burası kişiye özel blok eğilki isteyen herkes fikrini söyler saçmada olacili dar kafalıcada olabilir bunların hepsi göreceli kimin yeterli kimin yetersiz oluğuna karar verecek otorite olduğunu sanmıyorum beğenmediğin insanları okumazsın ama kimseyede saygısızca davranamazsın
Böyle bir otorite olduğumu söylemiyorum, kendisini g,saraylı olmakla itham ettiğimi iddia etti ben de aslında neyle itham ettiğimi söyledim. Saygısızlık yaptığımı da düşünmüyorum.
“şampiyon olsak bile kaç para edecek bu şampiyonluk”
Bu tip bir şeyi yazan kişiye normalde bayağı okkalı küfredilir ama ben yine işi hafif tuttum. Her fikre sonuna kadar katlanırım ancak insanları enayi yerine koyan anlayışı kaldıramıyorum. Kişilere eleştirisi umurumda değil; takıma, kulübe, rekabete dair olgusal öğeleri hedef alan saldırılar yapıyor bu arkadaş. Doğal olarak her Beşiktaşlı gibi işin ucu bana dokunuyor. Çok uzun bir süredir aynı şeyleri dozunu arttırarak yazmasından müthevellit bunu kasıtlı ve kötü niyetle yaptığını gördüm.
Bir taraftar forumunda “şampiyonluğunuz kaç para” diye bir şey yazılsa muhtemelen o kişinin çok fazla kulağı çınlar. Bu öznel bir fikir değil dümdüz bir dil uzatma. Üstelik aşırı derece fanatik rakip takım mecralarında görülebilecek cinsten.
Bilmiyorum bunlar gözünüzden mi kaçtı ama benim derdim bundan ibaret.