2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2288420 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kuralla ilgisi yok, 15 gündür istiyorlar bu parayı.
Kuralın geleceği uzun süredir dillendiriliyor. Sen kimsenin kulislerden duymadığını mı düşünüyorsun?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı GreenBook

Yabancı kuralı meyvesini erken verdi.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1400482297745379333
İyice cılkını çıkardılar
Yabancı kuralının doğru olmayacağını gözler önüne seren bir neden

Çevrimdışı tuncaboylu

Kuralın geleceği uzun süredir dillendiriliyor. Sen kimsenin kulislerden duymadığını mı düşünüyorsun?
Kulislerden duyulmuş olsa, Kenan Karaman'la Serdar Dursun'la falan çoktan imzalamıştı takımlar.

Kimsenin duyduğunu sanmıyorum o yüzden.

Barış Yılmaz'a gelince, 21 yaşında Transfermarkt değeri 1 milyon Euro olan adama 3 istenmesi acayip uçuk değil.

Muhtemelen Avrupa'dan(Bence Fransa'dan) teklif de olabilir.

Adamlar alt ligden cevher bulmuşlar, 4 senelik sözleşme imzalamışlar, parlatmışlar.

Para da kazansınlar artık.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş, Benfica Kulübüyle, Gedson Fernandes'in durumunu konuştu.

Benfica, oyuncuyu kiralamak isterse, Beşiktaş  Gedson’a talip olabileceğini kulübe bildirdi. (Fırat Günayer)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Diego Costa'nın temsilcisi Pedro Santos:

Beşiktaş benimle bir süredir görüşüyor. Birkaç saat önce bana önümüzdeki günlerde resmi teklifi sunacaklarını söylediler. Diego, Beşiktaş'ta oynama fikrine sıcak bakıyor.

(Radyospor)

Çevrimdışı celiker1

Diego Costa'nın temsilcisi Pedro Santos:

Beşiktaş benimle bir süredir görüşüyor. Birkaç saat önce bana önümüzdeki günlerde resmi teklifi sunacaklarını söylediler. Diego, Beşiktaş'ta oynama fikrine sıcak bakıyor.

(Radyospor)
Hiç içime sinmiyor.Otuz beş yaşında Hulk'tan umudum vardı ama otuz üç yaşında  bundan umudum yok.Emekliliğe ayrıldığı uzun zaman oldu bunun.Umarım transferi olmaz.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Kursad_Duran

Costa en azından 3,5 - 4 milyon Euro ister. Bizim yönetim o kadar para hiç kimseye vermez. Aboubakarla anlaşsınlar artık yoksa diouflara kalırız.

Çevrimiçi Samet Ç

Costa Tr'ye gelmeye sıcak bakıyormuş bizimkiler henüz resmi bir teklif yapmamış büyük ihtimal yine zar atacağız umarım bu da tutar.

Çevrimdışı can1903

Kenan karaman italya maçından önce dillenmeye başlar..  :boxin:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi murat

Costa en azından 3,5 - 4 milyon Euro ister. Bizim yönetim o kadar para hiç kimseye vermez. Aboubakarla anlaşsınlar artık yoksa diouflara kalırız.
costanın o parayı isteyecek yüzü olsada avrupada bir takımın o parayı vereceğini sanmıyorum.bizde o paraya çıkmayız.fener gs olmazsa arap ligleri başka olacağını sanmam.

Çevrimiçi murat

Costa Tr'ye gelmeye sıcak bakıyormuş bizimkiler henüz resmi bir teklif yapmamış büyük ihtimal yine zar atacağız umarım bu da tutar.
daha sıcak iklimler var ısınma sorunu olmaz hem. bize yaramaz bence.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Beşiktaş, Benfica Kulübüyle, Gedson Fernandes'in durumunu konuştu.

Benfica, oyuncuyu kiralamak isterse, Beşiktaş  Gedson’a talip olabileceğini kulübe bildirdi. (Fırat Günayer)
Ne buluyorlar su adamda cok merak ediyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı levent14

Yönetim geçen yıl çok büyük zar atti gerek sergen yalçın faktörü ile gerekse şanslarının yaver gitmesiyle çok konuşulmadı..yoksaki böyle bir kadro yapılanması kabul edilecek gibi değil..Ama bakıyorum ki hataydan oyuncu bakmalar mert gunoku almaya çalışmalar falan pekde akıllanmış görünmüyorlar.

Çevrimdışı Erman1903

Gedson'un alemeti farikası toplam defansif katkısının yüksekliği, kabiliyetli ve potansiyeli yüksek bir oyuncu oluşu. Hücum kültürü henüz tam oturmamış-şutları pek iyi değil. Bu yüzden daha çok mobil destek 8 gibi ne tam bir 6 ne de ofansif 8 ama oldukça pozitif. Bizde skorerliğini de artabilir, yapamaması durumunda da Mensah gibi saç baş yoldurmaz çünkü savunması çok daha iyi. İkisinin de asıl mevkisi sağ orta ama dinamizmiyle Salih ile iyi ikili olabilirler.

Ben daha yüksek skor katkılı 8/10 karışımı birini düşünürdüm. Belki ikinci yabancıyı Josef'i de yedekleyebilecek bir oyuncu olarak bakardım, en son biraz baktım değeri uçmamışlarda Emil Bohinen'e ek olarak Ao Tanaka, Marko Docic (Caprazdan dönen) çıktı. Tabi bir de yeni Atiba Mark-Anthony Kaye bulunuyor. Elimde imkan olsa bunlardan Bohinen'i kesin bir sorarım CSKA'ya. Onu alsam dahi Ocak ayında serbest kalacak olan Kaye ile de şimdiden görüşürüm. Bu taktikte hakkıyla hem 6 hem 8'i oynayabilecek oyuncu pek bulunmuyor. 

https://www.transfermarkt.com.tr/emil-bohinen/profil/spieler/406806

https://www.transfermarkt.com.tr/mark-anthony-kaye/profil/spieler/343553

https://www.transfermarkt.com.tr/ao-tanaka/profil/spieler/489359

https://www.transfermarkt.com.tr/marko-docic/profil/spieler/283905

Orta sahanın çeşidi çok, en son bakınırken Johann Lepenant diye bir çocuk gördüm. Bir nevi yaratıcı ball-winner, 2 sene civarı tek başına 6 numara oynamaya alıştırılırsa ileride epey değerli bir futbolcu olabilir.

https://www.transfermarkt.com.tr/johann-lepenant/profil/spieler/585973
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2021, 00:44:36 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1400577265239461894

santos borre
Bu adam hayvan gibi imza parası ister, üç güne kalmaz Borre transferi askıya alındı haberi girer Murat Özen.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Olmaz demenin çok faydası yok böyle düşük maaş alan değerli oyunculara, kendimizi küçük görmeyelim 2 sene kendini geliştirir en güzel transferi yapar. Gs Moturan'a takmış durumda kafayı oyuncu açıklama yapıyor isterim oynamak diye, piyasada alınabilecek en değerli yeni nesil 10'lardan biri biz onlardan daha iyiyiz.

Çevrimdışı worns

@Erman1903 Kaye gündeme girse çok hoş olur. Larin gidecek olsa da Atiba takımda mentörlük yapar. Sözleşmesi aralıkta bitiyor belki ama şimdiden almak istesek bence ödeyeceğimiz max 1 milyon olur. Biraz sabredebileceğimiz bir pozisyona da gelecek. Salih'i de düşünürsek önünde oyuncular var. Avrupa futboluna alışma sürecini sorunsuz atlatabileceği ve değerini yükseltebileceği bir kulüp bulur kendisi açısından da. Ben bir kaç önce konuştuğumuzda epey izlemiştim. Bir tık öteye attığında kendini çok değerli kılabilecek özellikleri var.

Çevrimdışı worns

+lepenant da potansiyelli çocuk. hazır fr dili konuşan bir grup bulmuşken takım kimyasına uyacak ligue 2'den genç oyuncular kovalamak akıllıca. umarım bu ya da benzer bir merkezi olan strateji geliştirirz artık.

Çevrimiçi Necmi

aylar önce bile kolayca imza attıracakları sergeni bile kaosa çevirdiler geçen sene bu senemin aynasıdır
Şl den elendik uefadan elendik lige girdik önümüze gelene puan kaybettik transferler anca yapıldı şimdi avrupada geç oynanacak sıkışacakları bir durum yok lig başlasın hele bir kaç maç puan kaybedelim sonra belki yaparlar transferi
Antalya ile oynayacağımız kupa maçına onbir çıkartmakta zorlanırız gibi geliyor bana

Çevrimiçi Necmi

+lepenant da potansiyelli çocuk. hazır fr dili konuşan bir grup bulmuşken takım kimyasına uyacak ligue 2'den genç oyuncular kovalamak akıllıca. umarım bu ya da benzer bir merkezi olan strateji geliştirirz artık.
fransızca konuşan oyuncu kaldımı elimizde 🤔