Hocanın 1 sezonluk imza istemesinde bir problem yok, çok takılmayın. Adamın çalışma tarzı bu, Anadolu kulüplerinde de 1 senelik atıyordu. Başarılı olursa zaten devam eder, olamazsa gitmek isteyecek. 3 yıllık imza atıp istediği başarıya ulaşamazsa bırakmayı prensip olarak istemiyor olabilir, bundan doğal bir şey olmaz. Bu şekilde başarılı oluyor 3-5 senelik kontratla yarışmacı tarzını devam ettiremeyeceğini düşünüyor olabilir, kafasında böyle bir şey yaratmaya gerek yok. Yönetim de kabul etmiş deniyor zaten, bize desteklemek düşer.
Yalnız transferde tam yetki istediğine dair bazı söylentiler var, 1 sezonluk imza atan adama hiçbir yerde planlama yaptırmazlar bu 1.
Senin en çok istediğin adam Mensah koca sezonda 1 tane iyi maç oynadı, getirdin kontra topçusunu takımın merkezine koydun, en çok istediğin adam hiç olmuyorsa sende demek ki ustalık yokmuş bu 2.
Kalinic gibi bitik olmanın yanında bariz bir kabiliyet eksikliği olan oyuncuyu istiyordun, istediklerinin hepsi şu anda nal topluyor. Aldırdığın oyunculardan Mensah-Welinton-Töre-N'Sakala-Ghezzal'dan 2 si tuttu, N'sakala tarz olarak olmadı. 5 de 2,5 derim yani %50'desin. Sen başarısız olup gidersen Welinton ve N'Sakala'yı motive edecek hoca da bulamayız, bunlar ilk geldikleri moda döner yollayacak yer ararız bu da 3.
Yani bence bu sorumluluğu çok isteme sayın hoca, ben Torunoğullarını çok sevmem, ama konuşmalarından sana çok büyük saygısı olduğunu gördüm. Herkes önerisini yapsın, analizci incelesin son kararı sen ver bu iş profesyonel kulüplerde böyle yapılır.