2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291519 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Boşuna üzülmeyin gençler 30 maç oynasaydı da aynı şey olacaktı zira son yargı kararlarına göre kulüp tarafından

sözleşmeye konulan "otomatik uzar" maddelerinin hiçbiri geçerli değil. Aboubakar istese bunu iptal ettirmek için dava

açabilirdi. O yüzden ne yapsak kalmayacaktı.
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2021, 22:16:11 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

1 ay önce bile belliydi bana pek koymadı açıkçası.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mrred

Bu arada duyumcu tayfa baya faka bastı hiçbiri transferi önceden duyuramadı.
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı mrred

6 milyon maaş nedir allah aşkına inanılır gibi değil.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ALDENYX

dediğiniz gibi hep vardı

almeida-ba-gomez-abou-negredo birbirinden alakasız profiller, biri gidince zıttı alınmış

yönetici vizyonsuzluğundan başka bir şey değil, isme/istatistiğe bakıp getiriyorlar işte
Birbiri ile alakali forvetler kimler ? Sadece bizim takimimiz icin degil tüm takimlar icin bunu başaran hangi kulübler ? Merak ettigim o kulüplerin vizyonu
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı mrred

Serdar Dursun ve Kenan Karamanı kesinlikle almalıyız.

Yanlarına da iyi bir 1.santrafor almamız şart oldu. Bakalım scout ekibinin heybesinden neler çıkacak.
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Birbiri ile alakali forvetler kimler ? Sadece bizim takimimiz icin degil tüm takimlar icin bunu başaran hangi kulübler ?
türkiye içinde hiç kimse?
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Bu arada duyumcu tayfa baya faka bastı hiçbiri transferi önceden duyuramadı.
gideceği bas baya belliydi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

abou'nun sakatlık bahanesiyle oynamaması mevzusu doğruymuş deme

buradan sakat sakat oynayan larine sevgilerimi yolluyorum sen adamsın
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben Aboubakar'ın gitmesine zerre üzülmedim. Bu konuda yonetimin bir kez daha sınıfta kaldığını da gördük. Bakalım hatalarından dönebilecekler mi? Daha önlerinde Rosier ve Ghezzal var. Bakalım onlara nasıl kılıf uydurulacak? Merakla bekliyorum. Yine zarların düşeş gelmesini bekleyeceğiz...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takımı sıfırdan kurmak için tüm şartlar oluşmaya başladı. Bakalım nasıl bir kadro göreceğiz? Yabancı sınırı ve limit kadro için etkili olacak. Limitlerin açıklanacağı 15 Haziran bizim için önemli bir tarih olacak.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bence kritik nokta Abubakara bu teklif ne zaman geldi ?
Eğer önceden geldiyse ve abubakar bilerek oynamadıysa yari yolda birakmasinin yani sira olasi bir bonservis kazancından da etti bizi. Etik boyutunu saymiyorum bile.

Çevrimdışı ALDENYX

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Aboubakar sakatlık riskinden dolayı kazanabileceği maksimum parayı alıp erkenden futbol hayatını rölantiye almanın peşindeymiş. Bu transfer muhtemelen çok önceden bitmiş ama işin ilginç yanı kimsenin haberi yok.

Gayet mantıklı bir hareket. Arap kulüpleri bazında bile skandal bir ücret almış olacak.

Çevrimdışı mrred

Takımı sıfırdan kurmak için tüm şartlar oluşmaya başladı. Bakalım nasıl bir kadro göreceğiz? Yabancı sınırı ve limit kadro için etkili olacak. Limitlerin açıklanacağı 15 Haziran bizim için önemli bir tarih olacak.
Yaşlı takım kurmayalım tek isteğim o

Josef atiba kalırsa Ghezzal zaten o kontenjanı dolduruyor

Stoperde yaşlı oyuncu çok sırıtmaz hatta iyi bile fakat orta saha ve beklerde kesinlikle yaşlı oyuncu fazla olmamalı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

https://www.transfermarkt.com.tr/mike-tresor-ndayishimiye/profil/spieler/381963

Yalnız bu çocuk gayet iyi topçu 500 e almışlar bize en az 1.5 a falan bırakırlar. Kiralık ve zorunlu satın alma ile çözebiliriz.
The great gig in the sky

Çevrimiçi sefaköykartali

Ben Aboubakar'ın gitmesine zerre üzülmedim. Bu konuda yonetimin bir kez daha sınıfta kaldığını da gördük. Bakalım hatalarından dönebilecekler mi? Daha önlerinde Rosier ve Ghezzal var. Bakalım onlara nasıl kılıf uydurulacak? Merakla bekliyorum. Yine zarların düşeş gelmesini bekleyeceğiz...
Abi talisca aralıkta yazmış yine buluşacağız yakında diye. Ne yönetimi? Abouya 3 versen kalmazmış ki diyelim ki kaldı adamın sakatlanmayacağının garantisi yok. Adam çoktan yapmış sözleşmesini allah yüzümüze güldü de abouya kalmadan şampiyon olduk.

Çevrimdışı can1903

10 haziranda açıklanıcak demedi mi TFF

Çevrimiçi Samet Ç

Abu zaten bilerek oynamıyordu gitmesine şaşırmaya gerek yok yönetimin tek hatası oyuncuyu anında şutlamaması.

Çevrimiçi Samet Ç

https://www.transfermarkt.com.tr/mike-tresor-ndayishimiye/profil/spieler/381963

Yalnız bu çocuk gayet iyi topçu 500 e almışlar bize en az 1.5 a falan bırakırlar. Kiralık ve zorunlu satın alma ile çözebiliriz.
3-4 milyondan açarlar kapıyı.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ben senin g.saraylı olduğunu düşünüyordum ama dümdüz yetersiz bir insan olduğunu gördüm. Neden sonuç ilişkisi kurmaktan yoksun, olayları dar bir açıdan yorumlayan, takıntılı bir insansın. Üstüne bir de gereksiz bir özgüven eklenince ne olduğu anlaşılmaz bir kompozisyon ortaya çıkıyor.

Bundan sonra  Cimbom Galatasaray Galatasaray şampiyon isimli güzide şarkıyı okuyup kaydını buraya atsan da kılım kıpırdamaz.

Benim futbol takipçisi olmamdaki asıl gaye yetersiz insanlarla değil rakip takım taraftarlarıyla seviyeli bir münakaşa arayışı ve bunun sonucunda da hayatın stresinden uzaklaşma çabasıdır. Dert babası mıyız biz.
Evet yine her zaman olduğu gibi sen gs' lisin diyerek kestirip atmışsın. Birde yetersiz yapmışsın. Benim Beşiktaş' lılığımi kimse sorgulayamaz. Buradaki kimsenin Beşiktas' lılığıni kimse sorgulayamaz.

Hangi dediğimden dolayı yetersiz yaptın onu da anlamadım. Gs başarısız olan yönetimi direkt gönderiyor, biz ve fb bunu yapamıyoruz bundan dolayı gs çok kupa kazandi diyorum, gs li yapıyorsunuz.

Kac puan ondeyken, rakip kriz icindeyken sacma sapan puan kaybederek zorla sampiyon olduk. Buna ragmen ; olsun ya, helal olsun diyenler var, bu zihniyetle olmaz diyorum. Gs li yapıyorsunuz.

Neyse siz hakli olun bakalim. Ben gs' li olayım sizin gözünüzde. Ben yetersiz olayım.

Göztepe macında penaltı olmasa buralarda yine aynı seyleri yazabilecek miydiniz bakalım..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ağustosun son haftasi gelecek olan forvetimiz kim olacak acaba?