2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277996 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

ersinin 5.5 etmesi yaşının çok genç olması beşiktaş kalesinde şampiyonluk görmesi nedeniyle.geleceğine biçilen para o 5.5. ersinin x takımda aynı performansı gözterdiğini düşünün cüzi bir miktar para verip ya olurs diye yedeğe koyarız en fazla. 1.kaleci olarak transfer edilmez.ffp,harcama limiti vs derken kaleyi devraldı. şu an için yetersiz olurmu olmazmı zaman gösterecek.
Yalnız Ersin X takımında göstermedi bu performansı, şampiyonluk yarışında yer alıp ipi göğüsleyen Beşiktaş'ta gösterdi.

Ersin ne için yetersiz, Türkiye'de şampiyon olmak için mi? Ersin'le şampiyon olduk işte. önünde Welinton, solunda N'sakala gibi Alanyaspor'dan gelen adamlarla hem de.

Larin için de geçen sene yetersiz deniyordu. Şimdi yere göğe konulamıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

fabri yiyordu elbet sorun gol yemesi değilki ersinin kalecilikle alakası yok utkunun kurtardı dediğim topları var ama ersinin yokki koskoca sezonda karşı karşıya bir kaç kurtarışı var gol yemediysek savunmaya şükredelim çerçeveyi bulan her top gol oldu iki metre önüne düşen topa çıkmaz iki metreden kafa vurdurur el avantajı varken bütün iler çıkışları hatalı yer tutuşları hatalı kapadığı köşeden yiyor alt yapıdan gelmiş genç ya garip bir savunması var taraftarın neyi etmiş taraftarın lafına göremi konuşuyorsun nice in verdiği iki m euro beş falan görse anında verirler taraftar on m diye uçuyor o paraya kimler alınır hiç düşünmüyorlar ingilizler dışında kimsede kaleciye öyle para vermez çok istisna olmalı
Eğer gelişirse bunun için dört yıl falan lazım bunu görmüyorlarmı sanıyorsun  bonservis ödeyecek dört yıl yetiştirecek iyi kıvama gelirse sözleşmesi bitmiş olacak şl oynatsa ne olur söyleyeyim ilk maçta kalecilik hayatı biter 13 maç gol yemedik yatıp kalkıp savunmaya dua edelim en az dört beş tane welintonun kaleye giderken çıkardığı top biliyorum atiba vida rosier sezonda saysak on onbeş arası top var savunmada kimse kalecilere güvenmiyor bunuda maçlarda görüyoruz artı diyenileceğimiz tek bir özelliği yok ersinde refleks yok bir kalecide refleks yoksa olmaz dostum zorlamaya gerek yok utku çok daha iyi kaleci olur Zaten emin ol utkuyla uzatıp ersini satmak isteme nedenleri bu utkunun eksikleri düzelecek eksiklik ersininkiler değil
Hangi savunmaya dua edelim? Rosier savunma yönü çok kuvvetli olmayan bir bek, N'sakala zaten saatli bomba. Welinton ve Vida'ya mı dua edelim, anlamadım ki.

Yan topları hiç zayıf falan değil, ligin yan toptan en az gol yiyen takımı olabiliriz. Üstelik 2 stoperin boyu da 1.84. Onun için de N'koudou'ya mı devam edelim?

Bu adam daha 20 yaşında ve bu çok geçerli bir savunma. Kaleciler geç olgunlaşır.

Kaldı ki Larin 20 yaşındayken Amatör Lig'de oynuyordu, şimdiki haline bakın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

@Erman1903 daha önce yazdığımı hatırladığım edon zhegrova'nın istatistik merkezli bir listede de yer bulması ilgimi çekti. çok yetenekli oyuncu. topla birlikte yapabildikleri bir tarafa oyun görüşü filan da bu tarz bir kenar oyuncusuna göre iyi gelmişti. çok uçan kaçan bir sezon geçirmemesi, popülerleşmemesi avantaj olabilir. genç adam, kazandırır vaadi var, hocanın dilinden anlayıp yükseltebileceği profillerden.

daha önce serie b'de çok iyi oyunlar oynayan roberto insigne'yi ghezzal back upu olarak listemizde tuttuğumuza dair haberler çıkmıştı. onlar da berbat bir sezon sonu oynayıp düştüler. serie b'de benevento'ya bakarken beğenmiştim. bu senesine pek bakamadım.

umarım bunları hiç tartışmamıza gerek kalmaz da oraya oyuncu bakmayız ya. ben hala umudumu yitirmedim ghezzal konusunda.

ljajic'i postalayıp yerine getireceğimizi umduğum oyuncu konusunda da bi liste bekliyorum senden. oraya yapacağımız hamle de çok kritik olacak. free olarak ilgi çekici olabilecek daha önce konuştuğumuz franco vazquez var. daha klasik skorer bir merkez olarak mijo caktas, bi de eskiden popüler bir oyuncu olup championshipte kötü gözüken emiliano marcondes var, bunlar serbest.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1397240833519362062

ben genel kanının aksine bu sene beğendim bu arkadaşı. kendisiyle ilgili bolca da kaleci değil yorumum mevcuttur bu arada ama bu sene gerçekten daha iyiydi. özellikle ilk yarıda maç ritmi kazabildiği bir bölümde gayet ilgi çekici bir gelişim gösterdiğini hissettirmişti. antalya maçında herkesi kızdırdı ama çok olmuştu oynamayalı. bir maçla gömmeyelim. hem aynı maçın içinde son yarım saatte toparlanıp iyi toplar çıkarttığı da oldu. yedek olarak kalmasında bir sorun görmüyorum.

Çevrimdışı worns

ersin kalırsa önüne kaleci alınmaz. çocuğun en toy anında kaleye koyduk, riskin büyüğünü aldık, bilinmez bir oyuncudan değer yarattık. şu an hem kadroda tutup hem yedek bırakmak saçma olur açıkçası. ha bana kalırsa bu tartışma çok uzun sürmeyecek, satılacak, yerine de yabancı kaleci alınacak.

Çevrimdışı sefaköykartali

Bu sezon her şeyden önce uzun süreli bir ekip oluşturmak için büyük bir fırsat. Elde sağlam bir iskelet ve aidiyet duygusu var. Maaşları da dengelersek işler oldukça yolunda gider.

Ersin - 300 bin
Rosier - 1-1.5 arası
Stoper - 1-1.5 arası
Vida - 2m
Rıdvan - 300 bin
Salih - 1m
Josef - 1.3
Ghezzal - 2
10 numara - 2
Sol kanat - 1.5
Santrafor - 2.5m

Ilk 11 yaklaşık 15-16 milyon olur. Rotasyon oyunculariyla da 22-23 civarı garanti maaş veririz diye düşünüyorum. Şampiyon olup ŞLye direkt gitsek ve seyircili dönemdeki kazançları da sayarsak neredeyse üç katını kazanıyorsun. Bonserviste de düzenli olarak kar edebilirsek, bizim için sürdürülebilir bir yapı olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş‚ Fenerbahçe ve Galatasaray´ın transfer listesinde olduğu iddia edilen‚ Yunan 10 numara Konstantinos Fortounis´in menajerinin şu anda İstanbul´da bulunduğu ve oyuncu için en istekli ekibin Beşiktaş olduğu belirtildi. (Sportime)

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş‚ Fenerbahçe ve Galatasaray´ın transfer listesinde olduğu iddia edilen‚ Yunan 10 numara Konstantinos Fortounis´in menajerinin şu anda İstanbul´da bulunduğu ve oyuncu için en istekli ekibin Beşiktaş olduğu belirtildi. (Sportime)
En az 6 milyon isterler.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

" Tüm liglerden küme düşme kaldırıldı. " şeklinde bir bilgi var ama umarım doğru değildir. Bu çöp Denizli Erzurum ve A.Gücünü tekrar izlemeyiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sezon her şeyden önce uzun süreli bir ekip oluşturmak için büyük bir fırsat. Elde sağlam bir iskelet ve aidiyet duygusu var. Maaşları da dengelersek işler oldukça yolunda gider.

Ersin - 300 bin
Rosier - 1-1.5 arası
Stoper - 1-1.5 arası
Vida - 2m
Rıdvan - 300 bin
Salih - 1m
Josef - 1.3
Ghezzal - 2
10 numara - 2
Sol kanat - 1.5
Santrafor - 2.5m

Ilk 11 yaklaşık 15-16 milyon olur. Rotasyon oyunculariyla da 22-23 civarı garanti maaş veririz diye düşünüyorum. Şampiyon olup ŞLye direkt gitsek ve seyircili dönemdeki kazançları da sayarsak neredeyse üç katını kazanıyorsun. Bonserviste de düzenli olarak kar edebilirsek, bizim için sürdürülebilir bir yapı olur.

Sol kanat var elimizde, N'koudou.

Sağ bek ve stopere 1 bile fazla.

Ghezzal kalmayacak gibi düşünün. Kanat için 2 çok.

Ayrıca şampiyon olunca ŞL'ye direkt gitme devri kapandı artık.

Ülke puanı olarak Avrupa'da 18. sıradan başlıyoruz seneye. Başladığımız sırada bitirirsek, şampiyon olan takım bile 4 (evet 4) ön eleme oynayacak.

Görece zayıf takımlar olsa da, 4 ön elemeyi geçmek çantada keklik değil. Ona göre plan yapılmaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamın menajerinin 50 tane oyuncusu var ve Fenerbahçe ile çalışıyor genelde.

Yanlış haber olabilir yani, başka oyuncu içi gelmiştir..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tiquinho Soares Trabzon'dan 3M imza+ 2.5 M istemiş. Onuda silin bizim listeden.

Çevrimdışı sefaköykartali

Sol kanat var elimizde, N'koudou.

Sağ bek ve stopere 1 bile fazla.

Ghezzal kalmayacak gibi düşünün. Kanat için 2 çok.

Ayrıca şampiyon olunca ŞL'ye direkt gitme devri kapandı artık.

Ülke puanı olarak Avrupa'da 18. sıradan başlıyoruz seneye. Başladığımız sırada bitirirsek, şampiyon olan takım bile 4 (evet 4) ön eleme oynayacak.

Görece zayıf takımlar olsa da, 4 ön elemeyi geçmek çantada keklik değil. Ona göre plan yapılmaz.
Abi Türkiye piyasasına göre söylüyorum zaten şu anki ortalamaya göre. Baba golcüye 1 milyon en fazla bir sezon verirsin, sonraki sezon 2.5 verirsin veya rakibine gider. Free oyuncu da almaya çalışan bir kulübüz aşağı yukarı bu ücretlere çıkılıyor. Nkoudou da Beşiktaş' ın tek sol kanadını emanet edeceğimiz biri değil Larin de kalsa şu anda 1.6 alıyor zaten.

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903 daha önce yazdığımı hatırladığım edon zhegrova'nın istatistik merkezli bir listede de yer bulması ilgimi çekti. çok yetenekli oyuncu. topla birlikte yapabildikleri bir tarafa oyun görüşü filan da bu tarz bir kenar oyuncusuna göre iyi gelmişti. çok uçan kaçan bir sezon geçirmemesi, popülerleşmemesi avantaj olabilir. genç adam, kazandırır vaadi var, hocanın dilinden anlayıp yükseltebileceği profillerden.

daha önce serie b'de çok iyi oyunlar oynayan roberto insigne'yi ghezzal back upu olarak listemizde tuttuğumuza dair haberler çıkmıştı. onlar da berbat bir sezon sonu oynayıp düştüler. serie b'de benevento'ya bakarken beğenmiştim. bu senesine pek bakamadım.

umarım bunları hiç tartışmamıza gerek kalmaz da oraya oyuncu bakmayız ya. ben hala umudumu yitirmedim ghezzal konusunda.

ljajic'i postalayıp yerine getireceğimizi umduğum oyuncu konusunda da bi liste bekliyorum senden. oraya yapacağımız hamle de çok kritik olacak. free olarak ilgi çekici olabilecek daha önce konuştuğumuz franco vazquez var. daha klasik skorer bir merkez olarak mijo caktas, bi de eskiden popüler bir oyuncu olup championshipte kötü gözüken emiliano marcondes var, bunlar serbest.

Zhegrova değişik bir oyuncu, ben normalde sevmem pek o tarzı ama elden bir şey gelmiyor sağ tarafta oyuncu kıtlığı var sol gibi değil o yüzden kendi tarzında iş yapanları-yapabilecek olanları koydum yoksa bana kalsa yapmam bu listeyi Ghezzal der geçerim. Roberto İnsigne'yi biliyorum, iyi olduğu sezonları var ama bana biraz İtalyan Kenan Karamanı tarzı geliyor o.

Mijo Caktaş'ı paylaştım kontratı bitenlerde daha önce, o bile tam 10 numara sayılmaz öyle çok bir ileri geri hacim yok ama savunması boş değil ve atıyor baya. Ben saf 10 çalışmayı pek düşünmüyorum uygun fiyatlısı lezzet vermiyor eğer aranan buysa en mantıklısı transferin son haftaları pusuya yatmak, iyi liglerdeki takımların isimli 10 numaralarının piyasaya düşmesini beklemek diye düşünüyorum.

3 tane Ofansif 8 paylaştım, onların yanında daha 10 numara özellikli orta şekerli savunma yapan bir oyuncuyu verdim. Nicolas Gimenez, tarzı bizim Delgado'yu hatırlatıyor ama tabi biraz daha mücadeleci olanı. Ljajic hakkında söyleyecek bir sözüm yok.

Daha duruma göre çalışacak çok bölge var, sol kenar-bir planlama olması durumunda sol bek. Yabancı gelirse sol ayaklı stoper olur herhalde onu zaten çalışmıştım Ocak ayında, farklı gelişme olması durumunda sağ ayak de gerekebilir. Duruma göre Kale, 6/8 hibriti belki. Çok yoruyor bir bölge 3 gün sürüyor benim işim olsa 1 güne de biter ama zaman bulamıyorum o kadar.
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2021, 22:37:46 Erman1903 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ersin kalırsa önüne kaleci alınmaz. çocuğun en toy anında kaleye koyduk, riskin büyüğünü aldık, bilinmez bir oyuncudan değer yarattık. şu an hem kadroda tutup hem yedek bırakmak saçma olur açıkçası. ha bana kalırsa bu tartışma çok uzun sürmeyecek, satılacak, yerine de yabancı kaleci alınacak.

Bence bu sene biraz daha değerlenmesi için Ersin kalır, arkasına da tecrübeli ve yedekliği sorun etmeyecek muhtemelen yerli birisi gelir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Fortounis olmayacak dua.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tiquinho Soares Trabzon'dan 3M imza+ 2.5 M istemiş. Onuda silin bizim listeden.
Bize çok daha azına gelmeyi kabul edebilir, CL ve İstanbul faktörü

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★