlıkla 8. Oyuncu transferde imza parası alınca, bunların da komisyonu artıyor. Bonservissiz Larin'e 3-5 milyon imza parası verilse, menajerin fazladan alacağı 500 bin Euro.

O zaman sen o 500 bin Euro'yu ver menajere, uzatsın sözleşmeyi. Ya da bonservisten %5 ver, anında 5 tane kulüp dizer kapıya.

Ama bizimkilerde kafa buna basmıyor, "Ne, 500 bin Euro mu?" derken 15 milyonluk oyuncuyu bedava kaçıracaklar.

Zamanında Torunoğulları yönetimde olsaydı 2017'de Talisca'yı, Babel'i, Aboubakar'ı, Gökhan Gönül'ü falan hayatta getiremezdik.

Dorukhan'ın menajeri şeytan, Larin'in menajeri şeytan, Aboubakar'ın menajeri şeytan. Tek iyi anlaştıkları menajer Welinton'un menajeri, o da bizim bütün altyapıyı Alanyaspor'a götüren Cenk Melih Yazıcı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sözleşme uzatma süreci bir tek bizde kangren oluyor nedense.

Herifler seneye sözleşmesi bitecek olan Marcao'nun sözleşmesini uzattı işte.

Onun menajeri şeytan değilse, onunla çalışsınlar bari

Çevrimdışı Erman1903

Bu sözleşme uzatma süreci bir tek bizde kangren oluyor nedense.

Herifler seneye sözleşmesi bitecek olan Marcao'nun sözleşmesini uzattı işte.

Onun menajeri şeytan değilse, onunla çalışsınlar bari

Hasiç'in menajeri de iyi. 300 500 kolaylık yaptı herhalde bize. Eğer satarsak ileride yarısını o alacak, ama problem yok zaten satamıyoruz 🙂

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aboubakar'ın sözleşmesi hatalıydı, tartışmaya gerek yok.

Gomez'in sözleşmesi de hatalıydı, güya 1000 dolara alacaktık.

Erdal Torunoğulları fazla akıllı sözleşmeler yapıyor, 1 sene medyada ne kadar akıllıca olduğu konuşuluyor, sonra bize patlıyor.

Mesela Aboubakar için 30 maçın yanına 10 gol maddesi konsaydı, şimdi Arap kulübünden 7 milyon bonservis koparmıştık.

Benzer şekilde Rosier'i ve Ghezzal'ı opsiyonsuz kiralamaları da hataydı.

Yönetim o kadar para harcamama odaklı ki, oyuncu alırken para kazanabilecekleri ihtimalini düşünemiyorlar. Aldığımız adamların parlama olasılığı akıllarına bile gelmedi.
+1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sen de belli şartlara göre konuşuyorsun adam aralık ayında sezonu kapatıp sakatlansa oh iyi ki böyle sozleşme yapmışız uzamayacak kontratı diyecektin yani. Zaten temel amaç da buydu gitmesi riskini göze alarak olası sakatlıkta 3 sene sakat adama para ödememek için böyle bi sözleşme yaptılar. Sezon başı kimse abunun boyle bi kaypaklık yapacağını bilemezdi.
30 maça uzar yerine tek taraflı opsiyon koydurmak daha mantıklı olurdu. O zaman talibi de yoktu. Böyle bir madde koydurabilirdik.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

30 maça uzar yerine tek taraflı opsiyon koydurmak daha mantıklı olurdu. O zaman talibi de yoktu. Böyle bir madde koydurabilirdik.

Ne yaparsak yapalım gidecek adam yinede giderdi. Adam göz göre şampiyonluk kovaladığımız maçlarda oynamadı. Ki ben abu yu bu konuda burada çok savundum. Gerek inanmadığımdan gerekse şampiyonluğa gittiğimiz için.

İyiki gitti bence
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Abi oyuncu üstüne para da ödesin mi? Bence en iyisi gol sayısı olurdu, 15 gole uzar vs yapılabilirdi. Ama açıkçası abounun sözleşmesi uzasa da öyle 7 8 milyon bonservis kazanamazdık diye düşünüyorum. 6 milyon teklif almış adamı hiçbir şekilde tutamazdık.
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2021, 12:56:07 sefaköykartali ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Hasiç'in menajeri de iyi. 300 500 kolaylık yaptı herhalde bize. Eğer satarsak ileride yarısını o alacak, ama problem yok zaten satamıyoruz
Çok iyiydi:)

Çevrimdışı 'TaNeR'

İçimde, yönetim transfer sezonunda çuvallayacak hissi var, umarım yanılırım. Şampiyonluk getirmiş hocanla bile hala anlaşamamışsın !??
Belki imza bile olmayabilir bu gidişle, korkirem...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı mrred

Al nassr ghezzala da salça oluyor.

Bu (...) sevicilerden hep nefret etmişimdir. Daha çok nefret etmem için bir sebep daha

https://twitter.com/Ekremkonur/status/1402571130557415426?s=20
The great gig in the sky

Çevrimiçi Gökhan Kurt

[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2021, 13:29:36 Gökhan Kurt ]

Çevrimdışı Çağrı Öz

Burada sözleşme denen şeyin tek taraflı çıkarlardan ibaret olduğunu zanneden çok fazla insan var.

30 maç + 10 gol + yağışlı gün sayısı+ uzay zaman eğrisi

Böyle sözleşme mi olur yahu ?

Sen lehine bir madde koyarsan karşı taraf da kendi lehine bir madde ekler. Aldım verdim oyunundan bir farkı yok.

Diğer yandan bedava rosier kiralayalım üstüne bir de opsiyon koyalım nasıl bir mantık? Hadi ticaret yapmadınız da kurban pazarlığı da mı yapmadınız.

Bazı kişiler de “500 bin yuro versen alırdın opsiyonu gardaşım!”  diyor. Bu da çok ince bir ticaret yeteneği olsa gerek. Kim nerden böyle bir bilgiyi verdiyse artık.

Talisca alınırken babalar gibi senelik 2 milyon ve iki senelik 4 milyon kiralama ücreti bayıldın döndün aboubakar’a senelik 2.5 milyon kiralama ücreti bayıldın. Toplamda 6.5 milyon euro sırf kiralama ücreti verdin ona rağmen birisinin opsiyonu 10 diğerinin 17 oldu ve doğal olarak alamadın. Şampiyon oldun olmasına ama kuş olup gittiler. 

Bu mu şimdi dahiyane çözüm?

Şampiyon olunan senenin ertesinde 6.5 milyon kiralama ücreti harcayıp şampiyon olmak vs berbat bir senenin ardından ağır borç yüküyle 0 lira kiralama bedeli ödeyerek şampiyon olmak. Taraf tarafa çıkarma yaparsanız eğer kim ne kadar artıda görebilirsiniz. Üstelik ikinci ekibin oyuncuları tutma olasılığı hala kaybolmuş değil.

Histerik krizlere kapılmak her transfer sezonunun kaderi olsa gerek. Bitiş düdüğü çaldığı vakit kim ne yapmış görürüz. Piyasa duyumcularıyla hareket edip farazi muhabbetlerle girmenin kimseye bir faydasının olmadığını artık görmek lazım.

[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2021, 13:36:15 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Burada sözleşme denen şeyin tek taraflı çıkarlardan ibaret olduğunu zanneden çok fazla insan var.

Sen lehine bir madde koyarsan karşı taraf da kendi lehine bir madde ekler. Aldım verdim oyunundan bir farkı yok.

Diğer yandan bedava rosier kiralayalım üstüne bir de opsiyon koyalım nasıl bir mantık? Hadi ticaret yapmadınız da kurban pazarlığı da mı yapmadınız.

Bazı kişiler de “500 bin yuro versen alırdın opsiyonu gardaşım!”  diyor. Bu da çok ince bir ticaret yeteneği olsa gerek. Kim nerden böyle bir bilgiyi verdiyse artık.

Talisca alınırken babalar gibi senelik 2 milyon ve iki senelik 4 milyon kiralama ücreti bayıldın döndün aboubakar’a senelik 2.5 milyon kiralama ücreti bayıldın. Toplamda 6.5 milyon euro sırf kiralama ücreti verdin ona rağmen birisinin opsiyonu 10 diğerinin 17 oldu ve doğal olarak alamadın. Şampiyon oldun olmasına ama kuş olup gittiler. 

Şampiyon olunan senenin ertesinde 6.5 milyon kiralama ücreti harcayıp şampiyon olmak vs berbat bir senenin ardından ağır borç yüküyle 0 lira kiralama bedeli ödeyerek şampiyon olmak. Taraf tarafa çıkarma yaparsanız eğer kim ne kadar artıda görebilirsiniz. Üstelik ikinci ekibin oyuncuları tutma olasılığı hala kaybolmuş değil.

Histerik krizlere kapılmak her transfer sezonunun kaderi olsa gerek. Bitiş düdüğü çaldığı vakit kim ne yapmış görürüz. Piyasa duyumcularıyla hareket edip farazi muhabbetlerle girmenin kimseye bir faydasının olmadığını artık görmek lazım.
Aboubakar'ın sözleşmesine 30 maçın yanına 10 gol de koyulabilirdi, atla deve değil. Sözleşmeye de gol başına 10 bin Euro bonus koyardın, adam da razı gelirdi.

Şu haliyle 30 maç oynayıp sadece 2 gol atsa sözleşmesi uzayacaktı, 25 maçta 30 gol atsa uzamaycaktı. Tek başına elle tutulur hiç bir tarafı yok o maddenin bizim açımızdan.

Bedava Rosier kiraladığında opsiyon koymuyorlarsa, 200 bin Euro kiralama bedeli verip opsiyon koydursalardı.

20 yaşında stoperi oynatma garantisi ile kiraladılar, 500 bin Euro çıktı cebimizden.

Pintiliklerinin ve küçük hesaplarının ceremesini çekiyoruz.
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2021, 13:44:14 tuncaboylu ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

İçimde, yönetim transfer sezonunda çuvallayacak hissi var, umarım yanılırım. Şampiyonluk getirmiş hocanla bile hala anlaşamamışsın !??
Hocanin Erdar torunogullari ile calismak istemiyormus, nekadar dogru bilmiyorum, ama sıkıntınin para olmadigi kesin bence.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Demir

Larin giderse jovetic nasıl olur. Ki gideceğini pek zannetmiyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Al nassr ghezzala da salça oluyor.

Bu (...) sevicilerden hep nefret etmişimdir. Daha çok nefret etmem için bir sebep daha

https://twitter.com/Ekremkonur/status/1402571130557415426?s=20
Burada Araplar'dan nefret edecek bir şey yok

Sözleşmeleri doğru yapsaydık, elimizde Araplara satacak 15-20 milyon Euro'luk asset'imiz olacaktı. Şimdi oyuncuyu bize kiralayan kulüpler kazanıyor ve oyuncular imza parasını yüklü maaş olarak götürüyor.

Çevrimiçi sefaköykartali

+1903

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ağam senin ağzın ne söylir. Vallah yıkım olur bizim için.  :lol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne yaparsak yapalım gidecek adam yinede giderdi. Adam göz göre şampiyonluk kovaladığımız maçlarda oynamadı. Ki ben abu yu bu konuda burada çok savundum. Gerek inanmadığımdan gerekse şampiyonluğa gittiğimiz için.

İyiki gitti bence
Abi oyuncu üstüne para da ödesin mi? Bence en iyisi gol sayısı olurdu, 15 gole uzar vs yapılabilirdi. Ama açıkçası abounun sözleşmesi uzasa da öyle 7 8 milyon bonservis kazanamazdık diye düşünüyorum. 6 milyon teklif almış adamı hiçbir şekilde tutamazdık.
Ben Abubakar fanı değilim. Sözleşme konusunda eleştirim oldu. Bundan sonra bu maça göre sözleşme uzar maddesinden uzak durmak lazım. Her sene bu madde yüzünden sıkıntı yaşıyoruz. Aynı sıkıntıyı Rebecho'nun kiralık kontratında da yaşamış ve oyuncuyu oynatamamıştık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Burada Araplar'dan nefret edecek bir şey yok

Sözleşmeleri doğru yapsaydık, elimizde Araplara satacak 15-20 milyon Euro'luk asset'imiz olacaktı. Şimdi oyuncuyu bize kiralayan kulüpler kazanıyor ve oyuncular imza parasını yüklü maaş olarak götürüyor.
Abi galatasaray gedson u niye alamadı demek gibi bisey bu. 2 sezondur hiçbir şey vermeyen ghezzala şimdi neden bonservisini almadık diyorsun. Mensah gibi performans verip elde patlasaydı da niye aldık yanlış sözleşme diyecektin. Adamlardan faydalandık, bi sezon oldukça cüzi miktara kiraladık, leicester da ghezzalın maaşın yarısını babasının hayrına  ödemiyor iş yaparsa satarız diyor. Sen de kötü oynarsa bir şey kaybetmiyorsun iyi oynarsa performansından yararlanıyorsun.

Çevrimiçi sozkul

adam 14 golde sakatlanırdı o zaman  :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Türkiye'nin Yönetimi = Beşiktaş Klubünün Yönetimi  :biggrinking: