2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278514 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kaan1903

İyi oyuncu
Valla çok beğendim bende bu sene Portekiz’de asist kralı olmuş genç daha bize düşer mi bilmiyorum illa ki orta halli premier lig ekipleri peşine düşmüştür.

Çevrimiçi Samet Ç

Joshua King veya Robin Quaison Larin giderse yerine iyi olur.

Çevrimdışı levitate

9 kez kadro dışı kalması dışında iyi
son 2 senedir yatıyor, öncesi fena değil

oynadığı kulüpler 2-3 yıldır sürünüyor, burada daha ciddi bir ortama gelirse belki toplar kendini
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Boşuna demiyorum sözleşmesi bitenlerden  2-3 tane düşürürsek alırız geri kalan transferlerin alayı kiralık olur diye.
o konuda gelişme var en azından, geçen yıl boşta diye cisse ile ilgileniyorduk :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1397621097667964929

google'dan sözleşmesi biten oyunculara bakmışlar galiba :D
Tam olarak öyle yapmışlar.

Neyse, imza parası ve menajerlik ücretlerini duyunca vazgeçerler

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Townsend iyi oyuncu bize düşmez maliyeti yüksek olur para olsa Ghezzal'ı alırız zaten.

Çevrimiçi Samet Ç

o konuda gelişme var en azından, geçen yıl boşta diye cisse ile ilgileniyorduk :D
1 haftaya kalmaz Mame Biram Diouf haberleri çıkar ki yedek santrafor olarak gelmesini isterim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Max Meyer'in ve Shkodran Moustafi'nin sözleşmeleri de bitiyor.

Biri haber versin, ikisi de kafaca futbola dönerse çok faydalı olurlar.

Çevrimdışı levitate

şu townsend'i hiç izlemedim, istatistiklerine falan bakmadım ama röportajda kafayı kullanabilen, efendi birisi izlenimini yarattı :D

çok bir şey anlatmadı, anladığım kadarıyla premier league'de kalmak istiyor, ama bizim şl'de oynacak olmamız kafasını karıştırmış gibi. hatta eşi ve çocuklarının yer değişikliğine hazır olduğundan falan bahsetti azıcık
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arapları dolduracaklar takıma. İyi ki bir arap tuttu.

Çevrimdışı doganay

goruyorum Townsend'e burun kiviranlar var.Bu adam gelsin Turkiye liginin icinden gecer okadar diyorum.

Çevrimdışı kaan1903

Zinedine Ferhat ismi de geçiyor kanat için Serbest kalma durumu varmış

Çevrimdışı savaş altay

Hahahahaha. Kesinlikle.
Ciddi bir transfer planı progrmaı kadro mühendisliği olduğunu düşünmeyin, bu yönetim hiç bir şey yapamaz. Bir tek söylenmesini bahane üretmesini bilirler.
"Bir tek"
Sezon sonu sana bile sampiyonluk kutlatti ya bu yonetim, bu taraftar profiline bakarsak neresinden baksan iyi is. Benim de tuttugum bir yonetim ve bicimi degiller fakat ortamin da bi adabi var. Yeni sezonda da yonetecekler ve sampiyonluk sonrasi biraz nefes aldirsaniz hos olmaz mi diye dusundurmeye basladi tip "yok sayan" yorum cesitleriniz. Altini guzel cizmissin, oyunculari ovme, yerme konusundaki goruslerin ile haklisin da ama bunu biraz da yonetime yansitsan hos olur.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Atiba önerisi;

"Toronto'da oynayan 26 yaşındaki sağ bek Richmond Laryea'nın potansiyeli var. Kulübümle birkaç kez görüştüğümde ondan bahsettim, onu transfer etmelerini söyledim. Avrupa'da başka takımlarda da oynayabilir. Larin için de çok mutluyum. Şansını elde ettiğinde, gerçekten iyi değerlendirdi. Çok gol atabilecek bir oyuncu olduğunu biliyordum" ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı tuncaboylu

goruyorum Townsend'e burun kiviranlar var.Bu adam gelsin Turkiye liginin icinden gecer okadar diyorum.
Ben de anlamadım. Zaten alamayız da, en az 2-3 milyon imza parası ister, o ayrı mesele.

Ama Townsend olur bize, Ghezzal'ın hiç oynayamadığı Premier League'de senelerdir boy gösteriyor.

Geçen sene hariç ratingleri de iyi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Juan Jesus da boşa çıkmış, bir ara epey adı geçmişti.

Son 2 sezondur pek bir varlık gösterememiş, çok makul bir fiyata alınıp hayata döndürülebilir.

Çevrimdışı sefaköykartali

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1397621097667964929?s=19
Nasıl olur
Ghezzal kalırsa iyi olur bence. Milli takımdan da arkadaşı bizim takımın ortamına uyum sağlar.

Çevrimdışı underworld

Hoca, gezalı 1 dk lık vidyodan görüp tanımış.

Hahahahaha. Kesinlikle.
Ciddi bir transfer planı progrmaı kadro mühendisliği olduğunu düşünmeyin, bu yönetim hiç bir şey yapamaz. Bir tek söylenmesini bahane üretmesini bilirler.
Erdal Torunoğulları 3 sezon transfere baktı 3 sezon şampiyonluk. Başkan desen altına girdiği mali yükün haddi hesabı yok. Bankalar Birliği anlaşmasını da düzenlediler. Tff konusunda da aşırı pasif kalmadılar sezon boyunca. Kulübün sosyal medyaları her zamankinden iyi durumda. Sergeni getiren de yönetim, bu takımı kuran da yönetim. Bu yaz transferi yapacak olan da bu yönetim. Başarısız olursa söylenirsiniz de 2 hafta önce şampiyonluk kutladın rakiplerin senden kat kat fazla para koymasına rağmen. Şu takıma Ralf Ragnick veya Monchi transfer yapsa bu taraftar ona da bu ne çoluk çocuk doldurdu diyecek artık iyice emin olduk. El insaf Daha transfer sezonu açılmadı

Çevrimdışı tuncaboylu

Erdal Torunoğulları 3 sezon transfere baktı 3 sezon şampiyonluk. Başkan desen altına girdiği mali yükün haddi hesabı yok. Bankalar Birliği anlaşmasını da düzenlediler. Tff konusunda da aşırı pasif kalmadılar sezon boyunca. Kulübün sosyal medyaları her zamankinden iyi durumda. Sergeni getiren de yönetim, bu takımı kuran da yönetim. Bu yaz transferi yapacak olan da bu yönetim. Başarısız olursa söylenirsiniz de 2 hafta önce şampiyonluk kutladın rakiplerin senden kat kat fazla para koymasına rağmen. Şu takıma Ralf Ragnick veya Monchi transfer yapsa bu taraftar ona da bu ne çoluk çocuk doldurdu diyecek artık iyice emin olduk. El insaf Daha transfer sezonu açılmadı
Transfer tek yönlü değil, çift yönlü bir mekanizmadır.

Yani satış da önemli, 3 transfer dönemi geçti ve tek kuruş bonservis kazanamadık.

Maaşlar yüksekti, şuydu buydu bahaneleri bitti, Vida ve N'koudou dışındaki tüm takım kendi getirdikleri kontrat ve yaptıkları sözleşmelerle kuruldu.

Üstüne takım şampiyon oldu ve oyuncular değer kazandı.

Artık karlı satışlar yapılması gerekiyor.

Çevrimdışı kahyaoglueren

6. haftada Sergen hocanın dedigine göre baska hocayla görüşmüş yönetim. Belki de milli takım arasında hoca değişecekti.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Hahahahaha. Kesinlikle.

Ya yanlış anlama ama 24 yaşında olup da insanı bu kadar yormayı nasıl başarıyorsun sen  :)

Şu forumda ne zaman seni görsem sırtımda buzdolabı taşıyor gibi hissediyorum.

Hiçbir şey yapamaz dediğin adamlar 3 görev sezonunda 3 şampiyonluk yaşadı. Futboldur, forumdur, eğlencedir filan her şeye tamam da insanın biraz ağzının da ayarı olması lazım.

Transfer tek yönlü değil, çift yönlü bir mekanizmadır.

Yani satış da önemli, 3 transfer dönemi geçti ve tek kuruş bonservis kazanamadık.

Maaşlar yüksekti, şuydu buydu bahaneleri bitti, Vida ve N'koudou dışındaki tüm takım kendi getirdikleri kontrat ve yaptıkları sözleşmelerle kuruldu.

Üstüne takım şampiyon oldu ve oyuncular değer kazandı.

Artık karlı satışlar yapılması gerekiyor.
+1903. Abdullah Avcı' ya kurulan takımdan herhangi bir oyuncuyu satamazdık, sözleşmelerinden bile kurtulamadık Douglas' ın Lens' in o derece kötü transferlerdi. Üç transfer döneminde transfere kaç milyon bonservis harcandı orasını da hesaba katmak lazım. Geçen sezon 1.6m € harcadık. Yani bu sezon tam anlamıyla yönetimin kendi kadrosunu oluşturacağı, kemik yapısını oluşturacağı sezon olacak. Bence de çok kritik ama daha transfer sezonu açılmadı. Bu yönetim hiçbir şey beceremez diyecek ne oldu bu iki sezonda?