2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2292605 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2021, 23:18:36 sefaköykartali ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Şu forvete Vedat Muriqi veya Sörloth kiralayıp yanına da freeyken Santos Borre getirsek çok iyi olur.

Çevrimdışı mrred

Takım bulamayınca 1m ye bile kabul olur. Kenana da 1 versen sol tarafı halledersin bence.
500 bin bile çok buna

utanmaza bak hele umut nayırla aynı takımda oynuyor umut takımın as santraforu kiralık maaşı 250 bin euro

bu beyfendi 1.7 istiyormuş. Vay vay

Yahu değil 1.7 bu herife 500 bin bile çok ne sanıyor bunlar kendilerini ? Yedek santrafor olacak adama bak

Selam bile vermemek gerek.
The great gig in the sky

Çevrimdışı savaş altay

Sergen neden 3 yil atmiyorki, ilk iki senede yeniden bir takim olusturacagiz dersin, fikret orman donemi baslangici gibi bir hal var ortada zaten takim icin. O donem komple klup dizayn edildi, su an icin ise takimin buna ihtiyaci var. Baskiyi atacaksin uzerinden. Sergen hatali bir yol izliyor. Kariyer yapacak, korkakca davraniyor. Eksiyi aldi benden. Elini guclendirdigi bir durumda yok, fantezi cok seviliyor forumda bir tane de ben kurayim, diyelim sezon sonu istedigi gibi gitmedi isler anlasma masasina nasil gelecek? Sana, sampiyonluk yoksa koltugundan olursun diyen mi var? Bundan once besiktas'i calistirirken(!) harika bir yonetim vardida sana her oyuncuyu aldilar bu yonetim mi sikinti oldu? Yoksa prof kariyer hedefin yolunda besiktas da diger takimlar gibi mi?
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2021, 23:59:24 savaş altay ]

Çevrimiçi Necmi

Sergen neden 3 yil atmiyorki, ilk iki senede yeniden bir takim olusturacagiz dersin, fikret orman donemi baslangici gibi bir hal var ortada zaten takim icin. O donem komple klup dizayn edildi, su an icin ise takimin buna ihtiyaci var. Baskiyi atacaksin uzerinden. Sergen hatali bir yol izliyor. Kariyer yapacak, korkakca davraniyor. Eksiyi aldi benden. Elini guclendirdigi bir durumda yok, fantezi cok seviliyor forumda bir tane de ben kurayim, diyelim sezon sonu istedigi gibi gitmedi isler anlasma masasina nasil gelecek? Sana, sampiyonluk yoksa koltugundan olursun diyen mi var? Bundan once besiktas'i calistirirken(!) harika bir yonetim vardida sana her oyuncuyu aldilar bu yonetim mi sikinti oldu? Yoksa prof kariyer hedefin yolunda besiktas da diger takimlar gibi mi?
bu sene lig ve şl de başarı gelirse avrupa kapısı açılır

Çevrimiçi sefaköykartali

3 yıl atsa nolcak abi, avrupaya gitmek istese zorla mı tutacağız, biz göndermek istesek sözleşmede kalan süreyi mi isteyecek? Kalici 3 4 yıllık kadro yapmadığın surece her sezon böyle olur.

Çevrimdışı can1903

Hocayla yönetim arasındaki maaş pazarlığı kadar normal bir şey yok. Birisi profesyonel ama aynı zamanda çok iyi bir beşiktaşlı olan 2 şampiyonluk kazandırmış hoca. 5 milyon €'da isteyebilir, biri de Beşiktaşın başkanı fiyatta pazarlık yapar tabiki de 10 istese 10 mu vericez? veya Başkan 1 milyon dese 1 milyona okey mi dicek hoca çok rahatlıkla aşılacak mevzular önemli olan kadro planlaması ne hoca çok para ister ne bizimkiler az verir orta yol bulunur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı savaş altay

3 yıl atsa nolcak abi, avrupaya gitmek istese zorla mı tutacağız, biz göndermek istesek sözleşmede kalan süreyi mi isteyecek? Kalici 3 4 yıllık kadro yapmadığın surece her sezon böyle olur.
Kimseyi zorla tutma niyeti yok. Esas sergen'in kafasindakileri ogrenmis olduk. Olayin iki boyutu var; yonetimin ve klubun icinde bulundugu sikintilardan oturu 3 yillik imza atmiyorsa, acaip isler olacak ihale bana da kalacak ve kariyerime zarar gelir diye korkuyorsa bu sene de atmasin! Diger boyut ise teklif alirsa avrupa'ya gitmek istemesi. Her iki durumda da sergen'in kafasi besiktas'da gorunmuyor. Neden 3 yil atmiyor diye sizlanmiyorum. Sergen'in besiktas'da kalip, kalmamasini istemekten ziyade sergen'in tablosu cikti ortaya, tavir buysa biz de ona gore tavrimizi aliriz.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Kedi kim oluyor burda, yönetim mi?
Bende kendimi bal yemiş gibi hissediyorum, bu şampiyonluk sertleşmiş sinirlerime masaj yaptı adeta..
Ama sende hala bir tedirginlik var gibi. Gelecek sezondan mı korkuyorsun?
Her sene son gün alınan kanat oyuncusu Ghezzal gibi katkı vermez. Her sene son gün alınan sağ bek Rosier gibi çıkmaz. Her sene son gün alınan forvet Aboubakar gibi katkı vermez.

Her sezon lig bitmeden 3-4 hafta önce 7-0 kazanamazsın.

Galatasaray maçından sonra söylemiştim, şampiyon olsak bile kaç para edecek bu şampiyonluk diye. Karagümrük maçından sonra iyice emin oldum. O yüzden şampiyonluğu kutlayacağız elbette ama biliyorum ki bu zihniyetle 1 ileri 2 geri gideceğiz.

Müthiş, süper takım olan biz; çok kötü, şanslı gs' den sadece 1 gol averajımız fazla diye şampiyon olduk ki son maç ecel terleri döktük. Hatayspor maçında o olağanüstü durum olmasa hepimiz saydırıyorduk burada yönetime, futbolculara.

Çevrimiçi Samet Demir

Her sene son gün alınan kanat oyuncusu Ghezzal gibi katkı vermez. Her sene son gün alınan sağ bek Rosier gibi çıkmaz. Her sene son gün alınan forvet Aboubakar gibi katkı vermez.

Galatasaray maçından sonra söylemiştim, şampiyon olsak bile kaç para edecek bu şampiyonluk diye. Karagümrük maçından sonra iyice emin oldum. O yüzden şampiyonluğu kutlayacağız elbette ama biliyorum ki bu zihniyetle 1 ileri 2 geri gideceğiz.

Müthiş, süper takım olan biz; çok kötü, şanslı gs' den sadece 1 gol averajımız fazla diye şampiyon olduk ki son maç ecel terleri döktük. Hatayspor maçında o olağanüstü durum olmasa hepimiz saydırıyorduk burada yönetime, futbolculara.

Futbol matematik gibi. Nettir. Biz tabloda şampiyon olduk mu olduk. Gezzal, abu, rossier tuttu mu tuttu. Senin bu dediğinin Sergen hocadan tut yöneticine hatta 10-15 yaşındaki taraftarına kadar herkes farkında.

Neyse bizim yine bu tarz transferler yapmakdan başka şansımız yok. Para yok para. 5 milyon versen gezzal senin. Onu veremiyoruz. Sen karavana transferlerden bahsediyorsun.

Yine yapılacaklar belli. 1-2 bonservisli, olabildiğince işimizi görecek free transfer kalan bölgeleri de kiralık ile doldurmak. Yani bunlarda para olmadığı için.

Ayrıca gs maçında söylemişsin kaç para bu şampiyonluk diye. Biz son kurşun ile şampiyon olduk. Pahasını öyle biç. Bu şampiyonluk bence paha biçilemez. Seneye de şampiyon olalım inşallah sen o zaman gör cümbüşü.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Marko kendi takımında 600 e oynuyormuş sanırım.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Futbol matematik gibi. Nettir. Biz tabloda şampiyon olduk mu olduk. Gezzal, abu, rossier tuttu mu tuttu. Senin bu dediğinin Sergen hocadan tut yöneticine hatta 10-15 yaşındaki taraftarına kadar herkes farkında.

Neyse bizim yine bu tarz transferler yapmakdan başka şansımız yok. Para yok para. 5 milyon versen gezzal senin. Onu veremiyoruz. Sen karavana transferlerden bahsediyorsun.

Yine yapılacaklar belli. 1-2 bonservisli, olabildiğince işimizi görecek free transfer kalan bölgeleri de kiralık ile doldurmak. Yani bunlarda para olmadığı için.

Ayrıca gs maçında söylemişsin kaç para bu şampiyonluk diye. Biz son kurşun ile şampiyon olduk. Pahasını öyle biç. Bu şampiyonluk bence paha biçilemez. Seneye de şampiyon olalım inşallah sen o zaman gör cümbüşü.
Gs gidiyor Gedson Fernandes' i alıyor. Fb gidiyor İrfan Can' ı alıyor. Trabzon Bakasetas' ı alıyor. Bu oyunculardan aldıkları verim vs ayrı konu. Ama ihtiyaç duydukları adamı çat diye alıyorlar. 2017' de gs gitti Feghouli, Belhanda, Gomis, Fernando aldı. Avrupada yoklardı. Gelirleri yoktu. Ama çatır çatır aldılar. Sonra o adamlarla şampiyon oldular. Fb geçen sezon çok geniş kadro kurdu. Çatır çatır aldılar. Rıza hoca sağolsun şampiyon olamadı fener.

Benim kızdığım biz neden alamıyoruz? Bu kadar mı kötüyüz ya ekonomik olarak. Fb,gs,trabzon bizden çok mu daha iyi?

Ben sizlere şaşırıyorum. Cidden bu yönetimle üst üste şampiyonluk bekliyor musunuz?

Başkanın açıklamaları hiç hoşuma gitmiyor. Para yok para yok diye söylenip duruyor. Ne işi var o zaman o makamda?

Bu sezon hadi eğrisi doğrusu denk geldi şampiyon olduk. Bu kafayla önümüzdeki sezon şampiyon falan olamayız. Adamlarda geniş geniş kadro var. Biz yine saçma sapan son güne bırakırsak olmaz o iş.

Yine yazıyorum, bu zihniyet devam ettikçe hep yazacağım. Kedi her zaman bal yemez.

Çevrimdışı kaan1903

10 numara için şu isim yazılmış
Mike Tresor Ndayishimiye

https://www.transfermarkt.com.tr/mike-tresor-ndayishimiye/profil/spieler/381963

Alex Teixeira’da insta hikayesinde Souza’yı paylaşmış.

Bu arada Hamsiler Marek Hamsik’i bitirmişler.

Çevrimdışı ALDENYX

Birdefa senin soyledigin hicbirsey olmadigi gibi hayirdir yani neyi ispatlamaya calisuyin neye hizmet ediyon onu deyiver de bileyim!!!!! Zihniyet dedigin sey ne ? Bayern zihniyetini  bundan psg madrid barca menchester dortmut da da varmi bu bahsettigin zihniyet ???yok saydiriyormusuk degil saydircaktim ama icimde kaldi bari corbami yapiyim diyon sahi sendeki zihniyet ney o de bi onu !!!!!!
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALDENYX

Gs gidiyor Gedson Fernandes' i alıyor. Fb gidiyor İrfan Can' ı alıyor. Trabzon Bakasetas' ı alıyor. Bu oyunculardan aldıkları verim vs ayrı konu. Ama ihtiyaç duydukları adamı çat diye alıyorlar. 2017' de gs gitti Feghouli, Belhanda, Gomis, Fernando aldı. Avrupada yoklardı. Gelirleri yoktu. Ama çatır çatır aldılar. Sonra o adamlarla şampiyon oldular. Fb geçen sezon çok geniş kadro kurdu. Çatır çatır aldılar. Rıza hoca sağolsun şampiyon olamadı fener.

Benim kızdığım biz neden alamıyoruz? Bu kadar mı kötüyüz ya ekonomik olarak. Fb,gs,trabzon bizden çok mu daha iyi?

Ben sizlere şaşırıyorum. Cidden bu yönetimle üst üste şampiyonluk bekliyor musunuz?

Başkanın açıklamaları hiç hoşuma gitmiyor. Para yok para yok diye söylenip duruyor. Ne işi var o zaman o makamda?

Bu sezon hadi eğrisi doğrusu denk geldi şampiyon olduk. Bu kafayla önümüzdeki sezon şampiyon falan olamayız. Adamlarda geniş geniş kadro var. Biz yine saçma sapan son güne bırakırsak olmaz o iş.

Yine yazıyorum, bu zihniyet devam ettikçe hep yazacağım. Kedi her zaman bal yemez.
Bende yazayiim varsin olsun 10 sene sampiyon olmayalim senin zihniyetinle Beşiktaş örtüşmüyor...kedinide balinida baslatma !!!!
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Birdefa senin soyledigin hicbirsey olmadigi gibi hayirdir yani neyi ispatlamaya calisuyin neye hizmet ediyon onu deyiver de bileyim!!!!! Zihniyet dedigin sey ne ? Bayern zihniyetini  bundan psg madrid barca menchester dortmut da da varmi bu bahsettigin zihniyet ???yok saydiriyormusuk degil saydircaktim ama icimde kaldi bari corbami yapiyim diyon sahi sendeki zihniyet ney o de bi onu !!!!!!
Yazdığınızdan hiçbir şey anlamadım

Çevrimdışı Nartallo

Beşiktaş A.Ş. bilançosuna hiç açıp baktın mı? Ne kadar banka borcu var? Yıllık ne kadar geliri var? Ne kadar faiz ödemek zorunda gördün mü?

Birazcık matematik bilen, geliri gideri analiz edebilen adam şu soruları sormaz.

Ne yapacaksak mütevazi kadrolarla, kısıtlı geliri doğru kullanarak yapacağız. Bu iş ikinci sınıf topçu almayı gerektirir, son dakika transfer yapmayı gerektirir, bunu kabulleneceğiz.

Büyümeye çalıştık ne oldu, Fenerbahçe maçında göz göre göre hakkımızı çaldılar, GS'si, FBS'si siyasetçisi, federasyonu bir olup. Çok sevdiğin Galatasaray'ını şampiyon yaptılar.

Biz de elimizde Negredo, Pepe, Vida sözleşmeleri ile baş başa kaldık.

Büyümeye çalışırken daha da geriye gittik.

Beşiktaş renklilere benzemeye çalıştığında hep kaybetmiştir.

Çevrimdışı worns

Mike Tresor Ndayishimiye

çok yetenekli bir adam. dar alanda iş yapabilecek teknik kapasitesi de var, gerektiğinde epey hızlı da. tabi toy bir oyuncu ama makul paralara olabiliyorsa yatırım yapılabilir. trye çok oyuncu gönderen d'avilanın oyuncusu.

Çevrimdışı Erman1903

Mike Tresor Ndayishimiye

Tresor'u daha önce de incelemiştik. Oldukça pozitif lakin golcülük anlamında Hollanda ligi için bile zayıf bir oyuncu 37 maçta attığı 5 gölün 3ü malesef penaltı.

Hamsiler isim transferlere yönelmiş gözüküyor, can sıkacak bir durum yok, Avcının başakşehir de öyleydi.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu foruma gs ve fb taraftarının da üye olabilmesi gerektiğini düşünüyorum. Üstelik profillerinde bu ibarenin yazılması da sorun olmamalı.

Aksi durumda pesimstim, karamsarım, hayatım kayık ayağına trol yuvasına dönmekten başka bir sonuç kalmayacak.
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2021, 13:45:06 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı Erman1903

Hocanın 1 sezonluk imza istemesinde bir problem yok, çok takılmayın. Adamın çalışma tarzı bu, Anadolu kulüplerinde de 1 senelik atıyordu. Başarılı olursa zaten devam eder, olamazsa gitmek isteyecek. 3 yıllık imza atıp istediği başarıya ulaşamazsa bırakmayı prensip olarak istemiyor olabilir, bundan doğal bir şey olmaz. Bu şekilde başarılı oluyor 3-5 senelik kontratla yarışmacı tarzını devam ettiremeyeceğini düşünüyor olabilir, kafasında böyle bir şey yaratmaya gerek yok. Yönetim de kabul etmiş deniyor zaten, bize desteklemek düşer.

Yalnız transferde tam yetki istediğine dair bazı söylentiler var, 1 sezonluk imza atan adama hiçbir yerde planlama yaptırmazlar bu 1.

Senin en çok istediğin adam Mensah koca sezonda 1 tane iyi maç oynadı, getirdin kontra topçusunu takımın merkezine koydun, en çok istediğin adam hiç olmuyorsa sende demek ki ustalık yokmuş bu 2.

Kalinic gibi bitik olmanın yanında bariz bir kabiliyet eksikliği olan oyuncuyu istiyordun, istediklerinin hepsi şu anda nal topluyor. Aldırdığın oyunculardan Mensah-Welinton-Töre-N'Sakala-Ghezzal'dan 2 si tuttu, N'sakala tarz olarak olmadı. 5 de 2,5 derim yani %50'desin. Sen başarısız olup gidersen Welinton ve N'Sakala'yı motive edecek hoca da bulamayız, bunlar ilk geldikleri moda döner yollayacak yer ararız bu da 3.

Yani bence bu sorumluluğu çok isteme sayın hoca, ben Torunoğullarını çok sevmem, ama konuşmalarından sana çok büyük saygısı olduğunu gördüm. Herkes önerisini yapsın, analizci incelesin son kararı sen ver bu iş profesyonel kulüplerde böyle yapılır.
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2021, 13:48:26 Erman1903 ]

Çevrimdışı tolgakgonul

Kartal Kayra Yılmaz'ı orta sahada değerlendirirler umarım bu sene. Ümraniyespor'da fena değildi. Heryıl 1-2 genç oyuncuyu parlatıp satmamız lazım.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hocanın 1 sezonluk imza istemesinde bir problem yok, çok takılmayın. Adamın çalışma tarzı bu, Anadolu kulüplerinde de 1 senelik atıyordu. Başarılı olursa zaten devam eder, olamazsa gitmek isteyecek. 3 yıllık imza atıp istediği başarıya ulaşamazsa bırakmayı prensip olarak istemiyor olabilir, bundan doğal bir şey olmaz. Bu şekilde başarılı oluyor 3-5 senelik kontratla yarışmacı tarzını devam ettiremeyeceğini düşünüyor olabilir, kafasında böyle bir şey yaratmaya gerek yok. Yönetim de kabul etmiş deniyor zaten, bize desteklemek düşer.

Yalnız transferde tam yetki istediğine dair bazı söylentiler var, 1 sezonluk imza atan adama hiçbir yerde planlama yaptırmazlar bu 1.

Senin en çok istediğin adam Mensah koca sezonda 1 tane iyi maç oynadı, getirdin kontra topçusunu takımın merkezine koydun, en çok istediğin adam hiç olmuyorsa sende demek ki ustalık yokmuş bu 2.

Kalinic gibi bitik olmanın yanında bariz bir kabiliyet eksikliği olan oyuncuyu istiyordun, istediklerinin hepsi şu anda nal topluyor. Aldırdığın oyunculardan Mensah-Welinton-Töre-N'Sakala-Ghezzal'dan 2 si tuttu, N'sakala tarz olarak olmadı. 5 de 2,5 derim yani %50'desin. Sen başarısız olup gidersen Welinton ve N'Sakala'yı motive edecek hoca da bulamayız, bunlar ilk geldikleri moda döner yollayacak yer ararız bu da 3.

Yani bence bu sorumluluğu çok isteme sayın hoca, ben Torunoğullarını çok sevmem, ama konuşmalarından sana çok büyük saygısı olduğunu gördüm. Herkes önerisini yapsın, analizci incelesin son kararı sen ver bu iş profesyonel kulüplerde böyle yapılır.
Yazdigin hepsine katiliyorum, yanliz ghezzal'i hocaya önerdiler, hoca tanimiyordu bile, 1 dakika videosunu izleyip alin bunu demis, yani ghezzal transferi yönetime yazar. Digerleri yönetimin önerisi degil, daha önce anadolu külüplerinde calistirdigi topculari aldirdi iste.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Yazdigin hepsine katiliyorum, yanliz ghezzal'i hocaya önerdiler, hoca tanimiyordu bile, 1 dakika videosunu izleyip alin bunu demis, yani ghezzal transferi yönetime yazar. Digerleri yönetimin önerisi degil, daha önce anadolu külüplerinde calistirdigi topculari aldirdi iste.

Ghezzal'ı hocaya menajer arkadaşı önerdi, öyle ya da böyle beğenmiş aldırmış ben o yüzden hocaya yazıyorum. Hocanın oyuncu inceleyecek zamanımız yok diye daha önceden açıklaması var biliyorum ben onun fazla bir portföyü olmadığını da işte adamlardan verim almasını biliyor diye son kararı sen ver diyoruz, yoksa kaç sezon gözüyle görüp Mensah diye yırtınan adama karar marar verdirilmez.

Burası kimsenin babasının çiftliği değil, bir sistem belirleyip oturup kardeş kardeş çalışsınlar.