2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291428 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Bu arada Cyle Larin'in menajeri öyle böyle bir şam şeytanı değil, büyük sorun çıkaracak şimdiden söyliyim yerimizi alalım  :money:
nasıl bir şeytan :D satıştan pay mı istiyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı Eray_Steiermark

keşke renkliye gitseydi .ben sergenin daha abunun sakatlığının ne olduğu bile belli değilken abu sezon sonuna kadar aramızda yok tarzı açıklamasından huylanmıştım.zaten sakatlığıyla ilgili de birşey okumadım şurasında şu var diye.
Sağlıklı sezonlarında her sene şampiyon oldu bu adam. Türkiye ligi için çok tehlikeli. Renklilere gidip sakatlanmazsa şampiyon yapardı. Neyse ki kurtulduk. Takıma ihanet ettiği Sergen'in mesajlarından çok belliydi. Ne yapalım böyle bir adammış işte.

Çevrimiçi Samet Demir

En azından erkenden gitti de bizi oyalamadı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Sörloth gelse keşke..

Çevrimdışı Alparslan

dediğiniz gibi hep vardı

almeida-ba-gomez-abou-negredo birbirinden alakasız profiller, biri gidince zıttı alınmış

yönetici vizyonsuzluğundan başka bir şey değil, isme/istatistiğe bakıp getiriyorlar işte
Aynen dediğin gibi oluyor. Bir oyuncu isterse 100 gol atmış olsun. Sadece gol sayısına bakarak bile oyuncu almaman gerekir. Bu golleri nasıl attı, etrafında kimlerle oynuyordu. Misal benimde arkamda Ghezzal olsa eminim bu yaşıma rağmen ben bile gol atarım. Ayrıca oyuncu karakteri nasıl. Gol atarken aynı zamanda çevresindekileri de oynatırmı. Larin mesela Aboubakar dışında bir forvetle oynasa belki bu kadar gol atamazdı. Çok fazla faktör var oyuncu seçiminde. Ama bizdeki düzen kimi bulursan getir mantığı.

Çevrimdışı Alparslan

6 milyon maaş nedir allah aşkına inanılır gibi değil.
Petrol paraları dostum. Gayet normal bir durum.

Çevrimiçi levitate

Petrol paraları dostum. Gayet normal bir durum.
hatta bir prens el atmış diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Çağrı Öz

Sözleşmeler böyle bir davranışı engellemek vasfına sahip değildir.

Sakatlık riski olan bir futbolcu uzun kontrat ister. Biz kabul etmeyip ona belli bir miktar maç oynaması koşuluyla sözleşme uzatma şartı koyduk. Ama o futbolcu aleyhine olan bu maddeyi dönderip lehine kullandı.

Tartının bir kefesine ne koyarsanız diğer kefe o kadar yukarı kalkacak. Dengede kalması imkansız.

Ortada sözleşme edimlerine kasıtlı aykırılık filan da var. Futbolcu lisansını etkileyebilecek düzeyde muvazaalı işler bunlar ama uluslarası hukukta uğraşmaya değer mi, sanmam. Fifa pozitif ayrımcılığı aşan düzeyde futbolcudan yana maalesef.

Çevrimiçi sefaköykartali

Hayır , 7 -8m bonservisimizi ödeyin ve hayrını görün diyecektik. Böyle bedava kaçırmayacaktik.
o da güzel hikayeymiş.

Çevrimdışı Alparslan

Yaşlı takım kurmayalım tek isteğim o

Josef atiba kalırsa Ghezzal zaten o kontenjanı dolduruyor

Stoperde yaşlı oyuncu çok sırıtmaz hatta iyi bile fakat orta saha ve beklerde kesinlikle yaşlı oyuncu fazla olmamalı
Bonservis verecek paran yoksa mecburen yaşlı ve gözden düşmüş oyuncuları almak zorundasın. Hangi genç ve potansiyelli oyuncu bu şartlarda sana gelir ki. 

Çevrimdışı celiker1

Abou'nun gittigine değilde son maçlarda takımı "sattığına" üzülüyorum bir çok kişi gibi.Her zaman söylüyorum;Futbolculara bağlanmayın!Her şeye rağmen böyle bir kritik senede şampiyonlukta payı olduğu için teşekkür ediyorum.Bu sene şampiyon olamamak çok geriye atardı bizi.Bu şampiyonluk en azından iki sene nefes aldırdı bize maddiyat ile berabwr en çok psikolojik.
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2021, 23:30:39 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/Gianlucajk1/status/1402352700965150734

Kulüp zor zamanda şampiyon oldu kadroda bir tek Neciple atiba kalacak ahahhaha  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaan1903

Şöyle bir durum da varmış 30.maça çıksa  sözleşmesinde yer alan 7M Euro serbest kalma maddesi aktif olacakmıştı.. Yani 7 M euro kazanmamızın da önüne de geçmiş  büyük ihtimal önceden anlaştılar.cidden bu kulüp seni 2 kere yerden kaldırdı .çok karaktersizmişsin abou ...
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2021, 23:35:05 kaan1903 ]

Çevrimiçi murat

abu yapmaz öyle şey gelip porto maçında üçlü çektirmişti ...
formasını terlettiği takımn rakibiyle üçlü çektiren sözleşmesinin devam etmemesi ve 6 milyon için maça da çıkmayabilir.gidenin yeri dolar üzülecek bir durum değil ama bizim o kanalları oluşturduğumuz konusunda kuşkuluyum.artık akıllı transferler görmek istiyorum.

Çevrimiçi sefaköykartali

Evet Ghezzal gibi maaşının yarısını takımına ödetip bir de üstüne bu kadar fayda alabileceğin futbolcuyu bulmak çok çok zor hatta imkansız. Sezon başı ghezzal bile sezonu tahmin edemezdi. Ama oldu işte napalım yani adam bizi şampiyon yaptı. Her zaman tutmaz, daha sağlam adımlar atmamız lazım, daha oturaklı kadrolar kurmamız lazım ki her yaz baştan takım değişmesin diyen arkadaşlara katılıyorum ama bu kedi bal mal muhabbetleri hoş değil. Sonuçta 40 maç oynamış, emek vermiş yöneticiler, hoca ve teknik ekibi ve oyuncuları var. Bu kadar kaos yaratmaya gerek yok. Hala avantajlıyız, hala kuvvetliyiz. Doğru adımları atarsak ne fener ne gs istedikleri kadar para harcasınlar yine sezon sonu altımızda kalırlar. 60 70 milyon harcayan feneri gomez sosayla duman etmedik mi? Ettik. Yine yaparız evelallah.

Çevrimdışı Alparslan

sözleşmesi bitmiş 33 yaşında adama 1.5 milyon senelik maaş 700 bin de senelik imza parası ve yüzde 10 komisyon verilen bir ülkede gerisini siz doldurun.yabancı sınırıymış bankalar birliği anlaşmasıymış fasa fiso.hala yaşlı oyunculardan medet umuyoruz.yetiştirme yok,arama tarama yok halbuki hem genç potansiyelleri yetiştirip hem şampiyonluk kovalanabilir.
Seninle hem aynı fikirdeyim hem değilim Murat. Evet dediğin gibi genç potansiyelleri bulup çıkarmak gerekir ama inan bu çok zor bence. Avrupa'nın önde gelen takımlarının o kadar geniş bir scout ağları var ki onların radarına girmeden senin bir oyuncuyu bulup çıkarman bana pek mümkün görünmüyor. Ayrıca herkes kendi potansiyelinin farkında. Gerçekten çok üst düzey potansiyel taşıyan hiç bir oyuncu bu ülkeye gelmeyi aklından bile geçirmez. Ayrıca onların kulüpleri de bu oyuncuları sana ucuza bırakmaz. Ama işin gerçeği belki de 1m bonservis bile verebilecek durumda değiliz. O zaman mecburen forvet gibi çok para harcama gereken yerlere 33-34 yaşında birilerini bakmak zorunda kalıyorsun. Ayrıca bahsetmiş olduğun Hamsik sanırım. Son durumunu bilmemekle birlikte fiyatından bağımsız ciddi fayda sağlayabileceğini düşünüyorum. Yanılırım umarım.

Çevrimdışı celiker1

Sergen hocanın tamamen kadro planlaması ile ilgili yönetimle görüştüğünü düşünüyorum.Sezon içindeki meydan okumalarından sonra yeni sezona zayıf kadro ile girmek istwmediği için yönetimle bunun pazarlığını yaptığına kendi adıma eminim
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Alparslan

nasıl bir şeytan :D satıştan pay mı istiyor
Sözleşmesi seneye bitiyor sanırım. Hayatta uzatmayacaktır ciddi bir para almadan. Bu sene ne yapıp edip elimizden çıkarmamız lazım. Yoksa ciddi sorun olur bence de.

Çevrimiçi sefaköykartali

Sergen hocanın tamamen kadro planlaması ile ilgili yönetimle görüştüğünü düşünüyorum.Sezon içindeki meydan okumalarından sonra yeni sezona zayıf kadro ile girmek istwmediği için yönetimle bunun pazarlığını yaptığına kendi adıma eminim
Ben de boyle düşünüyorum. Mevzu ne para ne de başka bir şey. Hoca zaten her yerde söyledi başarısızlığı kabul ederek sezona giremeyiz. Iyi de bi iskeletimiz var. Satıştan gelen gelirlerle hücum hattını zenginleştirirsek yine şampiyonluk neden olmasın?

Çevrimdışı Alparslan

Sörloth gelse keşke..
Hayal bile etme. O adam Türkiye'ye gelmeyi düşünmez. 4m'dan aşağı kazanmıyor. Ayrıca Türkiye'yi küçümser tavırlar içinde birisi diye biliyorum.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/PozitifSport/status/1402348397194006533?s=19

Şu iki adam kalırsa bizim için çok iyi olacak. Güvenilir bir 10, yetenekli bir golcü + yedeğiyle daha da güçlü oluruz evelallah.

Hayal bile etme. O adam Türkiye'ye gelmeyi düşünmez. 4m'dan aşağı kazanmıyor. Ayrıca Türkiye'yi küçümser tavırlar içinde birisi diye biliyorum.
Hiç umudum yok zaten.

Çevrimiçi murat

Seninle hem aynı fikirdeyim hem değilim Murat. Evet dediğin gibi genç potansiyelleri bulup çıkarmak gerekir ama inan bu çok zor bence. Avrupa'nın önde gelen takımlarının o kadar geniş bir scout ağları var ki onların radarına girmeden senin bir oyuncuyu bulup çıkarman bana pek mümkün görünmüyor. Ayrıca herkes kendi potansiyelinin farkında. Gerçekten çok üst düzey potansiyel taşıyan hiç bir oyuncu bu ülkeye gelmeyi aklından bile geçirmez. Ayrıca onların kulüpleri de bu oyuncuları sana ucuza bırakmaz. Ama işin gerçeği belki de 1m bonservis bile verebilecek durumda değiliz. O zaman mecburen forvet gibi çok para harcama gereken yerlere 33-34 yaşında birilerini bakmak zorunda kalıyorsun. Ayrıca bahsetmiş olduğun Hamsik sanırım. Son durumunu bilmemekle birlikte fiyatından bağımsız ciddi fayda sağlayabileceğini düşünüyorum. Yanılırım umarım.
evet hamsik çok iyi oyuncuydu ama geçtiğimiz sezon 6 maç 1 gol.30 maç 7-8 gol 3-5 asist yapar eyvallahta bu para bu performansa çok.
bende sana katılmakla beraber gözden kaçan yada yeterince forma şansı bulamayan çok oyuncu var.elinde her an sakatlanabilecek bir abubakar var yedeğine en azında fiziği kuvvetli genç bir afrikalı veya iskandinav genç bulundurursun gol atmasada stoperleri oyalar.3-4 tane  ucuz işyapabilecek potnsiyel bulunabilir.illa takımı sırtlayacak diye bir şart yok.

Çevrimdışı Çağrı Öz

https://twitter.com/PozitifSport/status/1402348397194006533?s=19

Şu iki adam kalırsa bizim için çok iyi olacak. Güvenilir bir 10, yetenekli bir golcü + yedeğiyle daha da güçlü oluruz evelallah.

Rosier takipten çıkarken malum küfrü etti mi acaba.

Çevrimiçi sefaköykartali

Rosier takipten çıkarken malum küfrü etti mi acaba.
Bol şans storysi atmış yalan haber herhalde ya.