Ben senin g.saraylı olduğunu düşünüyordum ama dümdüz yetersiz bir insan olduğunu gördüm. Neden sonuç ilişkisi kurmaktan yoksun, olayları dar bir açıdan yorumlayan, takıntılı bir insansın. Üstüne bir de gereksiz bir özgüven eklenince ne olduğu anlaşılmaz bir kompozisyon ortaya çıkıyor.
Bundan sonra Cimbom Galatasaray Galatasaray şampiyon isimli güzide şarkıyı okuyup kaydını buraya atsan da kılım kıpırdamaz.
Benim futbol takipçisi olmamdaki asıl gaye yetersiz insanlarla değil rakip takım taraftarlarıyla seviyeli bir münakaşa arayışı ve bunun sonucunda da hayatın stresinden uzaklaşma çabasıdır. Dert babası mıyız biz.
Evet yine her zaman olduğu gibi sen gs' lisin diyerek kestirip atmışsın. Birde yetersiz yapmışsın. Benim Beşiktaş' lılığımi kimse sorgulayamaz. Buradaki kimsenin Beşiktas' lılığıni kimse sorgulayamaz.
Hangi dediğimden dolayı yetersiz yaptın onu da anlamadım. Gs başarısız olan yönetimi direkt gönderiyor, biz ve fb bunu yapamıyoruz bundan dolayı gs çok kupa kazandi diyorum, gs li yapıyorsunuz.
Kac puan ondeyken, rakip kriz icindeyken sacma sapan puan kaybederek zorla sampiyon olduk. Buna ragmen ; olsun ya, helal olsun diyenler var, bu zihniyetle olmaz diyorum. Gs li yapıyorsunuz.
Neyse siz hakli olun bakalim. Ben gs' li olayım sizin gözünüzde. Ben yetersiz olayım.
Göztepe macında penaltı olmasa buralarda yine aynı seyleri yazabilecek miydiniz bakalım..