2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277190 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kişiler hakkında dava açılması gerekiyor.

Ben Beşiktaş şampiyon olduğu için hissesini alan bir yatırımcıyım ve bu haberler beni zarara uğratıyor.

500'er bin liralık tazminat davası açın bakalım, 3 senelik maaşını ödeyince ne halt ediyor bu gazeteci bozuntuları.
Hissedar olarak şikayet edebiliyorsun diye biliyorum. Sen de edebilirsin :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/Besiktas/status/1398245549703372800

YANIYOLAR YANIYOLAR!!!! Temiz bir şampiyonluğu elde edemedikleri bu sefer çalamadıkları için averajla ellerinden kaçtıkları için kudurdular. İğrenç bir camiasınız, iğrenç. Gazetelerle sözde baskı yapmaya kalkışacaksınız.Hürriyet okumuyordum zaten bunu okuyan artık Beşiktaş'lıyım diye geçinmesin.

(...) neymis kiniyormusuz edep cizgisine davet ediyormusuz falan filan. Birak arkadas bunlari, bu yalan ve hicbir dayanagi olmayan haberleri yapanlari mahkemeye ver donlarina kadar herseylerini al. Bu gazetedende kimseyi ne stada nede tesislere sok taa ki gazetenin ilk sayfasinda kocaman bir ozur yazisi olana kadar. Sinir oluyorum su kiniyoruz miniyoruz aciklamalarina.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Bülent Uslunun üslubu hiç hoşuma gitmesede bu pislik camiaya onun gibi saldırmak gerekiyor. Adamlar biliyor hiç birseyin çıkmayacağını ama yinede bizim sevinmemize engel olacaklarını sanıyorlar.

Çevrimdışı mrred

Yönetim tirajı 5000 olan bir gazeteyi dikkate alıp neden açıklama yapıyor ki ?

Onların reklamını yapıyor.

Bunlar gerçekten çok amatör işler. Hiç ciddiye almadan devam etseler daha iyi olurmuş.

Cevap vermek muhattap almak onları büyütür.

Ayrıca ;

Hoca ne kadar isterse sözleşmeyi kendi yazsın ne demek ? Yahu böyle böyle egoyu tavan yaptırıyorsunuz işte.

Yönetici taraftar gibi olacaksa bizden ne farkı kaldı.

Not: Fikret Orman ,  Ağar'ı hapishanede daha önce ziyarete gitmiş. İyice gözümden düştü... Böyle bir adam

bize başkan olmamalıydı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bülent Uslunun üslubu hiç hoşuma gitmesede bu pislik camiaya onun gibi saldırmak gerekiyor. Adamlar biliyor hiç birseyin çıkmayacağını ama yinede bizim sevinmemize engel olacaklarını sanıyorlar.

Kesinlikle haklısın abi. Bunlara böyle saygı, temiz üslup ile biryere  varamazsın.
Sokup sokup cıkartacaksın bunlara lafları.
Fetöyü, Arifi , Şükür'ü hatırlatacaksın. 8-0'ları, Malatyaları vuracaksın ki köpek gibi sussunlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1398263216053030917?s=19
Bu kötü oldu bakalım ne olacak
Şu Fenerli mikser nereden biliyor Marsilya'nın Sporting'e yaptığı teklifi de, özel haber giriyor?

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1398263216053030917?s=19
Bu kötü oldu bakalım ne olacak
elin fenerlisi nereden biliyormuş ki :D

1.5 yıldır dalga geçilen vasat bir muhabir, çok dikkate alma
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/Besiktas/status/1398245549703372800

YANIYOLAR YANIYOLAR!!!! Temiz bir şampiyonluğu elde edemedikleri bu sefer çalamadıkları için averajla ellerinden kaçtıkları için kudurdular. İğrenç bir camiasınız, iğrenç. Gazetelerle sözde baskı yapmaya kalkışacaksınız.Hürriyet okumuyordum zaten bunu okuyan artık Beşiktaş'lıyım diye geçinmesin.
https://twitter.com/theboneIesss/status/1398248685021040643

https://twitter.com/gomezgarciaJK/status/1398261041398751234

görüşmeler sızdırılmış yandık
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

Alt yazili pokemonlara bak sen..

Çevrimdışı kaan1903

[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2021, 17:01:09 kaan1903 ]

Çevrimdışı mrred

Rosier Aboubakar ve Ghezzalı en geç haziran ortasına kadar çözmeliyiz ki çözeceğiz gözüküyor. Daha sonra gideceklere

odaklanırız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Taraftar saçma sapan come to beşiktaş tatavası yapmasın. Oyuncuların bir tarafı kalkıyor sonra maaşlarını indirmeye

çalışıyoruz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu kişiler hakkında dava açılması gerekiyor.

Ben Beşiktaş şampiyon olduğu için hissesini alan bir yatırımcıyım ve bu haberler beni zarara uğratıyor.

500'er bin liralık tazminat davası açın bakalım, 3 senelik maaşını ödeyince ne halt ediyor bu gazeteci bozuntuları.
Aynen ya marka değeri diye bir şey var hukukta. Bunu öne sürüp öttürmek lazım. Maddi olarak ciddi şekilde canlarını yakalım ki oturma organlarından yazı yazamasınlar bir daha.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Samet Demir

Taraftar saçma sapan come to beşiktaş tatavası yapmasın. Oyuncuların bir tarafı kalkıyor sonra maaşlarını indirmeye

çalışıyoruz.

Come to Beşiktaş muhabbetini adam geldikten sonra video paylaşırken yapmalıyız. Aksi durumların hepsi kulupten çok menejerlerin elini güçlendiriyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mrred

Come to Beşiktaş muhabbetini adam geldikten sonra video paylaşırken yapmalıyız. Aksi durumların hepsi kulupten çok menejerlerin elini güçlendiriyor.
Kesinlikle katılıyorum insanın sevildiğini görmesi elbette güzeldir fakat her şeyin fazlası zarar. Sonuç olarak ortada

kontrat diye bir gerçeklik var. Mümkün olduğunca ucuza kapatarak kontrat yapmalıyız. Biz kendimizi kıymetli görmez isek

elin adamı bizi nasıl kıymetli görsün? Ezik ezik come to beşiktaş diye adamlara yalvarcak mıyız ? Ne münasebet ya
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Rosier Aboubakar ve Ghezzalı en geç haziran ortasına kadar çözmeliyiz ki çözeceğiz gözüküyor. Daha sonra gideceklere

odaklanırız.

Sezon biter bitmez verdiğim oranlar;
Ghezzal %1
Abou %2
Rosier %3

Yapılan haber+yönetici açıklamalarına göre oranlar;

Ghezzal %1,5
Abou %2
Rosier%50

olarak değiştirdim.

Çevrimdışı mrred

Aynen ya marka değeri diye bir şey var hukukta. Bunu öne sürüp öttürmek lazım. Maddi olarak ciddi şekilde canlarını yakalım ki oturma organlarından yazı yazamasınlar bir daha.
Hiçbir şey çıkmaz basın hürdür sansürlenemez (Mecazi anlamda)
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Sezon biter bitmez verdiğim oranlar;
Ghezzal %1
Abou %2
Rosier %3

Yapılan haber+yönetici açıklamalarına göre oranlar;

Ghezzal %1,5
Abou %2
Rosier%50

olarak değiştirdim.
Hoca da söyledi beşiktaş iyi bir başkan yakaladı falan diye. Bence şu an kıran kırana pazarlık var.

Pazarlığı başkan fazla abartmasın yoksa elimizden kaçırırız. En büyük avantajımız oyuncuların gelmek istemesi.

Umarım ucuza kontrat yaparak kapatırız. Hem Ghezzal hem de Aboubakara bonuslar dahil 2 milyonu geçmicek şekilde

sözleşme verilebilir. Maksimum bu olur. Rosier ise taş çatlasın 1 milyon euro olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hoca da söyledi beşiktaş iyi bir başkan yakaladı falan diye. Bence şu an kıran kırana pazarlık var.

Pazarlığı başkan fazla abartmasın yoksa elimizden kaçırırız. En büyük avantajımız oyuncuların gelmek istemesi.

Umarım ucuza kontrat yaparak kapatırız. Hem Ghezzal hem de Aboubakara bonuslar dahil 2 milyonu geçmicek şekilde

sözleşme verilebilir. Maksimum bu olur. Rosier ise taş çatlasın 1 milyon euro olur.

Sezon bitti artık açık konuşayım, abou dizsiz her dakika sakatlanan iyi bile dayanmış bir adam. Bu kadar maç oynayacağımız ortamda bacağından bu kadar problemli adama 2m bağlamak çok yanlış. Ayrıca sakatken oynamadığından eminim yani sebebi budur ama sözleşmemde 30 maçlık madde olduğunu bilmiyorum lafını da yediremez. Bunu herkes gayet güzel biliyor. Ben bu sene yine maçı kazanma stresi yetmiyormuş gibi, aman sakatlanmasın ama kırmızı kart yemesin aman sarı kart cezalısı olmasın gibi ızdıraplar çekmek istemiyorum. Daha garanti adamlar üzerinden gitmeliyiz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Dinamik ve genç bir on numara ile 3-4 yıllık iskelet kurabiliriz.
Umarım bu üç oyuncuda kalır. Başkana güveniyoruz , en azından güvenmek istiyoruz  :biggrinking:

Abou - 29 Yaşında
Roiser - 24 Yaşında
Ghezzal- 29 Yaşında

Çevrimdışı tuncaboylu

Sezon bitti artık açık konuşayım, abou dizsiz her dakika sakatlanan iyi bile dayanmış bir adam. Bu kadar maç oynayacağımız ortamda bacağından bu kadar problemli adama 2m bağlamak çok yanlış. Ayrıca sakatken oynamadığından eminim yani sebebi budur ama sözleşmemde 30 maçlık madde olduğunu bilmiyorum lafını da yediremez. Bunu herkes gayet güzel biliyor. Ben bu sene yine maçı kazanma stresi yetmiyormuş gibi, aman sakatlanmasın ama kırmızı kart yemesin aman sarı kart cezalısı olmasın gibi ızdıraplar çekmek istemiyorum. Daha garanti adamlar üzerinden gitmeliyiz.
Garanti santrafor istiyorsan, 10 milyon Euro bonservis + 3.5 milyon Euro maaşı gözden çıkaracaksın; ki Türkiye'de o bile garanti değil.

2 milyon Euro bütçe ile ya en az 2 senedir ortalarda görünmeyen, ya kötürüm kalma riski olan, ya da 20 yaşına kadar adını kimsenin duymadığı adam alabilirsin.

Bu riske gireceğimize, bildiğimiz riske girip Abou'yu tutalım

Çevrimdışı mrred

2 milyon çok büyük para

Top 5 ligde ingiltere hariç baş altı takımlarda santraforlar 2 milyon alıyor.

O sebeple santrafor konusunda scout ekinin dersine iyi çalışıp potansiyelli fakat oynadığı takımda kendini "oynanan oyun"

nedeniyle kendini gösterememiş bir santrafor bulması şart. Hocanın güven konusunda söyledikleri de çok önemli demek ki

bir potansiyel görüyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Valencia da pek şans bulamayan cutrone var aslında pivot santrafor kiralayabiliriz.

Wolverhamptonın oyuncu büyük ihtimal bu sene de düşünmeyeceklerdir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı murat

Bu adama bu sözleşmeyi verenler çıkarsın cebinden ödesin. Sanki bana Guardiola getiriyoruz ya bu ne saçma anlaşma. Beceriksizliğin daniskası yani. Kulübü dolandırsalar daha az para öderdik.
ruizi bedava elinden kaçıranlar da ruizin parasını kendileri versin. abdullah avcıyıda kim kovduysa parasını o ödesin. bu işler ödemiyorum ne halin varsa gör demekle olmuyor. göndermeden pazarlık edeceksin kurtarabildiğini kurtaracaksın.yöneticilik beceri ister.