2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291276 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Neden hafta sonu. Normalde senin hocanla masaya oturduğun gün anlaşman gerekmez mi? Transfer için nasılsa zamanımız var deniyor. Bu senede kampa katılmamış son dakika da yapılmış transferleri göreceğiz malesef. Artık gençlerle kampı yapar lig başladıktan 3-4 hafta sonra transferi tamamlarız. Bu kesin.
ta başından beri sou var diyorum pis kokuyor sergeni istemeyn yöneticiler var sergen devam etsede eninde sonunda patlayacak olaylar başsrının sergene yazılmasına tahammül edemiyorlar daha   Önceki yönetimde yaşananları aynı adamları bu yönetime taşıdığında yaşaman kaçınılmazdır

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sergen Hoca bazı yöneticilerden memnun değil, onların yönetimden çıkarılmasını talep etmiş diye duyuyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Aboubakar bu saatten sonra kariyeri değil kazanacağı parayı düşünüyor. Kendisi açısından haklılık payı da var. Sorunlu dizlerinin uzun seneler futbol oynamasına izin vermeyeceğini biliyor. Bu nedenle kısa futbol ömründe ne kazanabilirse kardır anlayışı ile davranıyor. Açıkcası ben de olsam böyle yapardım. Bizim her hafta şimdi sakatlanacak demeyeceğimiz sağlıklı net bir oyuncuya ihtiyacımız var. Ama açıkcası bu yönetim anlayışı ve kafa yapısı ile bu konuda şüpheliyim. Umarım bizim için hayırlısı olur.

ben şimdiden cisse haberlerini görebiliyorum :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

3 senedir top oynamayan, geçmişte çapraz bağını yırtmış, bonservisi elinde başka bir adam aramaya başlasınlar.

Belki o da tutar.
bel fıtıklı costa var olur mu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı kaan1903

Larin'in satılacağını düşünürsek, önümüzdeki sene elimizde tek sağlıklı kanat var, N'koudou.

En az 5 kanatla sezona başlamamız gerekiyor. Bu maddi durumda Boyd'dan iyi 4 tane kanat alıp da kadro kurabilecek miyiz?

Hadi bulabileceğiz diyelim.

1.2 milyon Euro maaşı kulağa yüksek geliyor, peki o kalitede bir adamı kaça alacaksın? 700 bin Euro bonservis, 500 bin Euro maaş desen; aynı paraya gelecek. Üstelik bu paraya alacağın adamın Boyd'dan iyi olma ihtimali %20.
Yabancı forvet özellikli sol kanat + Eğer 800 bin € ‘yu kabul ederse Kenan yapacaklar benim tahminim o bölgeyi o yüzden Boyd’u tutmanın pek anlamı yok. Yine de karar hocanın kampta çok beğenir tutar bilemeyiz.. Sağ kanat içinse Ghezzal olmazsa her türlü yerine bir adam gelecek. Töreyi de uzatırlar muhtemelen ama oraya yerli bir takviye gelir diye düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2021, 21:50:39 kaan1903 ]

Çevrimdışı Alparslan

ta başından beri sou var diyorum pis kokuyor sergeni istemeyn yöneticiler var sergen devam etsede eninde sonunda patlayacak olaylar başsrının sergene yazılmasına tahammül edemiyorlar daha   Önceki yönetimde yaşananları aynı adamları bu yönetime taşıdığında yaşaman kaçınılmazdır
Sergen'i istemeyen yöneticiler bunu uluorta yapamayacaklarını bildikleri için kapalı kapılar ardında hocayı kaçırarak bunu yapmak istiyorlar sanırım. Sergen daha baştan konuştu. Mesajı net verdi aslında geçen hafta konuşmasında. Başarılı olmayacak bir takımın başında olmam dedi. Bunun meali bana adam gibi transfer yapıp adam gibi takım kuracaksınız anlamına geliyor. Sorun sanırım burada. Yoksa parasal konulara takılmayacak kadar akıllı bir adam Sergen. Bu yönetimde bu isteği ne kadar karşılar ben bundan emin değilim. Adam açık açık Hulk için yalvardım dedi almadılar. Üstelik ekonomik boyutu da uygundu dedi. O dönem burada da bir çok arkadaş Hulk alın diye yalvardı. Sonuç az daha şampiyonluğa maloluyordu.

Çevrimiçi levitate

Sergen Hoca bazı yöneticilerden memnun değil, onların yönetimden çıkarılmasını talep etmiş diye duyuyorum.
arkamdan kuyumu kazıyorlar düşüncesi var demek ki. taraftar arkasında zaten çok takmamalı bence

ha bu durum takım içine yansıyorsa haklıdır bir şey diyemem
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı Alparslan

ben şimdiden cisse haberlerini görebiliyorum :D
Cisse almak bana açıkcası vizyonun genişliğini gösteriyor birazda. Tabi ki istenirse. Ama ben açıkcası nasıl bir forvet istendiğini de tam anlayamıyorum. Transfer politikasını anlayamıyorum çoğu zaman. Aboubakar gidiyorsa ona benzer, takımı da oynatan bir adam bakarsın. Ama mesela adı geçen Pukki farklı bir anlayışın oyuncusu. Önce ne oynamak istediğine karar verirsin. Sonra o istediğin şeyin oyuncularına bakarsın. Ama bu senelerdir malesef böyle. Açıkcası şaşırmıyorum.

Çevrimdışı Çağrı Öz

burası kişiye özel blok eğilki isteyen herkes fikrini söyler saçmada olacili dar kafalıcada olabilir bunların hepsi göreceli kimin yeterli kimin yetersiz oluğuna karar verecek otorite olduğunu sanmıyorum beğenmediğin insanları okumazsın ama kimseyede saygısızca davranamazsın

Böyle bir otorite olduğumu söylemiyorum, kendisini g,saraylı olmakla itham ettiğimi iddia etti ben de aslında neyle itham ettiğimi söyledim. Saygısızlık yaptığımı da düşünmüyorum.

“şampiyon olsak bile kaç para edecek bu şampiyonluk”

Bu tip bir şeyi yazan kişiye normalde bayağı okkalı küfredilir ama ben yine işi hafif tuttum. Her fikre sonuna kadar katlanırım ancak insanları enayi yerine koyan anlayışı kaldıramıyorum. Kişilere eleştirisi umurumda değil; takıma, kulübe, rekabete dair olgusal öğeleri hedef alan saldırılar yapıyor bu arkadaş. Doğal olarak her Beşiktaşlı gibi işin ucu bana dokunuyor. Çok uzun bir süredir aynı şeyleri dozunu arttırarak yazmasından müthevellit bunu kasıtlı ve kötü niyetle yaptığını gördüm.

Bir taraftar forumunda “şampiyonluğunuz kaç para” diye bir şey yazılsa muhtemelen o kişinin çok fazla kulağı çınlar. Bu öznel bir fikir değil dümdüz bir dil uzatma. Üstelik aşırı derece fanatik rakip takım mecralarında görülebilecek cinsten.

Bilmiyorum bunlar gözünüzden mi kaçtı ama benim derdim bundan ibaret.

[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2021, 21:59:17 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı Çağrı Öz

Aboubakar dümdüz para arayışındaymış. Bu tip bir futbolcuyu buralarda tutamazsın. Yolu açık olsun.

Kalmasını ister miydim.. isterdim.

Çevrimdışı mrred

1.Aboubakar hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Parayı seçti .Sonuçta 3 4 yıl daha top oynayacak hayatını

garanti altına almaya çalışıyor

2.Hocanın yönetimde istemediği adamlar olabilir. Bir ortamda herkes herkesi sevmek zorunda değil fakat "o yönetici

varsa ben yokum" tarzı restleşmeler olursa hiç iyi olmaz. Genel kurulun kararına saygısızlık olur. Hocanın böyle bir şey

yapacağını sanmıyorum. Akıllı adam böyle polemiklere girmez. Onun yerine başka bir şey yapabilir. Mesela falanca

yönetici ile daha iyi çalışıyorum onla devam etmek isterim gibi.
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/AlNassrFC/status/1402339703848935429?s=19
Hrp yalandır dedik ancak ne karaktersiz çıktın Aboubakar Beşiktaş seni adam etti hayata döndürdü sen ihanet ettin ekmek yediğin takıma ihanet ettin karaktersizlik

Çevrimiçi levitate

Cisse almak bana açıkcası vizyonun genişliğini gösteriyor birazda. Tabi ki istenirse. Ama ben açıkcası nasıl bir forvet istendiğini de tam anlayamıyorum. Transfer politikasını anlayamıyorum çoğu zaman. Aboubakar gidiyorsa ona benzer, takımı da oynatan bir adam bakarsın. Ama mesela adı geçen Pukki farklı bir anlayışın oyuncusu. Önce ne oynamak istediğine karar verirsin. Sonra o istediğin şeyin oyuncularına bakarsın. Ama bu senelerdir malesef böyle. Açıkcası şaşırmıyorum.

dediğiniz gibi hep vardı

almeida-ba-gomez-abou-negredo birbirinden alakasız profiller, biri gidince zıttı alınmış

yönetici vizyonsuzluğundan başka bir şey değil, isme/istatistiğe bakıp getiriyorlar işte
bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

Abubakarin takımı yalniz bıraktığıni kanıtlamış olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı ALDENYX

burası kişiye özel blok eğilki isteyen herkes fikrini söyler saçmada olacili dar kafalıcada olabilir bunların hepsi göreceli kimin yeterli kimin yetersiz oluğuna karar verecek otorite olduğunu sanmıyorum beğenmediğin insanları okumazsın ama kimseyede saygısızca davranamazsın
Gereksiz bir cikis olmus ...soz konusu kisi baya baya maytak geciyo benim cevremdeki gs li fb ler baskani kazanılan iki kupanin emegini terini kedili balli anlatmiyo ..ha bura herkeze acik dersiniz ok...no poroblem burdaki besiktasli kardeslerimede saygisizca dawrandiklarina dai itamda bulunmayalim  ! !cunku saygisizlik bir durum yok...
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2021, 22:26:04 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/AlNassrFC/status/1402339703848935429?s=19
Hrp yalandır dedik ancak ne karaktersiz çıktın Aboubakar Beşiktaş seni adam etti hayata döndürdü sen ihanet ettin ekmek yediğin takıma ihanet ettin karaktersizlik
3 yıl 18 milyon ne yuh
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Bunu hiçkimse kabul etmez, etmemeli de zaten. Yönetimden çıkarın demek hocaya düşmez. Başkana arayı bul bu adamlarla daha iyi çalışıyorum demek de en doğal hakkı. Burada iş başkana düşer. Ama gidip de başka hocayla başkana söylemeden görüşen yöneticinin de bu kulüpte yeri yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yıllık 6m euro diyorlar.
O paraya hangi oyuncu olursa olsun kopan bacağını da kucağına alıp koşa koşa gider.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Böyle bir otorite olduğumu söylemiyorum, kendisini g,saraylı olmakla itham ettiğimi iddia etti ben de aslında neyle itham ettiğimi söyledim. Saygısızlık yaptığımı da düşünmüyorum.

“şampiyon olsak bile kaç para edecek bu şampiyonluk”

Bu tip bir şeyi yazan kişiye normalde bayağı okkalı küfredilir ama ben yine işi hafif tuttum. Her fikre sonuna kadar katlanırım ancak insanları enayi yerine koyan anlayışı kaldıramıyorum. Kişilere eleştirisi umurumda değil; takıma, kulübe, rekabete dair olgusal öğeleri hedef alan saldırılar yapıyor bu arkadaş. Doğal olarak her Beşiktaşlı gibi işin ucu bana dokunuyor. Çok uzun bir süredir aynı şeyleri dozunu arttırarak yazmasından müthevellit bunu kasıtlı ve kötü niyetle yaptığını gördüm.

Bir taraftar forumunda “şampiyonluğunuz kaç para” diye bir şey yazılsa muhtemelen o kişinin çok fazla kulağı çınlar. Bu öznel bir fikir değil dümdüz bir dil uzatma. Üstelik aşırı derece fanatik rakip takım mecralarında görülebilecek cinsten.

Bilmiyorum bunlar gözünüzden mi kaçtı ama benim derdim bundan ibaret.
Bence forum olarak gs lilerin fb  lilerin de yazmasi isteniyo sadece taraf olan bizlerin haberi yook..ki ben cook yazan biri degilim ancak aşırı haddi aşan yazilari basit yorummus gibi lense edilmesinden biktim .
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı kaan1903

3 Yıl 18 M € güzel para son sözleşmesini yapmış . Yolu açık olsun.
https://twitter.com/muratozen1903/status/1402342888017649667?s=21